Τι σκέφτεστε; - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 1532 FirstFirst ... 3435152535455631031535531053 ... LastLast
Results 781 to 795 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Μπράβο σου που έχεις φίλους. Οι περισσότεροι εδω μέσα λένε πως έχουν φίλους (?). Εγώ παντως δεν έχω φίλους, δεν έχω κανέναν να με πάρει να δει τι κάνω, πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων.
    Ξέρεις ποιο είναι το περίεργο. Ότι είμαι συνήθως φιλικός άνθρωπος με τον περισσότερο κόσμο. Δεν το είχα πάντα εγώ το πρόβλημα.
    Τα ιδια κ εγω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Τα ιδια κ εγω!
    παντως παιδια η ζωη δεν σταματαει εδω στην σημερινη κατασταση..
    Ινσεκτ και σε εμενα εχει τυχει να εχω κακο ή και καθολου συγχρονισμο με τους αλλους..τουλαχιστον αυτη ειναι μια λογικη εξηγηση ,οταν η ιδια αναλυοντας την σταση μου ,με εβρισκα ενταξει..και παραλληλα δεν δεχομουν κακη κριτικη απο τους αλλους.
    Αν δηλ εχεις βρει τι σε κραταει μακρια απο τους αλλους το δουλευεις..αν εν τελει το διορθωσεις και σταματαει να ειναι δικο σου το θεμα,τοτε πολυ απλα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ...οι ανθρωπινες σχεσεις δεν ειναι στατικες..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Μπράβο σου που έχεις φίλους. Οι περισσότεροι εδω μέσα λένε πως έχουν φίλους (?). Εγώ παντως δεν έχω φίλους, δεν έχω κανέναν να με πάρει να δει τι κάνω, πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων.
    Ξέρεις ποιο είναι το περίεργο. Ότι είμαι συνήθως φιλικός άνθρωπος με τον περισσότερο κόσμο. Δεν το είχα πάντα εγώ το πρόβλημα.
    όταν για μήνες ολόκληρους δν απαντάω σε τηλ κ δεν τηλ εγώ φυσικό είναι να απομακρυνθώ από κολλητούς, αλλά κ γνωστούς.
    ωστόσο οι φίλοι δν χάνονται.
    έχω παιδική φίλη που έχω να τη δω ίσως κ 3 χρόνια.
    όταν θα νιώσω την ανάγκη να τηλ, ξέρω πως θα είναι εκεί κ θα χαρεί που με ξανάκουσε κ θα βρεθούμε κ θα είναι σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα.

εσύ λες πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα τηλ να μάθουν αν είσαι καλά.
    αυτοί τί σου είναι?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    ουτε εγω εχω φιλους, και τις περισσοτερες φορες δε ζηταω να αποκτησω κι ολας, γιατι τους βρισκω σαν χασιμο χρονου. ισως εχει να κανει με το ασχημο παρελθον μου, αφου εξαιτιας τους ειχα μπλεξιματα, και φυσικα τις περισσοτερες φορες νιωθεις πως δεν αξιζουν, ειτε με ασχημες συμπεριφορες, ειτε επειδη δε μπορουν να σε καταλαβουν και δε ταιριαζεται. γιαυτο προτιμω να δωσω τα παντα σε μια κοπελα που θα γινει η σχεση μου και θα μοιραστουμαι τα παντα μαζι, παρα σε δυο τρεις μαλακες που θεωρουνται φιλοι. αν και για να πω την αληθεια, δυο τρεις γνωστοι υπαρχουν απο το παρελθον, τους οποιους ομως εχω κατι χρονια να δω απο κοντα και απλα παραμενουν στη λιστα του facebook και του msn, μιλωντας σπανια ομως γιατι ο καθενας εχει τη δουλεια και τη ζωη του.

τεσπα αυτο που σκεφτομαι σημερα ειναι πως η ζωη εχει καταντησει περιπλοκη, και θελω να τα αφησω ολα πισω και να εξαφανιστω. δεν ειναι ολα αυτα για μενω, τι θελω και μπλεκω. η ελπιδα ειναι το ιδιο ψεμα με την θρησκεια... ολοι στο ταφο θα καταληξουμε ουτως ή αλλως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    όταν για μήνες ολόκληρους δν απαντάω σε τηλ κ δεν τηλ εγώ φυσικό είναι να απομακρυνθώ από κολλητούς, αλλά κ γνωστούς.
    ωστόσο οι φίλοι δν χάνονται.
    έχω παιδική φίλη που έχω να τη δω ίσως κ 3 χρόνια.
    όταν θα νιώσω την ανάγκη να τηλ, ξέρω πως θα είναι εκεί κ θα χαρεί που με ξανάκουσε κ θα βρεθούμε κ θα είναι σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα.

εσύ λες πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα τηλ να μάθουν αν είσαι καλά.
    αυτοί τί σου είναι?
    Συγγενείς.
    ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ολοι στο ταφο θα καταληξουμε ουτως ή αλλως.
    Αδιαμφισβήτητη αλήθεια! Ω, ναι.

Το θέμα, λοιπόν, είναι να ζήσουμε πριν φτάσουμε εκεί. Σκέψου. Σκέφτομαι κι εγώ.
    Όμως ας φτάσει αυτό και μέχρι το μεδούλι, γιατί μέχρι εκεί μας θέλει η ρημάδα η πανέμορφη ζωή..

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Το θέμα, λοιπόν, είναι να ζήσουμε πριν φτάσουμε εκεί. Σκέψου. Σκέφτομαι κι εγώ.
    Όμως ας φτάσει αυτό και μέχρι το μεδούλι, γιατί μέχρι εκεί μας θέλει η ρημάδα η πανέμορφη ζωή..
    Καλή ιδεα, καλύτερη από να τα παρατήσουμε όλα! Βάλε ένα αντίστοιχο θέμα (για παράδειγμα με τίτλο "Πράγματα που πρέπει να κάνουμε προτού τα τινάξουμε") :) Έτσι για αλλαγή του κλίματος

Senior Member
    Καλή ιδεα, καλύτερη από να τα παρατήσουμε όλα! Βάλε ένα αντίστοιχο θέμα (για παράδειγμα με τίτλο "Πράγματα που πρέπει να κάνουμε προτού τα τινάξουμε") :) Έτσι για αλλαγή του κλίματος
    Λες να ανοίξω θεματάκι;;; Καλά, έτσι και ξετυλίξω τη λίστα μου, insect, θα φτάσει ως πέεερα εκεί κάτω που είσαι εσύ :)
    Ελπίζω να σβήσω αρκετά προτού.. σπαταγκράου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Λες να ανοίξω θεματάκι;;; Καλά, έτσι και ξετυλίξω τη λίστα μου, insect, θα φτάσει ως πέεερα εκεί κάτω που είσαι εσύ :)
    Ελπίζω να σβήσω αρκετά προτού.. σπαταγκράου!
    Duh, η λίστα η δική μου θα είναι πιο προβλέψιμη απο τη δική σου. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...:p

Banned
    Σκέφτομαι το πώς θα μπορούσα να αναπτύξω αντιστάσεις στα θέλγητρα (?) της «σκοτεινής» πλευράς…

Banned
    σκεφτομαι πως αν μου καθοταν αυτη που θελω/ηθελα, θα εκανα ενα τεραστιο βημα προς τα μπροστα! τι κριμα που δεν ειναι ευκολο και πρεπει να προτιμησω τον αλλον δρομο τελικα. η ιδια η ζωη σε σπρωχνει στα σκατα, αφου αλλους τους φερεται ωραια δινωντας τους τα παντα ευκολα, κι αλλους ασχημα παντα με δυσκολιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως αν μου καθοταν αυτη που θελω/ηθελα, θα εκανα ενα τεραστιο βημα προς τα μπροστα! τι κριμα που δεν ειναι ευκολο και πρεπει να προτιμησω τον αλλον δρομο τελικα. η ιδια η ζωη σε σπρωχνει στα σκατα, αφου αλλους τους φερεται ωραια δινωντας τους τα παντα ευκολα, κι αλλους ασχημα παντα με δυσκολιες.
    ατιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους κατεβαζεις στα ταρταρα!!!!!!!!(σαπφω)

Senior Member
    χαχααααα. Ρεμ,αψόγου η Σαπφώ! Θα δω το βιντεάκι τώρα που μου θύμισες να πάει γελαστικά η μέρα, λολ. Μπουρλότοοο!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο στενομυαλοι ειναι οι ανθρωποι που φωναζουν οτι ειναι ανοιχτομυαλοι ενω εχουν παγιωμενες και "παγωμενες" αποψεις που δρουν σαν δεσμα και παρωπιδες

Senior Member
    Σκεφτομαι ωρες ωρες οτι δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..