Τι σκέφτεστε; - Page 335
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 335 of 1532 FirstFirst ... 2352853253333343353363373453854358351335 ... LastLast
Results 5,011 to 5,025 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Γιατι δεν πας στο νεκροταφειο να βρεις? Θα ειναι πιο ευκολο. Τοσες κοπελιτσες εχουν πεθανει... :P
    γιατι το πουλι μου θελει κρεας επανω του οχι κοκαλα και υπολειμματα κρεατος. ερχεται και χειμωνας θα κανει ψωλοκρυο δε μπορω να εχω διπλα μου ενα παγωμενο σωμα. :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    γιατι το πουλι μου θελει κρεας επανω του οχι κοκαλα και υπολειμματα κρεατος. ερχεται και χειμωνας θα κανει ψωλοκρυο δε μπορω να εχω διπλα μου ενα παγωμενο σωμα. :(
    Χαχαχαχαα! σωστα!

Senior Member
    ΧΑχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχχαχαχαααααα!!!!!!!!!!!! Πολύ μ άρεσε έτσι που το έθεσες!! :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    ωμη πραγματικοτητα παιδια μου, παντα λεω τα πραγματα οπως ειναι. :)

Senior Member
    ωμη πραγματικοτητα παιδια μου, παντα λεω τα πραγματα οπως ειναι. :)
    Μια χαρα τα λες !!!!!!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ηταν, η τελεια μερα !! αρχιζει το καλοκαιρι με χρωματα Σεπτεμβριανα για μενα !!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    αναρωτιέμαι αν η γιόγκα βοηθάει στο αδυνάτισμα... Και σκέφτομαι τους πονοκεφάλους που έχω εδώ και λίγο καιρό μην είναι από τα φάρμακα..?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Αρχίζω να με φροντίζω σιγά σιγά.. Βήμα βήμα θα τα καταφέρω. Τουλάχιστον να μην κατηγορήσω τον εαυτό μου μετά από χρόνια ότι δεν προσπάθησα, ότι δεν πάλεψα, ότι βάλτωσα όπως οι υπόλοιποι. Μπαίνω στο μικρόκοσμό μου και ξεκινάω. Δε θα με ρουφήξει ο χαμός που προκάλεσαν άλλοι για μένα. Τέλος.
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by chr1986 View Post
    Αρχίζω να με φροντίζω σιγά σιγά.. Βήμα βήμα θα τα καταφέρω. Τουλάχιστον να μην κατηγορήσω τον εαυτό μου μετά από χρόνια ότι δεν προσπάθησα, ότι δεν πάλεψα, ότι βάλτωσα όπως οι υπόλοιποι. Μπαίνω στο μικρόκοσμό μου και ξεκινάω. Δε θα με ρουφήξει ο χαμός που προκάλεσαν άλλοι για μένα. Τέλος.
    οχι δεν υπαρχει λογος να κατηγορεις τον εαυτο σου .Μπαινεις στον μακροκοσμο σου ,και ξεκινας , η αρχη ειναι η αποφαση για αλλαγες και πεισμα :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    και σημερα με υπερηφανεια μπορω να πω ΝΑΙ κερδισα και ξεπερασα την Βουλιμια! ενα κομματι εφυγε.....κλεινω σχεδον 1 χρονο χωρις βουλιμικα και τακτικους εμετους
    I m a Good Person With Bad Attitude

Αν θα χει πάνω του το πουλί κρεας και μαλιστα ωραίο κρέας ή κοκαλα και υπολείμματα ή αν θα το αφήσουμε να ξεπαγιάσει "ακάλυπτο" τώρα που έρχεται χειμώνας από εμάς εξαρτάται. Θα πρέπει να κινηθούμε από μόνοι μας για να βρουμε!!!! να μην περιμενουμε απ τους αλλους να μας βρουν ούτε να ρθει από μόνο του να μας βρει, κι όλα αυτα παρά την ατυχία που δεν είχαμε όταν γεννηθήκαμε αλλά φρόντισαν άλλοι να μας τη φορτώσουν για να υποφέρουμε. Το χω ξαναπεί εδώ, αυτά που για τους πιο πολλούς είναι απλά και αυτονόητα δεν είναι το ίδιο για όλους.
    γιάννης

Σήμερα νοιώθω εγκλωβισμένος. Θέλω να σπάσω τα καλούπια που μ εχουν σκλαβωσει να ελευθερωθώ, δεν με γεμίζει η κατάσταση αυτη, θα θελα να ξεσπάσω με το παραμικρό
    γιάννης

Οτι δεν εχω κουραγιο ουτε να διαφωνησω εντονα πια.... να μπω στην διαδικασια να τα παρω κρανιο που λενε....... για καθε ηλιθιο-ηλιθια που κυκλοφορει... Ας παρκαρουν στα πεζοδρομια...ας πετανε σκουπιδια κατω.. ας παιρνουν την σειρα στο ταμειο .... ΧΕΣΤΗΚΑ.... Καφροι ειμασταν ειμαστε κ θα ειμαστε σ αυτη την χωρα....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    σκεφτομαι οτι μ'αυτα που μαθαινονται αλλαξτε χωρα καλυτερα...

Banned
    πρεπει να κοιμηθω κ δεν μου ερχεται....................ιουυυυυυ υυυυυυυυυυ!!