Τι σκέφτεστε; - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 1532 FirstFirst ... 11515960616263711111615611061 ... LastLast
Results 901 to 915 of 22967
    Senior Member
    οτι παρολο που οι ατυχιες διαδεχονται η μια την αλλη, επιβαρυνω και εγω η ιδια τον εαυτο μου.θα μπορεσω ποτε γιατι τα χρονικα περιθωρια ειναι περιορισμενα να πεταξω λιγα βαρη απο πανω μου;
    την προσπαθεια την εκανα, ο ουρανος με πλακωσε και ποναει ακομη περισσοτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Σκέφτομαι εκείνο το παιδί να κλαίει πάνω από τα σπασμένα του παιχνίδια, σκέφτομαι ότι η ευτυχία δεν είναι ζήτημα φωτός μονάχα,
    σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι όταν μπορούμε να χωράμε. Ολόκληροι.
    ΑΥΤΟ. Αυτό το παιδί. Και το παιδί που δεν "έπρεπε" να κλαίει. Το παιδί που "έπρεπε" να είναι δυνατό. Το παιδί αυτό, που δικαιούται να κλάψει χωρίς να του το χρεώσει κανένας ως οτιδήποτε. Και κάποια παιδιά δίχως καν παιχνίδια να κλάψουν πάνω τους. Παιδιά που μεγαλώσανε με βία, σα να τα τράβαγε η ζωή να ψηλώσουν νωρίτερα. Απ' τα μαλλιά.
    Και το παραπονάκι τους, του καθενός ξεχωριστά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Για σκεψου και το παιδι που εσπαγε τα παιχνιδια του για να τιμωρησει τον εαυτο του και μετα εκλαιγε πανω τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οτι εχω τεραστια δυσκολια να σκεφτω εστω και λιγο μακροπροθεσμα.
    δεν μπορω να κατανικησω την ταση μου να ζω μονο στο "εδω και τωρα"
    γι αυτο και σπανια βαζω στοχους ...
    Εχω το ιδιο θεμα!

Senior Member
    carrie, κι αυτό μέσα. Μπορεί και για να τιμωρήσει το γονιό όμως ή για προσέλκυση αρνητικής προσοχής(στο έκανα πιο ψυχοαναλυτίκ, είδες?) :P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

γιατι κακο ειναι αυτο;σιγουρα καλυτερα απο το να σκεφτεσαι το μελλον με φοβο και να χανεις και το εδω και τωρα.

Senior Member
    Δε νομιζω να τιμωρειται ο γονιος ομως, γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις ο γονιος δεν χαμπαριαζει. Το δευτερο ειναι, αντε να στεναχωρεθει για την υλικη καταστροφη και να το μαλωσει. και γενικα οι γονεις εχουν μια ταση να μην χαμπαριαζουν, γιατι αν χαμπαριασουν θα δουν τα λαθη τους κι αυτο κανει "τζιζ", που λες κι εσυ.

Senior Member
    τώρα θυμήθηκα κάρι μου πως ο γιος μου είχε σκίσει παραμύθια του όταν δεν τον άφησα να δει σε ένα απόγευμα άλλη τηλεόραση. Ε μα ήταν κολλημένη η μούρη με τις ώρες, κόντευε να στραβωθεί. Σε κάνουν τα παιδιά μερικές φορές να λες έλεος,λολ
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    και ειμαστε ακομα ζωντανοι.............εγω με ολα μου τα κομματια.............

Senior Member
    κι εγω με ολα μου.. αλλα λιγο σκορπια :)

Banned
    δεν ειναι δυνατον να κλαιγεσαι επειδη ζεις στο τωρα, εμενα που συμβαινει το αντιθετο και σκεφτομαι το αργοτερα, φτανω να καταληγω και στο αποτελεσμα (αφου αυτο μετραει παντα), και ακομα κι αν ειναι λαθος τελικα μπορει να μη κανω τιποτα ακριβως γιατι βρισκω οτι δεν αξιζει. ολα μοιαζουν τοσο ανωφελα ετσι κι αλλιως.

Senior Member
    Σκεφτομαι το cry for help

Senior Member
    μηπως ειμαι μαζοχα?και ταυτοχρονα και σαδιστρια?
    what on earth am i?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    μαλλον πλακα μου κανει η ζωη

Senior Member
    Σκέφτομαι ένα λεωφορείο, πράσινα τοπία (δεν τελειώνουν ποτέ ρε γαμώτο!), μια ξένη πενταήμερη, ένα μπουκάλι νερό μια κοπελιά και άπειρες φωτογραφίες λολ.
    Σκέφτομαι κάτι που μας ενώνει, όλους εμάς. Ισχύει ακόμα;
    No racism, the kids of the european union will grow up without the prejudism of past generations, and there never is going to be a war again : )
    Και σκέφτομαι ότι ακόμα είναι τόσο όμορφη όπως τότε στο πράσινο και στα απανωτά φιλμ.