Τι σκέφτεστε; - Page 183
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 183 of 1532 FirstFirst ... 831331731811821831841851932332836831183 ... LastLast
Results 2,731 to 2,745 of 22967
    Senior Member
    [QUOTE=KENO;264653]σκεφτομαι αν υπαρχει τουτος δω ο γερακος πραγματι, και με αλλη μορφη ακομα, θα πρεπει να μου βρει μια EXIT το συντομοτερο δυνατον αλα Adjustment Bureau. δε με νοιαζει που θα μου τη φτιαξει, μπορει να ειναι στη πορτα της τουαλετας, μπορει στη πορτα του δωματιου μου, μπορει στην εξωπορτα, μπορει και στο πατωμα ακομα, μα πρεπει να υπαρξει μια EXIT γιατι κυριολεκτικα δε παλευω αλλο. το EXIT αυτο μπορει να ρθει και με τη μορφη γυναικας, αρκει να ειναι απ'αυτες που εχουν προσωπικοτητα ετσι ωστε να μου ρχεται να τη ξεσκισω στα γλωσσοφιλα θελωντας να της γλυψω μεχρι και τον εγκεφαλο, αλλιως αμφιβαλλω αν θα συγκινηθω. ο ΚΕΝΟ δεν εχει ταιρι λεμε και χαραμιζεται. αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκα εδω χαμο.[/QUΟTE]

εξοδοι υπαρχουν, αλλα κ εσυ εισαι κολλημενο ατομο, ολο σκεφτεσαι τα πραγματα με τον ιδιο κ τον ιδιο τροπο. ναι, κατι θα πρεπει να αλλαξεις κ εσυ πανω σου αν θελεις να βρεις διεξοδο. τα στανταρ που εχεις για τους αλλους νομιζω οτι ειναι πολυ ακαμπτα. θελεις τον αλλο ακριβως οπως τον θελεις εσυ. ξερεις, δεν τους εχουμε τους ανθρωπους διπλα μας κατα δικη μας παραγγελια, οπως τους θελουμε εμεις. τους αφηνουμε να υπαρξουν διπλα μας κ να ειναι ο εαυτος τους. αν αυτο μπορεσεις να το δεχτεις, ισως να μπορεσεις να αρχισεις να σχετιζεσαι δημιουργικα με τους αλλους. οι οποιοι ποτε δεν ειναι 100% οπως θα τους θελαμε. ακομα κ αυτοι με τους οποιους ταιριαζουμε αρκετα, δεν ειναι 100% ετσι οπως θα τους θελαμε. εσυ θελεις καποιον απολυτα οπως τον θελεις εσυ κ γι αυτο μενεις κ μονος σου. η μοναξια σου ειναι το τιμημα της ακαμψιας σου, κ του γεγονοτος οτι ουσιαστικα δεν μπορεις καθολου να αποδεχτεις τη διαφορετικοτητα που δε σου παει.

οποτε κατα τη δικη μου γνωμη βεβαια, το προβλημα σου δεν ειναι απλα οι αλλοι, οπως λες συνεχεια. το προβλημα σου ειναι κυριως ο δυσκαμπτος τροπος που εχεις εσυ να βλεπεις τους αλλους κ να σχετιζεσαι με τους αλλους.

μπορεις να το σκεφτεις με την ησυχια σου, αν θελεις φυσικα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    http://www.4degreez.com/misc/persona...sorder_test.mv

βρηκα αυτο το ενδαιφερον τεστακι, εμενα μου εβγαλε υψηλα επιπεδα αποφευκτικης διαταραχης προσωπικοτητας, και λιγη σχιζοειδη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σκεφτομαι πως ειμαι ντιπ για ντιπ αχαιρευτη , πρωτη φορα επιχειρησα να μαγειρεψω μονη μου κ εκανα μακαρονια κ εγιναν λαπας, σαν σκατα ενα πραγμα κ κολλημενα, αηδια μονο να το βλεπεις, που να τα φας κιολας κ να παθεις τροφικη δηλητηριαση, εννοειται τα πεταξα..................................
    Και εγώ το είχα πάθει αυτό αλλά τα έφαγα! :D
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Και εγώ το είχα πάθει αυτό αλλά τα έφαγα! :D
    Κ επεζησες ?? Λολ !! :)
    Εσυ ομως ξες να μαγειρευειες, εγω πρωτη φορα δοκιμαζα... αλλα δεν το χω μαλλον !!
    Πηρα κ τη μανα μου τηλ κ μου λεει οτι δεν εβαλα πολυ νερο... δεν το κατεχω τι το παλευω τζαμπα !!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    μα δεν παθαίνεις τίποτα, απλά δεν είναι ωραία στην όψη. Εγώ που πήγαινα ιταλικά, μου είχε πει η καθηγήτρια μου πως ακριβώς είναι η σάλτσα μπολονέζ γιατί ήταν από την Μπολόνια και μου είχε πει και για την καρμπονάρα την ιταλική.

Banned
    σκεφτομαι οτι καποιοι συντομα θα φανε νησια και θα χορτασουνε Ελλαδα...

Quote Originally Posted by Lou! View Post
    εξοδοι υπαρχουν, αλλα κ εσυ εισαι κολλημενο ατομο, ολο σκεφτεσαι τα πραγματα με τον ιδιο κ τον ιδιο τροπο. ναι, κατι θα πρεπει να αλλαξεις κ εσυ πανω σου αν θελεις να βρεις διεξοδο. τα στανταρ που εχεις για τους αλλους νομιζω οτι ειναι πολυ ακαμπτα. θελεις τον αλλο ακριβως οπως τον θελεις εσυ. ξερεις, δεν τους εχουμε τους ανθρωπους διπλα μας κατα δικη μας παραγγελια, οπως τους θελουμε εμεις. τους αφηνουμε να υπαρξουν διπλα μας κ να ειναι ο εαυτος τους. αν αυτο μπορεσεις να το δεχτεις, ισως να μπορεσεις να αρχισεις να σχετιζεσαι δημιουργικα με τους αλλους. οι οποιοι ποτε δεν ειναι 100% οπως θα τους θελαμε. ακομα κ αυτοι με τους οποιους ταιριαζουμε αρκετα, δεν ειναι 100% ετσι οπως θα τους θελαμε. εσυ θελεις καποιον απολυτα οπως τον θελεις εσυ κ γι αυτο μενεις κ μονος σου. η μοναξια σου ειναι το τιμημα της ακαμψιας σου, κ του γεγονοτος οτι ουσιαστικα δεν μπορεις καθολου να αποδεχτεις τη διαφορετικοτητα που δε σου παει.

οποτε κατα τη δικη μου γνωμη βεβαια, το προβλημα σου δεν ειναι απλα οι αλλοι, οπως λες συνεχεια. το προβλημα σου ειναι κυριως ο δυσκαμπτος τροπος που εχεις εσυ να βλεπεις τους αλλους κ να σχετιζεσαι με τους αλλους.

μπορεις να το σκεφτεις με την ησυχια σου, αν θελεις φυσικα.
    νταξει αφου με ξερεις τοσο καλα θα σου απαντησω. ομως δε νομιζω πως φταιει μονο ο τροπος, μαλλον θεμα χωρας ειναι, και συγκεκριμενα εδω Αθηνας, αφου βρισκω ολες τις αθηναιες τρομερα επιφανειακες, χωρις προσωπικοτητα, χωρις κατι ετσι ξεχωριστο, ανικανες να ενδιαφερθουν και να προσπαθησουν πιο πολυ για μια σχεση, αφου σχεδον ολες νοιαζονται μονο για τη δουλεια τους και την εμφανιση τους. ακομα κι αν πιασουμε την εμφανιση τους μονο, οι περισσοτερες ειναι αδυνατες λες και πασχουν απο νευρικη ανορεξια, ενω εμενα μου αρεσουν οπως εχω ξαναπει οι κοπελες με καμπυλες. τεσπα ειχα κανει θεμα παλιοτερα σχετικα με το περιθωριο, εκει ειχα γραψει οτι πολλες φορες προτιμω τη μοναξια απ'το να ειμαι με ατομα τα οποια δε μου ταιριαζουν και δε με καταλαβαινουν. αυτο δυστυχως ισχυει περισσοτερο για τις κοπελες, και γιαυτο δυσκολευομαι να βρω καποια αξιολογη και ταιριαστη, που να θελει κι ολας να ειμαστε μαζι. κι ετσι παραμενω χωρις ταιρι ακομα sinlge.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    http://www.4degreez.com/misc/persona...sorder_test.mv

βρηκα αυτο το ενδαιφερον τεστακι, εμενα μου εβγαλε υψηλα επιπεδα αποφευκτικης διαταραχης προσωπικοτητας, και λιγη σχιζοειδη!
    Paranoid: Very High
    Schizoid: High
    Schizotypal: Very High
    Antisocial: High
    Borderline: Very High
    Histrionic: Very High
    Narcissistic: Very High
    Avoidant: High
    Dependent: Very High
    Obsessive-Compulsive: High

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    μα δεν παθαίνεις τίποτα, απλά δεν είναι ωραία στην όψη. Εγώ που πήγαινα ιταλικά, μου είχε πει η καθηγήτρια μου πως ακριβώς είναι η σάλτσα μπολονέζ γιατί ήταν από την Μπολόνια και μου είχε πει και για την καρμπονάρα την ιταλική.
    Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου Ιου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hate food, hate fucking food, I wanna have control, eat to live don 't live to eat !!!!!!!!!!!!!!

Xexexe οκ το κοβω εδω !!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    γιατι ο Γιανναρας κραζει τον Νανοπουλο?
    Λου, το μήνυμά μου ήταν λίγο παραπλανητικό λολ. Απλά θυμήθηκα χθες το βράδυ που είχε πάει ένας φίλος μου σε μια ημερίδα, όπου ο Νανόπουλος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος και σε καποιο θέμα που είχε σχέση με κατι "μεταφυσικό", ο Νανόπουλος είπε την -μάλλον όχι μεταφυσική- άποψή του και ο Γιανναράς έχασε την ψυχραιμία του και του επιτέθηκε.
    Ελπίζω να μην με απαταει η μνημη μου ότι ηταν ο Γιανναράς και τον διασύρω άδικά τον άνθρωπο.
    Σκέφτομαι να διορθώσω το μνμ μου, άλλωστε ήταν και λίγο άσχετο.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Tην κανω απο το φορουμακι φορεβερ, η carrie παει τελειωσε, ο,τι ηταν να πει το ειπε. ΑΝ θελει η διαχειριση ας το απενεργοποιησει κιολας, άλλα ξερει να κανει, οταν της ζητανε κατι τετοιο κανει την παπια. Ενιγουει, φευγω οπως και να εχει, και δε θα εστελνα καν δημοσιο ποστ, αλλα καποιων τα ινμποξ ειναι γεματα που θα ηθελα να χαιρετησω και δε θα μπορουσα να φυγω χωρις γεια! Οποτε φιλια πολλα σε RainAndWind (θα ηθελα να τα λεμε με σενα ρε γμτ), KENO, soft, Remedy, Θεοφανια και Φωτεινη! (Φωτεινη ολα καλα, ξερεις εσυ ;) ) Kαλη συνεχεια σε ολους! xx
    Έψαξα το τελευταίο ποστ της καρι και είδα αυτό.
    Ξέρει κανείς γιατί αποχώρησε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Λου, το μήνυμά μου ήταν λίγο παραπλανητικό λολ. Απλά θυμήθηκα χθες το βράδυ που είχε πάει ένας φίλος μου σε μια ημερίδα, όπου ο Νανόπουλος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος και σε καποιο θέμα που είχε σχέση με κατι "μεταφυσικό", ο Νανόπουλος είπε την -μάλλον όχι μεταφυσική- άποψή του και ο Γιανναράς έχασε την ψυχραιμία του και του επιτέθηκε.
    Ελπίζω να μην με απαταει η μνημη μου ότι ηταν ο Γιανναράς και τον διασύρω άδικά τον άνθρωπο.
    Σκέφτομαι να διορθώσω το μνμ μου, άλλωστε ήταν και λίγο άσχετο.
    χαχαχαχαχα! :D

πιθανοτατα θα ηταν οπως τα λες, απο οσο ξερω ο Νανοπουλος ειναι hard core αθεος κ ο Γιανναρας hard core ενθεος, οποτε πιθανον να τα φαγανε τα μουστακια τους!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Ξέρει κανείς γιατί αποχώρησε?
    ας πουμε οτι ξερω κατι σχετικο, αλλα δε μου επιτρεπεται να πω. ειναι προσωπικα δεδομενα, σεβασου απλα την επιλογη της να αποχωρισει απ'το φορουμ.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    ας πουμε οτι ξερω κατι σχετικο, αλλα δε μου επιτρεπεται να πω. ειναι προσωπικα δεδομενα, σεβασου απλα την επιλογη της να αποχωρισει απ'το φορουμ.
    ελπιζω να μην έχει σχέση με το θέμα που άνοιξα για την παρενόχληση.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ελπιζω να μην έχει σχέση με το θέμα που άνοιξα για την παρενόχληση.
    αμφιβαλλω αν και μου ειναι αδυνατο να γνωριζω ΟΛΑ τα μηνυματα που ειχε παρει, καθοτι ηταν και παλια χρηστρια καμποσα χρονια πριν γραφτω εγω εδω (νομιζω απ'το 2006), κι οπως ξερεις δε μπορουμε να δουμε τα προσωπικα μηνυματα των αλλων.

Senior Member
    σκεφτομαι πως μερικες φορες ο καλυτερος σου φιλος μπορει να γινει ο χειροτερος εχθρος σου

Senior Member
    σκέφτομαι ότι πρέπει επιτέλους να πάψω να βαριέμαι και να βγω για ψώνια, να πάρω πράγματα και εξασκήσω επιτέλους την μαγειρική μου τέχνη!