Τι σκέφτεστε; - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 1532 FirstFirst ... 7475556575859671071575571057 ... LastLast
Results 841 to 855 of 22967
    Senior Member
    Σκεφτομαι οτι λαθος επαγγελμα διαλεξα.Οτι θα ημουν πιο αποτελεσματικος και παραγωγικος αν διαλεγα επαγγελμα που εχει να κανει καθαρα με τον ελεγχο,οπως ελεγκτης εισητηριων στα ΜΜΜ η ελεγκτης εναρειας κυκλοφοριας............

Senior Member
    Γιατι ετσι? Εισαι καλος στον ελεγχο? Εγω εκει εχω θεμα!

Senior Member
    φυσικα και ειμαι καλος master θα ελεγα.εσυ τι θεμα εχεις εκει?

Senior Member
    τι μενει οταν εχεις ικανοποιησει μια επιθυμια σου καθυστερημενα? τι ειναι αυτη η πικρη γευση παρα την "επιτευξη" ? πως φευγει τελοσπαντων..

Senior Member
    Δεν μπορω να παρω αποφασεις, δεν επιλεγω, γινονται ολα λιγο μονα τους, παλιοτερα ημουν χειροτερα γιατι παρασυρομουν κιολας, τωρα οκ καπως το ελεγχουμε αυτο!

Senior Member
    συγνωμη αλλα δεν μιλαω για αυτο που περιφραφεις,αυτο μοιαζει με αναποφασιστικοτητα,οτι δεν παιρνεις την ευθυνη,ισως αναβλητικοτητα και στο παρελθον παρορμητισμος,ετσι μου κανει εμενα αυτο που περιγραφεις..............ελεγχος ειναι οταν προσπαθεις να ελεγξεις διανοητικα τα συναισθηματα σου,των αλλων ανθρωπων,οταν γινεσαι χειριστικος για να ελεγξεις το αποτελεσμα σε μια προσπαθεια,οταν προσπαθεις να ελεγξεις το παρον και το μελλον και οταν απλα δεν αφηνεσαι στην ροη................Εχει και αλλα,αλλα για την ωρα αυτα σκεφτομαι.............

Senior Member
    Κι αυτο ενα ειδος ελεγχου δεν ειναι ομως? Το να επιλεγεις και να αποφασιζεις εσυ και οχι καποιος αλλος ή το συμπαν, όπως λες κι εσυ "οταν απλα δεν αφηνεσαι στην ροη"! Οσο για τον ελεγχο των συνασιθηματων και του αποτελεσματος αυτο το κανουν ολοι οι ανθρωποι, αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο συνειδητα, αλλοι με καλο τροπο αλλοι με ασχημο, αλλοι περισσοτερο αποτελεσματικα αλλοι λιγοτερο...

Senior Member
    QUOTE=carrie;229314] Το να επιλεγεις και να αποφασιζεις εσυ και οχι καποιος αλλος ή το συμπαν, όπως λες κι εσυ "οταν απλα δεν αφηνεσαι στην ροη"! [/QUOTE]

Ωραια η ερωτηση σου.Για μενα προσωπικα εχει διαφορα <<κανω το καλυτερο που μπορω σε μια προσπαθεια μου και αφηνομαι στην ροη η στα χερια Του>> και <<θα κανω τα παντα ακομα και αν δεν μπορω δεν αντεχω η ουσιαστικα δεν γινεται για να καταφερω κατι>> γιατι πισω απο αυτο υπαρχει(το τελευταιο)υπαρχει <<ειμαι Θεος>>,<<μπορω τα παντα>> και φυσικα η προσδοκια ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.......και κουβαλαμε βαρη που δεν αντεχουμε......
    Τωρα οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν ελεγχο ειναι αληθεια αλλα μερικοι απο εμας(εγω δλδ)παμε στην αλλη πλευρα δλδ εχουν απιστευτο εγωκεντρισμο οτι πραγματι μπορουμε να τα ελεγξουμε ολα.......
    Και γυριζοντας στην πρωτη παραγραφο θελω να σου πω οτι εγω επεφτα στην λουπα να θελω να κανω τα παντα για να μην κανω τιποτε στο τελος ηταν ενας τροπος ακυρωσης για μενα και αδρανειας.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Και γυριζοντας στην πρωτη παραγραφο θελω να σου πω οτι εγω επεφτα στην λουπα να θελω να κανω τα παντα για να μην κανω τιποτε στο τελος ηταν ενας τροπος ακυρωσης για μενα και αδρανειας.....
    Α το ξερω κι εγω αυτο ο κολπακι! χαχα Αλλα τωρα σιγα σιγα αρχιζω να κανω πραγματα που ηθελα και δεν εκανα, επειδη ηθελα πολλα μαζι και τελικα δεν εκανα τιποτα!
    Και ψυχοθεραπεια κανω, και σκι μαθαινω, και θα κανω και μαθηματα ιππασιας μες στον Μαρτη, και ταξιδια στο εξωτερικο αρχισα να κανω και θα κανω κι αλλα φετος, και θελω να αρχισω και μαθηματα ισπανικων. Και η κολλητη μου μου ειπε να παω και βολλευ που παει αυτη δωρεαν, και θα το κανω κι αυτο! Ολα μαζι! Αμε γινεται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Και ψυχοθεραπεια κανω, και σκι μαθαινω, και θα κανω και μαθηματα ιππασιας μες στον Μαρτη, και ταξιδια στο εξωτερικο αρχισα να κανω και θα κανω κι αλλα φετος, και θελω να αρχισω και μαθηματα ισπανικων. Και η κολλητη μου μου ειπε να παω και βολλευ που παει αυτη δωρεαν, και θα το κανω κι αυτο! Ολα μαζι! Αμε γινεται!
    δλδ εχεις μπει σε δραση,αυτο ειναι ευχαριστο,μπραβο σου.....................

Senior Member
    παρεπιπτοντως,εχεις μαθει να σταματας στι σκι?Ειναι απο τα πιο δυσκολα για ενα αρχαριο.................

Senior Member
    Nα σταματαω εχω μαθει, με τις στροφες δυσκολευομαι!! Την αριστερη την εχω, δεξια δε μπορω να στριψω με τπτ!! Χαχαχαχα!

Betty-
    Guest
    Οπως παντα, σκέφτομαι όλο μ@@λακίες
    Φυγε χαζό σύννεφο της βλακείας απο πάνω μου, φύγε!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=6hyApZROWWQ

Θελωωωωωωωωω ενα καγκουρικι να γελαωωωωωωωωωωωωωωω:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Που πας και τα ανακαλύπτεις ήθελα νά ήξερα χαχα καταπληκτική σκέψη ........αλλά και το έρμο το ζωντανό....... σε φαντάζομαι να το βγάζεις βόλτα με λουράκι στην παραλία