Τι σκέφτεστε; - Page 448
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 448 of 1532 FirstFirst ... 3483984384464474484494504584985489481448 ... LastLast
Results 6,706 to 6,720 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    μια φορα αφησα ενα και εσκασε και πηρε φωτια η κουρτινα!και δεν θα σηκωνομουν απλα ειπα να παω να δω τι εκανε μπαμ!μην ξυπνησεις απανθρακωμενη σβηστα καλυτερα!
    Δεν είναι κοντά στην κουρτίνα αλλά στο κομοδίνο μου κι είναι επιπλέοντα κεράκια σε μπωλ με νερό...και ένα φαναράκι με κεράκι μέσα...τί λέτε;

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είναι κοντά στην κουρτίνα αλλά στο κομοδίνο μου κι είναι επιπλέοντα κεράκια σε μπωλ με νερό...και ένα φαναράκι με κεράκι μέσα...τί λέτε;
    ααα ρεσω ειναι?αφησε τα δεν εχουν αναγκη αυτα!

Banned
    αν και εγω ουτε και αυτα θα αφηνα!!!

Senior Member
    ααα ρεσω ειναι?αφησε τα δεν εχουν αναγκη αυτα!
    Δεν ξέρω, ρεσώ τα λένε τα επιπλέοντα; Είναι σε σχήμα έλατου και χιονονιφάδας...Είναι ασφαλή τελικά ή όχι; Γιατί τα ποστ σου αντιφάσκουν...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ξέρω, ρεσώ τα λένε τα επιπλέοντα; Είναι σε σχήμα έλατου και χιονονιφάδας...Είναι ασφαλή τελικά ή όχι; Γιατί τα ποστ σου αντιφάσκουν...
    δεν ειμαι κερολογος ουτε και παπας!αυτα φανταστηκα οτι θα λες!αντιφασκω γιατι εχω δεν αφηνω και την παραμικρη σπιθα(περα απο εμενα)να καιει διπλα μου!τα ρεσω ειναι ασφαλη αλλα εγω δεν θα τα αφηνα για παν ενδεχομενο..τωρα για αυτα τα ελατα δεν τα ξερω..κανε οτι νομιζεις εσυ.

Banned
    Ποσο ξεφτιλα μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι

Senior Member
    ο φόβος δηλώνει παρόν και πάλι.

Senior Member
    η κοινή αντίληψη επηρεάζει την πραγματικότητα, επαναφέρω το συμπέρασμα της ψυχιάτρου της χώρας της έκστασις πως η πραγματικότητα είναι μια ομοφωνία.

Senior Member
    Και συνεχίζουμε...πως με κάθε νέα φιλοσοφική θεωρία αλλάζει η κοινωνική συμπεριφορά; Τι έναυσμα περιμένει το κοινό και πως θα βρω λίγη privacy στη ζωή μου; Απαντήστε μου σας εκλιπαρώ αστέρια.

Quote Originally Posted by Instant View Post
    Και συνεχίζουμε...πως με κάθε νέα φιλοσοφική θεωρία αλλάζει η κοινωνική συμπεριφορά; Τι έναυσμα περιμένει το κοινό και πως θα βρω λίγη privacy στη ζωή μου; Απαντήστε μου σας εκλιπαρώ αστέρια.
    δεν αλλάζει τίποτα στη ζωή σου με όλα αυτα, απλά ρίχνεις το βλεμμα σου αλλού εκτός πραγματικοτητας και εξακολουθείς να ζεις στις ψευδαισθησεις σου
    γιάννης

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Αυτήν τη στιγμή σκέφτομαι ότι τα τιμολόγια της ΔΕΗ θ' αυξηθούν κατά 9,2% ....μεσοσταθμικά ...και η αγχώδης διαταραχή μου χτυπάει κόκκινο...
    Last edited by Joann; 03-01-2012 at 23:04.

Senior Member
    δεν ειμαι κερολογος ουτε και παπας!αυτα φανταστηκα οτι θα λες!αντιφασκω γιατι εχω δεν αφηνω και την παραμικρη σπιθα(περα απο εμενα)να καιει διπλα μου!τα ρεσω ειναι ασφαλη αλλα εγω δεν θα τα αφηνα για παν ενδεχομενο..τωρα για αυτα τα ελατα δεν τα ξερω..κανε οτι νομιζεις εσυ.
    Κοίτα, κι εγώ φοβάμαι τη φωτιά γιατί μικρή είχα καεί άσχημα κατά λάθος βέβαια κι ήμουν για ένα διάστημα τυλιγμένη σαν σαλάμι :p αλλά φοβάμαι τη φωτιά που δεν ελέγχω, για παράδειγμα δεν μπορώ να ανάψω σπίρτο γιατί νομίζω ότι δεν θα προλάβω να το σβήσω και θα καώ. Με τον αναπτήρα όμως π.χ. δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα κεράκια γιατί κι αυτά τα ελέγχω κι όποτε θέλω τα σβήνω...απλά ρώτησα γιατί η μαμά μου μου είπε ότι τόσα πολλά κεράκια παίρνουν το οξυγόνο...και γιατί σκέφτηκα μήπως υπάρχει περίπτωση να γίνει καμιά στραβή μες τη νύχτα και δεν το καταλάβω (γενικά, δεν σκέφτηκα κάτι συγκεκριμένο...αν ξέρεις, πες μου). Πάντως χθες τελικά δεν τα άναψα γιατί με πήρε ο ύπνος και ξέχασα αναμμένο όλη τη νύχτα το αερόθερμο και το πρωί που με ξύπνησε η μαμά μου ακόμα έκαιγε κι έλεγε "θα παίρναμε φωτιά"...τη γλυτώσαμε από τα κεριά, θα παίρναμε από το αερόθερμο, ουφ! Καλά τώρα το πόσο ρεύμα έκαψε προτιμώ να μην το σκέφτομαι...πάντως σήμερα αγόρασα ένα φεγγάρι κι αστεράκια που λάμπουν στο σκοτάδι και θα τα δοκιμάσω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ότι θέλω να πάρω γύρω στα 5 κιλά. Ε, ας μου τα φέρει και αυτά ο νέος χρόνος.
    να σου δωσω εγω 5; μου περισσευουν!

Senior Member
    Μακάρι να ήξερα που είσαι τώρα...

http://www.youtube.com/watch?v=LgHK1yRRTSw

Για πού το βάλες καρδιά μου;
    Θάλασσα, ουρανός μ' αστέρια, πουθενά στεριά...
    Ποιά αγάπη, ποιό λιμάνι, ποιά παρηγοριά;
    Για πού το βάλες καρδιά μου, μ' ανοιχτά πανιά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chemistry View Post
    Ποσο ξεφτιλα μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι
    μην το σκέφτεσαι καθόλου. πρέπει να το δεχτείς και να τους γράψεις στα παπάρια σου. μπορεί να είναι δύσκολο το ξέρω αλλά πρέπει να το κάνεις.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...