Τι σκέφτεστε; - Page 588
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 588 of 1532 FirstFirst ... 884885385785865875885895905986386881088 ... LastLast
Results 8,806 to 8,820 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    σκεφτομαι πως κατι ιμιγυμνα τσολια ξεφτιλιζουν το γυναικειο φυλο με την εικονα και τις πραξεις τους... και μετα μας λενε οι αντρες και πουτανες και πολυ καλα κανουν!
    Καθόλου καλά δεν κάνουν οι άντρες να μας λένε πουτάνες.
    Είναι αυθαίρετη γενίκευση όπως και η αντίστοιχη "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες".
    Λυπάμαι αλλά ούτε οι άντρες είναι μαλάκες ούτε οι γυναίκες είναι πουτάνες.
    Ο καθένας ας βρει τον όμοιο του για να τελειώνει το θέμα αντί να κάθεται να βρίζει το ένα ή το άλλο φύλο.
    Απ'όλα έχει ο μπαχτσές!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Παντως δεν κανω τιποτα αλλο, καθαρισμους, μασκες κτλ... Και αρκετες φιλες μου πχ πηγαινουν τακτικα σε αισθητικο και κανουν καθαρισμο. Ασχετο, μου εδωσε σε δειγματακι μια μασκα που την δοκιμασα και μου αρεσε πολυ η αισθηση, απο πρασινο αργιλο και λεω να την παρω. Και η κρεμα ματιων και η μασκα ειναι της Lierac αν την γνωριζεις, εγω δεν την γνωριζα μεχρι πριν 2 ωρες.
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Της Avene χρησιμοποιω το make up, μου αρεσει και με εχει βολεψει πολυ. Απο κρεμες Κορρε και σκεφτομαι την επομενη φορα να παρω την first line της apivita. Για τα ματια χρησιμοποιεις κατι? Εγω οπως ειπα και πριν πρωτη φορα πηρα. Και μου φαινεται βαρια κρεμα αλλα θα την βαλω, τι να κανω?
    Για τα μάτια έχω μια την οποία μου φτιάξανε με βοτανα :) Τώρα όμως που τελειώνει δεν ξέρω τι θα πάρω αλλά μάλλον φυτικη πάλι απο καμια εταιρεία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Παντως δεν κανω τιποτα αλλο, καθαρισμους, μασκες κτλ... Και αρκετες φιλες μου πχ πηγαινουν τακτικα σε αισθητικο και κανουν καθαρισμο. Ασχετο, μου εδωσε σε δειγματακι μια μασκα που την δοκιμασα και μου αρεσε πολυ η αισθηση, απο πρασινο αργιλο και λεω να την παρω. Και η κρεμα ματιων και η μασκα ειναι της Lierac αν την γνωριζεις, εγω δεν την γνωριζα μεχρι πριν 2 ωρες.
    ΟΧΙ ΑΡΓΙΛΟ από αυτη την ηλικία. ΟΧΙ! Ειναι πολυ βαρια και είναι για μεγαλύτερες ηλικίες...

Banned
    σκεφτομαι οτι τα κοριτσια βαφονται, βαζουν κρεμες, αρωματα, χτενιζουν τα μαλλια στη παραμικρη τους λεπτομερια, και τα αγορια τα κοιταζουν και λενε "τι ωραιος κωλος"...

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο κακό μου έκανε τελικά το να περάσω Αθήνα. Είχα που είχα το αιώνιο ψυχοκοινωνικό πρόβλημα, εδώ αποτελείωσε η ζημιά. Άτιμη οικογένεια, φαγωθήκατε ντε και καλά να πάω πρωτεύουσα για να γλυτώσετε το ενοίκιο. Τον ψυχολογικό μου αντίκτυπο και τι θα με ωφελήσει πραγματικά δεν το σκεφτήκατε καθόλου.

Senior Member
    Μου την σπαει να βλεπω τον γιο μου στο φεις και να μην μου λεει καλησπερα :(

Senior Member
    Το φβ έχει να διαφθείρει και να αποχαυνώσει γενεές ολόκληρες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Το φβ έχει να διαφθείρει και να αποχαυνώσει γενεές ολόκληρες.
    ειναι ενας τροπος επικοινωνιας και αυτος

Senior Member
    Ναι, αλλά νόθος, που καταργεί την άμεση ανθρώπινη επαφή και προσδίδει αλλοτριωμένη διάσταση στην έννοια της φιλίας.

Senior Member
    Ναι, αλλά νόθος, που καταργεί την άμεση ανθρώπινη επαφή και προσδίδει αλλοτριωμένη διάσταση στην έννοια της φιλίας.
    απο το τπτ καλο ειναι και αυτο

Senior Member
    Και γιατί να συμβιβαζόμαστε με κάτι που απλά είναι καλύτερο από το τίποτα; Άλλες εναλλακτικές δεν υπάρχουν; Έχουμε ξεμείνει από επιλογές;

Senior Member
    Και γιατί να συμβιβαζόμαστε με κάτι που απλά είναι καλύτερο από το τίποτα; Άλλες εναλλακτικές δεν υπάρχουν; Έχουμε ξεμείνει από επιλογές;
    ε ναι, μπορω να παρω το ελικοπτερο μου να παω, να τον παρω, να πεταχτουμε μεχρυ την Μυκονο για μια αστακομακαροναδα, να τον παω πισω και να γυρισω Αθηνα πριν νυσταξω :Ρ

Senior Member
    Να βγει για καφέ με τους φίλους του μήπως ή να μιλήσει μέσω τηλεφώνου, αντί να τα λέει πίσω από ένα χαζοκούτι;

Senior Member
    Να βγει για καφέ με τους φίλους του μήπως ή να μιλήσει μέσω τηλεφώνου, αντί να τα λέει πίσω από ένα χαζοκούτι;
    Το τηλεφωνο κοστιζει, το χαζοκουτι ειναι τσαμπα, εννοειται πως βγαινει. Εκτως απο αυτο δεν μπορω να τον παιρνω τηλεφονω στα ξεκαρφοτα γιατι η μανα του ενοχλειται.