Τι σκέφτεστε; - Page 373
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 373 of 1532 FirstFirst ... 2733233633713723733743753834234738731373 ... LastLast
Results 5,581 to 5,595 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι αλμπανο μιλαει ελληνικα και τουρκο εγγλεζικα ειναι το καινουργιο ? ουτε να αρθρωσει λεξη δε μπορει ο κακομοιρης και προσπαθει να το παιξει κουλτουριαρης και πολιτικαλ κορρεκτ να γινει αρεστος σε ολους. μα καμια πρωτοτυπια πια ? εχε χαρη που ο Νικος λυπαται τους διπλους λογαριασμους. ολη η ηλιθιοτητα του ελληνικου διαδικτυου εδω μεσα μαζευτηκε, παω να φυγω.

Banned
    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Καλημέρα ¨:)

Senior Member
    σκεφτομαι πως περισσοτερο μου αρεσει η ιδεα παρα το ριαλ θινγκ..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    κενο, γιατι δε φευγεις? ενα χρονο εισαι εδω μεσα, βριζεις την ελλαδα κ τους ελληνες οτι σου φταινε για τη μιζερια σου, κ αν πηγαινες εξωτερικο θα ησουν μια χαρα! γιατι δεν το κανεις επιτελους? κ καθεσαι κ αυτοκαταστρεφεσαι?

Senior Member
    σκεφτομαι οτι θελω να αποχτησω εναν ηλεκτρονικο λογογραφο! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    κενο, γιατι δε φευγεις? ενα χρονο εισαι εδω μεσα, βριζεις την ελλαδα κ τους ελληνες οτι σου φταινε για τη μιζερια σου, κ αν πηγαινες εξωτερικο θα ησουν μια χαρα! γιατι δεν το κανεις επιτελους? κ καθεσαι κ αυτοκαταστρεφεσαι?
    καπου την εχω ξαναδιαβασει αυτη την ερωτηση...

Senior Member
    σκεφτομαι οτι θελω να αποχτησω εναν ηλεκτρονικο λογογραφο! :)
    which is... ?????

Banned
    τα εχω ξαναπει νομιζω πολλες φορες αλλα παμε αλλη μια:

1. γιατι δε μπορω να φροντιζω ενα ολοκληρο σπιτι μονος μου. φροντιζα για λιγο αυτο που μενω το καλοκαιρι, κι εκανα ενα σωρο λαθοι, ασε που κουραστηκα!
    2. γιατι κανεις δε μπορει να μου εγγυηθει οτι θα βολευτω οντως στο εξωτερικο, ειδικα απ'τη στιγμη που δεν εχω καποιο σημαντικο πτυχιο.
    3. γιατι ξερω μοναχα αγγλικα και στις υπολοιπες χωρες δε θα μπορω καν να επικοινωνησω με τους ανθρωπους.
    4. γιατι δεν ειμαι μονιμως με το ιδιο mood οπως εγραψα και στη Χριστινα (δεν ειναι φυσιολογικο να ειναι συνεχεια σκατα ενας ανθρωπος).
    5. γιατι εκτος απ'τις λυπες υπαρχουν ακομα λιγες χαρες, οπως σημερα που διαβασα κατι και μου φτιαξε η διαθεση, παρολο που θα πρεπε να ειμαι ψοφιος απ'τη κουραση εξαιτιας μιας μετακομισης που μου ετυχε λογο χειμωνα.
    6. και σημαντικοτερον η οικογενεια μου ζει ακομα, κι αφου δεν εχω απολυτως κανεναν αλλον ανθρωπο σε τουτο το κοσμο να νοιαζεται για μενα, για να πεις ηρθε η ωρα να κανω δικια μου οικογενεια κλπ, μενω εδω για να μην ειμαι τελειως μονος.
    7. γιατι τα λεφτα που εχω στη τραπεζα δεν ειναι απειρα και καποτε θα τελειωσουν, ειδικα εξωτερικο που ειναι ολα πιο ακριβα (σε σχεση με τους μισθους τους).
    8. γιατι τα χαρτια δεν ειναι ευκολο να φτιαχτουν και θελουν χρονο.
    9. γιατι δεν ειναι απλα πας μια εκδρομουλα ή για σπουδες μεχρι το Βερολινο και ξαναρχεσαι αμα δε σου αρεσει. μιλαμε να πας να μεινεις μονιμα εκει.
    10. γιατι ολη η Ευρωπη ειναι σκατα πλεον και μαλλον για παραεξω θα ηταν το καλυτερο.

εγω θα ηθελα να σου κανω την εξης ερωτηση και να μου απαντησεις με το χερι στη καρδια οταν δεν θα εισαι υπο την επιρροια φαρμακων: πιστευεις πως μπορει να υπαρξει ζωη χωρις μιζερια πλεον στην Ελλαδα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    which is... ?????
    α! ειναι ενα προγραμμα στον υπολογιστη που αντι να πληκτρολογεις, τα λες προφορικα κ αυτο αναγνωριζει τις λεξεις κ γραφει το κειμενο! ειχα ρωτησει σε ενα φορουμ κομπιουτεραδων κ καποιοι μου ειχαν απαντησει οτι κανει τη δουλεια του κ ειναι αρκετα καλο! :)

ουφ! βαρεθηκα να πληκτρολογω! :)

α! ειναι ενα προγραμμα στον υπολογιστη που αντι να πληκτρολογεις, τα λες προφορικα κ αυτο αναγνωριζει τις λεξεις κ γραφει το κειμενο! ειχα ρωτησει σε ενα φορουμ κομπιουτεραδων κ καποιοι μου ειχαν απαντησει οτι κανει τη δουλεια του κ ειναι αρκετα καλο! :)

ουφ! βαρεθηκα να πληκτρολογω! :)
    δεν είναι τελειοποιημένο και γράφει με λάθη...πρέπει συνεχώς να έχεις σταθερό και καθαρό τόνο στη φωνή σου και με τους χρόνους της γραμματικής τα κάνει μαντάρα...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τα εχω ξαναπει νομιζω πολλες φορες αλλα παμε αλλη μια:

1. γιατι δε μπορω να φροντιζω ενα ολοκληρο σπιτι μονος μου. φροντιζα για λιγο αυτο που μενω το καλοκαιρι, κι εκανα ενα σωρο λαθοι, ασε που κουραστηκα!
    2. γιατι κανεις δε μπορει να μου εγγυηθει οτι θα βολευτω οντως στο εξωτερικο, ειδικα απ'τη στιγμη που δεν εχω καποιο σημαντικο πτυχιο.
    3. γιατι ξερω μοναχα αγγλικα και στις υπολοιπες χωρες δε θα μπορω καν να επικοινωνησω με τους ανθρωπους.
    4. γιατι δεν ειμαι μονιμως με το ιδιο mood οπως εγραψα και στη Χριστινα (δεν ειναι φυσιολογικο να ειναι συνεχεια σκατα ενας ανθρωπος).
    5. γιατι εκτος απ'τις λυπες υπαρχουν ακομα λιγες χαρες, οπως σημερα που διαβασα κατι και μου φτιαξε η διαθεση, παρολο που θα πρεπε να ειμαι ψοφιος απ'τη κουραση εξαιτιας μιας μετακομισης που μου ετυχε λογο χειμωνα.
    6. και σημαντικοτερον η οικογενεια μου ζει ακομα, κι αφου δεν εχω απολυτως κανεναν αλλον ανθρωπο σε τουτο το κοσμο να νοιαζεται για μενα, για να πεις ηρθε η ωρα να κανω δικια μου οικογενεια κλπ, μενω εδω για να μην ειμαι τελειως μονος.
    7. γιατι τα λεφτα που εχω στη τραπεζα δεν ειναι απειρα και καποτε θα τελειωσουν, ειδικα εξωτερικο που ειναι ολα πιο ακριβα (σε σχεση με τους μισθους τους).
    8. γιατι τα χαρτια δεν ειναι ευκολο να φτιαχτουν και θελουν χρονο.
    9. γιατι δεν ειναι απλα πας μια εκδρομουλα ή για σπουδες μεχρι το Βερολινο και ξαναρχεσαι αμα δε σου αρεσει. μιλαμε να πας να μεινεις μονιμα εκει.
    10. γιατι ολη η Ευρωπη ειναι σκατα πλεον και μαλλον για παραεξω θα ηταν το καλυτερο.

εγω θα ηθελα να σου κανω την εξης ερωτηση και να μου απαντησεις με το χερι στη καρδια οταν δεν θα εισαι υπο την επιρροια φαρμακων: πιστευεις πως μπορει να υπαρξει ζωη χωρις μιζερια πλεον στην Ελλαδα ?
    κ μονος σου να διαβασεις πισω αυτα που γραφεις, απλα ζητας αδυνατα πραγματα. ζητας να τα εχεις ολα στρωμενα στη ζωη κ τελεια, χωρις να κουραζεσαι κιολας! ε, μα!

ναι, να σου απαντησω στην ερωτηση με το χερι οπου θες! με τα μυαλα που κουβαλας, οχι μονο στην ελλαδα, μα πουθενα σε αυτον τον πλανητη δεν μπορει να υπαρχει ζωη χωρις μιζερια!

τα φαρμακα δεν εχουν κ τοση σημασια. οντως με κανουν να νιωθω καλυτερα, αλλα εγω ετσι κ αλλιως δεν το χρεωνω το συναισθηματικο μου προβλημα ουτε στην ελλαδα, ουτε στην κριση, ουτε σε εξωγενεις παραγοντες. ας πουμε οτι πεφτω πολυ ευκολα, που ειναι μαλλον κατι σαν βιολογικη ευαισθησια, κ το διορθωνουν. that's all! αλλα αυτο ειναι δικο μου χαρακτηριστικο, δεν ευθυνεται το περιβαλλον.

εσυ πχ τα μηδενιζεις ολα. λες οτι η αθηνα ειναι σκατα, κ ολοι οι κατοικοι της αθηνας ειναι σκατα κλπ.

εγω τα διαχωριζω τα πραγματα. υπαρχουν ανθρωποι στην αθηνα που γνωριζω κ δεν με κερδιζουν για κατι παραπανω, αλλα μεσα σε τοσους εχω γνωρισει κ ενδιαφεροντες ανθρωπους! επισης με καποιους αλλους μπορει να ειναι ενδιαμεση η συμπαθεια, καπως ουδετερη, ουτε κρυο, ουτε ζεστη! με αυτους μιλαω, αλλα λιγοτερο απο αυτους που συμπαθω! γενικως, οσο τραβαει με τον καθε ανθρωπο! χαλαρα, χωρις να το ζοριζω!

πχ στο σινεμα, πολλες ταινιες που κυκλοφορουν δεν μου αρεσουν, οπως πολλα απο τα χολυγουντιανα εργα. ομως βρισκως καποια σινεμα που παιζουν σινεφιλ ταινιες κ παω εκει! αντι να καθομαι να γκρινιαζω τι χαλια που ειναι τα village κ οι χολυγουντιανες ταινιες!

οποτε ναι, φυσικα κ μπορει να υπαρξει στην ελλαδα ζωη χωρις μιζερια, αρκει καποιος να εχει διαθεσει να ζησει κατ αρχην! μετα θα βρει τροπους κ πραγματα κ ανθρωπους που να του αρεσουν σε αρκετο βαθμο τουλαχιστον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    δεν είναι τελειοποιημένο και γράφει με λάθη...πρέπει συνεχώς να έχεις σταθερό και καθαρό τόνο στη φωνή σου και με τους χρόνους της γραμματικής τα κάνει μαντάρα...:)
    μαλιστα! χρησιμο να το ξερω! :)

Senior Member
    μετα θα πληρωνεις σε πολυ οικονομικη τιμη εμενα, και θα στο διορθωνω.(ψαχνω εναλλακτικες πηγες εισοδηματος)
    πολυ πρακτικο!

Banned
    κ μονος σου να διαβασεις πισω αυτα που γραφεις, απλα ζητας αδυνατα πραγματα. ζητας να τα εχεις ολα στρωμενα στη ζωη κ τελεια, χωρις να κουραζεσαι κιολας! ε, μα!

ναι, να σου απαντησω στην ερωτηση με το χερι οπου θες! με τα μυαλα που κουβαλας, οχι μονο στην ελλαδα, μα πουθενα σε αυτον τον πλανητη δεν μπορει να υπαρχει ζωη χωρις μιζερια!

τα φαρμακα δεν εχουν κ τοση σημασια. οντως με κανουν να νιωθω καλυτερα, αλλα εγω ετσι κ αλλιως δεν το χρεωνω το συναισθηματικο μου προβλημα ουτε στην ελλαδα, ουτε στην κριση, ουτε σε εξωγενεις παραγοντες. ας πουμε οτι πεφτω πολυ ευκολα, που ειναι μαλλον κατι σαν βιολογικη ευαισθησια, κ το διορθωνουν. that's all! αλλα αυτο ειναι δικο μου χαρακτηριστικο, δεν ευθυνεται το περιβαλλον.

εσυ πχ τα μηδενιζεις ολα. λες οτι η αθηνα ειναι σκατα, κ ολοι οι κατοικοι της αθηνας ειναι σκατα κλπ.

εγω τα διαχωριζω τα πραγματα. υπαρχουν ανθρωποι στην αθηνα που γνωριζω κ δεν με κερδιζουν για κατι παραπανω, αλλα μεσα σε τοσους εχω γνωρισει κ ενδιαφεροντες ανθρωπους! επισης με καποιους αλλους μπορει να ειναι ενδιαμεση η συμπαθεια, καπως ουδετερη, ουτε κρυο, ουτε ζεστη! με αυτους μιλαω, αλλα λιγοτερο απο αυτους που συμπαθω! γενικως, οσο τραβαει με τον καθε ανθρωπο! χαλαρα, χωρις να το ζοριζω!

πχ στο σινεμα, πολλες ταινιες που κυκλοφορουν δεν μου αρεσουν, οπως πολλα απο τα χολυγουντιανα εργα. ομως βρισκως καποια σινεμα που παιζουν σινεφιλ ταινιες κ παω εκει! αντι να καθομαι να γκρινιαζω τι χαλια που ειναι τα village κ οι χολυγουντιανες ταινιες!

οποτε ναι, φυσικα κ μπορει να υπαρξει στην ελλαδα ζωη χωρις μιζερια, αρκει καποιος να εχει διαθεσει να ζησει κατ αρχην! μετα θα βρει τροπους κ πραγματα κ ανθρωπους που να του αρεσουν σε αρκετο βαθμο τουλαχιστον!
    δε ζηταω τπτ ετοιμο, απλα σου αναφερω τα εμποδια που μου ρχονται στο μυαλο με μια πρωτη σκεψη. σαν να βλεπεις οτι τα αρνητικα ειναι περισσοτερα απ'τα θετικα. ασε τον φοβο του αγνωστου, μονος σε ξενη χωρα, χωρις να μιλας καν τη γλωσσα καλα και να ξερεις που πας, κι ολοι γυρω σου να σε βλεπουν μειονεκτικα απλα επειδη Greeks = κλεφτρακια της Ευρωπης, δεν ειναι και το καλυτερο νομιζω...

επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη για τα φαρμακα και το περιβαλλον. απλα δες γυρω σου ποσοι τα παιρνουν πλεον, και ποσοι εχουν καταθλιψη κι αλλα. αν δεν εφταιγε το περιβαλλον που ολα ειναι σκατα, λες να ηταν ετσι χωρις λογο ? λες κι εγω να ημουν ετσι χωρις λογο, αν καλοπερνουσα και ειχα μια φυσιολογικη ζωη, και μελλον κλπ ?

εσυ τα διαχωριζεις γιατι εισαι διαφορετικη. εγω ειμαι μηδενιστης, και ειμαι απολυτος σε καποια πραγματα. προσπαθω να δινω ευκαιριες στους ανθρωπους και να ειμαι κοινωνικος, αλλα οταν βλεπω οτι δεν μου ειναι χρησιμοι, ειδικα οταν μου δημιουργουν προβληματα, τοτε σηκωνω τοιχοι και τους πεταω εξω απ'το καστρο μου!

ποιος χεστηκε για τα Village κι αν παιζουν μονο χολυγουντιανες, πλεον δεν εξαρταμαι απο αυτα και συχναζω εκει μονο οταν εχω παρεα! σιγα μη τους πληρωνω κι ολας για κατι που μπορω να δω πριν κυκλοφορησει και τζαμπα!

τελος επειδη μαλλον νομιζεις οτι εχεις τροπους να αντιμετωπισεις τη μιζερια και τα υπολοιπα που μας πιανουν εδω, λες κι ευθυνεται μονο ο ανθρωπος κι οχι και το περιβαλλον που επηρεαζει τον ανθρωπο, καλυτερα φτιαξε θεμα και ανοιξε μας τα ματια, πως θα ζησουμε στην Ελλαδα χωρις μιζερια και καθολου ψυχολογικα προβληματα.

Lou lead us through!

Senior Member

Σαν πας ιδεογράμματα και στηρίζουν το καλό φέρει μόνο μαυρίζει να δώσω Σολωμό

Σαν πας στην κα Μάου Μάου τα κκε Ορέστης με το κάνα δύο Σέφερ μόνο μαντίλι για να δώσω στο νόμο

(Πρωτοτυπο σαν πας στην Καλαματα και ερθεις με το καλο φερε ενα μαντηλι να δεσω στο λαιμο)

Αυτή η νέα μία προσπάθεια να γράψω με τον λόγο που είναι γράφο

(εδω δοκιμασα λιγο πιο αργα)

Χμ μπα δεν εχω την υπομονη να προσαρμοστω στον τροπο ομιλιας...ενδιαφερον ειναι παντως.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]