Τι σκέφτεστε; - Page 318
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 318 of 1532 FirstFirst ... 2182683083163173183193203283684188181318 ... LastLast
Results 4,756 to 4,770 of 22967
    Senior Member
    να πας ρέμεντυ! έγω κάνω μπανάκι κάθε μέρα, και θα συνεχίσω όσο το επιτρέπει ο καιρός!

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    να πας ρέμεντυ! έγω κάνω μπανάκι κάθε μέρα, και θα συνεχίσω όσο το επιτρέπει ο καιρός!
    και μόνο που το σκέφτομαι κρυώνω και κάθε φορά που το αναφέρει κάποιος εδώ δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    τι κρυώνεις ρε συ? σήμερα είχε 34 βαθμούς γύρω στις 9 το βράδυ ( τόσο έδειχνε το θερμόμετρο του αυτοκινήτου)

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    τι κρυώνεις ρε συ? σήμερα είχε 34 βαθμούς γύρω στις 9 το βράδυ ( τόσο έδειχνε το θερμόμετρο του αυτοκινήτου)
    κι όμως κρυώνω!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Παιδια καποιος παλιος στο φορουμ αυτο ειναι παρων τωρα? θελω μια διευκρινιση σχετικα με το που να ποσταρω ενα θεμα μου.. ευχαριστω :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by MichalisM View Post
    Παιδια καποιος παλιος στο φορουμ αυτο ειναι παρων τωρα? θελω μια διευκρινιση σχετικα με το που να ποσταρω ενα θεμα μου.. ευχαριστω :)
    δεν χρειαζεσαι παλιο. οι περισσοτεροι το ξερουν αυτο :)
    τι θες να ποσταρεις?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν χρειαζεσαι παλιο. οι περισσοτεροι το ξερουν αυτο :)
    τι θες να ποσταρεις?
    Δεν εχω εμπειρια στα φορουμς γενικα και δεν ειμαι σιγουρος σε ποια ενοτητα να ποσταρω το θεμα που περναω τωρα (μετεγχειριτικο σοκ - εμμονη πλεον).

Senior Member
    Quote Originally Posted by MichalisM View Post
    Δεν εχω εμπειρια στα φορουμς γενικα και δεν ειμαι σιγουρος σε ποια ενοτητα να ποσταρω το θεμα που περναω τωρα (μετεγχειριτικο σοκ - εμμονη πλεον).
    εγω θα το εβαζα στο ΑΓΧΟΣ/ΦΟΒΙΕΣ αλλα μην ανησυχεις, και λαθος να το βαλεις, δεν θα παρεξηγηθει κανεις :)

Junior Member
    Σ'ευχαριστω πολυ,αυτο θα κανω αμμεσα :)

Senior Member
    Ένα γλυκό, καλό, ευγενικό, χαρούμενο, δυνατό κορίτσι έφυγε, αφού βασανίστηκε πρώτα πολύ. Δεν πρόλαβε να χαρεί το μωρό της να μεγαλώνει. Ατυχία. Αδικία της ζωής. Και βλέπεις κάτι άλλα εμετικά γαιδούρια να μην παθαίνουν ποτέ τπτ. Οι καλοί φεύγουν πρώτοι? Μπα, αδικία της φύσης, αδικία, αδικία, μ εξοργίζει αυτό, είμαι πολύ-πολύ θυμωμένη σμρ

:(

Senior Member
    καλημερα! καλο μηνα!!!!!!!! σκεφτομαι να αλλαξω χρωμα στα μαλλια μου. να κανω καστανα με ξανθες ανταυγιες. να το κανω η θα μαι κοινοτυπη?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    καλημερα! καλο μηνα!!!!!!!! σκεφτομαι να αλλαξω χρωμα στα μαλλια μου. να κανω καστανα με ξανθες ανταυγιες. να το κανω η θα μαι κοινοτυπη?
    Αν σε κάνει να νιώθεις όμορφα μην το σκέφτεσαι ;)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    καθε ποτε αλλαζει ο μηνας κοπελια?

αν θυμαμαι καλα, εισαι μελαχρινη στο δερμα.
    αν ναι, θα μου αρεσαν καστανα, μεχρι καστανα φουντουκι.
    οι εντονες αντιθεσεις στις ανταυγιες και ειδκα με ξανθο, μου κανουν λιγο δευτερο στις μελαχρινες.
    αν εχεις λευκο δερμα και δεν θυμαμαι καλα, μου αρεσει το μελι ανοιχτο η και ανοιχτοτερες ανταυγιες η ακομα και ξανθο.
    μελαχρινη με ξανθο μαλλι δεν μου αρεσει καθολου, εκτος αν ειναι παρα πολυ ανοιχτο ξανθο και πολυ κοντα κομμενα τα μαλλια.

Senior Member
    ετσι τα χα κοντα και πλατινε τωρα τα χω κοκκινα. δεν θελω κοινοτυπο χρωμα ομως θελω να χει ενα ''κατι'' . ....... το κοκκινο της μελετη δεν ειναι απαισιο? ναι ειμαι σκουρα στο δερμα αλλα μ πανε ολα σχεδον
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ετσι τα χα κοντα και πλατινε τωρα τα χω κοκκινα. δεν θελω κοινοτυπο χρωμα ομως θελω να χει ενα ''κατι'' . ....... το κοκκινο της μελετη δεν ειναι απαισιο? ναι ειμαι σκουρα στο δερμα αλλα μ πανε ολα σχεδον
    Ναι λατρεμένο το κόκκινο πολλούς μήνες το είχα κι εγώ... αλλά στη Μελέτη δεν της πάει..

Αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα μάθεις κάνε ότι θέλεις με τα μαλάκια σου ;)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]