Τι σκέφτεστε; - Page 377
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 377 of 1532 FirstFirst ... 2773273673753763773783793874274778771377 ... LastLast
Results 5,641 to 5,655 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Πώς θα δουλέψω σε κάτι που πλήττεται από ανεργία και συγχρόνως τείνει να μη με εκφράζει όσο πρώτα;
    Δυστυχως,τετοιου ειδους προβληματισμοι κι απολογισμοι συναμα, αποτελουν τον κοινο παρονομαστη για τους περισσοτερους νεους οι οποιοι ταλανιζονται απο την μαστιγα της εποχης που δεν ειναι αλλη απο την ανασφαλεια-αβεβαιοτητα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι η διαθεση φτιαχνει οταν υπαρχει κατι να αντλω ενεργεια. θετικη ή αρνητικη, μετατρεπω τα παντα να ειναι προς οφελος μου!
    ισως ειναι αυτη η ακρη του μπλεγμενου κουβαριου για σενα! κανε οσο μπορεις τα πραγματα που σε ευχαριστουν! πολλες φορες τρωγοντας ερχεται η ορεξη!

Banned
    σκεφτομαι οτι εχω πολυ δουλεια σημερα, και τη μιολα μεχρι τις 9, αμα δεν αυτοκτονισουμε εδω χαμο θα μας πεθανει αυτη!

Banned
    Μακάρι να μπορούσα να φύγω από αυτή την κ*λοχώρα, έτσι όπως την καταντήσανε! Δεν αντέχω άλλο εδώ πέρα!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    ισως ειναι αυτη η ακρη του μπλεγμενου κουβαριου για σενα! κανε οσο μπορεις τα πραγματα που σε ευχαριστουν! πολλες φορες τρωγοντας ερχεται η ορεξη!
    αυτο προσπαθουμε να κανουμε ολοι μας, αν κι εχω παρατηρησει οτι περισσοτερη ενεργεια αντλω απ'τους ανθρωπους! ειναι ενας συναισθηματικος βρυκολακας κι ο KENO, που πλεον κοιμαται 5 η ωρα και ξυπνα 1, με τους χαρακτηριστικους μαυρους κυκλους κατω απ'τα ματια και τη διψα για αιμα (συναισθηματα).

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Μακάρι να μπορούσα να φύγω από αυτή την κ*λοχώρα, έτσι όπως την καταντήσανε! Δεν αντέχω άλλο εδώ πέρα!!!!!
    Νομίζω καλύτερα να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε φτιάξουμε τη κατάσταση παρά να την κοπανίσουμε εξαιτίας μερικών λυσσαλέων. βοήθεια όπως εθελοντισμός στο χωροταξικό οργάνωση του Σαββάτου, λίγη συνεισφορά στη εκκλησία τη Κυριακή. Δεν είναι είσαι είμαι δύσκολο κοπελιά.

Senior Member
    αυτο προσπαθουμε να κανουμε ολοι μας, αν κι εχω παρατηρησει οτι περισσοτερη ενεργεια αντλω απ'τους ανθρωπους! ειναι ενας συναισθηματικος βρυκολακας κι ο KENO, που πλεον κοιμαται 5 η ωρα και ξυπνα 1, με τους χαρακτηριστικους μαυρους κυκλους κατω απ'τα ματια και τη διψα για αιμα (συναισθηματα).
    ρε συ κ εγω εχω μαυρους κυκλους. μπας κ εχεις στιγμα?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Σκέφτομαι την αδυναμία μου (τις γυναίκες).

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ρε συ κ εγω εχω μαυρους κυκλους. μπας κ εχεις στιγμα?
    δεν ξερω νομιζω ειναι απ'τη χρονια αϋπνια. παντως ειμαι και παρα πολυ ασπρος, αλλα οταν εκανα εξετασεις αιματος μου βρηκαν μονο λιγο παραπανω χοληστερινη και τπτ αλλο...

Banned
    άκου το θείο φίλε μου και δε θα σε τιμωρήσω.

Senior Member
    δεν ξερω νομιζω ειναι απ'τη χρονια αϋπνια. παντως ειμαι και παρα πολυ ασπρος, αλλα οταν εκανα εξετασεις αιματος μου βρηκαν μονο λιγο παραπανω χοληστερινη και τπτ αλλο...
    ε ενταξει τοτε! απλα να βγαινεις να σε βλεπει λιγο ηλιος, η να τρως ντοματουλες να παρεις χρωμα! :p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by vince8 View Post
    Νομίζω καλύτερα να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε φτιάξουμε τη κατάσταση παρά να την κοπανίσουμε εξαιτίας μερικών λυσσαλέων. βοήθεια όπως εθελοντισμός στο χωροταξικό οργάνωση του Σαββάτου, λίγη συνεισφορά στη εκκλησία τη Κυριακή. Δεν είναι είσαι είμαι δύσκολο κοπελιά.
    Καλά το λέω αυτό γιατί έχω τάσεις φυγής γενικότερα. Αλλά και μ' αυτά που λες δε νομίζω να αλλάξει κάτι στην όλη κατάσταση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Δυστυχως,τετοιου ειδους προβληματισμοι κι απολογισμοι συναμα, αποτελουν τον κοινο παρονομαστη για τους περισσοτερους νεους οι οποιοι ταλανιζονται απο την μαστιγα της εποχης που δεν ειναι αλλη απο την ανασφαλεια-αβεβαιοτητα!
    ειναι οντως η μαστιγα της εποχης η ανασφαλεια κ η αβεβαιοτητα? δηλ σε παλαιες εποχες, απο 100 χρονια πισω, μεχρι τα αρχαια χρονια, τα αδυτα της ιστοριας, ο ανθρωπος ειχε πιο πολλη ασφαλεια απο ο,τι σημερα?
    την εποχη που μπορουσες να πεθανεις ξαφνικα απο μια γριπη, που δεν υπηρχαν αντιβιοτικα, παυσιπονα, που η ιατρικη ηταν σε επιπεδο "ποναει ποδι, κοβει ποδι", που οταν σε πονουσε δοντι πηγαινες στον μπαρμπερη να σου το βγαλει (δεν ξερω πώς, ουτε θελω να το σκεφτομαι, προτιμω την αναισθησια κ το σφραγισματακι με ρητινες), που υπηρχε πολυ λιγοτερη τεχνολογικη εξελιξη κ ακομα κ το ψωμι επρεπε να το φτιαχνεις μονος, το γουρουνακι να το σφαζεις μονος, ηταν πιο ασφαλης κ ανετη η ζωη απο σημερα?

μηπως περισσοτερο εχουν αλλαξει οι προσδοκιες μας απο τη ζωη? μάς μαθανε οι γονεις μας, να ζουμε μονο μεσα στην ασφαλεια, οταν θα επρεπε να μας αναθρεψουν να μαθουμε να διαχειριζομαστε την ανασφαλεια κ την αβεβαιοτητα, που ειναι εγγενη χαρακτηριστικα της ζωης!

οι σπουδες δεν περιοριζουν καποιον να δουλεψει με το ζορι κ το στανιο πανω σε αυτο που δουλεψε, υποτιθεται οτι παρεχουν καποιες γνωσεις κ επισης μαθαινουν τον ανθρωπο να σκεφτεται με ευρυτερο πνευμα, κ να ερευνα ετσι ωστε να μπορει να αποχτησει σε καθε περισταση τις γνωσεις που χρειαζεται, για να ανταπεξελθει στις προκλησεις της ζωης. δεν ειναι απο μονες τους ομως εγγυηση για την υπαρξη κ την ευρεση δουλειας. κ δεν ειμαι κ καθολου σιγουρη οτι αυτος ειναι ο ρολος τους. ετσι θεωρησαμε δεδομενο οτι ειναι, αλλα ειναι οντως ετσι τα πραγματα?

η υπαρξη, λειτουργεια κ συμμετοχη στα πανεπιστημια, κατα πώς ρεαλιστικα συνεπαγεται οτι μια οικονομια θα ειναι υγιης κ θα εχει επαρκεις θεσεις εργασιας για τους πολιτες? πχ αν δεν υπαρχει βιομηχανια στην ελλαδα, γιατι πρεπει να ευθυνονται τα πανεπιστημια γι αυτο?

ισως ειναι πιο γονιμο να σκεφτει κανεις πανω στο ερωτημα "τι μου αρεσει κ τι μπορω να κανω? κ υπαρχει ζητηση στην αγορα εργασιας γι αυτο?" κ οχι πανω στο "σπουδασα, αρα πρεπει να δουλεψω εκει". γιατι το δευτερο ειναι πιο δεσμευτικο.

Banned
    Οι φωνές έχουν αρχίσει να μου τη δίνουν στα νεύρα απίστευτα.........

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ε ενταξει τοτε! απλα να βγαινεις να σε βλεπει λιγο ηλιος, η να τρως ντοματουλες να παρεις χρωμα! :p
    μπα δεν τον αντεχω τον ηλιο μου καιει τα ματια! ειμαι γεννημενος να ζω στα σκοταδια. κυκλοφορω μονο μετα τις 7 το απογευμα (οταν κυκλοφορω), και παντα με οπλο. εχω ολα τα χαρακτηριστικα των βρυκολακων πλην της αναγκης για αιμα, το δικο μου μαλλον ειναι μια χαρα ακομα. αν θες φωτο μπεκα msn, αν και νομιζω με ξερεις...