Τι σκέφτεστε; - Page 168
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 168 of 1532 FirstFirst ... 681181581661671681691701782182686681168 ... LastLast
Results 2,506 to 2,520 of 22967
    Senior Member
    παίζει και κοκαλάκι νυχτερίδας, τράι ιτ. ό,τι νά'ναι τελευταία.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    και ένα τετράφυλλο τριφύλλι!

Senior Member
    insect κ μια πενταλφα ρε συ κ μεσανυχτα με πανσεληνο σε ξεφωτο !!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ε ναι ποιος θα βρει να μου το στείλει το τετράφυλλο τριφύλι? δεν ξέρω, ο επόμενος.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ο επόμενος παρακαλώ! χαχαχα

Senior Member
    Insect θα στο βρω εγω το τετραφυλλο τριφυλλι, βρες μου εσυ μια πενταλφα κ ενα κρανιο, τα χρειαζομαι επειγοντως, αυριο καποιος δεν θα υπαρχει χεχε!!! :p

Senior Member
    Πεντάλφα και κρανίο... χμμ, λοιπόν νομίζω σε μερικά σκεπάσματα της ΔΕΗ έχει πεντάλφες. Κρανίο το θες αληθινό?

Senior Member
    Ε εννοειται αληθινο, τι ψευτικο ?? Οχι παιζουμε!!
    Λολ δεν το ξερα οτι στα σκεπασματα της ΔΕΗ εχει πενταλφες, θα αρχισω τις ανασκαφες τοτε !!! :p

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Σκέφτομαι ότι κάποιος έχει κενό χρόνο, δεν έχει τι να κάνει, είπε να κάνει λίγη πλακίτσα και δω μέσα, μια που έχει και προηγούμενα.
    ναι ρε γμτ, ο παλιομπασταρδος ο ΚΕΝΟ φταιει για ολα, με τον ΚΕΝΟ του χρονο. σκαστου μια μηνυση κι εσυ!

Quote Originally Posted by insect View Post
    Τι σημαίνει να προσέχω τις μαύρες πόρτες? Ο κινδυνος βρίσκεται παντού, από το να μην κάνεις τίποτα και από την πολύ ακαθισία να κινδυνεύεις να πάθεις καρδιακό μέχρι να είσαι αναριχιτής και να κινδυνεύεις να πέσεις από το βουνό. Τέσπα, αν και δεν είμαι προληπτικός θα πάω να βρώ ένα λαγοπόδαρο καλού κακού να το κουβαλάω για γούρι.
    το ξερω, αλλα αμα τρακερνες σε καμια μαυρη πορτα θα βγαινε αληθινο αυτο που ειδα, και θα κατηγορουσαν εμενα μετα οτι στην εστησα και εγινε επιτηδες...

Senior Member
    Ρε παιδιά τώρα λέει στην τηλεόραση ότι ενα απο τα συστατικά της coca cola είναι (ήταν δεν κατάλαβα) φύλλα κοκαίνης.

Senior Member
    Lol, το είδε κανέις; ήταν στην ΕΤ1. Δεν είμαι καλά. Έβαλα να πιώ λίγο κρασάκι τώρα.

Senior Member
    Λολ ασε μας ρε συ insect σιγα μην βαζουν κ τριπακια μεσα!! :)
    Σε εκπομπη ηταν, σε διαφημιση, τι σκατα τελοσπαντων??
    Ισως παλιοτερα να επαιζε κατι τετοιο, τωρα πλεον δεν νομιζω!!
    Η θα ειναι σε παρα πολυ μικρη ποσοτητα!!
    Εγω παντως οσες κοκα κολες κι αν πιω δεν μαστουρωνω !!:)

Senior Member
    Δεν το είπα εγώ ντε, μη βαράς. Γιατί δεν με πιστεύεις? Λες να την βρίσκω να λέω ψέματα όλη την ώρα?

Senior Member
    http://www.newton.dep.anl.gov/askasc...9/gen99040.htm

Ερώτηση: Αρχικά, η Coca Cola είχε κοκαίνη, η αυθεντική της συνταγή. Η σημερινή Coca έχει; Αν όχι τότε πως διαφημίζουν την αυθεντική της ονομασία;

Απάντηση:
    Νομίζω πως αναφέρονται στην αυθεντική με την έννοια ότι είναι ίδια με αυτή που ήταν πριν το 1978. Την εποχή εκείνη η εταιρία προσπάθησε να αλλάξει την συνταγή και παρουσίασε ένα νέο αναψυκτικό με την ονομασία New Coke. Πάρα πολλοί άνθρωποι θυμώσανε με την αλλαγή αυτή έτσι η εταιρία επέστρεψε στην παλιά cola και έβγαλε και μια καινούργια cola την οποία κανείς δεν αγόραζε. Έτσι σταμάτησαν να πουλάνε την καινούργια cola και συνέχισαν με την παλιά.

H cola είχε κοκαίνη από παλιά. Με συστατικό φύλλου κοκαίνης. Παλιά η κοκαίνη θεωρούταν η νέα ασπιρίνη και ήταν διαθέσιμη προς πώληση στα φαρμακία όπως πωλείται τώρα η ασπιρίνη. Μετά όμως οι άνθρωποι άρχισαν να εθίζονται και απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ. Η εταιρία προσπάθησε να αντικαταστίσει την κοκαίνη με καφείνη για να προσφέρει το ίδιο αίσθημα ευχαρίστισης (ανεβασμού) αλλά απόσο ξέρω εγώ τα φύλλα κοκαίνης χρησιμοποιούνται ακόμα.

Ελπίζω αυτό να απάντησε στην ερώτηση σου (η οποία δεν αφορά την επιστήμη αλλά την κοινωνία γενικότερα).
    Last edited by carrot; 30-06-2011 at 20:23.

Senior Member
    Δεν βαραω βρε !! :) Αφου εβαλα κ το smiley απο διπλα!! Νταξει το πιστευω!!

Το αρθρο λεει για παλιοτερα ομως ρε συ !! Οποτε πλεον δεν εχουμε αυτην την τυχη !!