Τι σκέφτεστε; - Page 505
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 505 of 1532 FirstFirst ... 540545549550350450550650751555560510051505 ... LastLast
Results 7,561 to 7,575 of 22967
    Senior Member
    θα δανειστω μια λεξη απο το φιλαρακι που μου κανει παρεα : ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι οτι ειμαι καλυτερα σημερα αν κι ο υπνος μου γαμηθηκε και ξυπνησα παλι νωρις χωρις λογο, θα κανουμε κι ενα κρυο μπανακι να φυγει η αρρωστεια απο πανω μας, και θα ειμαστε οκ. επισης θελω να πω οτι γραφω ολους τους κακοπροαιρετους κουτσομπολιδες κλαπαρχιδες κωλομαλακες που μονο αρνητισμο ξερουν να σκορπανε στ'αρχιδια μου, ειδικα οταν μου ειστε ολοι αγνωστοι και δεν εχουμε μιλησει ποτε εκτος φορουμ! πιο Χεσερ δε γινεται, τα κακα σχολια δε με αγγιζουν καν, μονο τις αναγκες μου κοιταζω!
    http://26.media.tumblr.com/tumblr_lp...3p9bo1_500.gif

Senior Member
    Άλλη μια μέρα που ξεκίνησε σαν όλες τις άλλες...

Senior Member
    Defensive wounds...nice...

Και τρεις εναντίον ενός...ακόμα ωραιότερα...δεν έχει μείνει πια ίχνος ηθικής και τιμής στους ανθρώπους...ακόμα κι οι ιππότες πολεμούσαν ένας προς έναν κι είχαν κώδικες τιμής αλλά σήμερα δεν έχει απομείνει καμιά ηθική αξία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    σκεφτομαι οτι σ'αγαπω κ θα σ'αγαπω παντα..ακομα κ αν εσυ με ξεχασεις εγω θα σε θυμαμαι..ακομα κ αν μετανιωσεις για ολα αυτα που ειπες,εγω θα σε ευχαριστω επειδη τα ακουσα..ακομα κ αν μετανιωσεις γι'αυτα που ενιωσες,εγω θα σε ευχαριστω που με εκανες να τα νιωσω..ακομα κ αν μετανιωσεις που με γνωρισες,εγω θα ευχαριστω τον θεο που με αξιωσε να σε γνωρισω..παντα θα εισαι ο αγγελος μου,το μονο ατομο που καταφερα να αγαπησω ετσι..my soulmate..μου λειπεις αφανταστα..
    Μπράβο πριγκιπάκι μου! πολύ-πολύ γλυκό! Ναι, μ' εκφράζει κι εμένα!!!!!!!
    Μου θυμίζει το " σ' ευχαριστώ, που ζεις στα όνειρά μου " σ' ανεβάζω το ανάλογο τραγούδι!
    Last edited by μαρκελα; 12-02-2012 at 11:53.

Senior Member
    άντε να περάσει και αυτή η σιχαμένη να μέρα να τελειώνουμε

Senior Member
    Σκέφτομαι τη μεθαυριανή μέρα...

Oτι αν δεν παθω σημερα κανενα εγκεφαλικο ή καρδιακο επεισοδιο.. δεν θα το παθω ποτε... εκτος κ αν η ζωη μας επιφυλασει ακομα πιο δυσκολες στιγμες....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Η βία πάντα βία έφερνε.
    ειναι απο τα πολυ δυσκολα σημεια να το αντιληφθει αυτο ο ανθρωπος.

αν κ ειναι αυτονοητο.
    δεν ειναι δυνατον να λυσεις ενα προβλημα, χρησιμοποιωντας τις ιδιες μεθοδους που γεννουν το προβλημα.
    πρεπει να αλλαξεις τον τροπο που βλεπεις το προβλημα για να το λυσεις.
    η βια μονο κι αλλη βια θα φερει. κ αλλη καταστροφη.
    παλι θα σπασουν το συνταγμα σημερα κ τιποτα καλο δε θα βγει.
    κ απλα θα πληρωσουν τις ζημιες οι φορολογουμενοι πολιτες.

αν ποτε θελουμε να δουμε προκοπη σε αυτη τη χωρα, πρεπει να αλλαξουμε πολλα στους εαυτους μας.
    να ψηφιζουμε με αλλα κριτηρια.
    να συνεργαζομαστε, αντι να προσπαθουμε να βγαζουμε ο ενας το ματι του αλλου.
    να εχουμε πιο πολλους συλλογικους στοχους.
    να δημιουργησουμε πραγματα, αντι να τα καταναλωνουμε ολα απο τις εισαγωγες [βριζουμε τους γερμανους, αλλα οι μερσεντεδες, οι μπεεμβεδες, τα γερμανικα φαρμακα, τροφιμα, οικιακες συσκευες, τεχνολογιες κ τοσα αλλα μας αρεσει να τα καταναλωνουμε].
    κλπ.

αυταααααά!

Banned
    σκεφτομαι οτι δε γονατιζω με πουστρες κι οτι ειμαι απ'αυτους που σιχαθηκες μα δεν αισθανθηκες.

Senior Member
    σκεφτομαι πως ο κοσμος καιγεται και ο μαλακας εχει της ******ς του το χαβα! :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Banned
    ειδικα σημερα BloodyKate ειμαι τοσο πολυ high που θα ορκιζοταν κανεις οτι πηρα ηρωινη! ενω στη πραγματικοτητα το μονο που εκανα ηταν να φροντισω λιγο τον εαυτο μου, να πιω δυο καφεδες, αντε και λιγο κρασακι. δε θελει και πολυ να φτιαξει η διαθεση, και χαιρομαι πραγματικα να τη φτιαχνω και στους αλλους. γλεντηστε βρε μαλακισμενα, τζαμπα ειναι ακομα! σας αγαπαω ολους και ειδικα ολες!!!!! <3

Senior Member
    η ατακα δεν πηγαινε για σενα αγαπη.. αλλα χαιρομαι που εισαι καλα :)

Banned
    ησουνα κι εσυ τοσο καλο κοριτσι BloodyKate που δε μπορουσα να σου αντισταθω. οτι θελησεις οπωτε θελησεις, σκλαβος σου. :)

Senior Member
    θα το εχω υποψιν μου... κοιτα αργοτερα το μυνηματα σου :Ρ