Τι σκέφτεστε; - Page 590
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 590 of 1532 FirstFirst ... 904905405805885895905915926006406901090 ... LastLast
Results 8,836 to 8,850 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Βρε εννοείται οτι τσίμπησα :( νόμιζα οτί πήρες αλλιώς τα γραφόμενα μου! Αααααχ, είμαι λίγο ψαράκι τελικά ;)
    Μηπως επειδη προσπαθεις να κρυψεις τις ανασφαλειες σου? Ε δεν ωφελει σε τετοιο φορουμ, εδω ολοι για συντροφια και ασφαλεια ψαχνουμε και οποιος λεει το αντιθετο ειναι ψευτης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Μηπως επειδη προσπαθεις να κρυψεις τις ανασφαλειες σου? Ε δεν ωφελει σε τετοιο φορουμ, εδω ολοι για συντροφια και ασφαλεια ψαχνουμε και οποιος λεει το αντιθετο ειναι ψευτης.
    Ποιες ανασφάλειες βρε? Εμένα με ενδιαφέρει αυτά που λέω ή γράφω να έχουν το νόημα που θέλω και όχι άλλο! Αλλά πραγματικά για πες μου την σκέψη σου... :)

Senior Member
    Ποιες ανασφάλειες βρε? Εμένα με ενδιαφέρει αυτά που λέω ή γράφω να έχουν το νόημα που θέλω και όχι άλλο! Αλλά πραγματικά για πες μου την σκέψη σου... :)
    Δλδ εισαι στο φορουμ για πλακα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλημέρα σ' όλους,
    sheldon ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος, υπάρχουν είπαμε και τα χειρότερα!
    Σκοπός είναι να συγκρινόμαστε με τα χειρότερα και να επαναπαυόμαστε ή με τα καλύτερα και να διεκδικούμε άλλους όρους προς τη βελτίωση της θέσης μας;

Senior Member
    Δλδ εισαι στο φορουμ για πλακα?
    Όχι βέβαια πως σου ήρθε αυτό?

Senior Member
    Τι κι αν λένε οι άντρες ωραίος κωλος κάποιες δεν τις ενδιαφέρει καθόλου. Η περιποίηση και η ομορφιά είναι κάτι προσωπικο επίσης είναι και ένα είδος φροντίδας και αγάπης προς τον εαυτό μας... είναι όμορφο να είσαι γυναίκα χαχαχαχα!!!!
    Για τον εαυτό μου μιλώντας, την ομορφιά των καλλυντικών και λοιπών μέικαπ βιομηχανικών προϊόντων την ακούω βερεσέ. Εμένα με ελκύει η αυθεντική, γνήσια ομορφιά με την οποία σε έχει προικίσει η φύση. Διαφορετικά, είναι σαν να κρίνω την πούδρα και τις στρώσεις μπογιάς που φοράς, όχι εσένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκοπός είναι να συγκρινόμαστε με τα χειρότερα και να επαναπαυόμαστε ή με τα καλύτερα και να διεκδικούμε άλλους όρους προς τη βελτίωση της θέσης μας;
    οταν βαζεις πολυ μεγαλους στοχους απλα καταστρεφεις τον εαυτο σου - πρεπει οι στοχοι σου να ειναι ρεαλιστικοι και οχι τετοιοι που πιστευεις πως επρεπε να ηταν αν εισουν εσυ ετσι οπως θα ηθελες να εισαι

Senior Member
    Σκοπός είναι να προσπαθούμε γιά αυτό το καλύτερο που έχουμε μέσα στο κεφάλι μας ο καθένας.
    Αυτό, φυσικά, πολλές φορές στη ζωή μας αλλάζει
    Last edited by carry; 09-03-2012 at 09:47.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    οταν βαζεις πολυ μεγαλους στοχους απλα καταστρεφεις τον εαυτο σου - πρεπει οι στοχοι σου να ειναι ρεαλιστικοι και οχι τετοιοι που πιστευεις πως επρεπε να ηταν αν εισουν εσυ ετσι οπως θα ηθελες να εισαι
    Όχι, δε βάζω τίποτα τρελούς στόχους. Θα ήθελα απλώς να έχω μια φυσιολογική ζωή, με 2-3 καλούς φίλους, την κοπέλα μου, μια ισορροπημένη οικογένεια χωρίς αδέρφια κατά προτίμηση και να σπούδαζα σε μια σχολή που μ' αρέσει. Δε νομίζω ότι ζητάω πολλά.

Senior Member
    sheldon, δεν υπονοώ συγκρίσεις, όταν λέω κάτι τέτοιο! Το λέω απλά, γιατί ο άλλος όταν πέσει σε σκ@.. κατάσταση
    νομίζει ότι είναι κι ο μοναδικός, που του συμβαίνει το οτιδήποτε. Είναι η γενίκευση που λέγαμε!
    Σαφώς, και θέλουμε το καλύτερο και τις βελτιώσεις, αλλά από την δύσκολη φάση.., για να περάσουμε ξαφνικά στην δράση
    για το καλύτερο, θέλει κομμάτι χρόνο, για να το καταφέρουμε. Εσύ αυτό το μπορείς απ' την μια στιγμή στην άλλη?

Senior Member
    Όχι, δε βάζω τίποτα τρελούς στόχους. Θα ήθελα απλώς να έχω μια φυσιολογική ζωή, με 2-3 καλούς φίλους, την κοπέλα μου, μια ισορροπημένη οικογένεια χωρίς αδέρφια κατά προτίμηση και να σπούδαζα σε μια σχολή που μ' αρέσει. Δε νομίζω ότι ζητάω πολλά.
    οχι, πολλα ζητας γιατι τα αδερφια σου δεν τα διαλεγεις εσυ

Senior Member
    Για τον εαυτό μου μιλώντας, την ομορφιά των καλλυντικών και λοιπών μέικαπ βιομηχανικών προϊόντων την ακούω βερεσέ. Εμένα με ελκύει η αυθεντική, γνήσια ομορφιά με την οποία σε έχει προικίσει η φύση. Διαφορετικά, είναι σαν να κρίνω την πούδρα και τις στρώσεις μπογιάς που φοράς, όχι εσένα.
    Ε, καλά εννοείται οτι οι πολλές στρώσεις μεικαπ είναι ότι χειρότερο και σε θέμα υγείας αλλά και σαν θέαμα και φυσικά η φυσική ομορφιά είναι το καλύτερο. Αλλά δεν μιλάμε για τέτοια φροντίδα. Και να σε πληροφορήσω οτι αν μια γυναικα ξέρει να βαφτεί θα δείχνει τοσο φυσικη που ουτε που θα το πάρεις χαμπάρι οτί δεν είναι εκείνη αλλά οι μπογιές... ξέρεις πόσα μαγικά κάνουν όλα αυτα?

Senior Member
    Ε, καλά εννοείται οτι οι πολλές στρώσεις μεικαπ είναι ότι χειρότερο και σε θέμα υγείας αλλά και σαν θέαμα και φυσικά η φυσική ομορφιά είναι το καλύτερο. Αλλά δεν μιλάμε για τέτοια φροντίδα. Και να σε πληροφορήσω οτι αν μια γυναικα ξέρει να βαφτεί θα δείχνει τοσο φυσικη που ουτε που θα το πάρεις χαμπάρι οτί δεν είναι εκείνη αλλά οι μπογιές... ξέρεις πόσα μαγικά κάνουν όλα αυτα?
    Σαν να ζωγραφηζω 6pack στην μπακα μου και να πιστευω πως ειμαι ο Λεωνιδας χαχαχαχα

Senior Member
    Χριστινάκι μου πού να ξέρουν οι άνδρες τώρα από τέτοια?
    Συμφωνώ μαζί σου! Ένα διακριτικό βάψιμο είναι πρώτ' απ' όλα περιποίηση-αγάπης στον εαυτό σου. Δεν λέμε για καραγκιοζιές!
    Μιλάμε ο άλλος να ξέρει το κατάλληλο γι' αυτόν μακιγιάζ, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του!

Senior Member
    Στόχος είναι να βλέπουμε τα άσχημα και να τα παίρνουμε σαν παράδειγμα για να γινόμαστε καλύτεροι και όταν βλέπουμε τα καλά να προσπαθούμε να τα υιοθετούμε...