Τι σκέφτεστε; - Page 557
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 557 of 1532 FirstFirst ... 574575075475555565575585595676076571057 ... LastLast
Results 8,341 to 8,355 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by emy View Post
    Εμένα μου κόψανε κ το φαγητό, η ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι 400ευρώ,πετρέλαιο δε πήραμε ,άνεργοι ήμαστε χωρίς βοήθεια από πουθενά-μόνο ο άντρας μου έχει 1000 ευρώ για το διαζ.να σας πω πότε θα τα κουβαλάει να τον αρπάξετε για κοινή ωφέλειαεδώ ο κόσμος χάνεται κ αυτός τον χαβά του2 νερά απλήρωτα έχω χαράτσι δε πλήρωσα-το φαγητό μου το έκοψε ο άντρας μου από το θυμό κ αύριο λέω να πάω στην εκκλησία ,έχω 10λεπτά στο πορτοφόλι,τα φροντιστήρια για τα κοριτσάκια μου με καίνε κ ευτυχώς που οι άνθρωποι τους είπα κ επειδή τα λατρεύουν πάω ότι μπορώ
    Έχω μηδέν ευρώ στο πορτοφόλι μου (εντάξει για την ακρίβια πέντε ευρώ και μερικά λεπτά), επίδομα ανεργίας δεν παίρνω αφόύ έχω ένα μαγαζί με το οποίο βγάζω λιγότερα από το επίδομα ανεργίας, φαγητό τρώω ότι μου δίνουν, γυναίκα δεν έχω, παίζει να έχω και καρκίνο, κι όμως αυτή τη στιγμή που έχω παρέα είμαι μια χαρά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karisha View Post
    μα τι φοροι ειναι αυτοι ρε παιδια στον λογαριασμο?? 99 ευρω για "υπηρεσιες κοινης ωφελειας"???? 65 ευρω για δικτυο διανομης???

ποιες υπηρεσιες κοινης ωφελειας??? ολοι στους δρομους και μαζευουν σκουπιδια ειναι!!!
    Δεν υπάρχουν δουλειές, δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι μένουν με κάποιον συγγενή για να μοιράσουν τα έξοδα

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Παιδιά, καλησπέρα! Όλα καλά, ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Αναρωτιέμαι αν ένας άνθρωπος που δεν έχει ζήσει τίποτα θα ερχεται δεύτερος και άλλους τομείς της ζωής του πέραν του κοινωνικού. Θα μετράει λιγότερο σε σχέση με τους άλλους; Και τέλος πάντων από ποια μειονεκτήματα και ελλείψεις θα ταλανίζεται.
    Μετά το σχολείο και μετά τη δουλειά όλοι στον ίδιο δρόμο βγαίνουν...

Senior Member
    σκεφτομαι ποσο αδικη ειναι η ζωη... αλλους ο θεος τους πλαθει και αλλους τους κλανει
    και κλεινω τα ματια και ειμαι ευτυχισμενη τα ανοιγω και με βλεπω στο μηδεν ακομα
    θα μου πεις εισαι μικρη ακομα
    ειμαι μικρη και δεν βλεπω τιποτα καμια εξελιξη μονο οι σκεψεις μου τρεχουν οι εμμονες γυριζουν πισω και με τρωνε και δεν μπορω πια να το ελεξω δεν μπορω ολοι αρνουνται αυτα που θυμαμαι και φοβαμαι πως δεν ειμαι καλα, ειμαι καλα? ολα αυτα που θυμαμαι εγιναν? δεν εγιναν?
    και ποια ειναι η αληθεια ? ποσα χρονια ζω με αυτα?
    ολοι κατι βρισκουν ολοι απο καπου πιανονται και εγω δεν εχω κανενα αποκουμπι να πιαστω
    και εκει να ελπιζω
    σας εχει πει ποτε κανεις ποσο κουραστικο ειναι να ελπιζεις και να χαμογελας?
    ειναι κουραστικο οταν χανεται η ελπιδα και δεν υπαρχει κανενα κινητρο
    ολα σκατα
    δεν υπαρχει κανενας λογος να ελπιζω και να ονειρευομαι και εχω και τους καραγκιοζηδες τους γραβατακηδες, (κοιτα κατι μουρες που αποφασιζουν το μελλον της χωρας ρε!) να μου κοβουν τα φτερα αυτοι και κατι αλλοι ελληναρες ομοιοι τους, καριοληδες! ψοφατε!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Member
    BloodyKate πόσο χρονών είσαι;

Senior Member
    Βloody, πώς δεν έχεις κανέναν να πιαστείς, πώς δεν έχεις αποκούμπι, οι γονείς σου δε σε στηρίζουν;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Παιδιά, καλησπέρα! Όλα καλά, ε;
    Όχι......................

Banned
    σκεφτομαι οτι οι ανθρωποι θελουν παντα αυτο που δεν εχουν! οταν ειμασταν μεστο μουνι της μανας μας θελαμε να βγουμε εξω (βγαινουμε και νωριτερα καμια φορα), τωρα ολοι θελουμε να ξαναμπουμε μεσα σε μουνι! οταν ειμασταν μικροι ανυπομονουσαμε να μεγαλωσουμε για να μπορουμε να κανουμε περισσοτερα πραγματα, τωρα που μεγαλωσαμε θα θελαμε να ξαναγινουμε μικροι για να κανουμε οσο το δυνατον λιγοτερα. οταν ειμαστε single θελουμε επειγοντως σχεση, κι οταν την εχουμε αναπολουμε τοτε που ειμασταν ελευθεροι και φλερταραμε ανεμελα. και φυσικα οι κοντοι που θα ηθελαν να ειναι πιο ψηλοι και τουμπαλην οι ψηλοι που θα ηθελαν να ειναι κοντοι για να μη χτυπανε στις πορτες, και οι χοντροι που θελουν να χασουν κανα κιλο ενω τα κοκαλα που θα θελαν να τα εχουν τρωνε αλλα δε παιρνουν (εκτος αν ειναι ανορεξικες κι εχουν προβλημα). και πλουσιοι να ειμασταν μαλακες μου, παλι θα θελαμε να ειμασταν φτωχοι για να χουμε το κεφαλι μας (το πανω αλλα και το κατω) ησυχο μη μας τα φανε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Βloody, πώς δεν έχεις κανέναν να πιαστείς, πώς δεν έχεις αποκούμπι, οι γονείς σου δε σε στηρίζουν;
    ενα πιατο φαγητο μου δινουν να τη χεσω τη στηριξη αυτη καλυτερα να ψοφησω
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by sonik View Post
    BloodyKate πόσο χρονών είσαι;
    23 ειμαι.........................! :\

Senior Member
    Μη στενοχωριέσαι, ρε Instant, όλα θα φτιάξουν. Τα πρώτα 100 είναι δύσκολα, μετά το πράμα στρώνει... Πάει μόνο του...
    Έχω τα δικά μου, έρχομαι εδώ, βλέπω αυτά που γράφετε και μου μαυρίζει η ψυχή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι οι ανθρωποι θελουν παντα αυτο που δεν εχουν! οταν ειμασταν μεστο μουνι της μανας μας θελαμε να βγουμε εξω (βγαινουμε και νωριτερα καμια φορα), τωρα ολοι θελουμε να ξαναμπουμε μεσα σε μουνι! οταν ειμασταν μικροι ανυπομονουσαμε να μεγαλωσουμε για να μπορουμε να κανουμε περισσοτερα πραγματα, τωρα που μεγαλωσαμε θα θελαμε να ξαναγινουμε μικροι για να κανουμε οσο το δυνατον λιγοτερα. οταν ειμαστε single θελουμε επειγοντως σχεση, κι οταν την εχουμε αναπολουμε τοτε που ειμασταν ελευθεροι και φλερταραμε ανεμελα. και φυσικα οι κοντοι που θα ηθελαν να ειναι πιο ψηλοι και τουμπαλην οι ψηλοι που θα ηθελαν να ειναι κοντοι για να μη χτυπανε στις πορτες, και οι χοντροι που θελουν να χασουν κανα κιλο ενω τα κοκαλα που θα θελαν να τα εχουν τρωνε αλλα δε παιρνουν (εκτος αν ειναι ανορεξικες κι εχουν προβλημα). και πλουσιοι να ειμασταν μαλακες μου, παλι θα θελαμε να ειμασταν φτωχοι για να χουμε το κεφαλι μας (το πανω αλλα και το κατω) ησυχο μη μας τα φανε!
    καλα μην ορκιζεσαι για τα παραπανω δεν παει ετσι παντα

Banned
    οκ λογο κρισης εξαιρουμε το τελευταιο. τα υπολοιπα λιγο πολυ βρισκω πως ισχυουν στους περισσοτερους, δεν εχουμε μαθει να εκτιμουμε τους εαυτους μας, παντα κανουμε συγκριση με τους αλλους και ζηλευουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ενα πιατο φαγητο μου δινουν να τη χεσω τη στηριξη αυτη καλυτερα να ψοφησω
    Δεν μπορεί, Βloody! Παιδί τους είσαι. Απλά τις περισσότερες φορές είναι δύσκολη πολύ η επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους.
    Ίσως να μη σου αρκεί απλά το να έχεις ένα πιάτο φαγητό κι έτσι πρέπει.
    Όλοι έχουμε όνειρα, πόσο μάλλον ένα παιδί στην ηλικία σου.
    Όμως να ξέρεις ότι τη δύναμη θα τη βρίσκεις μόνο μέσα σου κι από σένα. Μην περιμένεις το χέρι που θα σε σηκώσει.
    Σήκω μόνη σου.