Τι σκέφτεστε; - Page 547
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 547 of 1532 FirstFirst ... 474474975375455465475485495575976471047 ... LastLast
Results 8,191 to 8,205 of 22967
    Senior Member
    Νιώθω καλύτερα τώρα που μου έδωσε σημασία ένας άνθρωπος. Σαν να με έχουν διαγράψει όλοι οι γνωστοί, ακολουθώντας διαφορετική πορεία. Η δική μου πορεία είναι κομπιούτερ, σπίτι, δουλειά, πολλά προβλήματα διάφορης φύσεως, οικογενιακά για παράδειγμα, ερωτικά, οικονομικά κτλ. Δεν είναι απίθανο πόσο μόνος έμεινα; Είναι σαν να με εκδικήθηκαν κάποιοι που είχα όμορφα παιδικά χρόνια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..σκέφτομαι γενικά με την πείνα, που θα πέσει που άραγε θα κατέβει το προσδόκιμο της άτιμης ζωής μας!!!!
    μαλλον θα ανεβει με τοσους παχυσαρκους χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μαλλον θα ανεβει με τοσους παχυσαρκους χαχαχα
    ..ποιός το λέει ότι ο παχύσαρκος ζει περισσότερο?

Senior Member
    Με λυπάται κανένας από εδώ; Πραγματικά μπορεί να είμαι για λύπηση αλλά αν σκοτώσω άνθρωπο θα είμαι απλά ένας ακόμα εκληματίας. Τι λέτε εσείς για όλες αυτές τις σκέψεις μου; Είμαι απελπισμένος από την μοναξιά και δεν ντρέπομαι να το πω. Φαίνεται σαν να περνάνε όλοι καλά εκτός από μένα. ΓΙΑΤΙ; Υπάρχει κάποια εξήγηση. Χθες βγήκα μου είπε μια κοπέλα ότι είμαι bad boy , είσαι καλός σε θέλουν όλοι να σε εκμεταλευτούν είσαι κακός απμακρύνονται όλοι έλεγε ένας γνωστός μου.

Senior Member
    επειδη θα αδυνατησουν εννοω :)

Senior Member
    Νιώθω απαίσια. είμαι στα όρια της τρέλας, έχω κόψει τα φάρμακα, μερικές φορές φοβάμαι, άλλες φορές κοιτάω και φέυγουν δεν είναι ζωή αυτή.

Senior Member
    Πόση ώρα άραγε μπορώ να μείνω εδώ στο σκοτάδι. Για μένα η ζωή είναι κουραστική , ακόμα και να αναπνέω κουράζομαι φαίνεται εδώ μέσα. axl ευχαριστώ ρε φίλε που μου μίλησες ένιωσα πως ενδιαφέρεται κάποιος για λίγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    επειδη θα αδυνατησουν εννοω :)
    οι παχύσαρκοι δεν θα κάνουν νομίζω την διαφορά? Αλλά καλά λες! Ο παππούς μου μούλεγε ότι
    στην κατοχή οι άνθρωποι πέθαιναν μόνο απ' την ασιτία, γιατί δεν υπήρχαν άλλες αρρώστιες!
    Ο παχύσαρκος αν το ψάξεις υποφέρει από πεντακόσια προβλήματα. Του δίνεται μια ευκαιρία
    τώρα με καθεστώς πείνας να βρει την υγεία του. Έχω έμπνευση! Δεν μπορείτε να πείτε?

Banned
    σκεφτομαι οτι το κομμα του Καμμενου μπορει να μην ειναι και τοσο καμμενο τελικα. σπουδασε στη Lyon ο ανθρωπας και ελπιζει να αλλαξει την ελλαδα, τι μπορει να παει στραβα (και) αυτη τη φορα ? its a win win shituation!!!!! σηκωσες κεφαλι ? κι εγω, αλλα το κατω. πιο κατω δε παει φιλαρακο, πιες το κακαο και ηλπιζε σε κανα σταχτοδοχειο να τιναξεις τη καφτρα μαλακα. δαγκωσε τον αρουραιο και ρουφα του το αιμα, γιατι οι απαιτησεις των κοριτσουδων εχουν φτασει στο τερμα. πεσμου ποιο αστερακι θελεις μαναρι μου απ'τον ουρανο και θα το κατεβασω εγω για σενα, να ειναι ολα οπως πρεπει.

Senior Member
    Ουφ, ευχαριστώ e-psychology που με επιτρέπεις να αναδύω τις πιο σκοτεινές συλλογικές σκεψεις των ανθρώπων ανώνυμα και χωρίς ρίσκο. Να'σαι καλά :)

Senior Member
    Θέλω να βρώ το νόημα της ζωής!

Senior Member
    Καποιος αλλος για meeting στην παραλιακη αυριο?
    @Ινσταντ, το νοημα θα στο δωσει καποια κοπελα οταν εσυ της δωσεις αξια :)

Senior Member
    Μετανοείτε.

axl, έχω δώσει αγάπη και μου την πήραν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Μετανοείτε.

axl, έχω δώσει αγάπη και μου την πήραν.
    και τι εγινε, θα ξαναδωσεις, ετσι και αλλιως εσενα σου ειναι αχριστη αν δεν μπορεις να την δωσεις

Senior Member
    Λοιπόν, προχωράμε. Τέρμα οι σκέψεις οι κακές οι δολοφονικές προς το παρόν.

Bild is absolutely correct. Greece needs to get out of the european bordello, the fourth Reich that has violated every bit of democratic statutes. Let the rest fo Europe wallow in Euro bliss. They hold us hostage so that the banks do not lose money? And what about all the shameless sluts in the Greek parliament that brought the country to its knees? Those need to be shipped to Saudi Arabia where they stone sluts to death (sorry sluts).