Τι σκέφτεστε; - Page 618
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 618 of 1532 FirstFirst ... 1185185686086166176186196206286687181118 ... LastLast
Results 9,256 to 9,270 of 22967
    Senior Member
    Θέλω να χρησιμοποιήσω τον καπιταλισμό για ναρκωτικό στον πόνο μου αλλά δε μου το επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Πρόσφατα ήρθα σε αντιπαράθεση με καποιον, γιατι ηθελε να μετρήσουμε τις καταθλιψεις μας...
    Εχουμε καταθλιψη επειδη την εχουμε ψωνισει? Τι λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δε σου απάντησα, γιατί είναι προφανές και συμφωνώ.
    Το πρόβλημά μου στο θέμα του άλλου φύλου δεν είναι τόσο ο φόβος απόρριψης, όσο η δυσκολία γνωριμίας με γυναίκες, και αντικειμενική και λόγω στάτους, καθώς και ότι ψωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να γίνουν απλησίαστες. Ποιος ρόλος του κηνυγού μωρέ; Από τη μία θέλετε να καταργήσετε τα στερεότυπα και από την άλλη γαργάρα; Όπου σας συμφέρει, απαρνείστε τα στερεότυπα, έτσι;
    sheldon για μένα, πες ότι είμαι απ' άλλον πλανήτη! Κάποια ψυχή μάλιστα εδώ μέσα, παλαιότερα μ' είχε αποκαλέσει κι εξωγήινη. Τ' αποδέχομαι!
    Μην υποτιμάς όμως τον φόβο της απόρριψης, που ισχύει στην δική σου περίπτωση!
    Είναι δε τόσο ισχυρός, που προκειμένου ν' αποφύγεις τον πόνο του, απορρίπτεις την άλλη πριν καν σ' απορρίψει σ' αυτή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Θέλω να χρησιμοποιήσω τον καπιταλισμό για ναρκωτικό στον πόνο μου αλλά δε μου το επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση
    χρησημοποιησε τον σοσιαλισμο τοτε, παλια συνταγη ;) Αν αποτυχει πηγαινε κατευθειαν στον κομμουνισμο και θα σωθεις εγγυημενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εχει μου καταθλιψη επειδη την εχουμε ψωνισει? Τι λες?
    Έννοείς εχουμε κατάθλιψη επειδή την έχουμε ψωνίσει;
    Κάποιο εχουμε καταθλιψη και επειδη υπάρχει στην αγορά, είναι προϊον και πρεπει να καταναλωθεί.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μην υποτιμάς όμως τον φόβο της απόρριψης, που ισχύει στην δική σου περίπτωση!
    Είναι δε τόσο ισχυρός, που προκειμένου ν' αποφύγεις τον πόνο του, απορρίπτεις την άλλη πριν καν σ' απορρίψει σ' αυτή!
    Αλήθεια; Και πώς το βγάλαμε πάλι το συμπέρασμα αυτό;

Banned
    σκεφτομαι οτι περασε η περιοδος της κυριας μαριαννας (μεταφορικα το περιοδος) και μπορω να επιστρεψω παλι στα πορτ-μπεμπε με μπολικο ροζακι. το οριο αυτη τη φορα δεν ειναι 22 ανω αλλα 18, οποτε τα κορτσοπουλα που εχουν βγαλει τουλαχιστον ταυτοτητα θεωρουνται ενηλικα για σφαγη. ελπιζω αυτη την ανοιξη/καλοκαιρι να γνωρισω μια βλαχα που να μενει σε χωριο ΜΕΣΤΗ φυση, και να με αναγκασει να μετακομισω σπιτι της, ετσι ωστε να γλυτωσω την φασαρια και μαλακινση απ'την Αθηνα. τα ειχα παλια με μια απο Καρδιτσα αλλα ηταν μονο για διακοπες, οχι μονιμα.

Senior Member
    το εχεις πει και δειξει 1000 φορες

Senior Member
    Βάση όλων των παραπάνω καταλήγουμε εδώ, γιατί προς τα έξω τελικά βγάζουμε μάλλον μια εικόνα που δεν έλκει!
    " Είμαστε ό,τι σκεπτόμαστε " δεν θυμάμαι τώρα να σου γράψω ποιός τόπε.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    το εχεις πει και δειξει 1000 φορες
    Ότι απορρίπτω κάποιον πριν με απορρίψει; Δε θυμάμαι πότε έγινε αυτό εδώ μέσα.

Senior Member
    Ο σοσιαλισμός δε μου προσφέρει shopping therapy... παιδιά μην κραζόμαστε εδώ κρίμα είναι...
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Ότι απορρίπτω κάποιον πριν με απορρίψει; Δε θυμάμαι πότε έγινε αυτό εδώ μέσα.
    οταν λες δεν κανω για καμια , αυτο κανεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Ο σοσιαλισμός δε μου προσφέρει shopping therapy... παιδιά μην κραζόμαστε εδώ κρίμα είναι...
    δοκιμασε κομμουνισμο τοτε, δεν θα χρειαζεσαι σοπιγκ θεραπι, και ολοι θα σε αγαπανε για αυτο που εισαι και προσφερεις στην κοινοτητα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Βάση όλων των παραπάνω καταλήγουμε εδώ, γιατί προς τα έξω τελικά βγάζουμε μάλλον μια εικόνα που δεν έλκει!
    " Είμαστε ό,τι σκεπτόμαστε " δεν θυμάμαι τώρα να σου γράψω ποιός τόπε.
    Χαχα, εύστοχο το ρητό. Ναι, αλλά δε νομίζω ότι σκέφτομαι κάτι που δεν ισχύει κι εκτός τούτου άλλο η εικόνα που βγάζω και άλλο η δική μου υποτιθέμενη απόρριψη.

Senior Member
    οταν λες δεν κανω για καμια , αυτο κανεις
    Ποτέ δεν είπα αυτό. Κουράστηκα να επαναλαμβάνομαι.