Τι σκέφτεστε; - Page 566
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 566 of 1532 FirstFirst ... 664665165565645655665675685766166661066 ... LastLast
Results 8,476 to 8,490 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    σκέφτομαι γιατί..δεν μ' απαντήσατε, αν συμφωνείτε ή όχι μ' αυτό που έγραψα!
    Συγνωμη αγαπητη, αλλα δεν το ειχα δει το ποστ σας, εχετε απολυτο δικιο παντως

Member
    Να γινεις λιγο πιο δυνατος κρικος και να μαθεις να μην ψαχνεις για κατι συγκεκριμενο γιατι οι ανθρωποι δεν ειναι πιτσα για να τους παραγγελνουμε οπως θελουμε.Καλο ειναι να δουμε λιγομεσα μας.Να μαθουμε καλα ποιοι ειμαστε, να μας αποδεχτουμε και καποια στιγμη θα βρεθει καποιος φιλος/φιλη που θα μας ταιριαζει.Οσο κυνηγας κατι ,φευγει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μα πώς είναι δυνατόν να αποχωριστείς τον εαυτό σου έτσι κι αλλιώς; Κάποια στιγμή όμως τον βαριέσαι, όπως θα βαρεθείς αν περνάς την ώρα σου συνέχεια με τον ίδιο φίλο. Το τι ψάχνουμε να βρούμε στον άλλον, είναι νομίζω διαφορετικό για τον καθένα μας, υποκειμενικό, προσωπικό και επιδεχόμενο πολλών απόψεων. Το ότι ψάχνουμε στοιχεία δικά μας είναι μία εξ αυτών. Μετά κάνεις ένα λογικό άλμα και σε χάνω. Με ποιον τρόπο η αγάπη προς τον εαυτό μας μας καθιστά καλούς καθρέφτες; Και από που έπεται ότι δεν αγαπώ εγώ τον εαυτό μου;
    Έλα τώρα sheldon για να βαρεθούμε τον εαυτό μας κάτι δεν πάει καλά..Ούτε και τον καλύτερο φίλο-η μου βαριέμαι ποτέ. Εντάξει δεν λέω κ....ς και βρακί.. Συμφωνώ, ότι είναι το ψάξιμο για τα στοιχεία του άλλου υποκ/κό, αλλά συνήθως τα όμοια μας ψάχνουμε. Δεν είπα εγώ καλούς καθρέφτες, αλλά μ' άρεσε που τόπες εσύ. Διακρίνω ότι τον βασανίζεις..

Member
    αλλά συνήθως τα όμοια μας ψάχνουμε.
    Αν ψαχνουμε τα ομοια μας τοτε θα πρεπει να θεωρουμε τον εαυτο μας τελειο!!!
    Δεν συμφωνω.
    Θεωρω οτι καποια στιγμη η αυτογνωσια μας κανει να θελουμε καποιον που να μας συμπληρωνει.Δυσκολο αυτο ομως.Γι αυτο και ειμαστε πολυ τυχεροι αν βρουμε καποιον που να μας συμπληρωνει στα περισσοτερα.

Senior Member
    +1 @Margarite76

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita76 View Post
    Δεν συμφωνω.
    Θεωρω οτι καποια στιγμη η αυτογνωσια μας κανει να θελουμε καποιον που να μας συμπληρωνει.Δυσκολο αυτο ομως.Γι αυτο και ειμαστε πολυ τυχεροι αν βρουμε καποιον που να μας συμπληρωνει στα περισσοτερα.
    ουσιαστικα τελειο τον βλεπουμε, πολυ δυσκολα βλεπουμε τα λαθη μας

Senior Member
    Δεν συμφωνω.
    Ποιός είπε εδώ ότι για να ψάχνεις όμοια στοιχεία σου στον άλλον σημαίνει ότι θεωρείς τον εαυτό σου τέλειο?
    Εγώ επειδή μ' αυτο το σκεπτικό έψαχνα, δεν θεωρούσα τον εαυτό μου και τέλειο!

Senior Member
    Έλα τώρα sheldon για να βαρεθούμε τον εαυτό μας κάτι δεν πάει καλά..Ούτε και τον καλύτερο φίλο-η μου βαριέμαι ποτέ. Εντάξει δεν λέω κ....ς και βρακί.. Συμφωνώ, ότι είναι το ψάξιμο για τα στοιχεία του άλλου υποκ/κό, αλλά συνήθως τα όμοια μας ψάχνουμε. Δεν είπα εγώ καλούς καθρέφτες, αλλά μ' άρεσε που τόπες εσύ. Διακρίνω ότι τον βασανίζεις..
    Άλλο εσύ. Σ' εμένα επέρχεται πάντοτε με τα πάντα κορεσμός κάποτε. Γιατί επιμένεις ότι το κακό πρέπει να ξεκινά από μέσα μου, σώνει και καλά; Δηλαδή αποκλείεται να με απορρίπτουν απλά γιατί είμαι διαφορετικός; Πώς διακρίνεις ότι τον βασανίζω;

Senior Member
    Άλλο εσύ. Σ' εμένα επέρχεται πάντοτε με τα πάντα κορεσμός κάποτε. Γιατί επιμένεις ότι το κακό πρέπει να ξεκινά από μέσα μου, σώνει και καλά; Δηλαδή αποκλείεται να με απορρίπτουν απλά γιατί είμαι διαφορετικός; Πώς διακρίνεις ότι τον βασανίζω;
    Η απορριψη ειναι δικαιωμα φιλε μου, το προβλημα μας ειναι πως μας ενοχλει - εκει ειναι η διαφορα ;)

Senior Member
    Συμφωνώ ότι όταν είσαι διαφορετικός δύσκολα βρίσκεις άλλους να ταιριάζεις κι ειδικά όταν πας κι αντίθετα με το ρεύμα.
    Από την στιγμή που η μοναξιά για σένα είναι βάρος, είναι δύσκολη και προβληματική κατ/ση δεν είναι και δοκιμασία;

Member
    Ποιός είπε εδώ ότι για να ψάχνεις όμοια στοιχεία σου στον άλλον σημαίνει ότι θεωρείς τον εαυτό σου τέλειο?
    Εγώ επειδή μ' αυτο το σκεπτικό έψαχνα, δεν θεωρούσα τον εαυτό μου και τέλειο!
    Δηλαδη αν εσυ ,παραδειγμα,χανεις την ψυχραιμια σου και δεν μπορεις να χειριστεις σωστα καποιες καταστασεις θελεις να εχεις διπλα σου καποιον που κανει το ιδιο?Δεν θελεις καποιον που να αντιμετωπιζει τα πραγματα με περισσοτερη ψυχραιμια?Αν νευριαζεις ευκολα και φωναζεις ψαχνεις να βρεις καποιον που να κανει το ιδιο?Δεν αναζητας καποιον που να ειναι πιο ηρεμος ?Αν εχεις ανικανοτητα να βαλεις προτεραιοτητες στη ζωη σου δεν αναζητας καποιον που να ειναι πιο μεθοδικος?Εκτος κ αν εννοεις οτι ψαχνεις καποιον που να του αρεσει το ιδιο ειδος μουσικης,να εχει το ιδιο χιουμορ με σενα ,να σκεφτεται με τον ιδιο τροπο,να πιστευει στις ιδιες αξιες...Τα τελευταια ειναι απαραιτητα για να υπαρχει μια καλη επικοινωνια .Πολυ σημαντικο ομως στις σχεσεις μας με τους ανθρωπους ειναι να εξελισσομαστε και να γινομαστε καλυτεροι και αυτο γινεται οταν ο ενας συμπληρωνει τον αλλον.

Member
    Προσωπικα μου την δινει οταν οι ανθρωποι "ψαχνουν" για κατι συγκεκριμενο!Οπως ειπα και πριν δεν ειναι πιτσα οι ανθρωποι.Βλεπεις ποιον εχεις απεναντι σου και απλα σκεφτεσαι αν μπορεις να κανεις "χωριο" που λενε.Δεν μπορεις?Δεν τρεχει και τιποτα.Δεν σημαινει οτι φταιει καποιος απο τους δυο.Ο ιδιος ανθρωπος λειτουργει αλλιως με τον αλφα τυπο και αλλιως με τον βητα.Ειναι τι μας βγαζει ο καθενας.Μη το ψαχνεται και τοσο πολυ.Ολα ειναι θεμα χημειας.

Senior Member
    ..Εκτος κ αν εννοεις οτι ψαχνεις καποιον που να του αρεσει το ιδιο ειδος μουσικης,να εχει το ιδιο χιουμορ με σενα ,να σκεφτεται με τον ιδιο τροπο,να πιστευει στις ιδιες αξιες...Τα τελευταια ειναι απαραιτητα για να υπαρχει μια καλη επικοινωνια .Πολυ σημαντικο ομως στις σχεσεις μας με τους ανθρωπους ειναι να εξελισσομαστε και να γινομαστε καλυτεροι και αυτο γινεται οταν ο ενας συμπληρωνει τον αλλον.
    .. ναι αυτά εννοώ για όμοια! Όλα τα παραπάνω που έγραψες, σόρρυ, μου χάλασαν λίγο την διάθεση!

Υ.Γ.: alx προσπαθώ να σου στείλω μνμ! Ευχαριστώ

Senior Member
    Προσωπικα μου την δινει οταν οι ανθρωποι "ψαχνουν" για κατι συγκεκριμενο!Οπως ειπα και πριν δεν ειναι πιτσα οι ανθρωποι.Βλεπεις ποιον εχεις απεναντι σου και απλα σκεφτεσαι αν μπορεις να κανεις "χωριο" που λενε.Δεν μπορεις?Δεν τρεχει και τιποτα.Δεν σημαινει οτι φταιει καποιος απο τους δυο.Ο ιδιος ανθρωπος λειτουργει αλλιως με τον αλφα τυπο και αλλιως με τον βητα.Ειναι τι μας βγαζει ο καθενας.Μη το ψαχνεται και τοσο πολυ.Ολα ειναι θεμα χημειας.
    εμενα παλι μου αρεσει να τα δοκιμαζω ολα (σχεδον)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εμενα παλι μου αρεσει να τα δοκιμαζω ολα (σχεδον)

...ακριβώς δεν χρειάζεται νάμαστε απόλυτοι!
    Έπειτα σωστά λέει κι ο sheldon, αυτό που ισχύει για κάποιους δεν σημαίνει ότι ισχύει και για όλους!