Τι σκέφτεστε; - Page 632
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 632 of 1532 FirstFirst ... 1325325826226306316326336346426827321132 ... LastLast
Results 9,466 to 9,480 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μακάριοι οι αυτοκτονούντες. Για φαντάσου να μην είχες τη δυνατότητα ούτε να πεθάνεις, με αποτέλεσμα να ήσουν αναγκασμένος να υπομένεις ισοβίως το μαρτύριό σου. Πόσο πιο βασανιστικό να ήταν;
    αν δεν μπορουσαμε να πεθανουμε θα μπορουσαμε επισης να λυσουμε ολατα προβληματα μας επειδη ολα ειναι θεμα χρονου

Senior Member
    Όλους εσάς που ανέχεστε να σας αυτοκτονούν οι κυβερνώντες, στρέφοντας τις επικρίσεις σε αυτούς που δεν άντεξαν άλλο να ζουν αυτό το χάλι, πού κατατάσσετε τον εαυτό σας;

Senior Member
    Μα η αυτοκτονία είναι ένα συνηθισμένο γεγονός, μία συνηθισμένη είδηση, αλλά μια ασυνήθiστη πράξη, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή... Γι αυτό επιμένω :)
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Εσύ πού τον κατατάσσεις?
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    σκεφτομαι πως δεν μας φτανει το ποσο περιπλοκα εχουν γινει τα πραγματα ερχονται και οι καλοθελητες να τα περιπλεξουν ακομα περισσοτερο...
    ενω ολα ειναι απλα ρε παιδια τι τα κανετε τοσο περιπλοκα?!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Είναι αυτεξήγητο. Σε εκείνους που οι πολιτικοί αλήτες οδηγούν στην αυτοκτονία και δε διανοούνται να διαβιούν σα σκλάβοι για ένα ξεροκόμματο. Επειδή εκεί οδεύουμε, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι και το παίζετε ακόμα άνετοι. Αλλά αντί να τα βάζετε με τους αληθινούς υπαίτιους, τα ρίχνετε όσους στους δύσμοιρους που σαν άνθρωποι λύγισαν υπό το βάρος της πίεσης.

Senior Member
    Άνετος το παίζεις εσύ που δεν ξέρεις τι θα πει αυτοκτονία. Ξέρουμε πού οδεύουμε. Στην αυτολύπηση μας οδηγούν πέρα από τη σκλαβιά η αρχή της οποίας έχει ήδη γίνει, στην απάθεια και σε αναλύσεις τέτοιες όπως αυτές που κάνουμε εδώ ενώ εκεί έξω μας πίνουν το αίμα. Αλλά για αυτοκτονία μη μιλάς.

Senior Member
    Από εσένα ξέρω περισσότερα περί αυτοκτονίας.

Senior Member
    Όλους εσάς που ανέχεστε να σας αυτοκτονούν οι κυβερνώντες, στρέφοντας τις επικρίσεις σε αυτούς που δεν άντεξαν άλλο να ζουν αυτό το χάλι, πού κατατάσσετε τον εαυτό σας;
    Δεν είν' απαραίτητο να κατατάξουμε κάπου τον εαυτό μας, επειδή κάποιοι ίσως εξαπατήθηκαν, ενώ οι περισσότεροι
    στην Ελλάδα ψήφιζαν και θα ψηφίζουν για να βολευτούν οι ίδιοι και μελλοντικά τα παιδιά τους. Ή δεν είν' έτσι;

Senior Member
    Από εσένα ξέρω περισσότερα περί αυτοκτονίας.
    Μπα σοβαρά...?

Senior Member
    Άρα καλά να πάθουν που εξωθούνται στην αυτοχειρία, επειδή τους ψήφισαν. Αυτό δε μου λες με άλλα λόγια; Εγώ πάντως δεν ψήφισα κανένα από τα μεγάλα κόμματα, το μόνο που θα μπορούσες να μου καταλογίσεις είναι ότι απείχα. Σύμφωνα με τη λογική σου, όμως, είμαι άξιος της μοίρας μου και πάλι. Σωστά;

Senior Member
    Άρα καλά να πάθουν που εξωθούνται στην αυτοχειρία, επειδή τους ψήφισαν. Αυτό δε μου λες με άλλα λόγια; Εγώ πάντως δεν ψήφισα κανένα από τα μεγάλα κόμματα, το μόνο που θα μπορούσες να μου καταλογίσεις είναι ότι απείχα. Σύμφωνα με τη λογική σου, όμως, είμαι άξιος της μοίρας μου και πάλι. Σωστά;
    Η αυτοκτονία έγινε καραμέλα!
    Ξέρεις, συνήθως αυτοί που λένε, ότι θ' αυτοκτονήσουν, συνήθως είναι άτομα χειριστικά και δεν το κάνουν.
    Αυτός που είν' αποφασισμένος για αυτοχειρία και πάλι συνήθως δεν το λέει.

Senior Member
    Ναι, εγω οταν το εκανα δεν το ηξερε κανενας, μετα νομιζαν πως κοιμαμαι και την τριτη μερα σκεφτικαν πως κοιμαμαι του ματς χαχαχαχα

Senior Member
    Χαχαχα, σώπα ρε Αχλ! Νεκρανάσταση είχες;

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Mήπως διαβάσατε Καρυωτάκη και επηρεαστήκατε;