Τι σκέφτεστε; - Page 554
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 554 of 1532 FirstFirst ... 544545045445525535545555565646046541054 ... LastLast
Results 8,296 to 8,310 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκέφτομαι ότι... καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνες τις γυναίκες με την ακόρεστη τελειομανία και την ανικανοποίητη ματαιοδοξία τους.
    καλό μήνα sheldon!
    πω, πω τί ήταν αυτό πρωί-πρωί? Σ' ένα τσουβάλι όλες! Γιατί? Φοβερή γενίκευση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Βαλε με στην φορμουλα και θα καλυψεις τα κενα σου
    Δηλαδή; Εσύ είσαι ο 1 στους 10, για τον οποίον κάνω λόγο;

Senior Member
    μαλλον οχι, εχω παει με παρα πολλες αλλα με παρθενα ποτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    καλό μήνα sheldon!
    πω, πω τί ήταν αυτό πρωί-πρωί? Σ' ένα τσουβάλι όλες! Γιατί? Φοβερή γενίκευση!
    Καλό μήνα.
    Ωραία λοιπόν, αφού η εκτίμηση αυτή για το ήθος τους εμπεριέχει γενίκευση, εσύ πού αποδίδεις ότι έχουν τους εννέα φτυσμένους;

Senior Member
    μαλλον οχι, εχω παει με παρα πολλες αλλα με παρθενα ποτε
    Και πώς αυτό καλύπτει τα κενά μου;

Senior Member
    ρωτησε την Ευρωστατ για τα στοιχεια σου γιατι μαλλον σου εδωσαν Greek statistic

Senior Member
    ρωτησε την Ευρωστατ για τα στοιχεια σου γιατι μαλλον σου εδωσαν Greek statistic
    Χαχα, καλή και η ειρωνία, αλλά καλύτερο θα ήταν να με αμφισβητήσεις με επιχειρήματα. Έτσι, κερδίζεις θεμιτά το δίκιο σου. ;)

Senior Member
    αν κοιταξεις τα στοιχεια σου και δες ποσο μεγαλο ποσοστο εχουν οι χηρες θα καταλαβεις πως οι αντρες σε γονιμη ηλικια και ορεξη για αναπαραγωγη ειθνα σε φορες περισοτερους απο τις γυναικες, εκτως απο αυτο η στατιστικη ειναι ψευδοεπιστιμη και θα στο αποδειξω 100% απο τους Μ@λακες αναπνεουν οξυγονο, εσυ τι αναπνεεις και τι εισαι στατιστικα?

Senior Member
    αν κοιταξεις τα στοιχεια σου και δες ποσο μεγαλο ποσοστο εχουν οι χηρες θα καταλαβεις πως οι αντρες σε γονιμη ηλικια και ορεξη για αναπαραγωγη ειθνα σε φορες περισοτερους απο τις γυναικες, εκτως απο αυτο η στατιστικη ειναι ψευδοεπιστιμη και θα στο αποδειξω 100% απο τους Μ@λακες αναπνεουν οξυγονο, εσυ τι αναπνεεις και τι εισαι στατιστικα?
    Καταρχήν μου έβγαλε τα μάτια το κείμενό σου. Μου πήρε ώρα για να καταλάβω που τελείωνε η μια πρόταση και πού άρχιζε η άλλη. Τις τελείες τις έχουμε καταργήσει, έτσι;
    Πού κολλάνε οι χήρες δεν το κατάλαβα. Ούτε και από που προκύπτει ότι οι γυναίκες σε γόνιμη αναπαραγωγική ηλικία είναι λιγότερες. Ψευδοεπιστήμη κατ' εμέ είναι μάλλον η ψυχολογία, μιας και στηρίζεται σε παραδοχές και αυταπόδεικτες θεωρίες. Σίγουρα όχι η στατιστική, όσο κι αν προσπαθείς να την υποβαθμίσεις με το επιεικώς γελοίο παράδειγμά σου. Και τι εννοώ μ' αυτό; Αν όλοι οι μαλάκες αναπνέουν οξυγόνο, από τους κανόνες της Λογικής δεν ισχύει απαραίτητα και το ανάποδο (μη ισχυρή συνεπαγωγή). Συνεπώς, τα συμπεράσματά της αφορούν και περιορίζονται εξ ολοκλήρου στο δείγμα και μόνο, εν προκειμένω τους μαλάκες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκέφτομαι ότι μπορεί να προταθεί κάλλιστα το εξής μαθηματικό αντεπιχείρημα εναντίον των συλλογισμών μου περί της μπακουριάς. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει 1-1 αντιστοιχία στον πληθυσμό μεταξύ αντρών και γυναικών. Φυσικά είναι λίγο παραπάνω υπέρ των αντρών, αλλά αμελητέα η διαφορά, οπότε μπορούμε να την παραλείψουμε. Βάσει αυτού θα έπρεπε τα επίπεδα μπακουριάς στα δύο φύλα να είναι ίσα, πράγμα όμως που δε συμβαίνει. Τότε πώς γίνεται 9 στους 10, ας πούμε, άντρες (πρόχειρη εκτίμηση άνευ στατιστικώς ερεισμάτων) να είναι χωρίς ή να μην είχαν ποτέ σχέση, ενώ το αντίστοιχο για τις γυναίκες να διαμορφώνεται γύρω στο 1/10, θα αναρωτηθεί δικαίως κάποιος; Μα δεν κρύβεται κανένα απολύτως μυστήριο πίσω από το παράδοξο αυτό. Απλούστατα, ο ένας που απομένει, ο φουσκωτός, ματσωμένος, αλήτης και, τέλος πάντων, ο εμφορούμενος από τις διάφορες προσφιλείς στο γυναικείο φύλο αρετές, είναι που πηγαίνει και με τις 9 αντίστοιχες, στερώντας τις από τους άλλους 9. Και φυσικά δεν έχω καμία διάθεση να κατηγορήσω τον κύριο "γαμιά" μας για την ανισορροπία αυτή χάρη στην υπεροχή του, αλλά καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνες τις γυναίκες με την ακόρεστή τους τελειομανία και την ανικανοποίητη ματαιοδοξία τους.
    Αυτά τα ποσοστά από πού προκύπτουν? Γιατί είναι τελείως άκυρα και αυθαίρετα.
    Καλό είναι να μην τυφλωνόμαστε από το δικό μας πρόβλημα και να γενικεύουμε.
    Γιατί εγώ έχω άλλα στατιστικά να σου παρουσιάσω.
    Και μόνο η γνώμη που έχεις για τις γυναίκες αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να δημιουργήσεις μια σωστή σχέση με κάποια.
    Και σιγά μην ονειρεύονται όλες οι γυναίκες τον φουσκωτό, ματσωμένο και άπιστο αλήτη.
    Σίγουρα όμως δεν ονειρεύονται να κάνουν σχέση με κάποιον που τις θεωρεί υπεύθυνες για όλα τα δεινά του κόσμου και τα μύρια κακά της μοίρας του.

Senior Member
    Σορυ φιλε απο την αυπνια ειναι, αφου εχεις τα στοιχεια θα ξερεις ποσο ειναι το προσδοκιμο ζωης στους αντρες και της γυναικες χωρια, αγορια γενιουνται πιο πολλα απο κοριτσια και ομως οι γυναικες ειναι περισσοτερες. Το γελοιο κατα τα αλλα παραδειγμα χρησημοποιηται ευρεως σαν αποδειξη πως το χασισι ειναι προθαλαμος της ηρωινης βαση της "στατιστικης" χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Σορυ φιλε απο την αυπνια ειναι, αφου εχεις τα στοιχεια θα ξερεις ποσο ειναι το προσδοκιμο ζωης στους αντρες και της γυναικες χωρια, αγορια γενιουνται πιο πολλα απο κοριτσια και ομως οι γυναικες ειναι περισσοτερες. Το γελοιο κατα τα αλλα παραδειγμα χρησημοποιηται ευρεως σαν αποδειξη πως το χασισι ειναι προθαλαμος της ηρωινης βαση της "στατιστικης" χαχαχαχαχαχα
    χαχαχα... φαίνονται οι τύποι οι ξενυχτισμένοι με γυναίκες και ποτά!

Senior Member
    ε τι να κανουμε Μαρκελα παει για σημερα ο υπνος, αυριο παλι χαχαχαχα

Senior Member
    Λοιπόν σήμερα σκέφτομαι, ότι παρ' όλο το ψωφόκρυο, που κάνει μια βολτίτσα στην θάλασσα θα ήταν
    άκρως αναζωογονητική! Λέω μάλιστα να πάρω και τον Φρίξο μαζί, αν και θα μου βγάλει το λάδι πάλι!

Senior Member
    το πρωι που γυρισα σπιτι μια χαρα ζεστη εκανε, μουσκεμα ειμουν