Τι σκέφτεστε; - Page 425
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 425 of 1532 FirstFirst ... 3253754154234244254264274354755259251425 ... LastLast
Results 6,361 to 6,375 of 22967
    Oτι εναν ανθρωποδιωκτη τον εχω τελικα........
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    πριν λίγο διάβαζα για τους νεφιλείμ. έχει και σχετικό άρθρο στην βικιπέντια.

Senior Member
    σκεφτομαι οτι δεν βοηθαει τελικα να σκεφτομαστε τον εαυτο μας μοναχα η να μιλαμε συνεχεια γι αυτον, αυτο που εχει σημασια ειναι να εχουμε παρεα να αισθανομαστε λιγοτερο μοναξια και λιγοτερο κοντα στον θανατο και πιο σπουδαιοι εν τελη αφου θα μας δινουν σημασια πλεον. ειναι δηλαδη πολυδιαστατο το προβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Πως να πάει, είναι σαν να με εμπόδισαν να βγω σήμερα και έχω ξενερώσει. Εσύ; Πως το βλέπεις το όλο θέμα; Είμαι πολύ πληγωμένος από τόση μοναξιά, Σάββατο βράδυ χωρίς κοπέλα να βγω έξω να γελάσουμε να πούμε δυο βλακείες να περάσει η ώρα και να κάνουμε έρωτα κάτω από το φεγγαρόφωτο.
    Καλησπερα φιλε instant! Εγω ημουνα με την αδερφη μου σε ενα κλαμπακι εδω, κ γυρισαμε πριν λιγο, κ τι θα εκανα? κατευθειαν στο ιντερνετ... Πολυ ωραια η φαντασιωση που περιγραφεις! Πως σου φαινεται σεξ στην αμμουδια με πανσεληνο, η ακομα κ σε ερημικη παραλια, μεσα στο νερο?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    τι φαπα ηταν αυτη πρωι πρωι??μπορει να συνεχισει να με χτυπαει???το ικετευω δηλαδη!! :)

Senior Member
    Σκεφτομαι πως ξυπνησα με καταρροη κ δεκατα.. καποιος θα με γλωσσοφαγε παλι, υποπτευομαι ποιος αλλα δεν λεω λολ :p

Senior Member
    Νιώθω ότι ξύπνησα με λίγη παρουσία ζεστασιάς στην καρδιά μου. Τώρα όμως πάλι αρχίζω να βυθίζομαι σε διάφορες σκέψεις για τον κόσμο.

Senior Member
    Τι σκεψεις κανεις για τον κοσμο? Αρνητικες η θετικες?

Senior Member
    Έχω την περιέργεια να ανακαλύψω τον κόσμο γύρω μου και βρίσκω πολλά παράξενα πράγματα κατά καιρούς... να όπως πριν λίγες μέρες είδα κάτι στην τηλεόραση με δύο τύπους πολύ περίεργους και έναν ακόμα στην μέση να μιλάει και ένιωθα σαν να μου περνάνε ένα μήνυμα δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.

Senior Member
    Δλδ εννοεις οτι ακουσες απο την τηλεοραση να σου μιλανε? Αυτο παραπεμπει σε ψυχωση, πρεπει να το προσεξεις

Senior Member
    Όχι ακριβώς δεν το εννοώ έτσι όπως το εξηγείς. Εννοώ ότι κάτι δεν μου πάει καλά δεν μπορώ να το εξηγήσω ρε συ. Τώρα αυτή τη στιγμή βουίζει το κεφάλι μου σαν να μην πιάνω τηλεοπτικό σήμα. Εσύ πιστεύεις ότι και να κάνω ότι και να πω είναι αποτέλεσμα της τρέλας μου; Είσαι απόλυτη στις απόψεις σου θα έλεγα μερικές φορές.

Senior Member
    Ναι αυτο με τις αποψεις μου το χω, ειμαι ισχυρογνωμων κ τελειομανης. Μηπως ειναι αυτο το σκοτοφλας που ελεγες χτες? Μηπως ηπιες κ αλκοολ? Κ δεν ειπα πουθενα οτι εισαι τρελος, μονος σου το λες, απλα καποια απο αυτα τα συμπτωματα που εχεις προσομοιαζουν ΚΑΙ στην ψυχωση, ΑΛΛΑ δεν συνεπαγεται οτι ειναι αυτο, ελπιζω να με καταλαβαινεις τι λεω.

Senior Member
    Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τρελό. Είναι όπως είχα πει παλαιότερα, ο τρελός τρελούς τους βλέπει όλους! Με κόβεις για τέτοιο άτομο;

Senior Member
    Οχι, δεν σε κοβω για τετοιο ατομο και δεν εισαι καν τετοιο ατομο. Σου χω ξαναπει εισαι ανησυχο κ οξυδερκες πνευμα κ φαινεται απο τα γραφομενα σου αυτο, κ ευαισθητη ψυχη, απλα ο κοσμος καποιον πιο "ανησυχο" και "προβληματισμενο" τον βγαζει το ενα κ το αλλο.

Senior Member
    Είναι ωραίο να έχουμε και λίγη φαντασία. Λένε ότι σε 10-20 χρόνια το πολύ οι επιστήμονες θα λύσουν τα μυστήρια του ανθρώπινου νου. Προς το παρόν μόνο η λογική και η οργάνωση είναι αποδεκτά στην κοινωνία μας, έχουν επικρατήσει δηλαδή ως προς την εξήγηση της πραγματικότητας που βιώνουμε και κάποιες φορές αυτή η πραγματικότητα δεν είναι τόσο κατανοητή και ευχάριστη κι ας το παίζουμε cool:. Σκέψου άλλωστε πόσοι συγγραφείς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας πεθαίνουν κάθε χρόνο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό, που κατευθυνόμαστε; Σαν να έχει φύγει το παρελθόν και να αναβιώνουμε σε ταινίες και βιβλία τις επιθυμίες των ανθρώπων.