Τι σκέφτεστε; - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 1532 FirstFirst ... 35434445464755951455451045 ... LastLast
Results 661 to 675 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερο να εισαι πιωμα και να γαμας τα παντα στο περασμα σου χωρις να σε νοιαζει τιποτα, παρα να εισαι νηφαλιος και να καθεσαι να σκεφτεσαι υπερβολικα πολυ το καθετι και να βασανιζεσαι. τι κριμα που δε μπορουμε να ειμαστε μονιμως σε κατασταση μεθης.

Senior Member
    Κι εγώ σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να μην είχα γεννηθεί, θα είχα γλυτώσει από πολύ ταλαιπωρία...και δεν ήθελε και πολύ ακόμα γαμώτο, 5 λεπτάκια μόνο αλλά είμαι τόσο γκαντέμω που ούτε αυτό δεν έγινε...

Senior Member
    Σκέφτομαι την πόλη. Εχθές το βράδυ. Ν' αναπνέει. Ταμπέλες από νέον να τρεμοπαίζουν πάνω από σκυφτά κεφάλια,
    να θέλω όλο κι όλο ν’ αγκαλιάσω το φωτορυθμικό τους καρδιοχτύπι.

Σκέφτομαι το νησί. Τα μυστήρια νερά του. Τα ήρεμα βράδια χωρίς ηλεκτρικό. Τ’ άστρα να φωτίζουν δρόμους μακρινούς, αβάδιστους ακόμα.

Σκέφτομαι το δρόμο, το βιολί της Μελ και το ωμέγα της. Το δρ-ώμο.

Senior Member
    Θέλω να κόψω το τσιγάρο. Αλλά δε νιώθω πως μπορώ να το κάνω τώρα. Πότε θα το κάνω?
    Αν όχι τώρα, πότε?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Αυτή τη στιγμή διερωτούμαι αν συνδυάζονται τα ρούχα που φορώ, το σκουρο μπλε τζιν και το ανοιχτόχρωμο γαλάζιο πουκάμισο.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    γιάννης

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Θέλω να κόψω το τσιγάρο. Αλλά δε νιώθω πως μπορώ να το κάνω τώρα. Πότε θα το κάνω?
    Αν όχι τώρα, πότε?
    Καπνίζω ελάχιστα. Προσπαθώ να το κόψω με το να μην πηγαίνω σε χόρους όπου συνηθίζω να καπνίζω ή να μην κάνω πράγματα τα οποία συνοδεύω με τσιγάρο.

Καλή σου μέρα!
    γιάννης

Senior Member
    Καλημέρα Γιάννη μου. Καπνίζω υπερβολικά μάτια μου. Όταν λέω υπερβολικά το εννοώ. Έχω συνδέσει το κάπνισμα με πολλές μου στιγμές, αυτό είναι το σφάλμα μου. Με διασκέδαση, με σκέψη, με ηρεμία, με χαλάρωση, με παρέα, με καφέ, με με με... Αυτό θα χρειαστεί να ανατρέψω και μου είναι πολύ δύσκολο. Δε γνωρίζω πώς θα το κάνω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Καλημέρα Γιάννη μου. Καπνίζω υπερβολικά μάτια μου. Όταν λέω υπερβολικά το εννοώ. Έχω συνδέσει το κάπνισμα με πολλές μου στιγμές, αυτό είναι το σφάλμα μου. Με διασκέδαση, με σκέψη, με ηρεμία, με χαλάρωση, με παρέα, με καφέ, με με με... Αυτό θα χρειαστεί να ανατρέψω και μου είναι πολύ δύσκολο. Δε γνωρίζω πώς θα το κάνω.
    Κάποιες από τις στιγμές αυτες ίσως σου είναι περιττές ή μπορείς να τις περιορίσεις, άρα και το κάπνισμα μαζί τους. Προπσπάθησε να περιορίσεις και τις ρουφιξιές ανα τσιγάρο, έστω κι αν ακούγεται γελοίο αυτό. Ή ζήτα βοήθεια από κάποιο από τους πολυδιαφισμένους για σταμάτημα καπνίσματος. Κάπως έτσι ξεκίνα...
    γιάννης

Senior Member
    Εγω σκεφτομαι οτι οταν ραγιζει το γυαλι δεν ξανακολλαει και μολις χαλασα μια σχεση που μεχρι τωρα ηταν η ομορφοτερη και καλυτερη που ειχα ποτε και θα μπορουσε να ηταν η σχεση της ζωης μου.

Senior Member
    ...το βαθύ μπλε γίνεται μαύρο...
    http://www.mazi.org.gr/

Member
    skeftomai οτι η ζωη ειναι πτωση ,καθοδος σε ενα χαμηλοτερο επιπεδο και με βρισκει συμφωνη η αποψη των γνωστικων-θελετε να μεινετε κολλημενοι στην υλη? η απαντηση ειναι -γεννοβολατε -

Senior Member
    σκεφτομαι οτι λατρευω τα φιλαρακια μου <3

Senior Member
    Σκεφτομαι τι ωραια θα ηταν να ημουν διακοπες με μια ωραια και συζητισημη κοπελλα στην αγκαλια μου:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    και το μωρακι μου επισης αλλα.. ουφ. <3

Banned
    Quote Originally Posted by beauty View Post
    skeftomai οτι η ζωη ειναι πτωση ,καθοδος σε ενα χαμηλοτερο επιπεδο και με βρισκει συμφωνη η αποψη των γνωστικων-θελετε να μεινετε κολλημενοι στην υλη? η απαντηση ειναι -γεννοβολατε -
    αυτο το ποστ εχει νοημα αλλα δε ξερω αν αντιλαμβανεσαι αυτα που εγραψες με τον ιδιο τροπο οπως κι εγω. δλδ η ζωη κατρακυλα και απο εκει που ειμασταν αγνοι αθωοι καλοι, γινομαστε ολο και χειροτερα και η λυση γιαυτο ειναι να σταματησουμε να κανουμε παιδια ? ή το λες για τα πραγματα οπως εχουν γινει σημερα, που ολοενα και χειροτερευουν, οποτε πρεπει καπου να σταματησουμε να γεννοβολαμε γιατι η ανθρωποτητα επιασε πατο ? συμφωνω οπως και να χει...