Τι σκέφτεστε; - Page 333
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 333 of 1532 FirstFirst ... 2332833233313323333343353433834338331333 ... LastLast
Results 4,981 to 4,995 of 22967
    Oτι η πολλη σκεψη φερνει αγχος.... το αγχος προκαλει προβληματα ...τα προβληματα προκαλουν αγχος... το αγχος φερνει σκεψεις.... η σκεψεις φερνουν αγχος....
    ........ 3 πουλακια καθονταν ειμαι σημερα....αιντααααα!!!!!

Κ οτι μαλλον μ εχει χτυπησει στο κεφαλι η διαπιστωση οτι εγω θα μεινω μονη σ αυτη την ζωη με τα μυαλα που κουβαλαω.......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    σκέφτομαι να στείλετε τα παιδιά σας κάπου ασφαλές και να υποστείτε τις συνέπειες.

Banned
    σκεφτομαι καποιους χαρακτηρισμους που μου δωσαν εδω μεσα, συγκεκριμενα οτι ειμαι ο βενιαμιν της οικογενειας, και οτι ανηκω σε μια παστα ανθρωπου. τι παει να πει ρε μαλακες βενιαμιν της οικογενειας ? και τι παστα ανθρωπου, σοκολατινα για βανιλια ?

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι εχω απηυδησει να ασχολουμαι με βλακειες...... thus ignorance ............
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι θέλω να πηδήξω απ' το παράθυρο αλλά από τον τρίτο δεν θα ψοφήσω σίγουρα ή ότι θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα αλλά ούτε όπλο έχω, ούτε ξέρω να το χρησιμοποιώ...και στην ταράτσα δεν ανεβαίνω 1ον γιατί δεν ξέρω που είναι τα κλειδιά και 2ον γιατί θυμάμαι όταν ήμουν μικρή εκείνον που είχε αυτοκτονήσει πηδώντας από κοντινή οικοδομή και δεν μπορώ να το κάνω...οπότε υποθέτω ότι απλά θα κάτσω εδώ και θα συνεχίσω να σκέφτομαι αυτά... :(

Senior Member
    Κυκνε προσπαθησε να μεταθεσεις τη σκεψη σου αλλου παρα σ αυτες τις τασεις... γνωμη μου ειναι να συζητησεις τους αυτοκτονικους ιδεασμους με το γιατρο σου το συντομοτερο δυνατον... ειναι κριμα κ αδικο να ταλαιπωρεισαι ετσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κυκνε προσπαθησε να μεταθεσεις τη σκεψη σου αλλου παρα σ αυτες τις τασεις... γνωμη μου ειναι να συζητησεις τους αυτοκτονικους ιδεασμους με το γιατρο σου το συντομοτερο δυνατον... ειναι κριμα κ αδικο να ταλαιπωρεισαι ετσι...
    Κάποια στιγμή αργότερα νομίζω ότι θα φύγουν για λίγο έστω, δεν έχει και πάρα πολύ ώρα που ήρθαν...ίσως φταίει που ταράχτηκα λίγο με κάτι, γι' αυτό να ήρθαν πάλι...αλλά πραγματικά θέλω να ψοφήσω...αλλά είμαι πολύ άχρηστη κι ότι κι αν δοκίμασα απέτυχε...ακόμα και σ' αυτό, στο να γλυτώσω επιτέλους είμαι άχρηστη...όσο για γιατρό, θα βρω μια άλλη, ήδη έχω μια ψυχολόγο υπόψη μου απλά τώρα περνάω φάση που νιώθω ότι δεν μπορώ να μιλήσω, νιώθω σαν στρείδι, καταλαβαίνεις τί εννοώ;

Banned
    αντε καλο χειμωνα να εχουμε!!εδω βρεχει!!!

Banned
    stamathste na skefteste. afhste to systhma na kanei th doyleia toy. kalytera gia olous etsi? lew mhpws?

Senior Member
    ωρες ωρες μακαρι οντως να σταματουσαμε να σκεφτομαστε!και να εχουμε ψευδαισθησεις εννοειται!

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι η κινδυνολογια και το αισθημα φοβου εντεινει τον ρατσισμο... ο ρατσισμος επιφερει σφοδρες αντιπαραθεσεις οι οποιες στη συνεχεια αποπροσανατολιζουν τον κοσμο απο τα πραγματικα προβληματα και τους πραγματικους απατεωνες!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Θα ξαναρθω Ζηκο,Θα ξαναρθω!!!!

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σκεφτομαι οτι η κινδυνολογια και το αισθημα φοβου εντεινει τον ρατσισμο... ο ρατσισμος επιφερει σφοδρες αντιπαραθεσεις οι οποιες στη συνεχεια αποπροσανατολιζουν τον κοσμο απο τα πραγματικα προβληματα και τους πραγματικους απατεωνες!
    μα να μην εχει λαϊκ αυτο το φορουμ......!!!!!!!!!!!

like like like like like like like στην νιοστη!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    για μένα έχεις γίνει σκουπίδι
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κάποια στιγμή αργότερα νομίζω ότι θα φύγουν για λίγο έστω, δεν έχει και πάρα πολύ ώρα που ήρθαν...ίσως φταίει που ταράχτηκα λίγο με κάτι, γι' αυτό να ήρθαν πάλι...αλλά πραγματικά θέλω να ψοφήσω...αλλά είμαι πολύ άχρηστη κι ότι κι αν δοκίμασα απέτυχε...ακόμα και σ' αυτό, στο να γλυτώσω επιτέλους είμαι άχρηστη...όσο για γιατρό, θα βρω μια άλλη, ήδη έχω μια ψυχολόγο υπόψη μου απλά τώρα περνάω φάση που νιώθω ότι δεν μπορώ να μιλήσω, νιώθω σαν στρείδι, καταλαβαίνεις τί εννοώ;
    κυκνε σου στειλα pm...
    σε κατανοω απολυτα... ξερω πως σε κανουν αυτες οι σκεψεις να νιωθεις... βρες μια αλλη γιατρο κ κανε μια νεα αρχη, μην το αμελεις κ το αφηνεις να μεγαλωνει κ να διαιωνιζεται.. ευχομαι να εισαι καλυτερα !! :)