Τι σκέφτεστε; - Page 583
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 583 of 1532 FirstFirst ... 834835335735815825835845855936336831083 ... LastLast
Results 8,731 to 8,745 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δε βγάζω καμιά κακία, πού σου ήρθε;
    Εντάξει, το κόβω εδώ. Τέτοιες αηδιαστικές λεπτομέρειες της ζωής μας δε θα ξεφωνίζουμε προς τα έξω. Και τα διαβάζει τόσος κόσμος.
    Σου ειπα αν εχεις ομορφα συναισθηματα, οχι αηδιαστικες λεπτομεριες, απο κει και περα αφου δεν εχεις ζησει τπτ ομορφο πως μπορεις να κρινεις τους αλλους ? Αν αυτο δεν ειναι κακία τι ειναι?

Senior Member
    Ασε ρε συ αλχ πολύ κόμπλεξ εδω μέσα...

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν ξεκίνησε έτσι η συζήτηση Γιάννη! Τι θες να πεις όμως? Οτί έχω απρεπή συμεριφορά???
    Όχι, ότι ο καθενας παιρνει κατι που λεμε και το ερμηνευει όπως τον βολευει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ναι συμφωνώ Γιάννη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Λοιπόν έλειψα λίγο και ξεφύγατε! Πλάκα κάνω! Συμφωνώ με τον Γιάννη ότι κατά κόρον συμβαίνει αυτό, δηλ. το να παρερμηνεύονται τα λόγια μας και το πιο σημαντικό όντως, ξεχνάμε από που ξεκίνησε η συζήτηση.. Πάντως, πιστεύω ότι από όλους μας δεν γίνεται από κακή πρόθεση οπότε ήρθε η ώρα να δώσουμε και τόπο στην οργή! Χωρίς παρεξήγηση επαναλαμβάνομαι!

Senior Member
    για να λειτουργησει το συνολο χρειαζετε συλλογικη προσπαθεια, το θεμα ειναι να νιωσουν ολοι καλυτερα και οχι να κανεις τους αλλους χαλια σαν εσενα, για αυτο ο καθενας πρεπει να βαζει το λιθαρακι του για ενα θετικοτερο αποτελεσμα και οχι να σμποταρει τους αλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    για να λειτουργησει το συνολο χρειαζετε συλλογικη προσπαθεια, το θεμα ειναι να νιωσουν ολοι καλυτερα και οχι να κανεις τους αλλους χαλια σαν εσενα, για αυτο ο καθενας πρεπει να βαζει το λιθαρακι του για ενα θετικοτερο αποτελεσμα και οχι να σμποταρει τους αλλους
    Σε ποιόν απευθύνεσαι alx..? Ποιός σαμποτάρει και τί? Καλέ μικρά παιδάκια είμαστε? Είπαμε να κάνουμε εποικοδομητική συζήτηση!

Senior Member
    Εμένα υπονοεί, μην το ψάχνεις. Θέλει να πιστεύει ότι μου αρέσει να βλέπω τους άλλους δυστυχισμένους, επειδή έχουν όσα στερούμαι εγώ.

Senior Member
    Βρε παιδιά γενικά μίλησε....

Senior Member
    Εμένα υπονοεί, μην το ψάχνεις. Θέλει να πιστεύει ότι μου αρέσει να βλέπω τους άλλους δυστυχισμένους, επειδή έχουν όσα στερούμαι εγώ.
    προσπαθησε να εισαι λιγο θετικοτερος βρε φιλε, τσαμπα ειναι. Δεν υπαρχει αλλος τροπος να σωθεις...

Senior Member
    Εμένα υπονοεί, μην το ψάχνεις.
    Λοιπόν κι εγώ επειδή είμαι πάντα της αιτίας και του αποτελέσματος, alx.. σόρρυ κιόλας εσύ πρωτοείπες
    στο Χριστινάκι να βγάλει τα μάτια της με κάνα αγοράκι, που εξέφρασε επιθυμία η κοπέλα σοκολατίνας.
    Ή κάνω λάθος? Παιδιά διορθώστε με! Δεν είν' κακό είπαμε το παρεάκι να εκτονώνεται..
    Μας συμβαίνουν πολλά! Εμείς όμως δεν πέφτουμε σε παγίδες. Είμαστε ενωμένοι, δυνατοί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Λοιπόν κι εγώ επειδή είμαι πάντα της αιτίας και του αποτελέσματος, alx.. σόρρυ κιόλας εσύ πρωτοείπες
    στο Χριστινάκι να βγάλει τα μάτια της με κάνα αγοράκι, που εξέφρασε επιθυμία η κοπέλα σοκολατίνας.
    Ή κάνω λάθος? Παιδιά διορθώστε με! Δεν είν' κακό είπαμε το παρεάκι να εκτονώνεται..
    Μας συμβαίνουν πολλά! Εμείς όμως δεν πέφτουμε σε παγίδες. Είμαστε ενωμένοι, δυνατοί!
    Πολύ σωστα μαρκελάκι! Αλλά όπως και να έχει ήταν ένα είδος παιχνίδι χωρίς κάποιο σκοπό τουλάχιστον απο εμένα μα ουτε απο τον αχλ κατάλαβα κάτι τέτοιο φυσικά. Από εκεί και πέρα επενέβει ο sheldon και παρεξηγηθήκαμε... δυστυχως!

Senior Member
    Αχ συγγνώμη, δε θα ξανασυμμετέχω άλλη φορά! Μήπως να με στείλετε σε εξορία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Πολύ σωστα μαρκελάκι! Αλλά όπως και να έχει ήταν ένα είδος παιχνίδι χωρίς κάποιο σκοπό τουλάχιστον απο εμένα μα ουτε απο τον αχλ κατάλαβα κάτι τέτοιο φυσικά. Από εκεί και πέρα επενέβει ο sheldon και παρεξηγηθήκαμε... δυστυχως!
    Δεν πειράζει λέωωωω!!! Παιχνίδι να γίνεται, αλλά χωρίς παρεξηγήσεις! Καμιά φορά ξεφεύγουμε χωρίς να το θέλουμε!
    Παιδιά δεν γίνεται πάντα σκόπιμα όταν κάποιος πει κάτι παραπάνω. Πολλές φορές πολεμάμε αυτό που θέλουμε περισσότερο!
    Δηλ. ακόμα κι έναν διάλογο με τον οποιονδήποτε εδώ μέσα, χωρίς να το θέλουμε, μπορεί να καταλήξει σε άγριο ματς!! Κρίμα!

Senior Member
    Αχ συγγνώμη, δε θα ξανασυμμετέχω άλλη φορά! Μήπως να με στείλετε σε εξορία;
    Καλά εσύ είσαι ο πιο παρεξηγησιάρης της παρέας! Μήπως φταίει το νεαρό της ηλικίας, χωρίς παρεξήγηση?!