Τι σκέφτεστε; - Page 572
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 572 of 1532 FirstFirst ... 724725225625705715725735745826226721072 ... LastLast
Results 8,566 to 8,580 of 22967
    Senior Member
    Χαχαχαχαχα! Α ρε Μαργαρίτα πόσο ωραία τα λες! Συμφωνω σε όσα έχεις πει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    δεν εχω ιδεα, δεν μου εχουν κανει ποτε και δεν ξερω
    Δλδ το ποσοστο που ανεφερες για τις γυναίκες απο που το ξέρεις? Σου έχουν κάνει δλδ? :D

Senior Member
    Πέφτει πολύ ξεροχύσιμο εδώ μέσα πάντως. Σε κάνει να αναρωτιέσαι...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    σκεφτομαι και τη πρεμουρα μογγολιων βουτηγμενη μεστη μπαρουφοσκονη. ο κοσμος για καποιους φαινεται να κυλαει γρηγορα, ενω για καποιους αλλους αργα. παιρνωντας DMT αρκουν 15 λεπτα να δεις ολοκληρο το συμπαν. ειναι κριμα που δε μενουμε στο Αμερικη να το εντοπισουμε και να κανουμε χρηση συχνοτερα. αναρωτιεμαι τι λενε και οι ψυχολογοι/ψυχιατροι για ολα αυτα ? μη παιρνετε ναρκωΝΤικα/πρεΝΖα γιατι θα ξεφυγετε σε αλλες διαστασεις ?

Senior Member
    Α πα πα πα πα!!! Τι όνειρό ήταν αυτό; Ωραίο φυσικά, αλλά με έκανε και αηδίασα! Το έζησα μάλιστα τόσο έντονα που κουνιόμουν και στην πραγματικότητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita76 View Post
    Sorry ρε παιδια αλλα απο που βγηκε το συμπερασμα οτι το 30% των γυναικων ειναι ανοργασμικες?Η ιδια γυναικα μπορει να μην καταφερει να ολοκληρωσει με εναν αντρα ενω με εναν αλλο να μη μπορει να σταματησει.Αυτο δε σημαινει οτι αυτος που δεν καταφερε να την κανει να τελειωσει ειναι ανικανος .Απλα δεν κανει γι αυτην.Τι γενικευσεις ειναι αυτες?Axl100 οι τρεις γυναικες που λες ...δοκιμασαν να χρησιμοποιησουν δονητη?Γιατι αν με εναν δονητη τα καταφερνουν τοτε το προβλημα δεν ειναι δικο τους.Ειναι του καθε αντρα που ειναι μαζι τους.Δεν ειναι καθολου ντροπη να μιλανε και λιγο τα ζευγαρια για το τι τους αρεσει κ τι οχι.Επισης καπου διαβασα"αυτες που θελουν σεξ εχουν σχεση"...χαχαχαχα ειναι απαραιτητο?Δεν μπορουν να εχουν σεξ χωρις σχεση?(ειδικα η γυναικα το εχει ΟΠΟΤΕ θελει).
    Κανετε κατι γενικευσεις ωρες ωρες...
    ξερεις πολυ καλα πως το ξεμπαρκο δεν λεει μετα απο καποια ηλικια

Senior Member
    Ψεματα μπορει να ειπαν γτ δεν μπορουσαν να πουν πχ "ρε συ..μαθε να γ@$%ς.Οποτε δεν προσβαλουν ...προσποιουνται και τελειωνει το θεμα.Εμενα βεβαια αυτο με βρισκει αντιθετη.Δεν μπορεις ..δεν τελειωνεις.Δεν ειναι και κακο.Και σ αυτο καταπιεση?
    οσο πιστευεις πως η πραξη αυτη ειναι υποχρεωση μονο το αντρα δεν θα δεις ασπρη μερα κοπελια :)

Senior Member
    καλα....κορυφαιο ε...
    Ναι..να τη χωρισεις βρε...γιατι δεν ξερει τι θελει.Αντι να ανγνωρισει την ικανοτητα σου να κρυβεις τις επιθυμιες σου!Ειναι ευκολο νομιζεις αυτο?Που θα τολμησει να θελει και παιδια!!!Μετα να μην αναρωτιουνται γτ τις αφηνεις και μενεις μονος!!!!
    Ε ναι λοιπόν, δεν είχα σκοπό να παραμείνω για πάντα μπακούρι από φιλότιμο να διακηρύσσω δημόσια τις βλέψεις μου, επιβαρύνοντας έτσι τη θέση μου και σαμποτάροντας ευκαιρίες να ζήσω για μια φορά αυτή την εμπειρία. Η υπερβολική ειλικρίνεια και διαφάνεια από προσόν κάπου μετατρέπονται σε ελάττωμα. Πρέπει να παίζεις έξυπνα στο παιχνίδι της ζωής, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλέψεις. Τι σου προκαλεί εντύπωση, όμως, δεν καταλαβαίνω, αφού εσείς οι γυναίκες το λατρεύετε σφόδρα κατά βάθος το παραμύθιασμα. Γι' αυτό και πηγαίνετε πάντα με τύπους που σας τάζουν θαύματα και μεγαλεία, ενώ έναν που θα παραδεχόνταν ότι είναι κοινός θνητός χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο δε θα γυρίζατε ούτε να τον κοιτάξετε. Όπως κι εμένα δε θα γύρισε να δει καμιά, αν ξεκαθάριζα εξαρχής ότι δε σκοπεύω να τεκνοποιήσω. Το γιατί είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο, για να το ανοίξω, οπότε περιληπτικά θα αρκεστώ να πω ότι αυτός ο κόσμος έχει παραγίνει εφιαλτικός, ώστε να είμαι διατεθειμένος φέρω νέες ψυχές σ' αυτόν να υποφέρουν. Χώρια η όλη ανέχεια, το κατεδαφισμένο βιοτικό επίπεδο, η οικονομική αφαίμαξη, η εξαθλίωση κλπ που συνθέτουν απαγορευτικό πλαίσιο συνθηκών. Από τη στιγμή που θα υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος πρέπει να στενοχωρεθεί. Προτιμότερο είναι δηλαδή να μου επιβάλλει αυτή τη δική της επιθυμία και να καταπιεστώ εγώ για το υπόλοιπο της ζωής μου; Πιο ανώδυνο είναι να χωρίσουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μπράβο βρε πολύ ωραία σκέφτεσαι.. Αν πιστεύεις οτί σκέφτεσαι σωστά και δίκαια τότε πραγματικα εύχομαι να μην πληγωθεις ποτέ και κυρίως να μην βρεθεί ποτέ καμία κοπέλα στον δρόμο σου ωστέ να την πληγώσεις... και όσες θα συναντήσεις να είναι απλά και μόνο για να σε εκμεταλευτούν. Ουσιαστικά σου ευχήθηκα αυτά που πραγματικά θες από την ζωή σου!
    Καταρχήν, δεν την πληγώνω, άμα διατηρώ δεσμό μαζί της χωρίς προοπτικές για παιδιά. Σε μια σχέση δεν μπορείς να ικανοποιείς κι άλλες ανάγκες, όπως πχ τη συντροφικότητα; Τι σημαίνει ότι οι άλλες θα με εκμεταλλευτούν; Δηλαδή, εκείνες που σε χρησιμοποιούν για το απωθημένο τους να αποκτήσουν παιδιά δε σε εκμεταλλεύονται; Άσε που το διαζύγιο αποβαίνει συνήθως υπέρ των γυναικών. Για τα υπόλοιπα κοίτα στο άνωθεν σχόλιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    ...Προτιμότερο είναι δηλαδή να μου επιβάλλει αυτή τη δική της επιθυμία και να καταπιεστώ εγώ για το υπόλοιπο της ζωής μου; Πιο ανώδυνο είναι να χωρίσουμε.
    Καλημέρα και καλή βδομάδα,
    έχεις σκεφτεί όμως sheldon να συμβεί και το απευχθαίο! Δηλ. η μέθοδος αντισύλληψης ν' αποτύχει κάποια στιγμή!! Τί θα κάνεις τότε? Θα την οδηγήσεις έστω κι έμμεσα σ' έκτρωση?
    ..είμαι ακόμα απ' τον ύπνο..

Senior Member
    Θέλω να σου ευχηθώ να βρεις τ' άλλο σου μισό κάποια στιγμή.., να νιώσεις την λατρεία, την πραγματική αγάπη για τον άλλον, γιατί τότε ακόμα κι αν ο κόσμος μας είναι τρομαχτικός, ίσως σκεφτείς ότι το δικό σου παιδάκι θα τον κάνει πιο όμορφο, γιατί θάναι καρπός του έρωτα σου! Ίσως αυτό εξηγεί το γεγονός, γιατί ακόμα γεννιούνται παιδάκια!!

Senior Member
    Επίσης Μαρκέλλα! Πώς και τόσο πρωινή;
    Τι εννοείς έμμεσα; Δηλαδή να τη χτυπήσω για να αποβάλλει; Όχι, δεν είμαι τόσο κτήνος πια. Θα προσπαθούσα να την πείσω να το ρίξει και αν ήταν αμετακίνητη, φαντάζομαι πως θα οδηγούμασταν σε διαζύγιο υπέρ της. Τέλος πάντων, δεν ξέρω, δεν μπορώ να τα προβλέψω όλα.

Senior Member
    Επίσης Μαρκέλλα! Πώς και τόσο πρωινή;
    Τι εννοείς έμμεσα; Δηλαδή να τη χτυπήσω για να αποβάλλει; Όχι, δεν είμαι τόσο κτήνος πια. Θα προσπαθούσα να την πείσω να το ρίξει και αν ήταν αμετακίνητη, φαντάζομαι πως θα οδηγούμασταν σε διαζύγιο υπέρ της. Τέλος πάντων, δεν ξέρω, δεν μπορώ να τα προβλέψω όλα.
    Όχι δεν χρειάζεται να την χτυπήσεις βέβαια! Μπορεί κάποιος και λεκτικά να κατευθύνει τον άλλον και να τον χειραγωγήσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Θέλω να σου ευχηθώ να βρεις τ' άλλο σου μισό κάποια στιγμή.., να νιώσεις την λατρεία, την πραγματική αγάπη για τον άλλον, γιατί τότε ακόμα κι αν ο κόσμος μας είναι τρομαχτικός, ίσως σκεφτείς ότι το δικό σου παιδάκι θα τον κάνει πιο όμορφο, γιατί θάναι καρπός του έρωτα σου! Ίσως αυτό εξηγεί το γεγονός, γιατί ακόμα γεννιούνται παιδάκια!!
    Γιατί μου το εύχεσαι; Θεωρείς πως το αξίζω; Διότι η ιστορία δείχνει ότι ανήκω στα beta/omega males, με άλλα λόγια τα άτομα που πρέπει να μπουν σε γενετική καραντίνα για την τελειότητα του είδους, έτσι για να μιλήσουμε με όρους της εξελικτικής βιολογίας.
    Όχι, το δικό μου παιδάκι δε θα τον κάνει πιο όμορφο, γιατί θα είναι ένα ανάμεσα σε 7 δισεκατομμύρια!

Senior Member
    Γιατί μου το εύχεσαι; Θεωρείς πως το αξίζω;..
    Σαφώς και το αξίζεις! "Πάσχεις"-αν και δεν μ' αρέσει η λέξη αυτή-κι εσύ όπως όλοι μας από χαμηλή αυτοεκτίμηση!
    Και το κύριο πρόβλημά μας είναι η αξόδευτη αγάπη!