Τι σκέφτεστε; - Page 468
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 468 of 1532 FirstFirst ... 3684184584664674684694704785185689681468 ... LastLast
Results 7,006 to 7,020 of 22967

Senior Member
    Καμιά φορά σκέφτομαι και λέω ας κάνω τα πάντα καλά..Ας μην κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι..Δεν πειράζει που σε μένα είναι πιο δύσκολα. Θα τα καταφέρω..Και τώρα όμως που καταστράφηκαν όλα..Σε ΤΙ μπορώ να ελπίζω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Καμιά φορά σκέφτομαι και λέω ας κάνω τα πάντα καλά..Ας μην κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι..Δεν πειράζει που σε μένα είναι πιο δύσκολα. Θα τα καταφέρω..Και τώρα όμως που καταστράφηκαν όλα..Σε ΤΙ μπορώ να ελπίζω?
    σε ενα αλλο αυτι?????? :)

http://news.bbc.co.uk/olmedia/194500...use_ear300.jpg

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε ενα αλλο αυτι?????? :)

http://news.bbc.co.uk/olmedia/194500...use_ear300.jpg
    καλά που βρήκες τη φωτογραφία...Την έκλεψες από το pc μου :-οοοο

Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    καλά που βρήκες τη φωτογραφία...Την έκλεψες από το pc μου :-οοοο

ανώνυμους...............ίδια είσαι.......χαχαχαχαχαααα!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάποιες αναμνήσεις είναι καλύτερα να μένουν κρυμμένες κι ότι αυτό θα κάνω... :) Πιστεύω κι ελπίζω ότι θα μου κάνει καλό να μην βλέπω κάποια πράγματα...

Banned
    σκεφτομαι ποσο μισω τις ψευτικες υποσχεσεις. απ'τη μια 22 απ'την αλλη 24, ελεος πια με την ηλιθιοτητα, την παγωμαρα και την ασυνενοησια της εποχης! θα μπορουσα να ειχα ξεκουμπιστει ηδη αν ηταν ολα ξεκαθαρα και να ημουν ευτυχισμενος μαζι με μια απ'τις 2. δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να τα κανουμε ολα περιπλοκα και πιο δυσκολα απ'οτι ειναι! θελεις-θελω-παμε!

Senior Member
    oτι ψιλοβαριέμαι αλλά οκ θα πιω ένα βαρύ ελληνικό και θα ξεκινήσω διαβασμα. γιαβάς γιαβάς που λένε και οι γείτονες!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Άντε αύριο θα δούμε..Κατά τα άλλα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    σκέφτομαι my best moments in e-psychology...here i go...''το σωστό είναι..Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε!!!!''....''θεοφανία, δεν θέλω να σου την σπάσω, αλλά ο φίλος είναι νέος (ίσως και ωραίος λολ)...εξάλλου οι περισσότεροι ψυχικά ασθενείς είναι/είμαστε λίγο περίεργοι...''............''Driver, αστους να λένε...τι λές πάμε να μπούμε καμιά ιατρική? για να μην μας λένε αδίκως και ντεμέκ γιατρούς''...''..εκτός άμα ήσουν καρπαζοεισπράκτορας....αλλά καρπουζοεισπράκτοράς ναί ήμουν...''......''άμα εμένα μου ζητούσε ο Πατέρας τα πλευρά μου για να φτιάξει την Έυα...θα του λέγα ''πάρ τα αρχ...δια μου''...υγ: πόσο έγραψες στην έκθεση?''.....''είμαι σίγουρη ότι σε έσκισα στην έκθεση...σε κάνω ιγκνόρ...''....''i ve heard it and i ve tasted it...σόρι φιλαράκι αλλά στα θέλε το κωλ..άκι''.......''μπάάάιιιιιι... ..φιλάάκια''...''σκατάάκια''....' 'εγώ μικρός επήγαινα, και ύστερα εγύριζα....εε? για πές πως σου φάνηκες αυτό??..''...''κι αυτό απ τα καλύτερα φίλε..συνέχισε...''.....''πές μου γλυκιά μου λά...υ, τι πρέπει να σου κάνω, για να σου αποσπάσω, ακόμα κι ένα δάκρυ...όποιος πειράξει την Idella, θα βγώ εγώ μπροστά και θα του πώ ''για έλα''....εκτός κι αν είναι άντρας, και βγώ εγώ μαλάκας...''........''γιατί καλέ Idella, δεν φάνηκε το μήνυμα που έστειλα, σε εκείνη την κοπέλα?...''........''so BOOOORING....ΜΠΟΥΟΥΟΥ ΜΠΕΕΕ ΜΟΥΟΥΟΥ...''.....''ρισπεκτ...πλί� �
    Last edited by Driver; 22-01-2012 at 22:31.

Banned
    πλίζ....φιλιά....δεν γίνεται...δεν πειράζει...να σαι καλά...''.....''Idella, μήπως να το αλλάξουμε αποκλειστικά για σένα, και απο moderator να το κάνουμε terminator?..''....''Idella, ΔΩΣΤΟΥ!!! DELETE, DELETE, DELETE...ΠΑΤΑ ΤΟ, ΔΩΣΤΟΥ....(χιχι...όπως θές....κλίκ...χιχιχι)....''...Idella σ αγαπάω!!!...''....''μπορώ να γίνω πολύ bitch...έλα ρε...σοβαρά? ποιός/ποιά σου μεταβίβασε αυτές τις deadly moves?...''....έλα ρε γαμία...''...''δεν το πα σε σένα ρε μαλάκα...γαμώ την τρέλα σου...σου πα...πάρε αλοπεριντίν..''... ''whats to cure?''....''the langoliers..''.....''freedom..''...''i ll kill enyone who touches you''...''helloo, is anybody there?...well...i ve got some baad news''...''asta la vista baby''...''no matter what happens, never give up...and always fight untill you see the radikia anapoda''.....''come on''.....''where are we?...are we dead or alive?...does it really matter?...i m here for you James...see i m real..''...''helgasts attack...grenaadeesss....the strength in my arms, the power of my dreams.....''....''god of flame war....the epic looney man...''....''i just want to have a normal life....and with me, all the people around the world....mhdenos exairoumenou''...........
    Last edited by Driver; 22-01-2012 at 22:32.

Banned
    φίλοι μου καλοί, καλοί μου ''φίλοι''....i m -almost- in paradise!!! :) :) :)......σήμερα πήγα πάλυ (ναί γλυκιά μου, πάλυ, δεν διαβάζεις λάθος...) στο μαγαζί του αγοραίου έρωτα (ή πιο σωστά, σχεδόν έρωτα)...εγώ πάντως λίγα λεπτά ακόμα μαζί της να μουνα, θα την ερωτευόμουνα την (αν σας πώ, πως απο την ζαλάδα της γκ..λας, δεν θυμάμαι το ονοματάκι της...θα με πιστέψετε?) ελίνα(?), αντζελίνα(?), αγγελουδάκι(?) (send by god in order to feed me, and give me back my super powers...these powers that are called....happiness, emotions and love (even in a fake place, where you will pay every last minute of physical and mental pleasure...)......χάλασα ένα 30εύρω, αλλά τα καραάξιζε....πάω και χαμαλίκια οικοδομή μερόκαμα, για να την έχω για ένα 20 λέπτο.........

Banned
    hope, i ll never go back where i came from....my hell and my home...................nobody wants to be in pain..............

Senior Member
    Την αναβλητικότητα μου για τις υποχρεώσεις που θέλω να αποφύγω.

Senior Member
    Δεν σκέφτομαι γιατί δεν ξέρω τι να σκεφτώ...ή μάλλον σκέφτομαι ότι σήμερα δεν πήγα κάπου που σκόπευα να πάω γιατί δεν ήμουν έτοιμη κι είναι κρίμα...ελπίζω την επόμενη φορά να μην συμβεί τίποτα που θα με εμποδίσει...και να βρω τους ρυθμούς μου σιγά σιγά...