Τι σκέφτεστε; - Page 427
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 427 of 1532 FirstFirst ... 3273774174254264274284294374775279271427 ... LastLast
Results 6,391 to 6,405 of 22967
    Senior Member
    Την εργατιά της χαλυβουργικής που μένει έξω στο κρύο στη βροχή και στον αέρα για να μπορούν τ'αφεντικά να σώσουν τον παρά τους. Και κάθε εργαζόμενη/ο που στις μέρες μας βιώνει περισσότερη βία από ποτέ, είτε με τη μορφή εκβιασμών για υποταγή, είτε με έμμεση επιβολή ωραρίων που επεκτείνονται αλλά δεν πληρώνονται ποτέ, είτε με την κατάργηση του πενθήμερου, είτε με διαταγές και αφεντιλίκια, είτε με αναγκαστικές άδειες, είτε με παράλογες απαιτήσεις, σε δικό μου άνθρωπο απαιτήθηκε να αγοράσει με το μισθό του εξάρτημα απαραίτητο για τον εργοδότη, να γελάσω ρε ή να κλάψω, τα οχτάωρα που με τη σπάθη της ανάγκης πάνω απ' το κεφάλι γίνονται δεκάωρα και δωδεκάωρα, τα διαλείμματα που ακόμη και για το κατούρημα φτάνουν να απαγορεύονται, να κατουριέσαι πάνω σου ρε που μου θες και να πας τουαλέτα να χάσει το αφεντικά κάνα γιούρο την ώρα που εσύ κάνεις την ανάγκη σου, σκέφτομαι το χειμώνα αυτό πόσοι δε θα έχουν θέρμανση, πόσοι θα είναι στο δρόμο, πόσες και πόσοι και πόσα παιδιά θα βλέπουν τους γονείς τους να είναι στα νεύρα, στην τσίτα, από τις σκέψεις, θα βγω, δε θα βγω αυτό το δεκαπενθήμερο, θα μείνω, θα με κρατήσουν τελικά ή θα με διώξουν, και πόσα άλλα...
    Και νιώθω ντροπή για το καλοριφέρ μου, το τοστ που έχω να το φάω, μερικές φορές κοιτάζω τα φύλλα των δέντρων που έχουν κιτρινίσει και σκέφτομαι πόσες ζωές κιτρινίζουν έτσι, και θα πέσουν δίχως να μπορεί κανένας να σταματήσει το χαμό.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκεφτομαι πως καποιοι απο το πολυ το ζορι τους κινδυνευουν να παθουν διαρροικες κενωσεις κ δεν εφημερευει κ το ουρολογικο σημερα κ θα μεινουν με το σκατο στον κωλο....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν είναι απλά το να εισαι απαισιοδοξος, εξαρτάται και πόσο αποδεκτός είσαι από τους άλλους κι αν εχεις κοινους διαυλους επικοινωνιας μαζί τους. Η επιτυχία να γίνεις αποδεκτός, γιατι για ατομα σαν κι εμας η αποδοχη είναι επιτυχία, και η συναναστροφη πάντα ανεβάζουν την αισιοδοξία του ατομου και την ορεξη για ζωή. Η απόρριψη για το χαρακτηρα μας είναι το χειρότερο, γεμίζεις απαισιοδοξια για το άτομο σου και μίσος για τους άλλους. Βλάπτουμε τον εαυτό μας με το να κλεινόμαστε σ αυτόν και να δημιουργούμε στη σκέψη μας ένα φανταστικό κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε και δυστυχώς ο υποτίθεται κόσμος αυτος να καθορίζει τη σταση μας απεναντι στους άλλους. Το να παιρνουμε μια ζωη την κάτω βόλτα από κάπου ξεκίνησε. Μισω τη σταθερη προσωπικοτητα άμα δε με γεμίζει.
    Δεν με πτοεί τίποτα, θα φύγω αγωνιστής από τούτο το μικρόκοσμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Δεν με πτοεί τίποτα, θα φύγω αγωνιστής από τούτο το μικρόκοσμο
    Ελα ρε συ Ινσταντ, μην ακουω απαισιοδοξα πραγματα! Αγωνιστης εισαι αλλα φυσικα κ δεν θα φυγεις! Χαιρομαι που δεν σε πτοει τιποτα!

Senior Member
    Δεν φυλάω και σταυρό πάντως.

Senior Member
    Δεν φυλάω και σταυρό πάντως.
    καλα ποτε μην εισαι σιγουρος για τιποτα! Πιστευεις στο θεο?

Senior Member
    Πιστεύω στη παναγία και σε όποιον εκδιώχθηκε από το πλήθος.

Senior Member
    Πιστεύω στη παναγία και σε όποιον εκδιώχθηκε από το πλήθος.
    Εγω παλι δεν πιστευω σε κανεναν θεο. Πιστευω στον ανθρωπο κ στη δυναμη του.

Senior Member
    Ήμουν πολύ καλός άνθρωπος και τώρα που έχω φύγει από το παλιό μου εαυτό θέλω να πεθάνω να δω τι θα γίνει.

Senior Member
    Η ήττα της συνείδησης είναι η απόδειξη του μέλλοντος.

Senior Member
    Ήμουν πολύ καλός άνθρωπος και τώρα που έχω φύγει από το παλιό μου εαυτό θέλω να πεθάνω να δω τι θα γίνει.
    Σαν τι θα γινει δηλαδη??
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Θα έρθει το τέλος του κόσμου και οι άγιοι θα με πάνε στον ουρανό να δω τους υπόλοιπους αγίους. Όχι σοβαρά τώρα να σου πω τι θα γίνει. Ότι θα γίνει και με σένα και με το καθένα. Έχω μερικές υποψίες αλλά δεν λέω δεν λέω φτου να το πάρει το ποτάμι.

Senior Member
    Ότι θα γίνει και με σένα και με το καθένα.
    Exactly my friend!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Αλλά τώρα με προειδοποιεί η ενέργεια να μην ανοίξω το στόμα μου αλλά εγώ θα το ανοίξω. Θα γίνω είδος προς εκμετάλλευση. Το αίμα μου θα το πάρουν όσοι έχουν ανάγκη από αίμα, τα μαλλιά μου όσοι έχουν ανάγκη από μαλλιά κάπως έτσι αν με νοείς αγαπάτε αλλήλους λολ τα χω παίξει σκοτώνω την ώρα μου. Ειλικρινά πάντως δεν έχω κάτι να περιμένω για το μέλλον. Εσύ τι πιστεύεις πως θα γίνει ας πούμε;

Senior Member
    Αυτο που θα γινει ινσταντ να στο πω ωμα, ειναι ενας λιγοτερος κ ποιος χεστηκε. Γι αυτο προσπαθησε να αποβαλλεις αυτες τις σκεψεις.