Τι σκέφτεστε; - Page 519
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 519 of 1532 FirstFirst ... 1941946950951751851952052152956961910191519 ... LastLast
Results 7,771 to 7,785 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    ούτε εγώ...

Καλορίζικο το νέο θέμα!
    Joann επιστρατεύσου. Είσαι πηγαίο ταλέντο. Ένας θηλυκός Σταρόβας! :)
    και η μαρκέλα να έρθει είναι πολύ καλή

Senior Member
    Ότι βαριέμαι τα ΠΑΝΤΑ. Την τελευταία βδομάδα δεν έχω όρεξη για τίποτα. Μα για τίποτα απολύτως όμως!

Senior Member
    Ωραία! (Το 'σωσες. Θα ζήσεις και σήμερα...) :)

Και επειδή αισθάνομαι ότι σου έδωσα το έναυσμα για την ιδέα, παρακαλώ να μπει όρος ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ:
    Όχι πάλι copy - paste από εφημερίδες και περιοδικά, και τι είπε ο ένας και ο άλλος και γίνει το θέμα μπάχαλο πάλι. Δικές μας "δημιουργίες"!

Μ' εσένα γκούφι δεν θα τα πάμε καλά! Η ιδέα κι η έμπνευση ήταν δική μου-εγώ έριξα την πρώτη μαντινάδα στο θέμα-κι απ' ότι βλέπω πολύ εύκολα την οικειοποιήθηκες(πλάκα κάνω!).
    Και το προχώρησες κιόλας να θες και όρους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μ' εσένα γκούφι δεν θα τα πάμε καλά! Η ιδέα κι η έμπνευση ήταν δική μου-εγώ έριξα την πρώτη μαντινάδα στο θέμα-κι απ' ότι βλέπω πολύ εύκολα την οικειοποιήθηκες(πλάκα κάνω!).
    Και το προχώρησες κιόλας να θες και όρους.
    Ω, συγγνώμη! Σου παραχωρώ τα δικαιώματα, λοιπόν!
    Παρακαλώ και τον θεματοθέτη να αποκαταστήσει την Μαρκέλα και να τροποποιήσει τους όρους, κατά βούληση (εγώ δεν κάνω πλάκα!)

Senior Member
    Παρακαλώ και τον θεματοθέτη να αποκαταστήσει την Μαρκέλα και να τροποποιήσει τους όρους, κατά βούληση (εγώ δεν κάνω πλάκα!)
    έγινε τα πνευματικά δικαιώματα τροποποιήθηκαν

Senior Member
    Ότι και να λες λειτούργησες με παρόρμηση κι αυτό δείχνει ότι παρακάμπτεις εύκολα τον άλλον!
    Ωστόσο δεκτή η συγνώμη, γιατί πάνω απ' όλα μετράει για μένα η καλή πρόθεση!

Senior Member
    Ότι ο άνθρωπος είναι το χειρότερο μακράν είδος του ζωικού βασιλείου. Το πιο μοχθηρό, το πιο ύπουλο και το πιο κακιασμένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ότι ο άνθρωπος είναι το χειρότερο μακράν είδος του ζωικού βασιλείου. Το πιο μοχθηρό, το πιο ύπουλο και το πιο κακιασμένο.

" ουδείς εκών κακός " Σωκράτης. Η κακία είναι συνώνυμη της δυστυχίας όμως κανείς δεν θέλει νάναι δυστυχισμένος.
    Η δυστυχία δεν είναι στην φύση μας.
    Ας μας εκπαιδεύσουν ν' αγαπάμε για να θεραπεύσουμε την κακία, που είναι κι αιτία για όλα μας τα δεινά.

Senior Member
    Είδα ότι υπάρχουν και οι αντίθετες γνώμες... Είχα την εντύπωση πως σε αυτό το forum, εκτός από τα Θέματα με τα προβλήματά μας, υπήρχε και χώρος για "ελεύθερη ώρα". Έτσι, για να ξεχνιόμαστε, βρε αδερφέ. Μάλλον έκανα λάθος.

Senior Member
    Είδα ότι υπάρχουν και οι αντίθετες γνώμες... Είχα την εντύπωση πως σε αυτό το forum, εκτός από τα Θέματα με τα προβλήματά μας, υπήρχε και χώρος για "ελεύθερη ώρα". Έτσι, για να ξεχνιόμαστε, βρε αδερφέ. Μάλλον έκανα λάθος.

Δεν πιστεύω να με παρεξήγησες? Ναι χρειάζονται κι αντίθετες γνώμες. Αλλοίμονο θάταν ανιαρό να συμφωνούμε όλοι..
    Για να μην σου πω ότι κι κόντρες χρειάζονται.. Όλα στο παιχνίδι είναι..

Senior Member
    " ουδείς εκών κακός " Σωκράτης. Η κακία είναι συνώνυμη της δυστυχίας όμως κανείς δεν θέλει νάναι δυστυχισμένος.
    Η δυστυχία δεν είναι στην φύση μας.
    Ας μας εκπαιδεύσουν ν' αγαπάμε για να θεραπεύσουμε την κακία, που είναι κι αιτία για όλα μας τα δεινά.
    Αν ο άνθρωπος χρειάζεται να εκπαιδευτεί για να μην είναι κακός, αυτό φανερώνει από μόνο του πολλά για την εγγενή του φύση.

Senior Member
    Δεν πιστεύω να με παρεξήγησες? Ναι χρειάζονται κι αντίθετες γνώμες. Αλλοίμονο θάταν ανιαρό να συμφωνούμε όλοι..
    Για να μην σου πω ότι κι κόντρες χρειάζονται.. Όλα στο παιχνίδι είναι..
    Για τις μαντινάδες μιλούσα!
    Όσο για τις "κόντρες", δεν το συνηθίζω ούτε να κοντράρομαι ούτε να θυμώνω για "ψύλλου πήδημα".

Senior Member
    Για τις μαντινάδες μιλούσα!
    Όσο για τις "κόντρες", δεν το συνηθίζω ούτε να κοντράρομαι ούτε να θυμώνω για "ψύλλου πήδημα".
    Δεν με κατάλαβες! Δεν εννοώ κόντρα ούτε από το πουθενά, αλλά ούτε για του "ψύλλου.., αλλά όταν έτσι κι αλλιώς τυχαίνει να προκύπτει.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε, εσείς τα τρώτε, ας μην πω το "αυτοί" γιατί είναι βρομοκουβέντα!

Senior Member
    Ορίστε ένα βιβλίο που θα σου φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον:
    http://www.livanis.gr/FlipBook/978-9...mos013s106.pdf