Τι σκέφτεστε; - Page 534
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 534 of 1532 FirstFirst ... 344344845245325335345355365445846341034 ... LastLast
Results 7,996 to 8,010 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, αλλά μόνο όσον αφορά τα στοιχεία του χαρακτήρα του κάθε ζωδίου, όχι στις προβλέψεις...αυτές τις διαβάζω επίσης από περιέργεια... :p Και για χαλάρωση...αν και καμιά φορά αν διαβάσω κάτι κακό ανησυχώ προς στιγμήν αλλά μετά μου περνάει...και διαβάζω και για τα δικά μου άτομα εκτός από το δικό μου...

Και τώρα που είπες ζώδια, θυμήθηκα ένα τραγουδάκι...άκουσε το αν θέλεις και πες μου αν σ' αρέσει... :)

http://www.youtube.com/watch?v=QjN1iaTvNxc

Κι εσύ, στ' αστέρια βλέπεις μόνο ζώδια... :)

Εσύ τί ζώδιο είσαι;

εγω εχω κερατακια(αιγωκερακι ειμαι):P δεν πιστευω καθολου στα ζοδια,κ ποτε δν διαβαζω τις προβλεψεις,ενταξει ισως καμια φορα αλλα για να σπασω πλακα(κ να πιασω στο ψιλο την αδερφη μου που τα πιστευει πολυ αυτα):P αχ ειπες τη μαγικη λεξη,αστερια!!τα λατρευω..το καλυτερο μου ειναι να καθομαι να τα χαζευω(το καλοκαιρι στην παραλια κ τον χειμωνα στο τζακι)!! οσο για το τραγουδι,ειναι χαριτωμενο:) καλε,δεν σε ρωτησα(θα μου πεις τωρα το θυμηθηκες??ελα ντε:P)πως παει?τι νεα?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    εγω εχω κερατακια(αιγωκερακι ειμαι):P δεν πιστευω καθολου στα ζοδια,κ ποτε δν διαβαζω τις προβλεψεις,ενταξει ισως καμια φορα αλλα για να σπασω πλακα(κ να πιασω στο ψιλο την αδερφη μου που τα πιστευει πολυ αυτα):P αχ ειπες τη μαγικη λεξη,αστερια!!τα λατρευω..το καλυτερο μου ειναι να καθομαι να τα χαζευω(το καλοκαιρι στην παραλια κ τον χειμωνα στο τζακι)!! οσο για το τραγουδι,ειναι χαριτωμενο:) καλε,δεν σε ρωτησα(θα μου πεις τωρα το θυμηθηκες??ελα ντε:P)πως παει?τι νεα?
    πριγκιπάκι κι αιγοκεράκι τί μου κάνεις? Ξέρεις ότι κι εσύ έχεις ένα αστεράκι?
    Έτσι λένε για τους ανθρώπους που έχουν δικό τους φως!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    πριγκιπάκι κι αιγοκεράκι τί μου κάνεις? Ξέρεις ότι κι εσύ έχεις ένα αστεράκι?
    Έτσι λένε για τους ανθρώπους που έχουν δικό τους φως!!!!

Γεια σου νησσιωτακι μου,καλα ειμαι ψυχη μου εσυ?τι γλυκο αυτο που ειπες για το φως,σε ευχαριστω:)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    σκέφτομαι ότι ξαναρχίζω το χορό από την επόμενη εβδομάδα και χαίρομαι τα μάλα!!!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Αιγοκεράκι;;;; Ωχ! Έχω πολύ κακή εμπειρία από γυναίκα αιγόκερο αλλά θα προσπαθήσω να μην επηρεαστώ, ελπίζω μόνο να μην είσαι σαν εκείνη... :Ο

Κι εγώ λατρεύω τα αστέρια και το καλύτερο μου είναι το καλοκαίρι όταν είμαι στο χωριό μου να πηγαίνω το βράδυ στην παραλία, να ξαπλώνω στην άμμο (χωρίς πετσέτα), θέλω να τη νιώθω στο δέρμα μου, να κοιτάζω τα αστέρια και να ακούω τα κύματα...δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο...βασικά τώρα μου ήρθε μια ιδέα...όταν θα γίνεται σε κανένα 3ημερο να πάω πάλι στο χωριό και να το κάνω αυτό κι ας είναι χειμώνας, θα ντυθώ καλά...γιατί τίποτα δε με χαλαρώνει περισσότερο από τη θάλασσα και το σκηνικό που περιέγραψα, τί λες/λέτε; Όποιος θέλει ας πει αν βρίσκει καλή την ιδέα μου...

Όσο για τα νέα χάλια μαύρα κι άραχνα αλλά το παλεύω...εσύ;

Senior Member
    Γεια σου νησσιωτακι μου,καλα ειμαι ψυχη μου εσυ?τι γλυκο αυτο που ειπες για το φως,σε ευχαριστω:)

Καλά είμαι κι εγώ και η επαφή με τα νησάκια έστω κι έτσι με κάνει ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αιγοκεράκι;;;; Ωχ! Έχω πολύ κακή εμπειρία από γυναίκα αιγόκερο αλλά θα προσπαθήσω να μην με επηρεαστώ, ελπίζω μόνο να μην είσαι σαν εκείνη... :Ο

Κι εγώ λατρεύω τα αστέρια και το καλύτερο μου είναι το καλοκαίρι όταν είμαι στο χωριό μου να πηγαίνω το βράδυ στην παραλία, να ξαπλώνω στην άμμο (χωρίς πετσέτα), θέλω να τη νιώθω στο δέρμα μου, να κοιτάζω τα αστέρια και να ακούω τα κύματα...δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο...βασικά τώρα μου ήρθε μια ιδέα...όταν θα γίνεται σε κανένα 3ημερο να πάω πάλι στο χωριό και να το κάνω αυτό κι ας είναι χειμώνας, θα ντυθώ καλά...γιατί τίποτα δε με χαλαρώνει περισσότερο από τη θάλασσα και το σκηνικό που περιέγραψα, τί λες/λέτε; Όποιος θέλει ας πει αν βρίσκει καλή την ιδέα μου...

υπεροχη η ιδεα σου,οχι απλα καλη!!οντως η θαλασσα πιστευω οτι ειναι το καταλληλοτερο''ηρεμιστικο'' ..(ευτυχως ειμαι προνομιουχα,εχω την παραλια σχεδον διπλα/απεναντι στο σπιτι μου,δεν τη χορταινω ποτε)! σχετικα με την αμμο που ειπες,μωρε εγω θεματακι..ειμαι πολυ σιχανιαρα κ παντα οταν θελω να ξαπλωσω βαζω η πετσετα η απλα ξαπλωνω σε απλωστρα..ασε ασε:P) χεχε λυπαμαι για την κακη εμπειρια που ειχες απο την αλλη αιγωκερινα(καλε εγω πιστευω οτι το ζοδιο δεν εχει να κανει με τον χαρακτηρα,για μενα ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα)..τωρα εσυ εισαι αυτη που θα κρινει εαν της μοιαζω xD εγω καλα(εχω μια εβδομαδα σχεδον που εχω παρει τα πανω μου-καιρος ηταν ειχα πιασει πατο συνεχεια μιζερια κ ολα τα επακολουθα)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Αιγοκεράκι;;;; Ωχ! Έχω πολύ κακή εμπειρία από γυναίκα αιγόκερο αλλά θα προσπαθήσω να μην με επηρεαστώ, ελπίζω μόνο να μην είσαι σαν εκείνη... :Ο

Εμένα κυκνάκι αιγόκερως είναι η καλύτερη μου φίλη, όμως έφυγε Ολλανδία κι έκανε εκεί οικογένεια!
    Δεν θυμάμαι να μαλώσαμε ποτέ για κάτι! Δεν μπορώ να καταλάβω το πόσο γερό ήταν αυτό το δέσιμο της φιλίας μας!
    Κι εγώ δεν πιστεύω σε ζώδια κ.λπ. όμως δεν μπορώ να μην τ' αναφέρω.
    Όσο για την θάλασσα! Τέλειο αυτό όπως το περιγράφεις! Ξάπλα στην άμμο(προτιμώ τα βότσαλα γιατί ανατριχιάζω)
    κι από πάνω ένας ουρανός μ' αστέρια. Τί άλλο να ζητήσεις Θεέ μου!!!!!

Senior Member
    Τί άλλο να ζητήσεις Θεέ μου!!!!![/QUOTE

γλυκια μου, προσωπικα εγω εχω κι αλλα να ζητησω...αλλα οπως λεει η παροιμια''οποιος ζηταει τα πολλα χανει κ τα λιγα'',οποτε αρκουμαι στη θαλασσα!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    υπεροχη η ιδεα σου,οχι απλα καλη!!οντως η θαλασσα πιστευω οτι ειναι το καταλληλοτερο''ηρεμιστικο'' ..(ευτυχως ειμαι προνομιουχα,εχω την παραλια σχεδον διπλα/απεναντι στο σπιτι μου,δεν τη χορταινω ποτε)! σχετικα με την αμμο που ειπες,μωρε εγω θεματακι..ειμαι πολυ σιχανιαρα κ παντα οταν θελω να ξαπλωσω βαζω η πετσετα η απλα ξαπλωνω σε απλωστρα..ασε ασε:P) χεχε λυπαμαι για την κακη εμπειρια που ειχες απο την αλλη αιγωκερινα(καλε εγω πιστευω οτι το ζοδιο δεν εχει να κανει με τον χαρακτηρα,για μενα ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα)..τωρα εσυ εισαι αυτη που θα κρινει εαν της μοιαζω xD εγω καλα(εχω μια εβδομαδα σχεδον που εχω παρει τα πανω μου-καιρος ηταν ειχα πιασει πατο συνεχεια μιζερια κ ολα τα επακολουθα)
    Χαίρομαι που συμφωνούμε για την ηρεμία που προκαλεί η θάλασσα...οκ λοιπόν, στην πρώτη ευκαιρία αν βέβαια είμαι σε θέση παίρνω την ψεύτικη γούνα μου με σχέδιο σκυλί Δαλματίας και φεύγω για το χωριό...αν και με μακρυμάνικα δεν θα νιώθω την άμμο αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε κι όλα σ΄αυτή τη ζωή...μην είμαστε και πλεονέκτες κι αχάριστοι...σωστά; Εντάξει κι εγώ ψιλοσιχαίνομαι αλλά αφού πάντα μετά τη θάλασσα κάνω μπάνιο με κανονικό νερό κι όχι θαλασσινό καθαρίζω οπότε οκ... :) Πάντως με ταλαιπωρούνε λιγάκι οι ψυχαναγκασμοί σ' αυτό το θέμα γιατί μέχρι να κάνω μπάνιο θέλω να βάλω για πλύσιμο το σεντόνι, μαξιλάρι, κάλυμμα καναπέ που θα κάτσω αλλά αυτό δεν γίνεται φυσικά να συμβαίνει κάθε μέρα ούτε γίνεται να στέκομαι όρθια και μου τη δίνει αυτό αλλά προσπαθώ να το ελέγχω...αν το έχει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ας μου πει πως το διαχειρίζεται παρακαλώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Εμένα κυκνάκι αιγόκερως είναι η καλύτερη μου φίλη, όμως έφυγε Ολλανδία κι έκανε εκεί οικογένεια!
    Δεν θυμάμαι να μαλώσαμε ποτέ για κάτι! Δεν μπορώ να καταλάβω το πόσο γερό ήταν αυτό το δέσιμο της φιλίας μας!
    Κι εγώ δεν πιστεύω σε ζώδια κ.λπ. όμως δεν μπορώ να μην τ' αναφέρω.
    Όσο για την θάλασσα! Τέλειο αυτό όπως το περιγράφεις! Ξάπλα στην άμμο(προτιμώ τα βότσαλα γιατί ανατριχιάζω)
    κι από πάνω ένας ουρανός μ' αστέρια. Τί άλλο να ζητήσεις Θεέ μου!!!!!
    Προτιμάς τα βότσαλα; Δεν σε πονάνε; Εμένα ναι, ακόμα κι αν είμαι ξαπλωμένη σε πετσέτα...

Senior Member
    Χαίρομαι που συμφωνούμε για την ηρεμία που προκαλεί η θάλασσα...οκ λοιπόν, στην πρώτη ευκαιρία αν βέβαια είμαι σε θέση παίρνω την ψεύτικη γούνα μου με σχέδιο σκυλί Δαλματίας και φεύγω για το χωριό...αν και με μακρυμάνικα δεν θα νιώθω την άμμο αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε κι όλα σ΄αυτή τη ζωή...μην είμαστε και πλεονέκτες κι αχάριστοι...σωστά; Εντάξει κι εγώ ψιλοσιχαίνομαι αλλά αφού πάντα μετά τη θάλασσα κάνω μπάνιο με κανονικό νερό κι όχι θαλασσινό καθαρίζω οπότε οκ... :) Πάντως με ταλαιπωρούνε λιγάκι οι ψυχαναγκασμοί σ' αυτό το θέμα γιατί μέχρι να κάνω μπάνιο θέλω να βάλω για πλύσιμο το σεντόνι, μαξιλάρι, κάλυμμα καναπέ που θα κάτσω αλλά αυτό δεν γίνεται φυσικά να συμβαίνει κάθε μέρα ούτε γίνεται να στέκομαι όρθια και μου τη δίνει αυτό αλλά προσπαθώ να το ελέγχω...αν το έχει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ας μου πει πως το διαχειρίζεται παρακαλώ...

εγω εχω θεμα με ψυχαναγκασμους κ ετσι,αλλα οχι οσον αφορα αυτο το θεμα..ασε αν σου πω με τι θεματα εχω θα τραβας τα μαλλια σου(θα σου πω μονο δυο παραδειγματα:οταν απλωνω ρουχα θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα μανταλακια να εχουντο ιδιο χρωμα!!η επισης μπορει να εχω ενα αντικειμενο σε καποια συγκεκριμενη θεση,αν το μετακινησουν εστω κ ενα εκατοστο με πιανει φρικη..αννοιατη περιπτωση κυκνακι μου,ασε)..δυστυχως δεν εχω βρει ακομα τον τροπο να το διαχειριζομαι..στην αρχη προσπαθουσα να μην το πολυσκεφτομαι αλλα δεν επιασε οποτε (δυστυχως)τιποτα απο ολα αυτα που με τρελαινουν δεν εχει βελτιωθει.. (ασχετο,η γουνιτσα σου πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα χαχα μ'αρεσε!)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Προτιμάς τα βότσαλα; Δεν σε πονάνε; Εμένα ναι, ακόμα κι αν είμαι ξαπλωμένη σε πετσέτα...
    Έχω συνηθίσει, γιατί η αγαπημένη μου παραλία στο νησάκι μου έχει μόνο βότσαλα! Συνέχεια μαζεύω βοτσαλάκια σε περίεργα σχήματα
    και τα στολίζω όπου μπορείς να φανταστείς, σε γλαστρούλες, στα παράθυρα, μέσα σε γυάλες με νερό. Είναι υπέροχα να τα βλέπεις και
    να τ' ανακαλύπτεις κάθε φορά. Τώρα σκέφτομαι ν΄αρχίσω και να τα ζωγραφίζω κιόλας!

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Οκ, ευχαριστώ.
    Καλά, μην περιμένεις να θυμάμαι όλα όσα έχω δει, για να ξέρεις τι να αποκλείσεις. Το γνωρίζω ότι οι ταινίες με ταξίδια στο χρόνο είναι περιορισμένες.
    District 9, The Adjustment Bureau και In Time απο καινουργιες αν δε τις εχει δει, αξιζουν επισης πολυ και μου αρεσαν σαν ιδεες. οτι σου φαινεται πιο ενδιαφερον το ψαχνεις.

Senior Member
    εγω εχω θεμα με ψυχαναγκασμους κ ετσι,αλλα οχι οσον αφορα αυτο το θεμα..ασε αν σου πω με τι θεματα εχω θα τραβας τα μαλλια σου(θα σου πω μονο δυο παραδειγματα:οταν απλωνω ρουχα θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα μανταλακια να εχουντο ιδιο χρωμα!!η επισης μπορει να εχω ενα αντικειμενο σε καποια συγκεκριμενη θεση,αν το μετακινησουν εστω κ ενα εκατοστο με πιανει φρικη..αννοιατη περιπτωση κυκνακι μου,ασε)..δυστυχως δεν εχω βρει ακομα τον τροπο να το διαχειριζομαι..στην αρχη προσπαθουσα να μην το πολυσκεφτομαι αλλα δεν επιασε οποτε (δυστυχως)τιποτα απο ολα αυτα που με τρελαινουν δεν εχει βελτιωθει.. (ασχετο,η γουνιτσα σου πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα χαχα μ'αρεσε!)
    Αν αρχίσω κι εγώ τα παραδείγματα θα τραβάς τα μαλλιά σου, από που να αρχίσω κι από που να τελειώσω...ίσως πω αργότερα...πάντως αυτό με το να μου πειράζουν τα πράγματα μου το έχω κι εγώ, για παράδειγμα δε θέλω να πιάσει κανείς άλλος το στυλό που χρησιμοποιώ, θέλω να τον απολυμάνω μετά αλλά δυστυχώς στη δουλειά μου όλο και κάποιος άλλος θα τον πιάσει και νευριάζω πολύ αλλά εννοείται ότι δεν μπορώ να πω να μην το κάνουν επειδή εγώ είμαι παράξενη...πάντως αφού εδώ μπορούμε να ξεσπάμε θα το κάνω και θα πω απλά γκρρρρ!!!!! Να πάρεις δικό σου στυλό ρε φίλε και να μην πειράζεις τον δικό μου, είναι δικός μου, να μην πειράζετε τα πράγματα μου, εγώ δεν τα πειράζω τα δικά σας, γκρ, γκρ, γκρ! Κοινώς κάτω τα χέρια, private property, κοιτάτε αλλά μην αγγίζετε!!! Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα!
    Και ναι, η γουνίτσα μου είναι όντως υπέροχη, άσπρη με μικρές μαύρες βούλες και κοντούλα όχι μέχρι κάτω σαν αυτές που είναι για μεγάλες γυναίκες...την είχα πάρει για ένα γάμο γιατί θα φορούσα μαύρο στραπλες φόρεμα και θα ξεπάγιαζα, ήταν χειμώνα ο γάμος οπότε καταλαβαίνεις...
    Επίσης μιας και μιλάμε για γούνες να ρωτήσω: είστε υπέρ ή κατά της αληθινής γούνας; Εγώ εντελώς κατά...