Τι σκέφτεστε; - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 1532 FirstFirst ... 27353637383947871375371037 ... LastLast
Results 541 to 555 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    τι να πω...με αφησε μ@λ@κ@ αυτο που ειπες!ναι σοφτακι..ναι..αιντε ξημερωσε!!να δουμε τι θα φερει τουτη η μερα!ας ελπισουμε σε λιγο παραπανω φως :)
    Δωρα αν δεν κανεις κατι εσυ για σενα ,καμια μερα δεν θα δωσει φως γιατι τα παραθυρα σου θα τα εχεις κατεβασμενα ,και καμια αχτιδα δεν θα μπορεσει να μπει μεσα ,να σου δειξει δρομο,αν εσυ δεν ανοιξεις τα παραθυρα
    Ξερεις ολοι τα κλεινουμε με τη προφαση οτι εχουμε πληγωθει πολυ και δεν θελουμε αλλο και δεν αντεχουμε και και και και
    Και γω τα ιδια εκανα δεν ειμαι ο γκαντι ουτε ο χριστος
    Αλλα αφησα χωρο ,και πορτες ανοιχτες ,και πεταγα και σκουπιδια ,και αφηνα και μερικα δεν πηραζουν λιγα ζιζανια
    εχω να πω κατι γ αυτο το χωρο ,
    Εκτος τους φιλους που ειχα εχω στην πραγματικη ζωη μου και να ειναι καλα παντα ,ειδα οτι εδω υπαρχουν ανθρωποι ,και εκανα και φιλους πραγματικους ρεαλ
    επειδη πρεπει να φυγω θα το πω αλλιως, οτι οποιος δεν θελει να αλεσει δεκα μερες κοσκινιζει ,και αργα το βραδυ για να μην τον βλεπουν κιολας :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Mαλλον ισως και τελευταια μου βραδυα
    θα ηθελα να πω οχι τι σκεφτομαι
    αλλα οταν ανοιγεις τη πορτα σου τα σκουπιδια να τα πετας για να ειναι καθαρος ο χωρος για γιασεμια σου ,ειναι λεπτα λουλουδια τα γιασεμια με ομορφη μυρωδια ,μου θυμιζουν πολλα !!
    το κουδουνι θα το ακουσεις οταν εσυ το θελησεις παλι οταν η καρδια θα ειναι ανοιχτη ζεστη και οχι παγωμενη ,για το σαλουτ..για να ειναι αληθινο
    και οχι αναγαστικο
    η γευση δεν ξεχνιεται ποτε ,οταν την αισθανθεις παλι θα ειναι πανδεσια και παραδεισος στο στομα σου ,και στο σωμα σου και στη ψυχη σου :)

Πόσο δίκιο έχεις soft :)

Καθαρισμοί μέσα - έξω..
    Γράφοντας εκείνες τις σκέψεις μου, η εικόνα με τα φυλλάδια έξω από την πόρτα μου έφερε στο μυαλό
    μια αγαπημένη ταινία του Κιμ Κι Ντουκ

http://www.youtube.com/watch?v=S-S5n0JniDw

Senior Member
    Σκέφτομαι πως είναι φορές που θα ήθελα σαν άντρας να μπορώ να γράφω.
    Νέτα, σκέτα. Δίχως φρου φρου και γλύκες.
    Έτσι. Μετά από δυο μπουκάλια ουίσκι, θυμωμένη με αυτή τη ρημάδα αδυναμία που δε θέλω να φανεί,
    με το στριφτό στο στόμα να τινάζω μ’ ένα κούνημα του κεφαλιού τη στάχτη πάνω από τις λέξεις.
    Έτσι. Σαν καύτρες βαριές να σκορπάνε μέσα σε τρεις αράδες. Σαν να μην ήταν άλλος κανείς να τις διαβάσει.
    Δικές μου, ολόδικές μου τρεις αράδες.
    Όχι τόσο για τα αντρίκια λόγια, παρά για κείνο το ******** κρυώνω που κάποτε δεν τόλμησα να γράψω.
    Επειδή είναι ώρες που το σκέφτομαι ακόμα.

Senior Member
    Σκιαγραφω τις εικονες των προσωπων σας, καθε φορα που διαβαζω μια απαντηση σας....
    Αυτο σκεφτομαι!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    αυτη τη στιγμη δεν ειμαι και τοσο στα καλα μου οποτε αυτο που σκεφτομαι οσο cliché κι αν ακουγεται εδω μεσα, ειναι κατι ασχημο. μακαρι η αυτοκτονια να ηταν πιο απλη, αλλα τελικα απαιτει πολυ δυναμη ψυχολογικα για να το κανεις! νιωθω φτυσμενος απο παντου, ακομα και απο ατομα που μου ταιριαζουν. και αυτο μου αξιζει τελικα γιατι ειμαι ο χειροτερος ολων και κανεις δε με αντεχει! μακαρι να μπορουσε να τελειωνε η ζωη μου το πρωι, να μη ξυπνησω καθολου! δεν εχει αξια πλεον κι εχει χαθει το νοημα εδω και χρονια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτη τη στιγμη δεν ειμαι και τοσο στα καλα μου οποτε αυτο που σκεφτομαι οσο cliché κι αν ακουγεται εδω μεσα, ειναι κατι ασχημο. μακαρι η αυτοκτονια να ηταν πιο απλη, αλλα τελικα απαιτει πολυ δυναμη ψυχολογικα για να το κανεις! νιωθω φτυσμενος απο παντου, ακομα και απο ατομα που μου ταιριαζουν. και αυτο μου αξιζει τελικα γιατι ειμαι ο χειροτερος ολων και κανεις δε με αντεχει! μακαρι να μπορουσε να τελειωνε η ζωη μου το πρωι, να μη ξυπνησω καθολου! δεν εχει αξια πλεον κι εχει χαθει το νοημα εδω και χρονια.
    Ελα ρε KENO γμτ....
    Μη σκεφτεσαι ετσι γμτ...
    Σιγουρα καποιος ανθρωπος σ αυτο τον πλανητη αισθανεται ακριβως τα ιδια πραγματα με σενα αυτη τη στιγμη... Δεν εισαι μονος...
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    συγνωμη ειναι η μερα σημερα πολυ ασχημη, εκει που ειχα κανα δυο ατομα να εμπιστευομαι, ξαναειμαι παλι πισω στο απολυτο μηδεν και δε ξερω τελικα που βαδιζω και που παω...

Senior Member
    συγνωμη ειναι η μερα σημερα πολυ ασχημη, εκει που ειχα κανα δυο ατομα να εμπιστευομαι, ξαναειμαι παλι πισω στο απολυτο μηδεν και δε ξερω τελικα που βαδιζω και που παω...
    Αξιζει ομως να σκεφτεσαι ετσι? Μην το κανεις! Κ δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη απο κανεναν, παρα μονο απο τον εαυτο σου...
    Να τον σεβεσαι τον ΚΕΝΟ!

Banned
    ο κενος ειναι κενος και παραμενει κενος εδω και χρονια, γιαυτο δεν αξιζει ιχνος σεβασμου. ετσι κι αλλιως ειμαι παλιανθρωπος, δε σεβομαι τιποτα και κανεναν, ουτε καν τη ζωη την ιδια, οποτε πως να σεβαστω και τον εαυτο μου ? αξιζω ταφο απλα!

Senior Member
    Αν λεω αν,ηταν δυνατον να υπηρχε ο τροπος να φυλαμε καπου ολοι την περισσεια της αγαπης και της στοργης μας...
    ..και καθε φορα που καποιος θα χρειαζοταν βοηθεια, τσακ!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    ο κενος ειναι κενος και παραμενει κενος εδω και χρονια, γιαυτο δεν αξιζει ιχνος σεβασμου. ετσι κι αλλιως ειμαι παλιανθρωπος, δε σεβομαι τιποτα και κανεναν, ουτε καν τη ζωη την ιδια, οποτε πως να σεβαστω και τον εαυτο μου ? αξιζω ταφο απλα!
    Δεν θελω να σου χαιδευω τα αυτια με μλκς, αλλα το πιστευω πως ολοι εχουμε κανει λαθη στη ζωη μας κ αν εσυ υποστηριζεις πως εχεις κανει τοσα πολλα ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.....

Senior Member
    Hey you,

θα σε αφήσω στην κενή ησυχία σου, όμως πρώτα θα σου αφήσω αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=CRO0x...eature=related

Το 'χεις. Το κύμα. Μέσα σου..

:)

Banned
    σε ευχαριστω πολυ crazy_diamond για το τραγουδακι, ειναι παλιο κι αγαπημενο, αλλα οι στιχοι ακομα με εκφραζουν (μαζι και με το Fade to Black των Metallica)...

ολοι μου λενε οτι το χω και το χω, αλλα ειλικρινα δε ξερω τι ειναι αυτο που βλεπουν. σιγουρα οχι το συνολο! το προβλημα μου ειναι οτι δυσκολευομαι να εμπιστευω πλεον τους ανθρωπους γιατι τελικα φευγουν απο κοντα μου, οσο κι αν βλεπουν οτι αξιζω ειναι λες και τους απογοητευω, αλλα δε το κανω επιτηδες, γιατι οπως ειπα ειμαι οντως παλιανθρωπος. και πως να τους εμπιστευτεις και να σε εμπιστευτουν κι ολας περισσοτερο, οταν εισαι καφρος και φερεσε σκατα και τελειως απροβλεπτα!

μαλλον θα επρεπε να ανοιξω θεμα να το αναλυσω, αλλα δεν εχω την απαιτουμενη διαθεση και υπομονη τωρα, ουτε θελω να γραφω για ολα μου τα προσωπικα εδω μεσα.

Senior Member
    Μηπως τους εχεις φτυσει κ εσυ ολους? Ακομα και τα ατομα που σου ταιριαζουν?
    Η ζωη σου μπορει να γίνει υπεροχη, αρκει να την ονειρευτεις και να το θελησεις.
    Γιατι εισαι ο χειροτερος ολων? Ποιος ειναι ο χειροτερος ολων αραγε? Αυτος που εχει βασανισει και σκοτωσει αργα 100 ατομα? Το εχεις κανει αυτο? φαινεται οτι καποια καλα στοιχεια εχεις πανω σου, απο τις φρικες που τρως οτι εισαι παλιανθρωπος κ οτι θες να αυτοκτονησεις. Ειναι τα καλα σου στοιχεια αυτα που βροντανε την κασα να βγουνε εξω γιατι τα εχεις θαμμενα

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ crazy_diamond για το τραγουδακι, ειναι παλιο κι αγαπημενο, αλλα οι στιχοι ακομα με εκφραζουν (μαζι και με το Fade to Black των Metallica)...

ολοι μου λενε οτι το χω και το χω, αλλα ειλικρινα δε ξερω τι ειναι αυτο που βλεπουν. σιγουρα οχι το συνολο! το προβλημα μου ειναι οτι δυσκολευομαι να εμπιστευω πλεον τους ανθρωπους γιατι τελικα φευγουν απο κοντα μου, οσο κι αν βλεπουν οτι αξιζω ειναι λες και τους απογοητευω, αλλα δε το κανω επιτηδες, γιατι οπως ειπα ειμαι οντως παλιανθρωπος. και πως να τους εμπιστευτεις και να σε εμπιστευτουν κι ολας περισσοτερο, οταν εισαι καφρος και φερεσε σκατα και τελειως απροβλεπτα!

μαλλον θα επρεπε να ανοιξω θεμα να το αναλυσω, αλλα δεν εχω την απαιτουμενη διαθεση και υπομονη τωρα, ουτε θελω να γραφω για ολα μου τα προσωπικα εδω μεσα.
    μη χαλας την ψυχη σου αδικα..
    ολοι εχουμε τις καφριλες μας!!
    εσυ βρες τη δικη σου και παλεψε την..πφφφ παλιανθρωπος?επειδη εχεις τα θεματακια σου?
    μιλα με τις πραξεις αφου δεν τα καταφερνεις στα λογια!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..