Τι σκέφτεστε; - Page 496
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 496 of 1532 FirstFirst ... 3964464864944954964974985065465969961496 ... LastLast
Results 7,426 to 7,440 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Φυσικα ,οχι μονο στα βουνα. Υπαρχουν κ περιοχες(κυριως σε ορισμενα χωριουδακια-γιατι στην πολη ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουν,ξερεις επειδη τα κοβουν για να ''εκμεταλλευτουν'' τετοιες περιοχες-ΔΥΣΤΥΧΩΣ)που εχουν παρα πολλα κ ειναι λες κ εχουν διακοσμηθει ετσι
    .Ευτυχως η Ροδος εχει παρα πολυ πρασινο γενικοτερα κ θα ειχε ακομα περισσοτερο εαν δεν ειχε συμβει αυτο προπερσυ με τις πυρκαγιες..(θυμαμαι ειχε χρειαστει να πεταχτω θεσ/κη εκεινο το διαστημα,κ φαντασου,ημουν μεσα στο αεροπλανο κ εβλεπα τη φωτια..ηταν συγκλονιστικο το θεαμα)

Κρίμα να μας τα καίνε τα νησάκια μας. Τα λέω στολίδια του απέραντου γαλάζιου.
    Έχω την αίσθηση όταν βρίσκομαι σε νησάκι ότι το ταξίδι συνεχίζεται, γιατί αυτό πλέει συνέχεια!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κρίμα να μας τα καίνε τα νησάκια μας. Τα λέω στολίδια του απέραντου γαλάζιου.
    Έχω την αίσθηση όταν βρίσκομαι σε νησάκι ότι το ταξίδι συνεχίζεται, γιατί αυτό πλέει συνέχεια!!
    Αχ τι ομορφο αυτο που ειπες..ποσο συμφωνω..Εχεις ερθει ποτε Ροδο?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Αχ τι ομορφο αυτο που ειπες..ποσο συμφωνω..Εχεις ερθει ποτε Ροδο?
    Όχι!!! Κι έχω ακούσει τα καλύτερα!!! Είναι λένε σαν να ζεις σε μιαν άλλη εποχή, με κάστρα, ιππότες κ.λπ.
    άλλη μαγεία με γεύση παραμυθένια αυτή!!!

Senior Member
    Όχι!!! Κι έχω ακούσει τα καλύτερα!!! Είναι λένε σαν να ζεις σε μιαν άλλη εποχή, με κάστρα, ιππότες κ.λπ.
    άλλη μαγεία με γεύση παραμυθένια αυτή!!!

Εισαι ρομαντικη ψυχουλα κ εσυ ε??Ναι ισχυει αυτο..(κ δεν το λεω επειδη μενω εδω) ειναι απιστευτα(το καλοκαιρι ειδικα,γιατι κυριως μονο το καλοκαιρι μπορεις να μπεις στο καστρο,στην παλια πολη,να δεις πως ειναι..εχει απειρα μαγαζια μεσα στο καστρο,οταν λεω απειρα απειρα..)στην ουσια προκειται για συνοθηλευμα εποχων(η παλια πολη που θυμιζει κατι απο εκεινα τα χρονια)κ το υπολοιπο κεντρο της ροδου(που αν κ συγκριτικα πολυ μικρο)ειναι υπεροχο..ο,τι πρεπει για διακοπες..βεβαια τον χειμωνα ειναι αλλη φαση..Αν ποτε ερθεις ,θα χαρω πολυ να σε ξεναγησω:)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    και παλι το ΧΑΟΣ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι το αδιέξοδο της γενιάς μου, την κατάντιά μας, την απογοήτευση που έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε απόγνωση.
    Πρέπει να έχει κανείς τεράστια ψυχικά αποθέματα για να αντέξει την υπάρχουσα κατάσταση.
    Νιώθω απίστευτη ανασφάλεια, σκύβω το κεφάλι και περπατώ στο κέντρο, προσέχω να μην πατήσω τους αστέγους και τους τοξικομανείς, συνεχώς έχω στο νου μου την τσάντα μου και πως θα την προστατεύσω από τους επιτήδειους.
    Καταριέμαι και τη μόρφωσή μου και τα πτυχία αφού χειροτερεύουν την οικονομική μου κατάσταση.
    Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και δεν κοιμάμαι καλά τα βράδυα.
    Προσπαθώ να μη βλέπω ειδήσεις αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια στην πραγματικότητα.
    Πολύ άγχος.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    τότε σβήσε μερικά απ' τα "ανώφελα" για να μπορέσω να σου απαντήσω :)
    Έσβησα...ευχαριστώ! :)

Senior Member
    τσαμπα ειναι τα χαμογελα... και τρωγοντας ερχεται η ορεξη, επισης αν δεν στρωσεις κωλο να βγεις απο το λαβυρινθο μια ζωη θυμα του μινωταυρου θα εισαι
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    τσαμπα ειναι τα χαμογελα... και τρωγοντας ερχεται η ορεξη, επισης αν δεν στρωσεις κωλο να βγεις απο το λαβυρινθο μια ζωη θυμα του μινωταυρου θα εισαι
    ...νησιωτάκι μου κι εγώ σκέφτομαι, που θα βρω διαθέσιμο πύραυλο, για να πάω στο υπερπέραν
    να δω πόσα διπλοπρόφιλα, μούχουν καταγεγραμμένα οι μοίρες!

Senior Member
    ...νησιωτάκι μου κι εγώ σκέφτομαι, που θα βρω διαθέσιμο πύραυλο, για να πάω στο υπερπέραν
    να δω πόσα διπλοπρόφιλα, μούχουν καταγεγραμμένα οι μοίρες!
    τι πραμα????? σε λενε οτι και καλα εχεις 2πλο προφιλ?

Senior Member
    εμενα θυμαμαι που μου λεγε μια ψυχη δημοσιως πως εχω ψευτικο προφιλ και τετοια.. και δημοσιευε στο προφιλ μου οτι να ναι μαλακιες! ακομα τα θυμαμαι και γελαω!

Senior Member
    εμενα θυμαμαι που μου λεγε μια ψυχη δημοσιως πως εχω ψευτικο προφιλ και τετοια.. και δημοσιευε στο προφιλ μου οτι να ναι μαλακιες! ακομα τα θυμαμαι και γελαω!
    έχω ζαλίσει το ΚΕΝΟ, για ερμηνείες αυτής της τρίχας κατσαρής ορολογίας
    και ξέρω θα λέει ότι είμαι κι άσχετη, αλλά ειλικρινά τάχω χαμένα!

Senior Member
    δεν καταλαβαινω... τι εχει συμβει? τι σχεση εχει ο ΚΕΝΟ?

Banned
    έχω ζαλίσει το ΚΕΝΟ, για ερμηνείες αυτής της τρίχας κατσαρής ορολογίας
    και ξέρω θα λέει ότι είμαι κι άσχετη, αλλά ειλικρινά τάχω χαμένα!
    ο KENO απλα προστατευει τα μελη που συμπαθει, σαν γνησιος βοδιγκαρντ που δεν ειναι. τιποτα παραπανω κι ουτε εχω κατι εναντιον σου μαρκελα. στο μελλον μπορει να σε συμπαθησω κι εσενα. απ'τα γραφομενα σου εξαρταται...

Senior Member
    δεν καταλαβαινω... τι εχει συμβει? τι σχεση εχει ο ΚΕΝΟ?

... μου πέταξαν δεξιόθεν, πανταχόθεν ότι και καλά είμαι διπλοτριπλοτετραπλο-φίλη, κι εγώ το μόνο,
    που κατάλαβα, γιατί τα φορουμίστικα δεν τα πολυκατέχω, είναι ότι έχω 4 φίλες, βέβαια μου φτάνουν
    εδώ μέσα, λίγοι και καλοί και ζήταγα γι' αυτό εξηγήσεις περισσότερο από το ΚΕΝΟ.
    Ένα πράμα να με φωτίσει σαν παλιοσειρά, που λέμε!