Τι σκέφτεστε; - Page 337
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 337 of 1532 FirstFirst ... 2372873273353363373383393473874378371337 ... LastLast
Results 5,041 to 5,055 of 22967
    Senior Member
    :) μπραβο σου ,και γω μια μικρη και υπεροχη μερα !!!!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...σκέφτομαι με πόσα τρολ, άκυρα θέματα και μέλη έχει γεμίσει τελευταια το φορουμ και νιώθω μια μικρή πίκρα γιατί κάποτε ήταν τελείως διαφορετικά εδώ μέσα...:(
    Μπορείς να μου περιγράψεις πως ήταν κάποτε για να γλυκάνει λίγο η καρδούλα μου; :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είμαι καλύτερη απ' όλους και δεν αλλάζει αυτό. Έχω πάρει τα πάνω μου κανονικά. Ίσως να μην χρειαστεί να ξαναγράψω εδώ yeah! :) :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    σκεφτομαι οτι θελω να πεθανω αμεσα. δεν αντεχω αλλο τη φασαρια στην Αθηνα, τη ζωη γενικοτερα. θα κοψω τις φλεβες μου να τελειωνω, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι θελω να πεθανω αμεσα. δεν αντεχω αλλο τη φασαρια στην Αθηνα, τη ζωη γενικοτερα. θα κοψω τις φλεβες μου να τελειωνω, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
    Να πάρεις τα θετικά της Αθήνας......και της ζωής σου. Βγες έξω για καφε, πάρε τηλέφωνο ένα φίλο, μην κλείνεσαι στο σπίτι και στις αρρωστημενες σκέψεις. Υπάρχει χώρος στη ζωή και για σενα, μην τον αρνείσαι.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...σκέφτομαι με πόσα τρολ, άκυρα θέματα και μέλη έχει γεμίσει τελευταια το φορουμ και νιώθω μια μικρή πίκρα γιατί κάποτε ήταν τελείως διαφορετικά εδώ μέσα...:(
    γιατι μωρσι! εχει ενδιαφερον τωρα!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    γιατι μωρσι! εχει ενδιαφερον τωρα!!
    έχει ενδιαφέρον, έχει πλάκα, όλα χρειάζονται σε ένα χώρο. Οταν όμως είναι ΜΟΝΟ αυτά, ο χώρος αρχίζει να μην έχει ποιότητα.
    Κάποτε έμπαινε ένα θέμα και παρά τους τσακωμούς και τις διαφωνίες, έβγαιναν πράγματα, αναλύσεις, τοποθετήσεις, ουσία.
    Τώρα έχουν χαθεί αυτά.

Senior Member
    εχεις ενα δικιο αλλα οπως το παρει κανεις.........ετσι βλεπεις και το επιπεδο του κοσμου και προβληματιζεσαι ρε παιδι μου....

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Να πάρεις τα θετικά της Αθήνας......και της ζωής σου. Βγες έξω για καφε, πάρε τηλέφωνο ένα φίλο, μην κλείνεσαι στο σπίτι και στις αρρωστημενες σκέψεις. Υπάρχει χώρος στη ζωή και για σενα, μην τον αρνείσαι.
    δεν υπαρχουν θετικα βρε φιλε στην Αθηνα, ειναι απλα μια σκατουπολη και τιποτα αλλο. εδω που ζω συγκεκριμενα πρωι μεσημερι βραδυ εχει απιστευτη φασαρια, με αποτελεσμα αυτο να με εχει κανει κουρελι και νευρασθενικο, και να μην εχω καθολου ορεξη για τπτ. τι καφε και ποιους φιλους, ετσι οπως ειμαι εγω τωρα ετοιμος για να θαφτω στο χωμα ειμαι, αλλα ουτε κι εκει θα βρω ησυχια.

Senior Member
    ΚΕΝΟ εχεις μεγαλο δικιο οσο αναφορα τους ρυθμους της πολης!!!!! δικαιολογημενα να πειραζονται τα νευρα

Banned
    ασε οτι και να πουμε σε ατομα που δεν εχουν ζησει καθολου στην Αθηνα, δε προκειται να καταλαβουν. και οταν λεω ζησει δεν εννοω αυτους που ρχονται εκδρομουλα να δουν την Ακροπολη ή να φανε στο μοναστηρακι και λοιπα πουστριλικια, αλλα αυτους που ζουν μονιμα εδω και βρισκονται μεστη φασαρια με τα περιπολικα και τα κομπρεσερια κι οτι αλλο σε καθημερινη βαση συνεχεια! οποιοσδηποτε σαλονικιος ή απο οποιοδηποτε αλλο μερος της Ελλαδος, δε ξερει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α απο φασαρια και σπασιμο νευρων!

ασε οτι και να πουμε σε ατομα που δεν εχουν ζησει καθολου στην Αθηνα, δε προκειται να καταλαβουν. και οταν λεω ζησει δεν εννοω αυτους που ρχονται εκδρομουλα να δουν την Ακροπολη ή να φανε στο μοναστηρακι και λοιπα πουστριλικια, αλλα αυτους που ζουν μονιμα εδω και βρισκονται μεστη φασαρια με τα περιπολικα και τα κομπρεσερια κι οτι αλλο σε καθημερινη βαση συνεχεια! οποιοσδηποτε σαλονικιος ή απο οποιοδηποτε αλλο μερος της Ελλαδος, δε ξερει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α απο φασαρια και σπασιμο νευρων!
    Δλδ όσοι ζουν στην Αθήνα τους έχουν σαλτάρει τα νεύρα? αν είναι έτσι δικιο έχεις
    ή τα φορτωνουμε στην Αθήνα αντι να δουμε το πραγματικο προβλημα στα ματια?
    γιάννης

Banned
    φυσικα, και μονο να τους δεις τον τροπο που κινουνται, σπασμενα νευρα δειχνει. τα ματια μου ειναι μια χαρα δεν ειμαι αλληθωρος ουτε φοραω γυαλια. και θα πρεπε να ξερεις οτι το περιβαλλον ειναι απ'τα σημαντικοτερα που επηρεαζει εναν ανθρωπο (μαζι με το παρελθον του ασφαλως). ο οποιοσδηποτε μπορει να παθει ζημια αν τον βαλεις να ζησει σε ασχημο περιβαλλον! αυτο ακριβως συνεβη και σε μενα, ζω σε ασχημο περιβαλλον κι απο εκει προερχονται ολα τα προβληματα μου.

δεν υπαρχουν θετικα βρε φιλε στην Αθηνα, ειναι απλα μια σκατουπολη και τιποτα αλλο. εδω που ζω συγκεκριμενα πρωι μεσημερι βραδυ εχει απιστευτη φασαρια, με αποτελεσμα αυτο να με εχει κανει κουρελι και νευρασθενικο, και να μην εχω καθολου ορεξη για τπτ. τι καφε και ποιους φιλους, ετσι οπως ειμαι εγω τωρα ετοιμος για να θαφτω στο χωμα ειμαι, αλλα ουτε κι εκει θα βρω ησυχια.
    τι λες βρε φίλε, έχεις σχεδόν 5 χιλιάδες επισκέπτες στο προφίλ και ούτε χρονο στο φορουμ και λες δεν έχεις φίλους? άμα εδώ είσαι τόσο δημοφιλής, και μη μου το αμφισβητήσεις κι αυτό, φαντάζομαι πόσο δημοφιλής θα είσαι και πόσους φίλους θα μπορέσεις να κάνεις άμα βγεις εξω, αισιόδοξος και εφαρμόσεις την εδω κοινωνικότητα σου εκεί έξω που μένεις, στους δικούς σου χώρους!!!! σκέψου το......
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι οτι δεν ξερω τι να κανω. Να παω η να μην παω; 4 χρονια δεσμευσης οτι θα ειμαι ελλαδα ειναι πολλα. Ασε τα λεφτα. Αν δεν εχω δουλεια, τι θα κανω, τη μανα μου θα πουλησω;; ΑΠο την αλλη, αν δεν παω, ποιος μου λεει οτι θα μπορεσω να βρω αξιοπρεπη δουλεια εξω και να φυγω? Αυτη τη σκατοδουλεια τη μια θελω να τη συνεχισω, αλλα τις δεκα θελω να τρεξω μακριαααααα. Βρεθηκε και μια ευκαιρια γαι δουλεια, αλλα εχω τα ιδια συμπτωματα τασεων φυγης. Στη σχεση, το ιδιο. Τα νευρα κροσια. Ηξερα οτι εχω commitment issues αλλα οχι κι ετσι ρε γμτ... Γιατι ειμαι ετσι;;;;;; Τι θα κανω στη ζωη μου;;; Η πυξιδα μου οχι απλα δε δειχνει που θελω να παω, αλλα γυριζει γυρω γυρω σαν τρελη! Καποιος να σταματησει το βελακι!!