Τι σκέφτεστε; - Page 462
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 462 of 1532 FirstFirst ... 3624124524604614624634644725125629621462 ... LastLast
Results 6,916 to 6,930 of 22967
    Member
    ...

Senior Member
    Ότι θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να πάω στο σπίτι μου τώρα αλλά και ότι πιστεύω ότι αύριο που θα ξημερώσει τα πράγματα εδώ θα φαίνονται λιγότερο τρομαχτικά με το φως της μέρας...

Έχεις δίκιο...σε 2 ώρες ξημερώνει...κουράγιο μου λοιπόν... :)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αυτή η εξέταση αίματος θα δείξει τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα και χαίρομαι γι' αυτό :D

Ερώτηση: ξέρει κανείς αν μπορώ να ζητήσω έξτρα να μου ελέγξουν και την ομάδα αίματος γιατί λογικά στο βιβλιάριο παιδιού γράψαν ότι να 'ναι; Απ' όσο ξέρω ομάδα αίματος Α2 δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι;

Banned
    Σκεφτομαι πως πρεπει να παω στο σουπερ μαρκετ και βαριεμαιιιιιιιιιιι
    και μετα πρεπει να μαγειρεψω και να καθαρισω το σπιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πωωωωωωωωωωωωωωωω

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    σκέφτομαι ότι όταν ο κεμ τελειώσειμε το σπίτι του θα περάσει μια βόλτα κ από δω να εκτιμήσει το σπίτι του. νιαχ νιαχ
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Σκέφτομαι, καριόλες γυναικες, θέλω να κάνω παρέα με άντρες....
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    σκεφτομαι αν ειμαστε πραγματικα ελευθεροι ή ρομποτ με σαρκα. θελουμε την ελευθερια μας αλλα την θελουμε οπως την θελουμε εμεις. με ορια. ζητω η ελευθερια μας! οι αλλοι κανουν διαγωνισμο αναλυσης υπεραναλυσεων να αποδειξουν ποιος το κατεχει περισσοτερο και ειναι πιο εξυπνος, ενω το συνολο του κοσμου φαινεται να εχει καταντησει χειροτερο του idiocracy, σε λιγο θα ποτιζουμε με αναψυκτικα τις σοδειες γιατι ετσι καταληξαν σπουδαιοι επιστημονες οτι βοηθιουνται περισσοτερο.

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    σκέφτομαι πόσο μαλάκες μπορεί να είναι κάποιοι, που μια ζωή καλοπερνούσαν, και έλεγαν''ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΡΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΑ......ΟΤΙ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΤΟ ΑΞΙΖΩ......... ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ''........α ρε καριοληδες και καριολισσες...όλοι μαζί σαν τον τιτανικό θα βουλιάξουμε!!!!!!!!!

Oτι θα ηθελα να γυρνουσα τον χρονο 25-30 χρονια πισω.. να ζησω διαφορετικα την εφηβεια μου κ τα πρωτα νεανικα μου χρονια.. ο χρονος ομως πισω δεν γυρνα... κ μεις γερναμε με αποθυμενα κ στερησεις .. κ δεν μας μενει ουτε καν κουραγιο για να συνεχισουμε να κυνηγαμε φθαρμενα ονειρα...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Instant KENO χαιρομαι που σας ξαναβλεπω εσυ ΚΕΝΟ δες στο θεμα μου εχεις αφιερωση θελω να το ακουσεις ομως αν κ δεν ξερω αμα σ αρεσουν οι rock ballads σκεφτομαι οτι ειμαι καλα καλα κ πολυ καλα!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Να'σαι καλά για το γλυκό σου λόγο!

Τώρα άσχετο βασικά θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στους αστροναύτες αν υπάρχουν:

http://www.youtube.com/watch?v=xJENtHOJUBs

Banned
    σκεφτομαι οτι ειμαστε ολοι μεταλλαγμενοι εδω μεσα και το e-psychology ειναι σαν το σχολειο του δοκτορα Xavier.

Senior Member
    καλό το ίντερνετ καλό και το φόρουμ αλλά τι βοήθεια να προσφέρει κι αυτό όταν είμαστε προσκολλημένοι εδώ μέσα και δεν κοιτάζουμε την αληθινή ζωή?... Τα πράγματα είναι όντως δύσκολα έξω αλλά αξίζει η προσπάθεια αξίζει να είμαστε θετικοί να ελπίζουμε και να αγαπάμε την πάρτη μας που και που. Αξίζει να προσέχουμε τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε ότι μας αξίζει. Εύκολο στα λόγια? Όντως, ακόμα πιο εύκολο είναι στην πράξη αρκεί να προσπαθούμε.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    "Ότι κι αν συνέβη, θα ήθελε την ευτυχία σου"...τι γλυκόοο... ♥

Senior Member
    φρικαρω με τις μαλακιες που διαβαζω :Ρ

αυτο που εγραψες κυκνε ειναι οντως πολυ ομορφο :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]