Results 5,926 to 5,940 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
09-11-2011, 15:36 #5926
- 10-11-2011, 03:10 #5927
σκεφτομαι πως εκλεισα εναν ολοκληρο χρονο στο φορουμ, και συνηδητοποιω πως αλλο τοσο εχω να κανω σχεση! κι ενω προσπαθω να ειμαι φιλικος με ολους και κοινωνικος οσο γινεται, δινωντας ευκαιριες μεχρι και σε μεγαλυτερες μου, η τελευταια μου γνωριμια δεν εξελιχθηκε καν σε γνωριμια αφου η κοπελα... εξαφανιστηκε και μου αφησε ενα τεραστιο ερωτηματικο. θα πρεπε να ανοιξω καινουργιο θεμα να το συζητησω, γιατι μαλλον ειμαι προβληματικος και δε μπορω να προχωρησω/τρομαζω τους ανθρωπους/τους κανω να βαριουνται/με σιχαινονται/με λυπουνται/ή οτι αλλο, αλλα ειπαμε σ'αυτο το φορουμ δε ξανανοιγω ποτε κανενα, οποτε καληνυχτα!
10-11-2011, 03:27 #5928
σκέφτομαι οτι είναι 4 και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πως θα ξυπνήσω για να κάνω τις δουλειές μου? Την τρέλα μου, μια πάνω μια κάτω αυτό το θέμα με τον υπνο. Δεν μπορώ να το διορθώσω οριστικά?
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
10-11-2011, 07:36 #5929
ελπίζω η σημερινή μέρα να ναι καλύτερη από την χθεσινή στη διάθεση αλλά και στο να πω το βραδυ, σημερα κατι έγινε σε σχεση με χθες........ γιατι δεν ειμαι και στην καλύτερη μου διαθεση τον τελευταιο καιρό
γιάννης
10-11-2011, 08:56 #5930
Θέλω επιτέλους σε κάποιες εκλογές, σε κάποια κοροιδία, σε ένα τσίρκο, να μπορέσουμε οι ελληνίδες κι έλληνες να πούμε HIT THE ROAD JACK στους πολιτικούς μας.
Και αυτό θα γίνει καλύτερα αν δεν πατήσει πόδι ανθρώπου ποτέ ξανά στα εκλογικά τμήματα. Να μπει στο κλούβιο τους κεφάλι επιτέλους ότι είναι διαχειριστές μιας πολυκατοικίας απλά, και όταν δεν διαχειρίζονται δεν χρειάζονται. Σε δοκίμασα, απέτυχες, το μπαούλο στεγνά. Δηλαδή αυτό το ωραιότατο από τους στίχους του κομματιού που απαντάει η γυναίκα όταν ο Ray Charles τη ρωτάει "what ya say?"
Πολιτικός:
-Well baby, listen' baby, don't ya treat me this way
'Cause I'll be back on my feet some day
Oι διαμένοντες εις την πολυκατοικίαν:
-Don't care if you do 'cause it's understood
YOU AIN'T GOT NO MONEY YOU JUST AIN'T NO GOOD!
Πολιτικός:
-Well I guess if you say so, I'd have to pack my things and go
-That's right!
Όχι, ακούστε δηλαδή το κομμάτι ρε και πέστε μου αν δεν είναι το ίδιο κι όμοιο με ό,τι παίζεται σε τούτο το παιχνίδι με τις μάσκες.
Οι μάσκες τους έχουν πέσει και μας παρακαλάνε να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ πως είδαμε τι ήταν πραγματικά από κάτω.
Όχι ρε ηλίθιοι, δεν ξεχνάω, μαζέφτε τα πράματά σας και δρόμο. HIT THE ROAD λέμε!
Ρε θα συνεχίσω γιατί είμαι πραγματικά πολύ θυμωμένη. Το σκέφτομαι, το ξανασκέφτομαι. Την αλαζονεία τους, τη βλακεία τους, τη διπροτριπλοσωπία τους και μεις εκεί, να πιστεύουμε ακόμη στις ανεγκέφαλες. Το ακατοίκητο που έλεγε κι η μακαρίτισσα.
Λέω να φύγει ο λαός, να κυβερνάνε μόνοι τους. Έτσι κι αλλιώς είδες να σε χρειάζονται πουθενά ή να σε ρωτάνε για τις αποφάσεις τους? Ανεβάζουν κατεβάζουν πρωθυπουργούς σαν τις σημαίες στις εθνικές επετείους τους. Μόνοι τους τα αποφασίζουνε, μόνοι τους τα πραγματοποιούν, εσύ τα χαράτσια πάντως- εκείνοι τη δόξα, την τιμή, και την "σωτηρία του έθνους"
Εχμ, συγγνώμη που σας ενοχλώ, υπάρχουν κάτι ανθρωπάκια, να μωρέ, κάτι μυρμηγκάκια που μένουν σε κάτι φωλίτσες στην πατρίδα. Θα σώσετε την πατρίδα, αλλά αυτά θα έχουνε ψοφήσει. Σας βολεύει, δε λέω...
Ξέσπασα. Άι σιχτίρ ρε!Last edited by RainAndWind; 10-11-2011 at 09:33.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-11-2011, 09:11 #5931
..οτι πηγαινουμε απ το κακο στο χειροτερο
ελλας το μεγαλειο σου
10-11-2011, 09:25 #5932
Καλή σου μέρα!
Μ αρέσει ο δυναμισμός σου. Όλοι τους οι πολιτικοί, τι γεροι τι νέοι και υποτίθεται με νέες ιδέες και ανανέωση, όλοι ένα απ τα ίδια, να ανακυκλώνουν το ίδιο κατεστημένο πουλώντας ελπίδες με ωραιο επικοινωνικαό τρόπο. Μακάρι να γινότανε πράξη το μνμ σου, δυστυχώς πολλοί ακόμα βολεύονται σαν παράσιτα στη σαπίλα.γιάννης
10-11-2011, 09:42 #5933
Γιάννη, δεν ξέρω ρε συ αν είμαι δυναμική. Νομίζω πως έχω μόνο σιχαθεί. Βαρέθηκα πια. Και η απελπισία είναι νομίζω που θα οπλίσει το χέρι των απλών ανθρώπων, όχι η δύναμη. Τη δύναμη την έχουν εκείνοι. Εμάς μας έμεινε η απελπισία και θα γίνει φίδι που αν το τσιτώσεις θα σου τη φορέσει τη δαγκασιά δίχως οίκτο, δίχως να γυρίσει καν μετά να δει τι απέγινε ο εισβολέας. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άνθρωπος που να μη βλέπει τη σαπίλα. Η χώρα είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΡΕ. Στη δική μας χώρα είναι που τα αγαθά ένα ένα μας τα χρεώνουνε και μας ζητάνε εισιτήρια! Ιδιωτικές παραλίες, διόδια, απαγορευτικά εδώ και κει, κάμερες παρακολούθησης παντού, ανεργία, φτώχεια, συρρικνώνουν σχολεία, κάνουν εκπτώσεις σε απαραίτητες για ομάδες ευαίσθητες παροχές, που ΗΔΗ ήταν ελλιπείς, λες να φύγεις επαρχία, οκ, δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο στα χωριά, κάτι γέροι και γριές ξεχασμένοι, η ΕΕ φρόντισε γι αυτό! Είμαι οργισμένη με το πολιτικό σύστημα! Είναι εισβολείς στο σώμα αυτό, στην Ελλάδα, οι πολιτικοί της ελλάδας είναι εισβολείς. DESTROY!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-11-2011, 11:19 #5934
10-11-2011, 12:05 #5935
μπα δε μ'αφηνει η Θεοφανία και το υπολοιπο κυρατσομαντειο των Δελφων. ασε που εχω και τον χρηστη που προσπαθησε να με αντιγραψει και πολυ θα θελε να ειναι εγω, και νιωθω οτι με παρακολουθει ακομα. δε μπορω να εκφραστω ελευθερα εδω μεσα, αστα τι να λεμε.
10-11-2011, 12:13 #5936
Είναι πολύ ανακουφιστικό που, όπως ήρθε στην επιφάνεια τώρα, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι το άτομο που με απέρριψε ερωτικά διακατέχεται από λεσβιακές τάσεις.
Last edited by sheldon; 10-11-2011 at 12:28.
10-11-2011, 12:14 #5937
ηαηαηαηαηα η θεοφανια θα σχολιασει κ θα δωσει και συμβουλη κιολας να δεις δν κραταει κανεις μανιατικα, αυτα ειναι για οσους εχουν να χωρισουνε χωραφια! ξερεις με ποσους εχω τσακωθει εδω κ μιλαω μια χαρα μετα απο 2 μερες?! τα τρολ παει πεθανανε!
I m a Good Person With Bad Attitude
10-11-2011, 13:03 #5938
μα δε τη θελω τη συμβουλη της Θεοφανίας! στο παρελθον μου εχει καταστρεψει τουλαχιστον δυο θεματα, συν τους τσακωμους και τους ασχημους τροπους της απ'τη πρωτη μερα που γραφτηκα εδω. αυτη ειναι κι ο λογος που δε προκειται να πατησω σε καμια συναντηση ποτε! οποτε καλυτερα απο μακρια κι αγαπημενοι!
10-11-2011, 13:14 #5939
ελα μωρε δεν θα σου πουμε ποια ειναι αν ερ8εις! ;p
I m a Good Person With Bad Attitude
10-11-2011, 13:18 #5940
τα εχω δει τα μουτρα της και στο φεησμπουκ οταν ειχα, δε μου χρειαζεται να τη δω κι απο κοντα να μου καλεσει την αστυνομια να με μπαγλαρωσουν. εχω αρκετα μπλεξιματα κι απο μονος μου, δεν χρειαζομαι περισσοτερα, στο εχω ξαναπει. εξαλλου ποτε δεν ημουν της μεγαλης παρεας, ειμαι επιλεκτικος κι αρκουμαι στους λιγους και καλους που εγω επελεξα να ειναι διπλα μου (κι αυτο οταν συμβαινει κι αμα θελουν).
Ένα μικρό γρομπαλακι στον λαιμό δεξιά κάτω από το σαγόνι
26-06-2025, 12:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή