Τι σκέφτεστε; - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 1532 FirstFirst ... 18586667686970781181685681068 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 22967
    το ότι βλέπατε από άλλη σκοπιά, ή μάλλον ο ένας έβλεπε λιγότερο τη σχέση και ο άλλος περισσότερο, δεν σε κάνει ανεπαρκή ή λίγο.
    Εκείνη είχε το θέμα και είμαι σίγουρη πως θα το μετανιώσει, εκτός του ότι στην πορεία θα το ξαναβρεί μπροστά της.
    Σίγουρα ο εγωισμός μας μερικές φορές δεν μας αφήνει να δούμε από πάνω τα πράγματα και εκτιμώ πως χρειάζεσαι χρόνο και μια νέα αγάπη για να δεις την πρώην έτσι όπως πραγματικά είναι.

Από προσωπική εμπειρία θα σου πω να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, να ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις γύρω σου και τα καλύτερα έρχονται...:)
    (όσο περίεργο και απίστευτο αν σου φαίνεται αυτό τώρα)

Senior Member
    Έχεις δίκιο. Το πιστεύω πραγματικά αυτό. Απλώς ήταν η πρώτη φορά που πέρασε από το μυαλό (πολύ σοβαρά), ρε συ να κάνουμε κάτι πραγματικό εδώ που να κρατήσει;
    Anyway, ο τρόπος που το περιέγραψες μου άνοιξε τα μάτια : )

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    σκεφτομαι πως τα παιδακια μου ειναι τα στολιδακια μου,ειναι ο θησαυρουλης μου....
    ......σκεφτομαι πως σημερα που το μικρο μου ξερναει,ποσο σφιγγεται η καρδια μου που δεν μπορω να κανω κατι...
    Να σου ζήσουνε! ευχές από καρδιάς ότι καλύτερο επιθυμείς
    γιάννης

Quote Originally Posted by path View Post
    σκεφτομαι που εχω εισιτηρια (7 ημερες διακοπες ,κοινωνικο τουρισμο ),, τα εχω απ τον ιουνιο, ληγουν τελος μαρτιου ,,,,,,,,,και θα παν χαμενα , γαμωτο ..._______________________________και παρολο που ντρεπομαι , θα το πω . Το ιδιο επαθα και την προηγουμενη χρονια :(
    θες παρέα;.........
    γιάννης

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι εχουμε κριση και ολο χειροτερευει και οτι εγω παρολο που ζοριζομαι δεν το αντιμετωπιζω σωστα ζωντας ακομα σε ενα ροζ συνεφακι. Απο την αλλη ισως να πρεπει να ζω στο ροζ συνεφακι και καλα κανω γιατι μια ζωη την εχουμε...και δεν αξιζει
    να αγχωνομαστε...δεν ξερω μπερδεμενος λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι, όχι, δεν είναι το στοίχημα της γρ-αφής. Είναι ο τζόγος της ανάγνωσης.
    Κι αφού έμαθα αλφαβήτα από στίχους, πώς να μην ποντάρω;
    Ούτε καν εφημερίδα για τα προγνωστικά.

Senior Member
    (Και για να μην μιλάω πάλι με γρίφους, μάγε..)
    Σκέφτομαι απλά τον Carl Popper να λέει ''ας τελειώνουμε επιτέλους μ' αυτήν την επαγωγή!''.
    Σκέφτομαι ότι ναιιι, θέλω να τελειώνω με αυτή την επαγωγή που τρεις μέρες γράφω σερί και δε λέω να φτάσω στον ******** τον επίλογο.. εημέν!

Senior Member
    Σκεφτομαι τις κουτρουβαλες που εφαγα σημερα και την ξενερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Σκεφτομαι οτι εχουμε κριση και ολο χειροτερευει και οτι εγω παρολο που ζοριζομαι δεν το αντιμετωπιζω σωστα ζωντας ακομα σε ενα ροζ συνεφακι. Απο την αλλη ισως να πρεπει να ζω στο ροζ συνεφακι και καλα κανω γιατι μια ζωη την εχουμε...και δεν αξιζει
    να αγχωνομαστε...δεν ξερω μπερδεμενος λολ.
    Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν αξίζει να αγχωνόμαστε για τίποτα. (Τώρα, ότι μια ζωή την έχουμε, δεν παίρνω και όρκο).Να προνοούμε,ναι, ως ένα βαθμό και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, ΟΤΑΝ και ΑΝ προκύψουν. Το να αγχωνόμαστε δε βοηθάει σε τίποτα, το αντίθετο μάλιστα. Κάπου είχα διαβάσει κάτι που μ' άρεσε πολύ και το πιστεύω : "Το 99% των πραγμάτων για τα οποία ανησυχούμε δεν συμβαίνουν ποτέ".

Senior Member
    θες παρέα;......... <<<<<<<<<<<<<<<,pws eipame se lene ? ioanna ? :)

Banned
    σκεφτομαι πως θα γινει να εξαφανιστω. απο το διαδικτυο, το σπιτι, τη γειτονια, τη πολη, τη χωρα ολοκληρη...

Quote Originally Posted by path View Post
    θες παρέα;......... <<<<<<<<<<<<<<<,pws eipame se lene ? ioanna ? :)
    Αν εισαι γυναίκα ναι!!, γιαννης!!!

(από τα πιο πανω μηνυματα σου και το προφιλ δεν ξεχωρισα μεσα στην ανωνυμια φύλο, ειλικρινά, γι΄αυτό και το μηνυμα που γραψα, για να μην παρεξηγιομαστε)
    γιάννης

Senior Member
    Εγω παλι το μονο π μπορω να σκεφτω αυτο το καιρο, ειναι το αγορι μου που ειναι σε κλινικη και περιμενω πως και πως να βγει...:(

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι οσα δε μου δοθηκαν μπορω να τα παρω μονη μου.

Banned
    εγω παλι σκεφτομαι οτι ειμαι μια κατηγορια απο μονος μου, τι ωραια τι καλα, γιαυτο δε ταιριαζω πουθενα! λες και γνωριζονται ολοι απο πριν οπου κι αν παω, και ειμαι παρεισακτος, περισσευω. και μετα μου λετε ειναι ευκολη η κοινωνικοποιηση, απλωνεις χερακια και γινεσαι αποδεκτος...