Τι σκέφτεστε; - Page 531
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 531 of 1532 FirstFirst ... 3143148152152953053153253354158163110311531 ... LastLast
Results 7,951 to 7,965 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    o μικρος Κενουλης καθεται και κλαιει, αμα γερασες εσυ που εισαι 27 τοτε εγω που ειμαι 21 ειμαι κωλογρια με το ενα ποδι στο grave, κενο μια ειναι η λυση να παρουμε τα βουνα με την κυριολεκτικη εννοια, επιστροφη στη φυση που σε λεω, εγω το κανα εφυγα απ την θεσσ κ πηγα στο χωριο μου κ εκοψα κ τα ιντερνετια κ ολα κ ειμαι καλυτερα απο ποτε.
    υποκειμενικα τουλαχιστον, αντικειμενικα και γενικα δε θα το λεγα, γιατι αμα γινει ενας πολεμος πχ ή οτι αλλο στη χωρα, θα επηρεασει τους παντες, κι αυτους που ζουν μεστη πολη πρωτα απ'ολα, κι αυτους που ζουν επαρχια στη φυση κλπ. ασε που δεν εχουν ολοι την ευκαιρια να μεινουν εκει. για μενα η λυση ειναι η φυγη, αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολη, ειδικα οταν δεν εχεις γνωστους εξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    υποκειμενικα τουλαχιστον, αντικειμενικα και γενικα δε θα το λεγα, γιατι αμα γινει ενας πολεμος πχ ή οτι αλλο στη χωρα, θα επηρεασει τους παντες, κι αυτους που ζουν μεστη πολη πρωτα απ'ολα, κι αυτους που ζουν επαρχια στη φυση κλπ. ασε που δεν εχουν ολοι την ευκαιρια να μεινουν εκει. για μενα η λυση ειναι η φυγη, αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολη, ειδικα οταν δεν εχεις γνωστους εξω.
    ελα να μεινεις μαζι μου στη χαλκιδικη θα παρουμε κ τα 500 προβατα του παππου μου θα πουλαμε κιολας κ θα ειμαστε στο βουνο κ θα ζουμε ζωη χαρισαμενη
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    αν εχεις χωρο και εισαι ελευθερη ερχομαι :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αν εχεις χωρο και εισαι ελευθερη ερχομαι :P
    Χωρο δεν εχω αλλα με τα προβατα μαζι μια χαρα χωρας ;p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ότι αν η μοναξιά ήταν χρυσός, θα ήμουν θησαυρός.

Banned
    σκεφτομαι πως με την ιδια ομαδα απο ικανους εμπιστους μα προπαντων ταιριαστους συνεργατες που εγραψα στο αλλο τοπικ, θα ηθελα να εχω κι ενα υποβρυχιο να δω για λιγο τον βυθο, τον κοσμο του νερου με ολα αυτα τα πολυχρωμα ψαρια και λοιπα αγνωστα πλασματα. οσο σκεφτομαι πως και η πρωτη μου επαφη με τη γαλλια εγινε μεσω του γαλλου εξερευνητη Jacques-Yves Cousteau μα και του Jordy, καταλαβαινω γιατι στρεφομαι τοσο προς την εξερευνηση και τη μουσικη. ειμαι καταδικασμενος πρωτοπορος, αναμεσα στο 0 και το 1!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ότι αν η μοναξιά ήταν χρυσός, θα ήμουν θησαυρός.
    κι αν η μαλακια ηταν εργοχειρο, μερικοι θα χαν κανει την προικα τους :ΡΡΡ (οχι εσυ, φυσικα)

Senior Member
    σκεφτομαι οτι αυριο πρεπει να ξυπνησω νωρις :(

Senior Member
    πολλα... και ποτε θα το ανοιξω το στομα μου δεν ξερω...
    θα περασουν τα χρονια θα γυρισει ο τροχος
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    They say we all lose 21 grams at the exact moment of our death...everyone...21 grams...the weight of a chocolate bar, the weight of a humming bird...

How much does love weight?

How much does guilt weight?

http://www.youtube.com/watch?v=FZXR9ZrRR2c

Μην τρομάξει κανείς, είναι απλά τέτοια η ώρα και με έχουν πιάσει οι μεταφυσικές μου ανησυχίες εκτός του ότι αυτή η ταινία είναι από τις αγαπημένες μου...
    Last edited by Κύκνος; 21-02-2012 at 15:29.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι...δεν...έκανα λάθος...δεν είναι ασφαλή τα πράγματα και δεν θα είναι ποτέ ξανά κι εγώ δεν το αντέχω αυτό, δεν το αντέχω, δεν θα το αντέξω...πρέπει να φύγω όσο είναι ακόμα καιρός, πρέπει να φτιάξω τη φωλιά μου, έκανα μεγάλο λάθος που ρίσκαρα, μεγάλο λάθος, πρέπει να το σταματήσω αυτό και να την φτιάξω αδιαπέραστη...μην το κάνεις...μην το κάνεις αυτό όσο και να το θέλεις, μη, δεν θα σου βγει σε καλό, θα το μετανιώσεις και θα πονέσεις πάλι...μη...άλλωστε και τώρα πονάς και σε άφησαν μόνη σου να το αντιμετωπίσεις ενώ δεν μπορείς, ορίστε η πρώτη ένδειξη...στ' αυγά σου λοιπόν μικρή, σκάσε! Κάτσε φρόνιμα, μην κάνεις τίποτα, μη μιλάς, ξέχασε το, θα κάνεις λάθος!

Senior Member
    ΚΕΝΟ, μπορείς να μου προτείνεις πάλι τίποτα ταινίες επιστημονικής φαντασίας;

Αμα κατι σου σπασει τα νευρα πρωινιατικα δεν παει καλα η υπολοιπη μερα. Δεν ειμαι σιγουρος αν υποτιμω ή αν υπερεκτιμω τον εαυτο μου, ακομα και η μεση οδος με φοβιζει γιατι δεν ειναι αυτο που θελω. Αμα καποτε πριν χρονια η ζωη χωρις να το καταλαβεις ξεκινησει στραβα μια ζωη όλο θα κανεις λάθη και θα μπαλωνεις. Έχω πάντα την αισθηση πως για χρονια ειμαι εκτός της πορειας που χαραξα καποτε. Και πάλι με πιανει η αμφιβολία, αν ήμουν στην πορεια θα ήταν όλα καλα? ή θα ήταν χειροτερα ή η μέση οδος? και πάλι ξεκιναμε απ το ίδιο ότι άμα κατι ξεκινησει στραβα όλο μετα μπαλώνεις και όλο στο μετριο εισαι και δεν ξερεις να εκτιμας σωστα εσενα.
    γιάννης

Και όλοι σε αντιμετωπιζουν σ αυτο που δειχνεις όχι σ αυτο που θα θελες να εισαι που παλευεις να γινεις. Και τοτε ειναι που πεφτει η αυτοεκτιμηση και μενεις στασιμος.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Και όλοι σε αντιμετωπιζουν σ αυτο που δειχνεις όχι σ αυτο που θα θελες να εισαι που παλευεις να γινεις. Και τοτε ειναι που πεφτει η αυτοεκτιμηση και μενεις στασιμος.
    Γιάννη μου καλημέρα. Εσύ τα λες αυτά? Θα πέσει δηλ. η αυτοεκτίμησή μας επειδή ντε και καλά οι άλλοι δεν μπορούν
    ν' αναγνωρίσουν αξίες? Αυτοί τουλάχιστον και συγκεκριμένα δεν μας αξίζουν να τους φέρουμε δίπλα μας. Μόνο πρόβλημα θάναι!