Τι σκέφτεστε; - Page 368
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 368 of 1532 FirstFirst ... 2683183583663673683693703784184688681368 ... LastLast
Results 5,506 to 5,520 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Ειπαμε να βρεξει μια μερα ,αλλα οχι ετσι.. Μου χαλαει τις διακοπεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!
    δεν ειναι ματιασμα σοφτ.
    λεγεται :φθινοπωρο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι ματιασμα σοφτ.
    λεγεται :φθινοπωρο...
    Αυτη η λεξη, μου ειναι αγνωστη τι ειναι αυτο?? .. δεν υπαρχει ακομα στο λεξικο μου :D
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    σκεφτομαι οτι δεν ειμαι σημαντικος σε κανεναν και για τιποτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι δεν ειμαι σημαντικος σε κανεναν και για τιποτα!
    δεν γινεται αυτο. ξερεις τι θα σου προτεινα? εγω οταν νιωθω ετσι παω και φροντιζω τα ζωα μου, οταν λοιπον τα ταιζω και τα προσεχω βλεπω πως ειμαι σημαντικη γι αυτα επειδη βασιζονται πανω μου κ κραταω την ζωη τους στα χερια μου. αμα τα παρατησω στο δρομο θα τα πατησουνε, αμα σταματησω να τα ταιζω θα ψωφισουνε. αμα τα βαραω θα πληγωθουνε. εξαρτιουνται απο μενα να τα φροντιζω! ετσι νιωθω σημαντικη!!!!!κατοικιδιο εχεις?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν γινεται αυτο. ξερεις τι θα σου προτεινα? εγω οταν νιωθω ετσι παω και φροντιζω τα ζωα μου, οταν λοιπον τα ταιζω και τα προσεχω βλεπω πως ειμαι σημαντικη γι αυτα επειδη βασιζονται πανω μου κ κραταω την ζωη τους στα χερια μου. αμα τα παρατησω στο δρομο θα τα πατησουνε, αμα σταματησω να τα ταιζω θα ψωφισουνε. αμα τα βαραω θα πληγωθουνε. εξαρτιουνται απο μενα να τα φροντιζω! ετσι νιωθω σημαντικη!!!!!κατοικιδιο εχεις?
    κι εγω εχω αρκετα κατοικιδια (γατες, πουλια, σκυλο), γαλήνη και ηρεμία μου προσφερουν, δε με κανουν όμως να νοιωθω σημαντικός. Στις σχεσεις με τους ανθρώπους το ψάχνω αυτό αλλά καλύτερα να μη μας απασχολεί καθόλου γιατι παει χαθηκαμε.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    οχι δεν εχω πλεον κατοικιδιο δυστυχως. παλιοτερα ειχα πολλες γατες, πλεον ομως σ'αυτο το σπιτι δεν θελουν να παρουμε τιποτα.

Senior Member
    να πας να παρεις ινδικο χοιριδιο!!!!!

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο χαμηλα πεφτει καποιος οταν σου λεει επανειλλημενα ψεματα για να μην σε χασει... ποσο αξιολυπητο θεε μου!

Senior Member
    σκεφτομαι οτι... I like very much my meds! μετα το διμηνο που τα πηρα, σταματησαν αυτα τα απιστευτα ψυχικα σκαμπανευασματα! η αισθηση του κενου, η κοπωση μετα απο 15 ωρες υπνου, η θλιψη, η απελπισια, το θελω να πεθανω, κ η αισθηση οτι ειμαι μια αδικη καταρα που περιφερεται ανευ λογου κ αιτιας πανω σε αυτον τον πλανητη, που ολα μου φαινομταν ξενα κ μακρινα κ δε μ αγγιζε τιποτα! τους τελευταιους 3-4 μηνες ειμαι πολυ καλυτερα, σε σχεση με το προηγουμενο 8μηνο που ηταν ενα χαλι! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    σκεφτομαι οτι... I like very much my meds! μετα το διμηνο που τα πηρα, σταματησαν αυτα τα απιστευτα ψυχικα σκαμπανευασματα! η αισθηση του κενου, η κοπωση μετα απο 15 ωρες υπνου, η θλιψη, η απελπισια, το θελω να πεθανω, κ η αισθηση οτι ειμαι μια αδικη καταρα που περιφερεται ανευ λογου κ αιτιας πανω σε αυτον τον πλανητη, που ολα μου φαινομταν ξενα κ μακρινα κ δε μ αγγιζε τιποτα! τους τελευταιους 3-4 μηνες ειμαι πολυ καλυτερα, σε σχεση με το προηγουμενο 8μηνο που ηταν ενα χαλι! :)
    Lou και εις ανωτερα σου ευχομαι και ακομα παραπερα!!!!!!!!!!!!!!!! τυχερουλα

Senior Member
    I show enough I love you
    I show enough I do
    so just remember who you
    who you surrender to
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι οτι ολα ειναι τελειωμενα και τι θ'απογινουμε... :(

Senior Member
    οτι ειναι τελειωμενα ειναι δεδομενο.............την εχουμε ασχημα...................................... ............πολυ ασχημα,εισαι μσν;

Senior Member
    σκέφτομαι ότι τίποτα δεν τελείωσε, αφού παραμένουμε όρθιοι. Για κάποιο λόγο...

Senior Member
    ..ότι έχει πολύ κρύο!! (μέχρι και ο γατούλης μου, με τόσο τρίχωμα, έχει κουλουριαστεί!!)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...