Τι σκέφτεστε; - Page 438
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 438 of 1532 FirstFirst ... 3383884284364374384394404484885389381438 ... LastLast
Results 6,556 to 6,570 of 22967
    Senior Member
    Άραγε πως είναι να έχεις σχέση αυτές τις μέρες, όλες τις μέρες..γενικά πως είναι να έχεις τον άνθρωπό σου;

Senior Member
    Δεν ξέρω είναι θέμα σωματικής η νοητικής ακεραιότητας μας λένε σε μερικούς λείπει η γκρίζα ουσία και παθαίνουμε ψύχωση η σοροτονίνη και παθαίνουμε κατάθλιψη, ότι κάτι μας λείπει τελικά και μετά βγαίνει μια άλλη δικαιολογία ποτέ δεν θα μάθω την αλήθεια. Νιώθω σαν να υποφέρω συνέχεια, για λίγο καιρώ ήμουν καλά, περίεργο μετά πάλι τα ίδια, δεν έχει σημασία κάτι άλλο.

Senior Member
    Και το κακό είναι ότι ο οργανισμός μου το απορρίπτει κάνω εμετό όταν το παίρνω γιατί επιτρέπεται να υποψιαστώ;

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι οι φωνές δεν έχουν σχέση με το όλο θέμα ούτε τα νέα κρούσματα. Δεν ξέρω αν με νιώθετε;

Senior Member
    απάντηση σε άλλο θέμα

http://www.youtube.com/watch?v=UDgYx...yer_embedded#!

Senior Member
    και το τελευταίο βίντεο του χαρακτήρα

http://www.youtube.com/watch?v=0BcJR9zOUyE&feature=player_embedded#!

Senior Member
    Τελικά ο τίτλος του βιβλίου είναι 1959

Senior Member
    Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να συνεχίζω να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή για να μην γίνω κούνελος. εσείς εδώ τι προτείνετε;

Senior Member
    Γιατί δεν μου μιλάει κανείς;

Senior Member
    bump (δηλαδή επαναφέρω το προηγούμενο μήνυμα)

Senior Member
    Λοιπόν θέλω να πω κι άλλα περίεργα που συμβαίνουν αυτό το καιρό. Τις προάλλες ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και σε κάποια φάση νόμισα πως με άγγιξε κάποιος η κάτι με το χέρι του μέσα στο κρεβάτι, άλλη φορά είχα την εντύπωση πως μεγαλώνουν τα μαλλιά μου από μόνα τους, δεν φοβάμαι όπως παλιά αλλά οι παραισθήσεις συνεχίζονται κάποιες φορές ειδικά όταν είναι σκοτάδι, ίσως βέβαια είναι το τελευταίο κομμάτι προσωπικότητας που μου έχει μείνει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω και από τα μηνύματα που έχω διαβάσει, φάρμακα όταν παίρνω κάνω εμετό μετά από λίγο, εσείς πως είστε;

και άλλα περίεργα συμβαίνουν όπως με την όραση μου, η τώρα πριν λίγο εμφανίστηκε ένα έντομο στο δωμάτιο μου από το πουθενά, πριν από αυτό ένιωθα ζέστη. Δεν μπορώ να εντοπίσω το τι σημαίνουν όλα αυτά αλλά προσπαθώ να επικοινωνήσω το τι μου συμβαίνει κάποιες φορές, δηλαδή τις εμπειρίες μου.

Τα πιθανά μου συμπεράσματα για το τι σημαίνει με βάση τη λογική είναι:

-παθαίνω κάτι κάποιες στιγμές για οποιοδήποτε λόγο και κοινώς χάνω την επαφή με την πραγματικότητα
    -παίζει κάτι άλλο το οποίο δεν εξηγείται με τη λογική

Ακόμα σκέφτομαι πως είναι δυνατό να υπάρχει μια μορφή τηλεπαθητικής επικοινωνίας που βιώνω, δηλαδή να μπερδεύονται όλα τόσο πολύ μέσα μου και να διαβάζω η να μου λένε κάτι το οποίο σκέφτομαι, τέτοια φάση μιλάμε! Με προδίδει κάτι στη φάτσα μου, αλλά πως ακόμα και να μας χωρίζει ένα τοίχος και να συμβαίνει αυτό με το συνομιλητή μου; Εκεί μου έρχεται στο μυαλό η τεχνολογία η η ανώτερη εξωγήινη ευφυΐα, πιο μεγάλη από τη δική μου, αποτέλεσμα οπτικής.

Senior Member
    Διαβάζω εδώ και λίγη ώρα για το οφιοειδή στοιχείο στον άνθρωπο , το Πεντάτευχος, τους GI Joe και την τρομοκρατική οργάνωση Cobra και θυμήθηκα τον αρχηγό τους που είχε φίδι για κεφάλι.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._life2.svg.png

Το άστρο της ζωής εμπεριέχει μια ράβδο του Ασκληπιού.

Στον χριστιανισμό, στο παρελθόν δηλαδή, ο όφις είχε την έννοια της γνώσης, η σοφία που έβγαλε τον άνθρωπο έξω από τον παράδεισο. Σύμφωνα με το Πεντάτευχος είναι ένα από τα δύο ζώα με ικανότητα ομιλίας.

Στη σύγχρονη κοινωνία, ο όφις είναι σύμβολο του Σατανά, συμβολίζει πολλές φορές την πολιτική, όπως τους Εβραίους στην αντισημιτική προπαγάνδα, καθώς και τις διαβολικές παρενέργειες των ναρκωτικών.

Senior Member
    Οι Εβραίοι πριν την εκτέλεση τους από τους Γερμανούς και τους Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._von_Juden.jpg

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί εκδιώχθηκαν οι Εβραίοι από τους Γερμανούς.

Πιο πριν από τους Χριστιανούς

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rstCrusade.jpg

Εβραίοι (ξεχωρίζουν λόγω των διακριτικών τους καπέλων που απαιτούνταν να τα φορούν) θανατώνονται από Χριστιανούς ιππότες. (Απεικόνιση σε γαλλική Βίβλο του 1250).

http://www.geekpedia.com/gallery/ful...-wallpaper.jpg

Senior Member
    Can I speak to Jenny :D?

Πόση ώρα το κάνατε το κόλπο με τα μάτια; Έγινε τίποτα. Εγώ μέχρι στιγμής το ρεκόρ μου είναι 10 δευτερόλεπτα περίπου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Γιατί δεν μου μιλάει κανείς;
    Γεια σου βρε Instant τι νεα, πως παει? Σε σκεφτομουν αλλα μολις μπηκα, βγηκες λολ! Διαβασα αυτα που γραφεις για τις αισθητηριακες αντιληψεις που βιωνεις, τις παραισθησεις κτλ, κ ξερεις τι θα σου πω, αλλα επειδη αμα στο πω παιζει να με βρισεις, ξερεις την απαντηση μονος σου, ετσι? Α, κ btw τσεκαρε το inbox σου! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."