Τι σκέφτεστε; - Page 470
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 470 of 1532 FirstFirst ... 3704204604684694704714724805205709701470 ... LastLast
Results 7,036 to 7,050 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... σκέφτομαι πότε θα σταματήσεις τη μύρλα αδερφάκι μου και θα γράφεις πιο συχνά κάτι τέτοια σαν αυτό...

"σαν φυλακισμενος με στολη, χωρις καμια ελπιδα αποδρασης! ενω αλλου μοιραζουν τα LSD σαν καραμελες. bad tripping σε παιδικη χαρα, bad tripping και μεστο club με πρασινοροζ φωτα. ομως εγινε το κακο και πεσαν φιλια σε λαθος μουρες, με αποτελεσμα να μεινει το γκομενακι μονο και να παθει καταθλιψη, με αυτοκτονιακη διαθεση ετοιμο να πηδηξει απ'το μπαλκονι. ενα τεραστιο pink στις ιαπωνιδες μαθητριουλες της ΣΙΝΤΖΟΥΚΟΥ λοιπον, ειδικα οταν δε φορανε κυλοτακι, ακομα κι αν ειναι αβυζες, παρολο που ειμαι εθισμενος στο ακριβως αντιθετο. αυτο ομως δεν εχει και τοση σημασια γιατι ειμαστε χαμενοι στην ερημο της ΓΚΟΥΑΝΤΑΛΑΧΑΡΑ κι ο κοσμος μας ειναι αχρηστος. οι γυναικες θα επρεπε να κυκλοφορουν χωρις σουτιεν και με ξωβυζα παντου. με φορμες, με πουκαμισα ασπρα, με τα παντα ολα. κι οσες δεν ειναι διαθεσιμες, απλα να μην κυκλοφορουν. γριες καταντησαν παιχνιδακια στην οθονη μου."...

... είσαι ο νέος Μπουκόφσκυ ρε, τέλος!... άντε να σου κάτσει και ο ραντεβούς, μπας και στανιάρεις λίγο, γιατί όταν δε γράφεις όπως παραπάνω, μου θυμίζεις τη θειά μου τη Γιαννούλα που πήγαινε επισκέψεις στα σπίτια κι έκλαιγε τον μακαρίτη που απόθανε πριν 37 χρόνια, λολ!... πλάκα σου κάνω, μην αρπαχτείς πάλι έ;...:)...
    RockElCasbah σε ευχαριστω, οχι δεν αρπαζομαι και θελω να σου αποκαλυψω το μυστικο μου γι'αυτο το συγγραφικο αριστουργημα, ειναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ! οταν μου μιλαει, το μυαλο αρχιζει να παιρνει υπερβολικες γρηγορες στροφες, γινομαι κοκκινος και βγαζω καπνους απ'τ'αυτια, βλεπω κατι παραπανω απο αστερακια, ενω καθοδηγει το χερι μου με αποτελεσμα να γραφονται ολα αυτα (και ταυτοχρονα παιζω και το πουλι μου μανιασμενα). αυτα ομως ειναι απλα ενα μικρο αποσπασμα απο την ολη παρανοια. η οποια ολη παρανοια ειναι αδυνατο να γραφτει γιατι ξεπερνα τα ορια του κλανητη γη (και τα copyrights δε θα μου ανηκουνε). ο κλανητης γη λοιπον ηταν ενας μικρος πλανητης μεσα στο αχανες συμπαν, το οποιο συμπαν ηταν δημιουργημα καποιου θεου. ηταν αραγες ο βουδας ή μηπως ο αλαχ? ητανε ο τζιζους? ηταν θεος ο ΜΠΑΧ! παρολες τις παρενεργειες ομως αυτων των ισχυρων ναρκωντικων αντλω εμπνευση κι απ'την τεχνη, την οποια οι ριμαδοπιθηκανθρωποι εκει στο αμερικισταν που θελουν να μας εξωντοσουν βαλθηκαν να απαγορεψουν. αφου ειδαν κι αποειδαν οτι δε μπορουν να την εκμεταλευτουν στο επακρων για προπαγκαντα κατα της ΟΥΓΓΑΝΤΑ και των υπολοιπων φτωχων λαουτζικων, μας γαμησαν τα ιντερνετικα μας δικαιωματα και τωρα πρεπει να πλερωνουμε για να την αντλησουμε. ΠΟΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ χωρις λεφτα ομως αφου μας τα φαγανε οι μ********* οι κεραταδες οι GOLDEN SUCKS ? μαζι και ολα τα υπολοιπα φυσικα που πρεπει να εχεις για να λες οτι αποκτησες ζωουλα. καταλαβες τωρα γιατι κλαιω κι οδυρομαι ω σαν τη θεια σου τη γιαννουλα (που χασε το μακαριτη) ? εχουμε καταντησει ζητουλες τα ερμα τα φτωχουδακια, να μη μπορουμε να καμνουμι τιποτις. ακομα και τα παιδακια που γουστερνουν μπουρδελακια ειναι αναγκαζμενα να τσιμπουν φτηνα τη μαυρουλα στη φυλης που ρχεται με μπονους αφρικανικο AIDS, ενω εγω προτεινω και τη πιατσα στη συγγρου που ειχε τραβελακια ωραια και γουσταραν και ουρολαγνεια δοκιμασμενα! αμ το πατρινο καρναβαλι αυριο? ή στου ρεντη? τιποτα δεν ειναι τζαμπα δυστυχως, γι'αυτο προς ολοταχως! να τα πεταξουμε ολα εξω, και ξωβυζα και ξωψωλα! εχω και μια προταση να κανω αντι του Pride, η παρελαση να ειναι γυμνη και να γαμιομαστε ολοι ομαδικως ενω ο κοσμος μας θαυμαζει (κι οποιος θελει συμμετεχει κι ολας). δυστυχως αυτη η προταση ηταν υπερβολικα μπροστα για την εποχη μας, οπου το γαμησακι θεωρειται ταμπου ακομα, κι ετσι ακυρωθηκε απ'την επιτροπη του παπαρη μπουταρη μα και του καμμενου καμινη (παρολο που βαρουσε καμινετο κι οχι γκομενετο). αυτα και αλλα πολλα στις ειδησεις του ΑΝΤ1 λοιπον. γιατι οταν η φωτεινη πιπιλη η ολγα τρεμη!

Senior Member
    ... άχχχ... αυτό τον μαλάκα τον Καμίνη τον έχω κι εγώ στη μπούκα για... φιλοζωϊκούς λόγους... λοιπόν φίλε, δε ξέρω πόσους κουβάδες "παράνοιας" έχεις στο τσερβέλο σου, ξέρω σίγουρα όμως πως έχεις το χάρισμα της αθυροστομίας. Μια χαρά τα λες, έτσι όπως δεν είθισται δηλαδής... αν είχα διάθεση και κουράγιο, θα σε σιγοντάριζα στα κειμενάκια σου, αλλά δε τραβάει η ομάδα... ποιά τραβάει αυτή την περίοδο άλλωστε θα μου πεις... και για να βγω λίγο "οφ τόπικ", Καρίσα τις πληροφορίες που λέγαμε, μάλλον από βδομάδα. Να κάνω ένα κιτ - κατ μόλις φύγουν οι φιλοξενούμενοι και προτού έρθουν οι επόμενοι, να σου γράψω...

Κενούκο, πάρε κι έναν Γουέϊτς νά 'χεις να πορεύεσαι και μη σκας... άλλωστε ακόμη δεν είδαμε τίποτα και λίγη παράνοια μας χρειάζεται μη σου πω κιόλα...:)... καλό ξημέρωμα!...

http://www.youtube.com/watch?v=UySEm...eature=related

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    σκεφτομαι...το ουισκυ έχει πολύ δυνατή γεύση...τώρα αυτό πίνω...οπότε my fatalities are coming you piece of shits!....

Banned
    here i go...MOTHERFUCKERS

http://www.youtube.com/watch?v=A3LK1CChb08

Senior Member
    Αναρωτιέμαι πόσο να είναι η ταρίφα της Τζούλιας, αν δηλαδή η κοπέλα κάνει ακόμα αυτό το επάγγελμα. Γνωρίζει ουδείς;

Banned
    σκέφτομαι....you are going down with me idiots...

http://www.youtube.com/watch?v=YA7E-G0cSSc

you started to piss me off......you ll get a vietnam now mothe.....

http://www.youtube.com/watch?v=4sWgtGdl7KQ

cee vou plait

http://www.youtube.com/watch?v=e9N_z1xTwLg

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=dnPn_e_yQNQ

Ηθελέ τα, επαθέ τα...γελοίε καραγκιόζη.....

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=6lwFxkZhoL0

ωρε μαλάάκάά...εγωίσταρε....έμπλ

Banned

Banned
    δεν θέλω να εννοηθεί πως βρίζω όλο το φόρουμ...αλλά βρίζω μόνο αυτούς που με κυνηγάνε απο την real life...σαν τον μεγάλο αδελψό ένα πράγμα....

ετοιμαστείται να μας πάρετε ομαδικό τσ....ι........................................ .............εγώ αν τελικά δεν επιλέξω χαρακίρι...έχω ένα πιο λαμπρό μέλλον...κοινωνικά, ερωτικά...και διανοητικά...αφού σε αντίθεση με σας....ξέρω τι πάει να πεί δύσκολα..............

αύριο ηλίθιοι...είστε οι ηλίθιοι και εγώ ο αρχηγός σας

Senior Member
    Στείλε της χαιρετήσματα και από μένα. Πες της να μην αγχώνεται τόσο πολύ ας πάρει παράδειγμα εμένα που είμαι cool: όταν δεν έχει πολύ φασαρία.

Senior Member
    CD14 για το παιδί και όχι μόνο, θα το βρείτε στα γάλατα του εμπορίου, είναι εκ του φυσικού του βέβαια από όσο έχω διαβάσει. Αυξάνει τα αντισώματα και προστατεύει από αρκετές παθήσεις.

Senior Member
    Δεν θέλω να είμαι μέλος της παρέας φτυάρια που είναι ο κόσμος όλος αλλά δεν θέλω και να γίνω φίλος με τη σκιά.

Banned
    σκεφτόμαι την χθεσινή street hooker....she took me 20 euros...but it sure did worth her price in the blowjob...but i was fucking too much careful so i wont get stick any sexual diseases.....

Banned
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Σκέφτομαι καμιά φορά λίγο παλιότερα μέλη
    ίσως μπουν ξανά
    χρησιμοποιώντας τον παλιό "τίτλο χρήστη"
    σαν το νέο τους nick.
    Mπορεί πάλι να κάνω και λάθος...
    όπως? :O...............