Τι σκέφτεστε; - Page 390
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 390 of 1532 FirstFirst ... 2903403803883893903913924004404908901390 ... LastLast
Results 5,836 to 5,850 of 22967
    Senior Member
    ποιος θα εκλαιγε και ποιος θα γελουσε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    ποιος θα εκλαιγε και ποιος θα γελουσε;
    οταν προσδιοριζεις το τελος σε σχεση με τριτους, δεν ειναι αυτο που εχεις στο μυαλο σου, αλλα καποια ανικανοποιητα ζητουμενα...

Senior Member
    αραγε με αγαπησε ποτε κανεις;η οχι;μαλλον οχι ομως εγω πολυ αγαπησα.

Senior Member
    δανάη, σβήσε πμ!
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    σκεφτομαι οτι για τους κοντινους μου ανθρωπους (τους γονεις δλδ) ειμαι αυτος που κανει υπομονη. υπομονη απο τι αγορι μου? υπομονη απ'την εξελιξη! γιατι απλα δε πας να βρεις μια δουλεια? τρεχα κυριε να γινεις καλα. να βγαλεις λεφτα, να γαμησεις διπλα. μια δουλεια θα στα προσφερει ολα αυτα. οσο καθεσαι τοτε τιποτα δε παει καλα. τι λεφτα ομως ειναι το θεμα, που παγωσαν ολα. οποτε υπομονη. υπομονη δε καναν ουτε οι ιδιοι και βγηκαν απ'το μουνι της μανας τους. τι το θελαν οι αμοιροι, τι το θελα κι εγω. δε πεθαινα καλυτερα με το που αντικρισα το φως.

Junior Member
    εγω παντως αυτο που σκεφτομαι και τωρα και τον τελευταιο καιρο ειναι να κρατησω την δουλεια μου και να ειμαι οσο πιο σωστη γινεται με τους γυρω μου και με τον εαυτο μου...επισης αυτο που σκεφτομαι μονιμως ειναι θα βρω αραγε ποτε θεληση να κανω κατι και για μενα...

Banned
    σκεφτομαι οτι μας αναγκασαν να ζουμε ολοι μεσα σε μια μιζερια και να γινουμε ΑΡΡΩΣΤΟΙ. ειμαστε μια χωρα κατεστραμμενη, ολοι ομως περιμενουν να σηκωθουν μια μερα και να εχουν επανελθει στα φυσιολογικα. θαυματα δε γινοται! τουλαχιστον ας εκφραστουμε ακομα ελευθερα, μεχρι να μην υπαρχει καθολου ελευθερια. μεχρι τοτε λοιπον οπως μπορουμε νιωθουμε ανθρωποι.

Banned
    επισης σκεφτομαι ολους αυτους και ειδικα αυτες που λενε οτι τα ιδια σκατα ειναι παντου, ποσο για λυπηση ειναι που εχουν παραδωθει. εδω και στη Βουλγαρια ειναι καλυτερα, μην εισαστε ολο μαλακιες και κοβεται τα φτερα του κοσμου. ειμαι κι εγω θυμα ολων αυτων, κι αυτος ειναι αλλος ενας λογος που παραμενω στο Ελλαδισταν. τραβατε να δειτε λιγο τηλεοραση και παραμεινετε κλεισμενοι στις μαλακιες που σας πλασαρουν, στον δικο μου κοσμο δεν χωρατε κι ουτε καν μπορειτε να απαντησετε!

Πως αντιδράς άμα σε προσβάλει γυναίκα?
    γιάννης

Banned
    δεν αντιδρας γιατι θα της δωσεις αξια. η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η αδιαφορια!

Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν αντιδρας γιατι θα της δωσεις αξια. η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η αδιαφορια!
    Σίγουρα? Ας μας πουν και γυναικες την άποψη τους. Ή μήπως της ανταποδίδεις με φωνές, εκφοβισμό κλπ για να τη βαλεις στη θέση της? Μιλώ όταν πρόκειται για υποτίμηση και κοροιδία μαζί.
    γιάννης

Banned
    εξαρταται τη περιπτωση κι ολας, αν στο κανουν μεσω διαδικτυου παντως, χασιμο χρονου ειναι να ασχοληθεις...

Quote Originally Posted by KENO View Post
    εξαρταται τη περιπτωση κι ολας, αν στο κανουν μεσω διαδικτυου παντως, χασιμο χρονου ειναι να ασχοληθεις...
    μιλώ για την καθημερινη ζωή, άτομα που υποτιθεται ξερω
    γιάννης

Banned
    τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να ξεκοψεις απο αυτα και να μη τα ξερεις πια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    αραγε με αγαπησε ποτε κανεις;η οχι;μαλλον οχι ομως εγω πολυ αγαπησα.
    γιατί όχι?