Τι σκέφτεστε; - Page 649
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 649 of 1532 FirstFirst ... 1495495996396476486496506516596997491149 ... LastLast
Results 9,721 to 9,735 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι την ιδιαιτερη συγγραφικη γραφιδα του Κωνσταντινου Τζουμα, γνωστου κι ως δρακουλα των Εξαρχειων, με τον πανωλεθριαμβο του και τους μυαλοπωληδες που μεσω της οργασμικης ιδεολογιας της καταστροφης πουλουσαν οραματικη ηλιθιοτητα. αλλος ενας περαστικα περαστικος απ'αυτο το κοσμο, δε μπορεις να του κολλησεις ταμπελες και να τον ενταξεις πουθενα, ο ανθρωπος απλα δεν ανηκει. ουτε σε χωρα ουτε σε φυλο, εκανε αυτο που ηθελε να κανει και εγραψε αυτο που επρεπε να γραφτει. γιατι δεν αξιζει κατι παραπανω αυτος ο λαος, αυτος ο τοπος, αυτος ο πλανητης γενικοτερα. κι οποιος νομιζει οτι δεν ειναι κατι παρομοιο ας παρει τα λεφτουδακια του μαζι οταν πεθανει. δε προκειται να γινει κατανοητο το σκεπτικο μου, διοτι διαβαζεται απο προβληματικο κοινο που το παιζει αθωο καθως περιμενει να γευτει τα μουνοχειλα του επομενου *******ριου (μπορει και φουταναριου). μη σε νοιαζει λεβεντη μου, θα βρεις καποια αλλη να γαμησεις.

Senior Member
    ....................
    Last edited by soft; 25-03-2012 at 18:47.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Τωρα ηρθε η σειρα μου να πουλησω τρέλα...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    δεν πουλαω τρελα Σουελ ,αλλα μονο αληθειες !! αν το λες για μενα
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    δεν πουλαω τρελα Σουελ ,αλλα μονο αληθειες !! αν το λες για μενα
    Μα φυσικά δεν αναφερομαι σε σενα...Γιατι το εξελαβες ετσι;Αν αναφερομουν σε καποιον απο εδω, θα το εκανα με σαφήνεια, απλα μπορει να ημουν τόσο ευθύς :).Έτσι, για το "παιχνιδι".Αα, θα εκανα και παράθεση φυσικά :)
    Όσο για τις αληθειες που πουλας, καλα κανεις.
    Εγώ κατάλαβα τελικά, πως σε αυτον που πουλαει τρέλα, θα ανταποδιδω.Αν μη τι άλλο, ειναι διασκεδαστικό...

υ.γ. 3 φορες επεξεργασια, το πληκτρολογιο παει πιο αργα απο τη σκεψη (πάλι).
    Last edited by Σουέλ; 25-03-2012 at 04:53. Reason: διορθωση χ 3
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    σκεφτομαι και την δικαιολογια του γιατρου στον ασθενη οταν παραπονεθηκε. "τα εξελισουν καθε μερα" ειπε. ναι αλλα γιατρε μου μεχρι να εξελιχθουν θα εχω πεθανει. σκεφτομαι και του μπατσου την αναγκαστικη ματια σε ξεψυχισμενα πτωματα, οταν συμβει κατι τραγικο. ειναι απλα αντικειμενα σαν γλαστρες. σαν τα V.I.P. γκομενακια, σαν τα τρεντυ ανθρωπακια με το φρεντοτσινο στο χερι τους καθως περναν απ'το παρκο στο σταθμο της Κηφισιας και παντου πλεον. χιψτερμανς, χιψτερομανια, χιψτερονια με τα γυαλια τα μοδατα τα οποια τα κανουν να δειχνουν γελοια αλλα ποιος χεστηκε βρε, λες και νοιαζομαστε για το πως δειχνουμε, τη μοδα ακολουθουμε να γινουμε επιθυμητοι κι ολα τα υπολοιπα λεπτομεριες. λιωσε φιλε μου κι εσυ στο γυμναστηριο, κι εσυ φιλη μου με τους σοβαδες, μετρατε περισσοτερο βρε με ολα αυτα που κανετε. κι εγω σας θαυμαζω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι και την δικαιολογια του γιατρου στον ασθενη οταν παραπονεθηκε. "τα εξελισουν καθε μερα" ειπε. ναι αλλα γιατρε μου μεχρι να εξελιχθουν θα εχω πεθανει. σκεφτομαι και του μπατσου την αναγκαστικη ματια σε ξεψυχισμενα πτωματα, οταν συμβει κατι τραγικο. ειναι απλα αντικειμενα σαν γλαστρες. σαν τα V.I.P. γκομενακια, σαν τα τρεντυ ανθρωπακια με το φρεντοτσινο στο χερι τους καθως περναν απ'το παρκο στο σταθμο της Κηφισιας και παντου πλεον. χιψτερμανς, χιψτερομανια, χιψτερονια με τα γυαλια τα μοδατα τα οποια τα κανουν να δειχνουν γελοια αλλα ποιος χεστηκε βρε, λες και νοιαζομαστε για το πως δειχνουμε, τη μοδα ακολουθουμε να γινουμε επιθυμητοι κι ολα τα υπολοιπα λεπτομεριες. λιωσε φιλε μου κι εσυ στο γυμναστηριο, κι εσυ φιλη μου με τους σοβαδες, μετρατε περισσοτερο βρε με ολα αυτα που κανετε. κι εγω σας θαυμαζω!
    Δεν βρίσκω τίποτα κακό στο να γυμνάζεσαι και να φοράς γυαλιά μοδάτα και να πίνει φρεντοτσινο...

Banned
    εγω βρισκω στο μαλλι φωλια του κουκου του αστυνομικου, καθως και στις σφαιρες που τρωμε λιγο παρακατω απ'τη κοιλιακη μας χωρα οταν γουσταρουνε κι οχι οταν πειναμε. ενας εμετος μετραει τ'αστρα καθως το μεγαλο παζαρι (κι οχι παπαρι) του Ανδρεα Μικρουτσικου εξελισοταν σε καποια εναλλακτικη διασταση. χαμογελατε ειναι μεταδοτικο, ελεγε, καθως εμεις κλαιγαμε.

Senior Member
    Πού είναι, πού είναι, πού είναι;;;

Οκ, το βρήκα...problem solved...νομίζω δηλαδή...θα δούμε...
    Last edited by Κύκνος; 25-03-2012 at 16:52.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ότι ψάχνοντας κάποιες φωτογραφίες, μου ήρθε η ανάμνηση του πόσο ωραία ήταν η σημερινή μέρα ένα χρόνο πριν... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Η ζωή μας κύκλους κάνει!! Κάποιους τους έχω βαρεθεί μα το Θεό! Και πιο πολύ όταν συναντάω
    ανθρώπους, που δεν έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά!!! Πώς γίνεται νάσαι συνέχεια μια απ' τα ίδια;;;;!!!!!

Senior Member
    Πιστεύει κανείς ότι ίσως οι άνθρωποι να μπορούν να διαισθανθούν πότε πλησιάζει ο θάνατος τους;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πιστεύει κανείς ότι ίσως οι άνθρωποι να μπορούν να διαισθανθούν πότε πλησιάζει ο θάνατος τους;
    κανεις δεν ξερει ποτε θα του ερθει
    ενας προπαπους απο τα 80 και μετα μας φωναζε ολους γιατι ενιωθε οτι θα πεθανει
    αυτο γινονταν καθε χρονο,μεχρι που πεθανε στα 87!!
    και μια φιλη πηγε ταξιδι και απλα δεν ξαναγυρισε απο τροχαιο,ενω σχεδιαζε πως θα ανακαινιζε το σπιτι της
    αμα ερθει ωρα να σβησει το καντηλακι γαματα
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    κανεις δεν ξερει ποτε θα του ερθει
    ενας προπαπους απο τα 80 και μετα μας φωναζε ολους γιατι ενιωθε οτι θα πεθανει
    αυτο γινονταν καθε χρονο,μεχρι που πεθανε στα 87!!
    και μια φιλη πηγε ταξιδι και απλα δεν ξαναγυρισε απο τροχαιο,ενω σχεδιαζε πως θα ανακαινιζε το σπιτι της
    αμα ερθει ωρα να σβησει το καντηλακι γαματα
    Απλά έψαχνα κάτι σ' ένα συρτάρι και βρήκα κάτι δικό μου που είχε κρατημένο για χρόνια ολόκληρα η γιαγιά μου και μου το έδωσε ένα χρόνο πριν πεθάνει και γι' αυτό σκέφτηκα μήπως το διαισθάνθηκε και γι΄αυτό μου το έδωσε τη συγκεκριμένη στιγμή μετά από τόσα χρόνια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Απλά έψαχνα κάτι σ' ένα συρτάρι και βρήκα κάτι δικό μου που είχε κρατημένο για χρόνια ολόκληρα η γιαγιά μου και μου το έδωσε ένα χρόνο πριν πεθάνει και γι' αυτό σκέφτηκα μήπως το διαισθάνθηκε και γι΄αυτό μου το έδωσε τη συγκεκριμένη στιγμή μετά από τόσα χρόνια...
    ναι κάπου είχα διαβάσει ότι πολύ παλιά οι άνθρωποι διαισθάνονταν το τέλος τους. Μάλιστα όταν καταλάβαιναν ότι πλησιάζει ο θάνατος
    καλούσαν τα μέλη της οικογένειας και τους ανακοίνωναν ότι ήρθε η ώρα ν' αποσυρθούν.. Πήγαιναν σε κάποιο χώρο ίσως και
    μακρυά απ' το σπίτι κι εκεί πλέον ούτε έτρωγαν, αλλά κι ούτε έπιναν μ' αποτέλεσμα να "σβήσουν".