Τι σκέφτεστε; - Page 393
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 393 of 1532 FirstFirst ... 2933433833913923933943954034434938931393 ... LastLast
Results 5,881 to 5,895 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι ηρθε η ωρα μου να εξαφανιστω παλι απο προσωπου γης κι αυτη τη διασταση για οσο παει. τη προηγουμενη φορα η Lacrymosa ανησυχουσε κι ανοιξε θεμα για μενα, τουτη τη φορα δε νομιζω να λειψω σε κανεναν ή να με χρειαστειτε παλι, οποτε αποχωρω μεχρι νεοτερας ή να ξεπαγωσει η κρουστα παγου που δημιουργηθηκε στην εισοδο της σπηλιας μου. οσοι με εχουν στο μσν τα λεμε απο εκει, οι υπολοιποι να προσεχετε τους εαυτους σας, καληνυχτα!

Senior Member
    Εμένα πάντως θα μου λείψεις. Στα μηνύματά σου είναι σαν να γράφω εγώ, με τη διαφορά ότι είναι πιο αυθόρμητα και χτυπούν περισσότερο στο νόημα. Βρίσκω πολλά κοινά με τον εαυτό μου.

Senior Member
    "Αν ζεις κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, κάποια στιγμή είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δικαιωθείς" και
    "Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σου ότι κάποια μέρα θα πεθάνεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφεύγεις την παγίδα του να σκέφτεσαι τι θα χάσεις αν πάρεις την τάδε ή τη δείνα απόφαση"

Υποκλίνομαι στο μέγα διδάσκαλο, τον ιδρυτή της Apple. Μπορεί να μην είχα την τύχη να εκτιμήσω τα προϊόντα της εταιρίας του, αλλά με άγγιξαν οι απλές, πλην όμως περικλείουσες τόση σοφία, ρήσεις του. Σε κάθε δισταγμό, αμφιταλάντευση και ενδοιασμό της ζωής το κλειδί για να κινητοποιούμαστε, αίροντας το αδιέξοδο της αδράνειας και της αναβλητικότητας, είναι το επιχείρημα πως είμαστε θνητοί. Μια φορά ζούμε άλλωστε σε αυτό τον άδικο τον κόσμο (εκτός φυσικά αν υπάρχει μετεμψύχωση). Μην την χαραμίσουμε. Διαφορετικά, θα μετανιώνουμε όταν εκπνέουμε τον επιθανάτιο ρόγχο και τότε θα είναι αργά.

Banned
    is there a politik in the haus?

Banned
    Σκέφτομαι ότι θέλουν μας σβήσουν οι ξένες χώρες από τον χάρτη κυρίως λόγω του γεγονότος της ημέρας από τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία "μάνα δεν έχει λεφτά να αγοράσει γάλα για τα πα'ιδιά της". Λένε και μισθούς επιπέδου Βουλγαρίας πλέον. Περιττό να γίνει συζήτηση για τους λόγους.

Οτι καλυτερα μονη παρα να νιωθω ''δευτερη''. Καλυτερα μονη παρα να νιωθω ''δευτερη''. Καλυτερα μονη παρα να νιωθω ''δευτερη''. Κ οτι αυτο θα πρεπει να το εμπεδωσω ΑΜΕΣΑ!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Η μοναξιά είναι κατάρα.

Senior Member
    ... όχι μωρέ!... μας αγαπάνε... ανιδιοτελώς, λολ!... άλλωστε, ως λαός σημειώνουμε "πρωτιές" χρόνια ολάκερα, είμαστε πασίγνωστοι σε όλο το ντουνιά... πρώτοι σε παχύσαρκα παιδιά, απ' τους πρώτους στο κάπνισμα, αυθεντίες στο νταηλίκι - βλ. Ζωνιανά, δε κοτάει ούτε μύγα - πρώτοι και με διαφορά στην κακοποίηση των ζώων, απ' τους πρώτους σε υπερκατανάλωση φαρμάκων, στην κορυφή σε κατανάλωση αλκοόλ - μη χέσω, έτσι γλεντάμε εμείς οι έλληνες - πρώτοι στα τροχαία και στην καλή οδική συμπεριφορά... άχ, και στο σκουπιδαριό, το ξέχασα καλέ!... προχτέ, λέει, έγινε... πανικός για να βρουν τραπέζι στον... Καρά...
    ... εγώ πάλι - που κατεβαίνω σπανίως πια στην πόλη - λέω να πα να δω τον Τζιμάκο και να το φχαριστηθεί η ψυχούλα μου!... η παράσταση τιτλοφορείται "30 χρόνια αποτυχίες", λολλλλλλλλ!...:)...

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οτι καλυτερα μονη παρα να νιωθω ''δευτερη''. Καλυτερα μονη παρα να νιωθω ''δευτερη''. Καλυτερα μονη παρα να νιωθω ''δευτερη''. Κ οτι αυτο θα πρεπει να το εμπεδωσω ΑΜΕΣΑ!!!!
    ... τιμωρία στον πίνακα σε βάλανε βρε;... αν το πεις 100 φορές... έ, θά 'σαι και η "πρώτη"!...:)...

Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... τιμωρία στον πίνακα σε βάλανε βρε;... αν το πεις 100 φορές... έ, θά 'σαι και η "πρώτη"!...:)...
    Η επαναληψη ειναι η μητηρ πασης μαθησεως!χε!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    ... και παθήσεως, και παθήσεως!...:)...

Banned
    Ποιός είναι ο Τζιμάκος; Μην με κάνετε να ζηλέύω σας παρακαλώ.

Banned
    αν καταλαβαίνω καλά χωρίς τα φάρμακα είμαστε νεκροί η με τα φάρμακα είμαστε ζωντανοί νεκροί; κάποιος; εξήγηση;

Banned
    δεν μπορώ να καταλάβω... αισθάνεστε καλά ψυχολογικά σαν ομάδα η εγώ αισθάνομαι πως είμαι στην κόλαση επειδή δεν μιλάει κανείς εδώ και λίγη ώρα;

Banned
    εδώ και λίγη ωρα έχωσ μια πολύ "κοντινή" παρέα! μια μύγα φαίνεται νομίζει πως είμαι γάλα!