Τι σκέφτεστε; - Page 565
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 565 of 1532 FirstFirst ... 654655155555635645655665675756156651065 ... LastLast
Results 8,461 to 8,475 of 22967
    Senior Member
    Ωραία, σ' ευχαριστώ. Το κατάλαβα και μόνος μου ότι είμαι βαρετός και απωθητικός, γιατί όλοι κοιτάνε πως να αρπάξουν και γυρεύουν έναν καραγκιόζη δίπλα τους να τους ανεβάζει το κέφι. Γυρίστε του την πλάτη για να αισθανθεί καλύτερα. Εξάλλου, μόνο ο εαυτούλης σας σας ενδιαφέρει. Θα ήθελα να βρεθείτε στη θέση του πάντως να γευτείτε τη γλύκα. Και τότε ελάτε να μου πείτε ποιοι αξίζουν για να ασχοληθείς μαζί τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ωραία, σ' ευχαριστώ. Το κατάλαβα και μόνος μου ότι είμαι βαρετός και απωθητικός, γιατί όλοι κοιτάνε πως να αρπάξουν και γυρεύουν έναν καραγκιόζη δίπλα τους να τους ανεβάζει το κέφι. Γυρίστε του την πλάτη για να αισθανθεί καλύτερα. Εξάλλου, μόνο ο εαυτούλης σας σας ενδιαφέρει. Θα ήθελα να βρεθείτε στη θέση του πάντως να γευτείτε τη γλύκα. Και τότε ελάτε να μου πείτε ποιοι αξίζουν για να ασχοληθείς μαζί τους.
    Εσυ θα εκανες παρεα με καποιον που ολο γκρινιαζει, ποτε δεν του αρεσει τπτ, παντα σου πηγαινει κοντρα κλπ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ΥΓ ξερω καποιον που παρατησε την γκομενα του οταν εμαθε πως εχει καταθλιψη χωρις 2η σκεψη :(
    Κι εγώ ξέρω κάποια που με παράτησε χωρίς ούτε πρώτη σκέψη για την γκρίνα μου και τον αρνητισμό μου που με έκανε κτητικό (; ). Αυτό το άτομο κατά τα άλλα ήταν που ενδιαφέρθηκε να με βγάλει από το τέλμα(!).

Senior Member
    Εσυ θα εκανες παρεα με καποιον που ολο γκρινιαζει, ποτε δεν του αρεσει τπτ, παντα σου πηγαινει κοντρα κλπ?
    Δεν είμαι εντελώς το άτομο που περιγράφεις. Αλλά ακόμα κι έτσι, εγώ φίλε έχω περάσει από τη θέση τους και ξέρω τι σταυρό κουβαλάνε. Δε σκέφτομαι σαν τη μάζα που η μόνη της έννοια είναι να περνάει καλά πατώντας επί πτωμάτων.

Senior Member
    Παλι τυχερος εισαι γιατι εμενα η πρωην μου ουτε που ηθελε να ασχοληθει, το αντιθετο, ηταν ολο γκρινια και απορριψη...

Senior Member
    Δεν είμαι εντελώς το άτομο που περιγράφεις. Αλλά ακόμα κι έτσι, εγώ φίλε έχω περάσει από τη θέση τους και ξέρω τι σταυρό κουβαλάνε. Δε σκέφτομαι σαν τη μάζα που η μόνη της έννοια είναι να περνάει καλά πατώντας επί πτωμάτων.
    Αν εισαι Αθηνα γιατι δεν ερθεις στην επομενη συναντηση?

Senior Member
    Παλι τυχερος εισαι γιατι εμενα η πρωην μου ουτε που ηθελε να ασχοληθει, το αντιθετο, ηταν ολο γκρινια και απορριψη...
    Δεν είμαι τυχερός γιατί με την εν λόγω κοπελιά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Και όταν της εξομολογήθηκα τα αισθήματά μου, εισέπραξα τη σοκαριστική απάντηση ότι με έβλεπε σαν φίλο. Γιατί έτσι είναι οι γυναίκες. Ελκύονται από τα κωλόπαιδα και τους ευαίσθητους/καλλιεργημένους/καλούληδες κοινώς, που μπορούν να τις καταλάβουν, τους θέλουν μονάχα για φιλαράκια! Και μετά κλαψουρίζουν ότι μπλέκουν συνέχεια με άτομα που δεν ταιριάζουν. Βρε άντε από δω, δεν ξέρετε τι σας γίνεται βλαμμένες!

Senior Member
    Αν εισαι Αθηνα γιατι δεν ερθεις στην επομενη συναντηση?
    Πρόσκληση είναι αυτό ή απόπειρα απόδειξης ότι αντιφάσκω και δεν ανέχομαι καταθλιπτικές συμπεριφορές;

Senior Member
    Γιατί να μην το πάρουμε και ανάποδα; Ότι άμα σε έχουνε εγκαταλείψει όλοι με το χειρότερο τρόπο, θα είσαι σε απόγνωση;
    Καλημέρα,
    συγνώμη που δεν διάβασα και τα υπόλοιπα ποστς, αλλά σ' αυτό θάθελα να πω ότι αν σ' εγκαταλείψουν όλοι αυτό που σου μένει και το πολυτιμότερο είναι ο ευατός σου. Λίγο τόχεις; Εξ άλλου τί ψάχνουμε να βρούμε στον άλλον; Στοιχεία δικά μας ουσιαστικά κι έναν καθρέφτη να βλέπουμε εμάς! Άρα αν μάθουμε ν' αγαπάμε τον εαυτό μας, γινόμαστε και καθρέφτης του άλλου για να δει εκεί και το δικό του πρόσωπο δηλ. εμάς πάλι! Χωρίς παρεξήγηση.

Senior Member
    για καθε τρενο υπαρχουν επιβατες φιλε μου, μην απελπιζεσαι

Senior Member
    Πρόσκληση είναι αυτό ή απόπειρα απόδειξης ότι αντιφάσκω και δεν ανέχομαι καταθλιπτικές συμπεριφορές;
    εννοειται πως ειναι προσκληση, ρωτησε την Broken_Doll και οταν ειναι θα βγαλει ανακοινωση

Member
    Βρε άντε από δω, δεν ξέρετε τι σας γίνεται βλαμμένες!
    αχαχαχχα αν και γυναικα...θα συμφωνησω...Αβυσσος φιλε μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλημέρα,
    συγνώμη που δεν διάβασα και τα υπόλοιπα ποστς, αλλά σ' αυτό θάθελα να πω ότι αν σ' εγκαταλείψουν όλοι αυτό που σου μένει και το πολυτιμότερο είναι ο ευατός σου. Λίγο τόχεις; Εξ άλλου τί ψάχνουμε να βρούμε στον άλλον; Στοιχεία δικά μας ουσιαστικά κι έναν καθρέφτη να βλέπουμε εμάς! Άρα αν μάθουμε ν' αγαπάμε τον εαυτό μας, γινόμαστε και καθρέφτης του άλλου για να δει εκεί και το δικό του πρόσωπο δηλ. εμάς πάλι! Χωρίς παρεξήγηση.
    Μα πώς είναι δυνατόν να αποχωριστείς τον εαυτό σου έτσι κι αλλιώς; Κάποια στιγμή όμως τον βαριέσαι, όπως θα βαρεθείς αν περνάς την ώρα σου συνέχεια με τον ίδιο φίλο. Το τι ψάχνουμε να βρούμε στον άλλον, είναι νομίζω διαφορετικό για τον καθένα μας, υποκειμενικό, προσωπικό και επιδεχόμενο ποικίλων θεωριών και απόψεων. Το ότι ψάχνουμε στοιχεία δικά μας είναι μία εξ αυτών. Μετά κάνεις ένα λογικό άλμα και σε χάνω. Με ποιον τρόπο η αγάπη προς τον εαυτό μας μας καθιστά καλούς καθρέφτες; Και από που έπεται ότι δεν αγαπώ εγώ τον εαυτό μου;

Senior Member
    για καθε τρενο υπαρχουν επιβατες φιλε μου, μην απελπιζεσαι
    σκέφτομαι γιατί..δεν μ' απαντήσατε, αν συμφωνείτε ή όχι μ' αυτό που έγραψα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita76 View Post
    αχαχαχχα αν και γυναικα...θα συμφωνησω...Αβυσσος φιλε μου!
    Ορίστε... Το παραδέχεστε κι εσείς οι ίδιες. Κρίμα σ' εμάς, τους αδύναμους κρίκους, που ξεμένουν ανέραστοι.