Results 5,476 to 5,490 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
07-10-2011, 01:33 #5476
- 07-10-2011, 01:40 #5477
σκεφτομαι ποιος ο λογος να συνεχιζει κανεις σ'αυτο το φορουμ, οταν δε μπορουμε να εκφρασουμε ελευθερα τα προβληματα μας και να τα συζητησουμε, αφου τα μελη γινονται ερμαια διασυρμου προσωπικων δεδομενων και λασπολογιας απο τον καθενα επιτηδιο, που ακομα παρακολουθει και διαβαζει χωρις κοπο. ειδα πριν αυτο που καναν και στη Lacrymosa, κι αναρωτιεμαι που εφταιξε. και καλα εγω εχω καμποσα ατομα εδω μεσα που λογο των αποψεων μου και παλιων καβγαδων δε με θελουνε και δε με βλεπουν με καλο ματι (παρολο που οταν εξαφανιστηκα ανοιχτηκε θεμα να επιστρεψω κι ανησυχουσαν). το κοριτσακι ομως τι εκανε ? και πιο μικρο ειναι και πιο ευαισθητο, και περισσοτερα προβληματα εχει, και προσφατα βγηκε παλι απ'τη κλινικη, και υποτιθεται δεν πρεπει να ταραζεται. γιατι του το κανετε αυτο ? πραγματικα λυπαμαι που το επετρεψε ο αντμιν και που δε μπορω να προσφερω περισσοτερα...
07-10-2011, 02:02 #5478
07-10-2011, 02:18 #5479
Δεν χρειάζεται κάποιος να φταίξει. Άμα είσαι troll δεν χρησιμοποιείς την λογική για να trollαρεις.
Όταν λες προσωπικά δεδομένα τι εννοείς? Δεν έχω δει κανέναν να γράφει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο διεύθυνση κλπ). Αν εννοείς το νικ τότε ζήτα από την αστυνομία να το αναγράψεις και στην ταυτότητά σου :Ρ
Επίσης, τι επέτρεψε ο admin? Σιγά μην έδωσε και έγγραφη άδεια! Σου έχω ξαναπεί ότι είσαι υπερβολικός ε?
07-10-2011, 04:55 #5480
Ότι έχουν πέσει όλα μαζί πάλι.. Αυτή τη στιγμή καλούμαι να κάνω focus σε ένα πράγμα και υπάρχουν πολλά άλλα σοβαρά ή μη που μου αποσπούν τη σκέψη..
ps: wellcome back RainAndWind :)Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
07-10-2011, 11:15 #5481
- In this old house where every door is open
Moλις ειδα ποσες δουλειες υπαρχουν στην Αυστραλια στον κλαδο μου και εχω παθει νευρικο τραλαλα. Καθομαι εδω ανεργη και εκει θα δουλευα. ΕΙναι και 200 ευρο η ρημαδα η αιτηση, ειναι και η Αυστραλια στην αλλη πλευρα του πλανητη, αλλα γιατι να μενει κανεις κολλημενος στην Ελλαδα, δηλαδη στο μηδεν; Σε λιγο θα φτασουμε και υπο το μηδεν. Ουφφφφ. Μια αποφαση ειναι.. Η οχι;
07-10-2011, 11:49 #5482
με βαση τη λογικη ομως δεν επελεξε εμας τους δυο ως θυματα ? γιατι δεν το εκανε σε σενα πχ ή σε καποιον αλλον ? επελεξε αυτους που τραβανε τη προσοχη, ή αυτους που γουσταρει να παρακολουθει, ή απ'αυτους που θελει κατι. τι ειναι αυτο το κατι δε το καταλαβαινω, θα μπορουσε να μου το πει σε μηνυμα ομως και να του το δωσω, παρα να ανοιξει δευτερο λογαριασμο και να παριστανει εμενα. σαν προσωπικο δεδομενο μπορει να μετρησει το καθετι εδω μεσα που λεμε και ειναι δικο μας. απο το ενα θεμα που ανοιγουμε και αναλυουμε το προβλημα μας, μεχρι το ποστ που κανουμε και γραφουμε πως ειμαστε σημερα! οσον αφορα για το Νικο, ενω τα ειπαμε χτες το πρωι, μαλλον παλι δεν εκανε τιποτα με αποτελεσμα να μπει το τρολλ το απογευμα και να συνεχισει το εργο του, ταραζωντας αλλον εναν χρηστη. εμ δε παιζουν ετσι ομως, γιατι σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης υποτιθεται μπαινουμε, και τελικα φευγουμε να χρειαζομαστε επιπλεον υποστηριξη.
07-10-2011, 12:03 #5483
Φυσικα δεν μπορω να μπω στην λογικη του καθε τρολ ...αλλα θα κανω μια προσπαθεια . Αρχικα επελεξε εσενα γιατι εισαι ενεργο μελος (λιγοι ειμαστε) και ολα μα ολα τα γραμματα του ονοματος σου αντιστοιχουνται στα ελληνικα-λατινικα , οταν του ηρθε αυτη η "φαεινη" ιδεα.
Μετα αφου ειδε οτι επιασε και συμφωνα ισως και με την ιδεα ενος μελους αλλαζει μονο ενα γραμμα. Ηταν η λακρυ online και μαλιστα στο προσκηνιο ως ενεργη και ποσταρωντας (εαν ηταν oflline ή ανενεργη δεν θα μπορουσε να παρει την δεουσα προσοχη και να κανει το κομματι του-πλακιτσα του) , οποτε διαλεξε αυτη.
Ισως και γιατι περιμενε αντιδραση? Εαν δεν εχει αντιδραση-feedback τοτε δεν μπορει να σκασει την πλακιτσα του.
Απλως καποιες σκεψεις.
Οσον αφορα το τρολαρισμα και τους τροπους αμυνας σε φορουμ , ειναι τοσο παγκοσμιο και προβληματικο το φαινομενο που δεν υπαρχουν και πολλα ισως που μπορουν να γινουν . (Εδω βγαλανε και ολοκληρη ορολογια "Troll" για το φαινομενο , που κανονικα ειναι ενα πλασμα της φαντασιας του Τολκιν στον "Αρχοντα των δαχτυλιδιων").[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-10-2011, 12:20 #5484
μηπως αν αλλαζα nickname θα αλλαζε κατι ?
αν και δε νομιζω πως φταιει το nickname οσο ο τροπος που γραφω, που τραβαει τη προσοχη. μου το εχουν ξαναπει και στο παρελθον αυτο, και νομιζουν οτι το κανω επιτηδες. ομως δε θελω να τραβαω τη προσοχη, γιατι καταληγω σε δυσαρεστα αποτελεσματα οπως αυτο προχτες, και να μη μπορω να εκφραστω ελευθερα. απλα ειμαι αυθορμητος, κι αυτο πληρωνω.
μηπως αν βαλω να μη φαινομαι online θα αλλαζε κατι ?
πολυ πιθανον, γιατι δε θα ηξερε το τρολλ οτι ειμαι μεσα, αρα δε θα μπορουσε να χαρει και να παιξει κοροϊδευοντας με.
περισσοτερο feedback θα του εδινα του χρηστη που τρολλαρει αν εμπαινε με τον κανονικο λογαριασμο του και μου ελεγε οτι ηθελε, παρα ετσι. δε το καταλαβαινει οτι μαυτο που κανει πετυχαινει το ακριβως αντιθετο απαυτο που θελει ? να μη του δινει κανεις σημασια κι ολοι να τον βριζουν και να του κλεινουν τη πορτα στα μουτρα επειδη καταντα ενοχλητικος κι αρρωστος ?
προσωπικα θα προτεινα στο Νικο να βαλει το Spam-O-Matic που ειχες δωσει, να φτιαχνε αυτο και για τα nicknames, να μας αφησει ελευθερη την επιλογη να διορθωνουμε και να σβηνουμε ποστς επιτελους (γιατι ανθρωποι ειμαστε και πανω στα νευρα μπορει να γραψουμε μαλακιες), και να προσθεσει κι αβαταρς να ξεχωριζουμε περισσοτερο. το φορουμ θελει μια αναβαθμιση παλι.
07-10-2011, 12:26 #5485
Όχι, με βάση την χαζομάρα του, σκέφτηκε να σπάσει πλάκα με εσάς που ίσως να σας βρήκε και εύκολους στο να αντιδράσετε τόσο πανικόβλητα + ότι τον βόλεψαν και τα νικ σαν γράμματα (για να κάνει την αντίστοιχη αλλαγή λατινικών με ελληνικούς χαρακτήρες).
Καταλαβαίνω ότι νιώθεις κάπως σαν "περιουσία" σου όσα γράφεις στο φόρουμ, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις ανώνυμα εδώ. Οπότε δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα αλλά γραπτά (οτιδήποτε κι αν είναι αυτά) ενός ανώνυμου σε ένα δημόσιο φόρουμ.
Τώρα αυτό που λες για τον Νίκο, τι να κάνει ο άνθρωπος? ή πρέπει να είναι on-line 24 ώρες/24ωρο και κάθε δευτερόλεπτο να κάνει refresh στην σελίδα ή να εφευρέσει ένα δικό του πρωτοποριακό σύστημα εντοπισμού και απαγόρευσης εγγραφής των troll (!).
Σκέψου έναν άνθρωπο αργόσχολο που γυρνάει όλα τα internet cafe για να του δίνεται η ευκαιρία να κάνει εγγραφή και να trollαρει στο φόρουμ. Σε αυτή την περίπτωση τί θα μπορούσε να κάνει ο Νίκος?
Και δείξε λίγη κατανόηση στο καημένο το troll που μόνο με αυτόν τον τρόπο γελάει το χειλάκι του :Ρ
07-10-2011, 12:40 #5486
δεν ειμαι καθολου ανωνυμος σε πληροφορω γιατι ορισμενοι χρηστες με γνωριζουν κι εξω! κι οχι μονο αυτο, αλλα τους εβαλα και μεστο σπιτι μου! αν εσυ νομιζεις οτι παραμενω στα γραπτα ειναι οκ, δε με ξερεις περισσοτερο γιαυτο κρινεις με βαση οτι βλεπεις εδω μονο...
δε τον παρεξηγω το Νικο αν κι εκεινη τη μερα που μου το κανανε κι εμενα αυτο αρπαχτηκα παρα πολυ, γιατι αργησε να λαβει μετρα. εγω αναρωτιεμαι γιατι δε κινηθηκε ακομα νομικα. μηπως φταιει το οτι μενει Θεσσαλονικη ? αν ειναι αυτο ας κατεβει Αθηνα να τον παω εγω ο ιδιος στη ΓΑΔΑ, να δωσει την ip αφου μονο αυτος την ξερει, να βρεθει ο ενοχος, να του σκασουμε δυο μηνησεις για πλαστοπροσωπια κι οτι αλλο ειχε γραψει το Ξωτικό (εγω επιμενω και για ψυχικη οδυνη), και να τελειωσει εκει η ιστορια του. με λιγο τρεξιμο θα βγαλουμε και λεφτα απ'αυτον που το κανει, θα αποζημιωθουμε καλα, και θα ησυχασει επιτελους και το φορουμ!
07-10-2011, 14:07 #5487
Δανάη σβήσε κάνα μυνημα να σου απαντησω :)
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
07-10-2011, 14:10 #5488
τον αγαπω...................................απ� � φ αρχιζει.....
07-10-2011, 23:25 #5489
το ταξιδι μου
08-10-2011, 14:07 #5490
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....