Τι σκέφτεστε; - Page 327
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 327 of 1532 FirstFirst ... 2272773173253263273283293373774278271327 ... LastLast
Results 4,891 to 4,905 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικές ηλίθιες πρέπει να ξέρουν ότι το πρώτο και κύριο που ελκύει έναν άντρα είναι το μυαλό σε συνδυασμό με καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά αν λείπει αυτό, κλάφτα χαράλαμπε...και γω αν ήμουν άντρας δηλαδή θα μου έπεφτε :p
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Αλλά εξάρταται και σε τι άντρες στοχεύεις. Αν στοχεύεις σε κανέναν χασάπακλα που ξέρει μόνο από καλή σεφταλιά τότε πάω πάσο :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Σκέφτομαι ότι μερικές ηλίθιες πρέπει να ξέρουν ότι το πρώτο και κύριο που ελκύει έναν άντρα είναι το μυαλό σε συνδυασμό με καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά αν λείπει αυτό, κλάφτα χαράλαμπε...και γω αν ήμουν άντρας δηλαδή θα μου έπεφτε :p
    +10000000 α ρε μια χαρα τα λες !!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Αλλά εξάρταται και σε τι άντρες στοχεύεις. Αν στοχεύεις σε κανέναν χασάπακλα που ξέρει μόνο από καλή σεφταλιά τότε πάω πάσο :p
    Χαχαχαχα εγραψες !!!!! Μπρρρρ, μακρια απο τετοιους, θα σε κανουν κ χοντρη στο τελος ....... :P
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "αν έχεις ένα παιδί και δεν έχεις κατσίκα να αρμέξεις να του δώσεις γάλα ούτε λεφτά να του αγοράσεις θα σκέφτεσαι κι εσύ τα λεφτά.. Να σε δω όταν σου κόψουν ρεύμα και νερό τι θα κάνεις.. θα σκέφτεσαι όλα αυτά τα κουλτουριάρικα?".

Και, αλήθεια, γνωρίζεις κάθε φορά με όποιον/α συνομιλείς τί έχει, αν έχει, και πόσο έχει και του απευθύνεις το λόγο με τέτοιο ύφος; Ίσως να μου έχει τύχει να μου κόψουν στο παρελθόν κάποιες παροχές, μπορείς να το γνωρίζεις και αυτό; Μιλάω γενικότερα για τη βουλιμική τάση του ανθρώπινου είδους να καταντίσει το χρήμα Θεό του - ναι, καταντίσει και όχι καταστήσει - και την πλήρη κατάπτωση και εξαθλίωση όλων των αξιών όπως πολύ ορθά ανφέρθηκε. Τα "κουλτουριάρικα" του καθενός, ενδεχομένως από κάπου προκύπτουν. Σε άλλους είναι απλά κουλτουρολαγνείες φανφαρόφωνες, σε άλλους τρόπος και στάση ζωής. Απλά πράματα.
    χμμ εσύ δεν έλεγες πως είναι ανοιχτό το φόρουμ και ότι θέλουμε λέμε αρκεί να μην παραβένουμε κανόνες?

Πίστεψε με με την κρίση οι περισσότεροι θέλουν λεφτά για εκείνο το κουτί γάλα. Δεν ξέρω ποιος είσαι τι στερήθηκες και τι όχι. Και δεν είναι αυτό το θέμα. Αλλά μην κατηγορείς όσους χρειάζονται τα λεφτά δεν είναι πάντα από απληστεία ιδιαίτερα στις μέρες μας που δεν υπάρχει ούτε παξιμαδάκι.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Αναρωτιέμαι τελικά μήπως είμαι μαζόχα.. Τί παλεύω να αποδείξω και σε ποιόν? Και με ποιόν τρόπο? Και γιατί ακόμα, μετά από όλα αυτά? Γι' αυτήν τη ρημαδιασμένη την αγάπη, γι΄αυτήν.. Πρέπει να σταματήσω να τη ζητάω από άτομα που δε μπορούν να τη δώσουν, ίσως γιατί έτσι είναι φτιαγμένα, ίσως γιατί δε θέλουν.. Είναι τόσο δύσκολο να υπολογίζεις την παραμικρή κουβέντα που θα πεις, να μην ξεφεύγεις ούτε λεπτό και ας σου έρχεται να κατεβάσεις καντήλια.. Δύσκολο αλλά απαραίτητο για την επιβίωσή μου..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    προφανώς καταπιέζομαι τόσο πολύ που σηκώνομαι στη μέση της νύχτας, υπνοβατώ και κάνω εφόδους στο ψυγείο..και μετά ξυπνάω με μια φέτα γαλοπούλα στο χέρι..
    ελεεινό..
    χαχαχαχα Γελάω γιατί καταλαβαίνω..!

Αχ να 'ξερες πόσες φορές έχω ξυπνήσει και κοιτάω το κομοδίνο και τί να δω?? Άδεια κουτιά από μπισκότα και ψίχουλα στο κρεβάτι!! Και με το που τα βλέπω σκέφτομαι : "όχι ρε π****η, πάλι έφαγα τη νύχτα!!"

Banned
    6 against 1. not fair :(

Banned
    amnd thats a lesson kids andf mothers to cvare for otghers people kids and mothers and fathers :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by chr1986 View Post
    Αναρωτιέμαι τελικά μήπως είμαι μαζόχα.. Τί παλεύω να αποδείξω και σε ποιόν? Και με ποιόν τρόπο? Και γιατί ακόμα, μετά από όλα αυτά? Γι' αυτήν τη ρημαδιασμένη την αγάπη, γι΄αυτήν.. Πρέπει να σταματήσω να τη ζητάω από άτομα που δε μπορούν να τη δώσουν, ίσως γιατί έτσι είναι φτιαγμένα, ίσως γιατί δε θέλουν.. Είναι τόσο δύσκολο να υπολογίζεις την παραμικρή κουβέντα που θα πεις, να μην ξεφεύγεις ούτε λεπτό και ας σου έρχεται να κατεβάσεις καντήλια.. Δύσκολο αλλά απαραίτητο για την επιβίωσή μου..
    κατέβασε και κανένα καντήλι, δεν πειράζει! Να ξεσπάς κάνει καλό :)

Senior Member
    Ξέρεις πόσες φορές έχω κατεβάσει?? Κάποιες φορές κλείνει η φωνή μου.. Δεν έχει νόημα πια, πρέπει να το πάρω απόφαση.. thanks anyway, για τη μεταμεσονύχτια παρηγοριά!! :)

Banned
    Θέλω να με κάνει καλά η μητέρα. Τεσπα, ας αλλάξω την υπογραφή μου.

Banned
    δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολύ παιδιά. είναι όλα μια χαρά, υπο έλεγχο θα έλεγα, τίποτα δεν τους φτάνει αυτούς που μας εξουσιάζουν , απόλυτα θα έλεγα, είμαστε αδύναμοι αλλά τι διάολο ρε παιδιά κάτι θα έχει και ο Θεός για μας καλό. έτσι δεν είναι. θαρρώ δεν είμαστε πολλοί όσοι έχουμε τόσο σοβαρά προβλήματα, δηλαδή ότι διαταράχθηκε τόσο πολύ η ζωή μας. πιστεύω βρέθηκε Θεός στην ξερή Γη. Ας τον ευχαριστήσουμε λοιπόν όποιος κι αν είναι . μην ανησυχείτε δεν νομίζω πως είμαι εγώ αυτός αλλά θαρρώ αρκετά μίλησα. ας συζητήσουμε και λίγο δεν είμαι τόσο περίεργος όταν νιώθω λιγότερη μοναξιά. ευχαριστώ Θεούλη μου. πείτε το κι εσείς.

Banned
    οι κακοί τσατζίζονται ρε παιδιά αλλά με έχουν βγάλει νοκ άουτ τι άλλο θέλουν δηλαδή;, να το βουλώσω κιόλας; δε νομίζω κακιασμένε μου γείτονα.

Banned
    δεν θέλετε να συζητήσουμε;