Τι σκέφτεστε; - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 1532 FirstFirst ... 4445253545556641041545541054 ... LastLast
Results 796 to 810 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Σκεφτομαι ωρες ωρες οτι δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ...
    εγω αυτο το σκεφτομαι συνεχεια για μενα........αφου με εκπλησω συνεχεια

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ειστε σε καλο δρομο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    εγω αυτο το σκεφτομαι συνεχεια για μενα........αφου με εκπλησω συνεχεια
    κι εσυ?εγω παντως με εχω καταπληξειιιιιιιι :)
    Πραγματικα φτιαχνω ενα οικοδομημα το "καλωπιζω" ,το υπερασπιζομαι και τσουπ αντιλαμβανομαι ποσο αχρηστο ειναι!!
    ..μα τι να κανω?παλευω να φτιαξω βασεις..κι ολο τις γκρεμιζω κι ολο τις ξαναφτιαχνω..εχω ματωσει..

@@γλυκεια μου Carrie..:)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Go with the flow!! Ολα αλλαζουν, τα παντα ρει, και φυσικα θα κανεις αυτο για παντα, θα χτιζεις και θα γκρεμιζεις! Γιαυτο μην επενδυεις πολυ χρονο και σκεψη σε νοητικες κατασκευες, σου στερουν χρονο απο το να χαρεις το τωρα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Go with the flow!! Ολα αλλαζουν, τα παντα ρει, και φυσικα θα κανεις αυτο για παντα, θα χτιζεις και θα γκρεμιζεις! Γιαυτο μην επενδυεις πολυ χρονο και σκεψη σε νοητικες κατασκευες, σου στερουν χρονο απο το να χαρεις το τωρα!!
    περφεκτ..
    και λεω "να παρει η οργη δεν μου χρειαζεται η τοση ταξη στις σκεψεις μου.."δεν μου προσφερει την ασφαλεια που νομιζα!!

Senior Member
    ναι με λατρευω οταν μου γκρεμιζω τα στερεροτυπα....τι χαρα !!!ουστ απο δω βρωμοστερεοτυπο λολ
    Φωτεινη καλα το λαλαει η Carrie.Ασφαλεια στις σκεψεις δεν νομιζω η ασφαλεια ειναι μεσα μας και οχι στο κεφαλι μας ετσι νομιζω εγω.........

Senior Member
    ναι γκαις..το στερεοτυπο μου "οταν εχω οργανωμενη την σκεψη μου ειναι ηρεμη και η ψυχη μου"..
    ακομα βεβαια δεν το αποχωριζομαι τοσο ευκολα..μη λεω και οτι να ναι..με βοηθαει αλλα οχι οπως νομιζα..

Senior Member
    Εγώ σκέφτομαι πως να είναι άραγε το μέλλον μου; Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος πάντως αλλά τουλάχιστον είμαι καλύτερα από ότι περίμενα πως θα'μαι...

Senior Member
    οταν τα στερεοτυπα ομως δεν τα εχεις επεξεργαστει, και οι σκεψεις και το ολο οικοδομημα που χτιζεις πηγαζει απο λαθος ,ροπη δυναμης προς το κυριο αξονα ,που στη ουσια εισαι εσυ .
    λογικο ειναι να τα καταρριπτονται,και να γκρεμιζονται

δικες μου σκεψεις
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    οταν τα στερεοτυπα ομως δεν τα εχεις επεξεργαστει, και οι σκεψεις και το ολο οικοδομημα που χτιζεις πηγαζει απο λαθος ,ροπη δυναμης προς το κυριο αξονα ,που στη ουσια εισαι εσυ .
    λογικο ειναι να τα καταρριπτονται,και να γκρεμιζονται

δικες μου σκεψεις
    ναι σοφτακι αυτο λεμε..
    ποσο επωδυνο ειναι οταν αντιλαμβανεσαι καποια στιγμη, οτι πανω σε μια λανθασμενη βεβαιοτητα,εχτιζες ουρανοξυστη..

Senior Member
    σορρυ δεν τα διαβασα ολα !!

γυρισα τωρα απο καπου και μπηκα με φορα :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    ναι σοφτακι αυτο λεμε..
    ποσο επωδυνο ειναι οταν αντιλαμβανεσαι καποια στιγμη, οτι πανω σε μια λανθασμενη βεβαιοτητα,εχτιζες ουρανοξυστη..

φωναζεις τις "μπουλτοζες" να καθαριζουν τον χωρο και ξεκιναει η καινουρια ανοικοδομηση ,σε ποιο σταθερες βασεις ,και εδαφος

Αυτο πιστευω ,και εχω τους λογους μου

Ακομα και αν αυτο σε κανει να διεκδικησεις ,ποδοπατησεις εδαφη, που οι αλλοι θεωρουσαν κεκτημενα λογο χρησικτησιας ,ολα αυτα τα χρονια
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    κι αν αυτες οι νεες βασεις αποδειχτουν εξισου σαθρες?τοτε τι σοφτ?
    καταληγω στην ματαιοτητα των οικοδομηματων..θα μεινω στο ισογειο..εχω και υψοφοβια :D

Senior Member
    κι αν αυτες οι νεες βασεις αποδειχτουν εξισου σαθρες?τοτε τι σοφτ?
    καταληγω στην ματαιοτητα των οικοδομηματων..θα μεινω στο ισογειο..εχω και υψοφοβια :D
    φωτεινη οταν εχεις δοκιμασει να χτισεις μονη σου το οικοδομημα που ειχες μονο καποιες θεωρητικες γνωσεις σαν πολιτικος μηχανικος ,αντλωντας αυτα τα μαθηματα απο οικογενεια ,και τα στερεοτυπα ,και βλεπεις οτι δεν στεκουν ορθια ,γιατι παντα θα εχεις μαθει λαθος μηχανικη λολ!

τοτε πας σε ενα που να εχει ενα πτυχιο ,και μαζι θα φτιαξεται τις γερες βασεις τουτη φορα ,και με αρχιτεκτονα εσενα ,το πως ακριβως το θελεις

ποτε δεν βγαινει παντα με το αρχικο σχεδιο που ειχαμε στο μυαλο μας ,αλλα πεφτει κοντα καπως ,και παντα
    ενας ουρανοξυστης θελει και την απαραιτητη συντηρηση
    Αυτο δεν πρεπει να το ξεχναμε ποτε !
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    μα..
    δεν μου αρεσαν ποτε οι ουρανοξυστες...