Τι σκέφτεστε; - Page 562
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 562 of 1532 FirstFirst ... 624625125525605615625635645726126621062 ... LastLast
Results 8,416 to 8,430 of 22967
    Senior Member
    Εγώ απορώ γιατί δεν έφτιαχνε ένα θέμα με αυτό το μνμ αντί να κουράζεται με τα copy paste...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Και μας προτρέπει να του στείλουμε φωτογραφίες μας. Για πόσο ηλίθιους μας έχει; Μεγάλη απάτη μου βρωμάει.
    Έλα μου ντε...όντως μόνο κάποιος ηλίθιος θα έστελνε φωτογραφία του σε κάποιον που δεν έχει "μιλήσει" ποτέ του πριν...εδώ σ' αυτούς που "ξέρεις" και δεν στέλνεις, θα στείλεις έτσι; Απορώ πως περίμενε ότι θα λάβει έστω και μία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πφφ...οκ, τελευταία μου προσπάθεια και μετά το λήγω και εγώ...όταν λέω "ψύλλου πήδημα" εννοώ για παράδειγμα επειδή σκότωσε μια κατσαρίδα...if you Know what I mean... :p Για τόσο ασήμαντα πράγματα μιλάω που τα θεωρώ γελοία ακόμα και για μια γυναίκα κι ας τα έχω κάνει κι εγώ η ίδια...ελπίζω τώρα να έγινα όντως κατανοητή γιατί πριν δεν έγινα όπως φαίνεται...
    Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά τέτοιου τύπου άντρα βλέπουμε σε κωμωδίες. Ποτέ μου δεν έχω δει άντρα να κάνει έτσι...

Φιλικά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Θέλει σύντροφο μάλλον, θέλει να του φάει λεφτά και να εξαφανιστεί χαχαχαχαα!
    Μήπως θα έπρεπε τα περιεχόμενα του φόρουμ να μη γίνονται ορατά από τους επισκέπτες; Μόνο αυτή η λύση μου έρχεται στο μυαλό για προστασία από τέτοιες απάτες.

Senior Member
    Χαίρω
    Γεια Αγαπητέ, Το όνομά μου είναι πολύτιμη. Πάω εύκολο άτομο. Μου έκανε εντύπωση όταν είδα το προφίλ σας σήμερα, και θα ήθελα να θεσπίσει μία μακροχρόνια σχέση και πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας. Επιπλέον, εγώ θα ήθελα να μου απαντήσει άμεσα μέσω e-mail μου στο ([email protected]) έτσι ώστε να μπορώ να σας στείλει φωτογραφία μου και μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα. (Θυμηθείτε την απόσταση ή το χρώμα δεν έχει σημασία, αλλά η αγάπη θέματα πολλά στη ζωή). Απάντηση μου απευθείας μέσω e-mail μου γιατί εγώ δεν επισκέπτονται συχνά το site. Νέο φίλο σας Πολύτιμα

Hello Dear, My name is Precious. I am easy going person. I was impressed when i saw your profile today, and will like us to establish a long lasting relationship and very important thing to discuss with you. In addition, i will like you to reply me directly through my email address at ([email protected]) so that i can send you my picture and we can know each other better.(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life). Reply me directly through my email address because i don't visit this site often. Your new friend Precious

Αυτό δεν είναι το μνμ?
    Ναι, Χριστίνα, αυτό είναι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Έλα μου ντε...όντως μόνο κάποιος ηλίθιος θα έστελνε φωτογραφία του σε κάποιον που δεν έχει "μιλήσει" ποτέ του πριν...εδώ σ' αυτούς που "ξέρεις" και δεν στέλνεις, θα στείλεις έτσι; Απορώ πως περίμενε ότι θα λάβει έστω και μία...
    ουπσ! εγω έστειλα...

Senior Member
    Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά τέτοιου τύπου άντρα βλέπουμε σε κωμωδίες. Ποτέ μου δεν έχω δει άντρα να κάνει έτσι...

Φιλικά!
    Παρακαλώ, ελεύθερα... :) Γι' αυτό είπα πριν ότι μιλάω για ακραία κατάσταση...ούτε εγώ έχω δει κι ελπίζω να μην δω :) :p

Senior Member
    Έλα πλάκα κάνω!!! :D

Senior Member
    Παρακαλώ, ελεύθερα... :) Γι' αυτό είπα πριν ότι μιλάω για ακραία κατάσταση...ούτε εγώ έχω δει κι ελπίζω να μην δω :) :p
    Ε εντάξει μπορεί και να υπάρχουν αλλά δεν μας νοιάζει νομίζω... ;)

Senior Member
    ουπσ! εγω έστειλα...
    Μην ανησυχείς, θα την πάρουμε πίσω :)

Senior Member
    Το καταλάβαμε. :P

Senior Member
    Μην ανησυχείς, θα την πάρουμε πίσω :)
    χαχαχααα! Πλακα έκανα ;)

Senior Member
    Ας το καλό σου και πάγωσα προς στιγμήν και δεν ήξερα τι να πω...σκέφτηκα "λες να προσβλήθηκε τώρα;" :( :p

Senior Member
    Φιλικά!
    Προσωπικα εχει τυχει να δω αντρα που φοβαται γενικα τα εντομα, οχι να κλαιει μετα που θα τα σκοτωσει γιατι ουτε τολμαει να τα πλησιασει (εμενα εβαζε lol )... που να τα σκοτωσει κιολας :p
    Και φυσικα κατι τετοιο δεν το κατακρινω και ουτε θα τον αποκαλεσω "γυναικουλα", ειναι ανθρωπινο απ'τη στιγμη που ετσι αισθανεται!
    Και ξαναλεω οτι απεχθανομαι ταμπελωματα!
    Αυτα...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Ας το καλό σου και πάγωσα προς στιγμήν και δεν ήξερα τι να πω...σκέφτηκα "λες να προσβλήθηκε τώρα;" :( :p
    Όχι βρε γιατί να προσβληθώ αλλά βασικά το μνμ πήγαινε αλλού. Πλάκα έκανα που είπα οτί έστειλα φωτό :D