Τι σκέφτεστε; - Page 189
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 189 of 1532 FirstFirst ... 891391791871881891901911992392896891189 ... LastLast
Results 2,821 to 2,835 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Εχεις δικιο! Ο ψυχολογος δε θα σου βρει δουλεια,λεφτα,φιλους,σπιτι στο εξωτερικο...Ο ψυχολογος δεν ειναι μαγος,Θεος,γκουρου...Απ'οτι εχω καταλαβει,δισταζεις ν'αναλαβεις ευθυνες και να παρεις την κατασταση στα χερια σου! Κανενας δεν τα βρισκει ετοιμα! Απαιτειται σκληρος και καθημερινος αγωνας και οχι μοιρολατριες! Νομιζω οτι με την επισκεψη σου σ'εναν ψυχολογο θα εχεις την ευκαιρια ν'αντιληφθεις τις δυνατοτητες που κρυβεις μεσα σου και να τις ενεργοποιησεις βγαζοντας τις απο την αδρανεια! Ακομα,δεν υπαρχουν μονο ιδιωτες ψυχολογοι,μπορεις να πας σ'ενα δημοσιο κεντρο ψυχικης υγειας! Μηπως ειναι λιγακι αδικο ν'αφοριζεις τοσο ευκολα και απλα την επιστημη της Ψυχολογιας? Θα σου προτεινα να επισκεφθεις και να μιλησεις για τους προβληματισμους σου σ'εναν ψυχολογο(κατα προτιμηση σε ανδρα για να μην εχουμε και τιποτα παρενεργειες lol) και στην συνεχεια βγαλε τα δικα σου συμπερασματα! Και να θυμασαι οτι τα αυτονοητα πραγματα πολλες φορες ειναι τοσο δυσκολο να τα κατανοησουμε και ειδικα οι ανθρωποι που εχουν διαβει την απεναντι οχθη! Αυτα απο εμενα! Σου ευχομαι να παρεις τις σωστες επιλογες για σενα και να πραγματοποιησεις τις αλλαγες που επιθυμεις στη Ζωη ΣΟΥ!!!
    δυο παρατηρησεις μοναχα γιατι συνηθιζεις να κρινεις αρνητικα τις ζωες των αλλων χωρις να τους ξερεις προσωπικα...

1. για ποιες ευθυνες ακριβως μου μιλας ? εχω γυναικα μηπως και παιδια να θρεψω ? ή δανειστικα λεφτα και χρωσταω πουθενα και δε το ξερω ? εκτος αν πεις οτι μου προσφερει η κοινωνια την δηθεν ελευθερια μου και τον αερα (καυσαεριο) που αναπνεω. δε νιωθω οτι χρωσταω κατι σε κανεναν, γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, και δεν καλοπερναω! καταταλλα δεν ειμαι αρνητικος στο να βρω σταθερη δουλεια. μονο που στο μερος που μενουμε δυστυχως δεν υπαρχει! ακομα και τις δουλειες της πλακας πλεον τις εχουν προλαβει οι αλλοδαποι. που και να περισσευαν και να μην ειχαμε ανεργια, παλι τα λεφτα ΔΕΝ φτανουν να ζησεις μονος σου.

2. που ακριβως αφορισα τους ψυχολογους ? ειδες πουθενα να τους βριζω ή να τους μειωνω ? δε θυμαμαι να εκανα κατι τετοιο, απλα οπως παραδεχτηκες κι εσυ, οι ανθρωποι δεν ειναι θεοι να μου λυσουν ολα τα προβληματα που εχω τη συγκεκριμενη στιγμη στη ζωη μου. μου χρειαζεται αλλαγη περιβαλλοντος και ανθρωποι εμπιστοσυνης, που μου ταιριαζουν και με καταλαβαινουν γενικοτερα. τα οποια δε προκειται να μου τα προσφερουν οι ψυχολογοι δυστυχως. αυτο που γραψες περι δυνατοτητων δε το πολυκαταλαβα, ολοι οι ανθρωποι μπορουμε να φτασουμε μεχρι ενα συγκεκριμενο σημειο, δεν ειμαστε υπερηρωες δυστυχως...

οπως και να χει, thanks για την απαντηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δυο παρατηρησεις μοναχα γιατι συνηθιζεις να κρινεις αρνητικα τις ζωες των αλλων χωρις να τους ξερεις προσωπικα...

1. για ποιες ευθυνες ακριβως μου μιλας ? εχω γυναικα μηπως και παιδια να θρεψω ? ή δανειστικα λεφτα και χρωσταω πουθενα και δε το ξερω ? εκτος αν πεις οτι μου προσφερει η κοινωνια την δηθεν ελευθερια μου και τον αερα (καυσαεριο) που αναπνεω. δε νιωθω οτι χρωσταω κατι σε κανεναν, γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, και δεν καλοπερναω! καταταλλα δεν ειμαι αρνητικος στο να βρω σταθερη δουλεια. μονο που στο μερος που μενουμε δυστυχως δεν υπαρχει! ακομα και τις δουλειες της πλακας πλεον τις εχουν προλαβει οι αλλοδαποι. που και να περισσευαν και να μην ειχαμε ανεργια, παλι τα λεφτα ΔΕΝ φτανουν να ζησεις μονος σου.

2. που ακριβως αφορισα τους ψυχολογους ? ειδες πουθενα να τους βριζω ή να τους μειωνω ? δε θυμαμαι να εκανα κατι τετοιο, απλα οπως παραδεχτηκες κι εσυ, οι ανθρωποι δεν ειναι θεοι να μου λυσουν ολα τα προβληματα που εχω τη συγκεκριμενη στιγμη στη ζωη μου. μου χρειαζεται αλλαγη περιβαλλοντος και ανθρωποι εμπιστοσυνης, που μου ταιριαζουν και με καταλαβαινουν γενικοτερα. τα οποια δε προκειται να μου τα προσφερουν οι ψυχολογοι δυστυχως. αυτο που γραψες περι δυνατοτητων δε το πολυκαταλαβα, ολοι οι ανθρωποι μπορουμε να φτασουμε μεχρι ενα συγκεκριμενο σημειο, δεν ειμαστε υπερηρωες δυστυχως...

οπως και να χει, thanks για την απαντηση.
    Οι παρατηρησεις σου ειναι εντελως φαουλ καθως δεν εχουν σχεση με τα προηγουμενα λεγομενα μου! Αν θες να καταλαβεις,τοτε εχει καλως αλλιως δεν πειραζει! Παντως,εγω ειχα ολη την καλη διαθεση να βοηθησω! Ομως,να ξερεις οτι το προβλημα,δυστυχως,δεν μπορει να μεταβιβαστει αλλου! Εσυ κανεις τις επιλογες σου κι οφειλεις ως ενηλικας να φερεις την αρμοζουσα ευθυνη γι'αυτες! Καλη σου τυχη!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκεφτομαι πως δεν νιωθω αυτη τη φορα, ειμαι σε αλλη διασταση, εχει παγωσει το μυαλο μου κ δεν εχω συναισθηματα κ με δυσκολια μεφαλη γραφω........:( Σκεφτομαι ποσο δυσκολο ειναι ολο αυτο.......................... Δεν εχω αλλη αντοχη, εχω λιωσει...................................... ......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    ειχα ανοιξει θεμα τα χριστουγεννα κι εξηγουσα ποιο ειναι το προβλημα. βλεπω ενα σωρο εμποδια, δεν εχω κανεναν γνωστο στο εξωτερικο να με φιλοξενησει, δεν εχω που να παω κυριολεκτικα, μιλαω μονο αγγλικα, κωλοχαρτα σιγουρα απαιτουνται και δε ξερω τη τυφλα μου για να τα βγαλω, ασε που δεν εχω και κανενα σπουδαιο πτυχιο να πεις σπουδασα κατι εχω την ταδε ειδικοτητα θα βρισκα δουλεια σ'αυτο συγκεκριμενα.
    Δεν εχω διαβασει τα θεματα σου, αλλα ενα εχω να πω, οποιος θελει μπορει, η τουλαχιστον προσπαθει. Παραδειγμα: Ο αδερφος μου ηθελε να σπουδασει αρχιτεκτονας αλλα δεν περασε στη σχολη εδω, εδωσε 2 φορες πανελληνιες και ηθελε να παει εξωτερικο. Οι γονεις μου ουτε να ακουσουνε θελανε για σπουδες στο εξωτερικο, ο αδερφος μου εκανε τα χαρτια του για Αγγλια, τον πηρανε, πηγε εκει, πηρε φοιτητικο δανειο, δουλεψε σαν το σκυλι, τα πληρωσε ΟΛΑ μονος του, εκανε και μεταπτυχιακο, και τωρα δουλευει σε μεγαλη εταιρεια στο Λονδινο. Δεν πηρε φραγκο απο τους γονεις μας. Εσυ λες κιολας οτι εχεις τα λεφτα. Παραδειγμα αλλο, ενας γειτονας μου σηκωθηκε και πηγε Ολλανδια 30 χρονων μαντραχαλος, εκανε ενα σωρο δουλειες και ειναι ευτυχισμενος. Ουτε ο αδερφος μου ουτε ο γειτονας ειχανε κανεναν γνωστο εκει που πηγανε. Κι εγω σκεφτομαι αμα με το καλο τελειωσω να παρω ενα δισακι στον ωμο και να κανω τουρ την Ευρωπη, να καθομαι να δουλευω λιγο οπου μαρεσει να βγαζω τα εξοδα και μετα παμε για αλλα.

Banned
    Quote Originally Posted by galadriel View Post
    Δεν εχω διαβασει τα θεματα σου, αλλα ενα εχω να πω, οποιος θελει μπορει, η τουλαχιστον προσπαθει. Παραδειγμα: Ο αδερφος μου ηθελε να σπουδασει αρχιτεκτονας αλλα δεν περασε στη σχολη εδω, εδωσε 2 φορες πανελληνιες και ηθελε να παει εξωτερικο. Οι γονεις μου ουτε να ακουσουνε θελανε για σπουδες στο εξωτερικο, ο αδερφος μου εκανε τα χαρτια του για Αγγλια, τον πηρανε, πηγε εκει, πηρε φοιτητικο δανειο, δουλεψε σαν το σκυλι, τα πληρωσε ΟΛΑ μονος του, εκανε και μεταπτυχιακο, και τωρα δουλευει σε μεγαλη εταιρεια στο Λονδινο. Δεν πηρε φραγκο απο τους γονεις μας. Εσυ λες κιολας οτι εχεις τα λεφτα. Παραδειγμα αλλο, ενας γειτονας μου σηκωθηκε και πηγε Ολλανδια 30 χρονων μαντραχαλος, εκανε ενα σωρο δουλειες και ειναι ευτυχισμενος. Ουτε ο αδερφος μου ουτε ο γειτονας ειχανε κανεναν γνωστο εκει που πηγανε. Κι εγω σκεφτομαι αμα με το καλο τελειωσω να παρω ενα δισακι στον ωμο και να κανω τουρ την Ευρωπη, να καθομαι να δουλευω λιγο οπου μαρεσει να βγαζω τα εξοδα και μετα παμε για αλλα.
    μονο που εγω δε σπουδαζω πλεον, και ειμαι πολυ μεγαλος για να ξαναρχισω κατι τετοιο. ετσι νιωθω τουλαχιστον, το μυαλο δεν ειναι σαν σφουγγαρι να μαθαινει ευκολα οπως ηταν οταν ημουν μικροτερος. τωρα και μια ξενη γλωσσα ακομα μου φαινεται δυσκολη.

λεφτα κανω οικονομιες οπως ειπα απο τοτε που με πρωτοκαλεσαν στο στρατο και μου καρφωθηκε η ιδεα οτι πρεπει να φυγω, αλλα και παλι δεν ειναι τοσα γιατι εδω οι μισθοι ειναι ψιχουλα μπροστα σ'αυτα που δινουν στο εξωτερικο. συν την ακριβεια που υπαρχει εκει, γιαυτο λεω, οσα εχω εκει εξω μεσα σε δυο μηνες περιπου θα χουν φαγωθει ολα...

Senior Member
    πηγαινε να δουλεψεις εξω ΚΕΝΟ , μαζεψε κι αλλα λεφτα εκει κι αν στο μεταξυ βρεις ακρη για σπουδες, σπουδαζεις μετα.
    ποσο εισαι δλδ και δεν μαθαινεις πια? 60?

Junior Member
    μονο που εγω δε σπουδαζω πλεον, και ειμαι πολυ μεγαλος για να ξαναρχισω κατι τετοιο. ετσι νιωθω τουλαχιστον, το μυαλο δεν ειναι σαν σφουγγαρι να μαθαινει ευκολα οπως ηταν οταν ημουν μικροτερος. τωρα και μια ξενη γλωσσα ακομα μου φαινεται δυσκολη.

λεφτα κανω οικονομιες οπως ειπα απο τοτε που με πρωτοκαλεσαν στο στρατο και μου καρφωθηκε η ιδεα οτι πρεπει να φυγω, αλλα και παλι δεν ειναι τοσα γιατι εδω οι μισθοι ειναι ψιχουλα μπροστα σ'αυτα που δινουν στο εξωτερικο. συν την ακριβεια που υπαρχει εκει, γιαυτο λεω, οσα εχω εκει εξω μεσα σε δυο μηνες περιπου θα χουν φαγωθει ολα...
    Στο εξωτερικο αρχιζουν σπουδες και στα 50, και μεταπτυχιακα στα 60. ΕΠισης, ο γειτονας δεν ηταν φοιτητης. Ηταν ανειδικευτος εργαζομενος σαν εσενα.

Senior Member
    ο κενο βρισκει ενα προβλημα για καθε λυση! (συγγνωμη κενο, αλλα δεν κρατηθηκα να μην το πω! ο,τι λυσεις κ να σου προταθουν παντα εχεις ετοιμη μια δικαιολογια για να κατσεις στο κλουβακι σου! ε, κατσε! για να απορριπτεις ολες τις λυσεις, δε θα περνας κ τοσο ασχημα! αν πραγματικα περνουσες ασχημα θα εκανες κατι να αλλαξεις τη ζωη σου, οχι?)

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    ο κενο βρισκει ενα προβλημα για καθε λυση! (συγγνωμη κενο, αλλα δεν κρατηθηκα να μην το πω! ο,τι λυσεις κ να σου προταθουν παντα εχεις ετοιμη μια δικαιολογια για να κατσεις στο κλουβακι σου! ε, κατσε! για να απορριπτεις ολες τις λυσεις, δε θα περνας κ τοσο ασχημα! αν πραγματικα περνουσες ασχημα θα εκανες κατι να αλλαξεις τη ζωη σου, οχι?)
    Lou θες να πεταξω καμια χριστοπαναγια παλι ? εισαι και κρυφοχριστιανουλα θεουσα, ασε μη το κανω καλυτερα, σεβομαι. αλλα να με κατηγορεις οτι βρισκω προβληματα για καθε λυση, ειναι ηλιθιο, οταν εκει εξω δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ απολυτως σιγουρο, ουτε εστω καποιον να με φιλοξενισει! τουλαχιστον εδω εχω την οικογενεια μου, χρηματα, και μιλαω και τη γλωσσα μπορω να συνενοηθω. εκει εξω δεν εχω ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ! δεν ειμαι υπερβολικος, ολοι οι ανθρωποι το σκεφτονται πρωτου κανουν καποια κινηση και φυγουν για παντα...

Senior Member
    κενο ουτε εμεις οι υπολοιποι εχουμε τπτ απολυτως σιγουρο ουτε εδω, ουτε πουθενα, σορυ κιολας! η ζωη δεν προσφερει απολυτες βεβαιοτητες σε κανενα μηκος κ πλατος του πλανητη. εισαι παραλογος σε παρα πολλα πραγματα κ δε θες να το δεις. μονο να φορτωνεις στους αλλους τις ευθυνες που σου αναλογουν. ολο οι αλλοι σου φταινε! οι αλλοι ειναι χαλια! γιατι εσυ εισαι ο τελειος? οι αλλοι σου τη σπανε! γιατι, εσυ δεν την σπας σε κανεναν? στις σχεσεις κανουμε κ καποιες υποχωρησεις κ βαζουμε ορια. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, ουτε εχουμε τις ιδιες προτιμησεις. μπορεις να κατσεις μονος σου φυσικα, αφου δεν ανεχεσαι μυγα στο σπαθακι σου, το τιμημα ειναι η μοναξια σου. κ η λυση σου ειναι το εξωτερικο, η ελλαδα σου φταιει. τα ιδια ειναι παντου αγαπητε κενο. γιατι νομιζεις οτι αμα πας στην ολλανδια η σουηδια, ολοι θα σου στρωσουν τα κοκκινα χαλια κ θα σου ανοιξουν τις καρδιες τους? κανεις λαθος. κ θελεις κ γκομενα να σε συνοδευει. πηγαινε εκει κ βρες καινουργιους φιλους εκει. κ το "δεν ξερεις τη γλωσσα" τι παει να πει? δεν μπορεις να τη μαθεις? ολα στο πιατο τα θες. γι αυτο σου λεω οτι εισαι βολεμενος κατα βαθος. μονο να μιζεριαζεις κ να γκρινιαζεις ξερεις. αν ομως ειλικρινα σε ενοχλουσε η ζωη που ζεις, κατι θα εκανες να την αλλαξεις, εστω κ λιγο. κρυφοθεουσα δεν ειμαι, την ψαχνω κ την ψαχνω φανερα νομιζω, δεν το κρυβω! ριξε τωρα το χριστομπινελικι σου! αυτα απο εμενα! :)

Banned
    1. ειμαι οντως παραλογος. σε πολλα θεματα.
    2. τουλαχιστον εδω υπαρχει ακομα ενα σπιτι και οικογενεια.
    3. οντως οι αλλοι μου φταινε συνεχεια! οχι μονο που αναπνεουν, αλλα και που υπαρχουν απλα! αν μπορουσα θα εξαφανιζα την ανθρωποτητα!
    4. μου την σπανε, οπως φυσικα και τους την σπαω κι εγω. παλιοτερα σπαγανε και χερια, πλεον ομως μεγαλωσαμε.
    5. το θεμα σχεσεις ειναι αλλο. εκει μπορω να κανω τις περισσοτερες υποχωρησεις. αρκει να υπαρχουν συναισθηματα και να γουσταρω τη κοπελα (και φυσικα να μου ταιριαζει κι αυτη και να με καταλαβαινει). οταν δεν υπαρχουν αυτα, τοτε τραβαει στο διαολο και προτιμω και παλι τη μοναξια. αντε να τη κρατησω μονο για το σεξ, που κι αυτο ειναι με ημερομηνια ληξης.
    6. οχι δεν ειναι παντου τα ιδια! μπορει να μην εμεινα στο εξωτερικο να ξερω λεπτομεριες των συστηματων τους, αλλα οι ανθρωποι διαφερουν! κι επειδη ειχα εμπειρια με βελγιδα και γαλλιδα, σου λεω οτι αυτες οι δυο μεταξυ τους, και σε συγκριση ειδικα με τις ελληνιδες, ειχαν διαφορες!
    7. εγραψα κι επανω για τη γλωσσα, απο μια ηλικια και μετα δεν ειναι το ιδιο ευκολο να μαθεις κατι. ετσι τουλαχιστον νιωθω εγω, τι να γινει ?
    8. βολεμενος θα ημουν αν ειχα στριμωχτει στο δημοσιο, ή επαιρνα καμια συνταξουλα λογο ψυχωσης ή οποιας αλλης ασθενειας. δε παιρνω ομως ΤΙΠΟΤΑ, δεν εχω καν ανθρωπους να με στηριζουν, και οι γονεις καλυπτουν τις βασικες αναγκες μονο (στεγη, τροφη, νερο, ρευμα).
    9. δεν ειναι μιζεριασμα και γκρινια, δεν κλαιγομαι λυπηθειτε με παρτε με στο εξωτερικο δωρεαν. απλα λεω οτι εχει καταντησει αφοριτη η ζωη στην Ελλαδα, ειναι μια κοροϊδια σκετη, δεν εχουμε μελλον, κι οπως οι περισσοτεροι φευγουν απο εδω, ετσι κι εγω το σκεφτομαι και θελω να το κανω πραξη. κακο ειναι που μοιραζομαι τους προβληματισμους μου στο φορουμ ? φορουμ υποστηριξης υποτιθεται, επρεπε να υποστηριζει...
    10. ενταξει οτι κι αν εισαι, δεν εχω προβλημα, προσυλυτισε με κι ολας, ξανακανε με χριστιανο αν μπορεις. μονο με τα βρισιδια μην εχεις προβλημα, γιατι δεν μπορω να συγκρατουμαι και να μη βριζω επειδη οι αλλοι προσβαλλονται.

Senior Member
    δεν μπορω να πω ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ συμφωνω με την ΛΟΥ!
    να προσθεσω μονο στα επιχειρηματα του κενου περι της σιγουριας που του εμπνεει η οικογενεια του εδω κλπ κλπ κλπ
    οτι δεν του ειπε κανεις να φυγει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!
    ο ιδιος διατεινεται οτι θελει να φυγει διακαως, αλλα οταν φτανουμε σε συζητηση, προκυπτει οτι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

Banned
    βρες μου σιγουρη στεγη κι εργασια ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ καλυτερα απο εδω, και θα δεις ποσο θελω να φυγω!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι η αναιμία και η υπόταση μ' έχουν εξαντλήσει καλοκαιριάτικα. Πρέπει οπωσδήποτε ν' αλλάξω διατροφή γιατί δεν την παλεύω.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    1. ειμαι οντως παραλογος. σε πολλα θεματα.
    2. τουλαχιστον εδω υπαρχει ακομα ενα σπιτι και οικογενεια.
    3. οντως οι αλλοι μου φταινε συνεχεια! οχι μονο που αναπνεουν, αλλα και που υπαρχουν απλα! αν μπορουσα θα εξαφανιζα την ανθρωποτητα!
    4. μου την σπανε, οπως φυσικα και τους την σπαω κι εγω. παλιοτερα σπαγανε και χερια, πλεον ομως μεγαλωσαμε.
    5. το θεμα σχεσεις ειναι αλλο. εκει μπορω να κανω τις περισσοτερες υποχωρησεις. αρκει να υπαρχουν συναισθηματα και να γουσταρω τη κοπελα (και φυσικα να μου ταιριαζει κι αυτη και να με καταλαβαινει). οταν δεν υπαρχουν αυτα, τοτε τραβαει στο διαολο και προτιμω και παλι τη μοναξια. αντε να τη κρατησω μονο για το σεξ, που κι αυτο ειναι με ημερομηνια ληξης.
    6. οχι δεν ειναι παντου τα ιδια! μπορει να μην εμεινα στο εξωτερικο να ξερω λεπτομεριες των συστηματων τους, αλλα οι ανθρωποι διαφερουν! κι επειδη ειχα εμπειρια με βελγιδα και γαλλιδα, σου λεω οτι αυτες οι δυο μεταξυ τους, και σε συγκριση ειδικα με τις ελληνιδες, ειχαν διαφορες!
    7. εγραψα κι επανω για τη γλωσσα, απο μια ηλικια και μετα δεν ειναι το ιδιο ευκολο να μαθεις κατι. ετσι τουλαχιστον νιωθω εγω, τι να γινει ?
    8. βολεμενος θα ημουν αν ειχα στριμωχτει στο δημοσιο, ή επαιρνα καμια συνταξουλα λογο ψυχωσης ή οποιας αλλης ασθενειας. δε παιρνω ομως ΤΙΠΟΤΑ, δεν εχω καν ανθρωπους να με στηριζουν, και οι γονεις καλυπτουν τις βασικες αναγκες μονο (στεγη, τροφη, νερο, ρευμα).
    9. δεν ειναι μιζεριασμα και γκρινια, δεν κλαιγομαι λυπηθειτε με παρτε με στο εξωτερικο δωρεαν. απλα λεω οτι εχει καταντησει αφοριτη η ζωη στην Ελλαδα, ειναι μια κοροϊδια σκετη, δεν εχουμε μελλον, κι οπως οι περισσοτεροι φευγουν απο εδω, ετσι κι εγω το σκεφτομαι και θελω να το κανω πραξη. κακο ειναι που μοιραζομαι τους προβληματισμους μου στο φορουμ ? φορουμ υποστηριξης υποτιθεται, επρεπε να υποστηριζει...
    10. ενταξει οτι κι αν εισαι, δεν εχω προβλημα, προσυλυτισε με κι ολας, ξανακανε με χριστιανο αν μπορεις. μονο με τα βρισιδια μην εχεις προβλημα, γιατι δεν μπορω να συγκρατουμαι και να μη βριζω επειδη οι αλλοι προσβαλλονται.
    ΚΕΝΟ, το θέμα με την γλώσσα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύεις. Συμφωνώ πως μετά από μια ηλικία είναι πιο δύσκολο να μάθεις αλλά αν το θέλεις πραγματικά θα τα καταφέρεις. Εγώ ας πούμε, είμαι 26 και θέλω να μάθω τούρκικα που έιναι εντελώς διαφορετική από τις λατινογενείς γλώσσες και πιο δύσκολη, αλλά το γουστάρω και θα το κάνω. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σιγουρέψεις σε ποια χώρα θέλεις να πας και μετά να ξεκινήσεις μαθήματα. Εσύ όμως το αφήνεις να διαιωνίζεται και δεν σου το λέω επικριτικά και γω αναβλητική και υπερ-σκεπτόμενη είμαι...αλλά είπαμε, δεν πάμε μπροστά έτσι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...