Τι σκέφτεστε; - Page 464
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 464 of 1532 FirstFirst ... 3644144544624634644654664745145649641464 ... LastLast
Results 6,946 to 6,960 of 22967
    Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    σκέφτομαι..μιας που υπάρχουν τόσα θέματα τύπου..τι σκέφτεστε, τι εύχεστε, τι ...κλπ....μήπως να ανοίξουμε και άλλα τέτοια θέματα?? με τίτλους όπως...''τι πίνετε''...''τι φαντασιώνεστε''......''τι ονειρεύεστε''.....''τι κάνετε''....''τι στοχεύετε''....''τι θα θέλατε''.....''τι παντρέυεστε''......''τι καπνίζτε''.......''τι ψωνίζετε''....''τι πουλάτε''....''τι λετε''........''τι ειστε'''.....''τι επαγγελεστε''.......''τι σιχαίνεστε''....'''τι βαριέστε''......''τι ερεθίζετε''...''τι κυνηγάτε''......''τι δινετε''......''τι παίρνετε''......''τι ξυνετε''........''τι βριζετε''....''τι διδασκετε'''........''τι κατουράτε''...... ''τι κλάνετε''.....:)

Banned
    σκέφτομαι...''γειά σας...με χαρά σας''

Banned
    σκεφτομαι οτι ημουν πολυ απολυτος και καθολου συνεργασιμος, και δεν την αντεχω τη σοβαροτητα ρε γμτ, με κανει πιο ψυχρο κι απομακρυσμενο απ'οτι ειμαι, ενω θα πρεπε να εκμεταλευομαι καθε ευκαιρια.

Banned
    σκεφτομαι τα τσετσετσε τσετσετσε απο κυραγιωργιες και λοιπα μιασματα ξερνασματα που καρκινικα τρωνε τις ζωες μας. αχ ποσο ομορφη η ελλαδιτσα μας παιδια!!!!!!! εδω να μεινετε καλε που θα βρειτε καλυτερα ? σωπα που θα φυγεις εξωτερικο γιε μου, τι να κανεις εκει ?

Senior Member
    καυτό μπανάκι..ζεστή σουπίτσα..
    ό,τι πρέπει για απόψε!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 17-01-2012 at 02:51.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 17-01-2012 at 02:51.

Banned
    σήμερα θα λιώσω στην γυμναστική motherfucker, 6 ώρο θα χτυπήσω..τα πάντα..τρέξιμο αντοχή......βάρη (κανά 3ώρο)....ομαδικό στα βάρη...και πολεμικές τέχνες.....έχω ήδη συμπληρώσει 4 ώρες ύπνου (YEAAHH!!!)....έχω και τα νεύρα μου τις τελευταίες μέρες για ...την οικογενειά μου.....το θέμα εργασία....τις γυναίκες...τους φίλους μου στην real life αλλά και εδώ.....και τους μαλάκες που με ζαλίζουν ακόμα και εδώ...σήμερα είναι μια glorious day for me......i will give it all, till i fall down!

Banned

Senior Member
    μμμ σκέφτομαι ότι σήμερα, έχει διάβασμα...μ' αρέσει δεν έχω πρόβλημα. Και χαιρομαι που μπορώ και διαβάζω χωρίς θολούρα και σύγχυση. Perfect!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Oτι θα ηθελα να γυρνουσα τον χρονο 25-30 χρονια πισω.. να ζησω διαφορετικα την εφηβεια μου κ τα πρωτα νεανικα μου χρονια.. ο χρονος ομως πισω δεν γυρνα... κ μεις γερναμε με αποθυμενα κ στερησεις .. κ δεν μας μενει ουτε καν κουραγιο για να συνεχισουμε να κυνηγαμε φθαρμενα ονειρα...
    και εγώ αυτό σκέφτομαι. Θέλω να ελπίζω πως κάποια πράγματα θ' αλλάξουν όμως. :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Πως πρεπει να περιμενω μια μερα ακομη για να παω στον ΩΡΛ :(

Banned
    σκεφτομαι πως το σχεδιο που εχω στο μυαλο μου εχει μεγαλη ευθυνη αλλα δε γινεται και κατι αλλο. ομως και παλι τι να κανει και η 22χρονη ρε φιλε, οταν και οι 25χρονες πλεον εχουν καταντησει αχρηστες κι ανικανες ? οι γκομενες καλοπερνανε εδω ενω οι μαλακες ειναι για τον φουντο τον μεγαλο. να χαιρεστε τη χωρα σας και την υποστηριξη σας. χορτασαμε λογια και υποσχεσεις ειδικα απο τσουλια!

Senior Member
    Σκέφτομαι που και να ανοίξει ο καιρός. Ω ρε κάβλες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας