Τι σκέφτεστε; - Page 680
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 680 of 1532 FirstFirst ... 1805806306706786796806816826907307801180 ... LastLast
Results 10,186 to 10,200 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    απο το να εχω τις υπολοιπες πνευματικα αναπηρες κι αρρωστιαρες εδω μεσα να μιλαν για μενα λες και με ξερουν xrusaki, προτιμω να μιλω εγω για τον εαυτο μου, ακομα και με τα χειροτερα λογια!
    εγω ετσι οπως το διαβασα παντως:
    ο παλιομπασταρδος κενο,στεναχωρηθηκα,μου χτυπησε πολυ ασχημα..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Αν κάποιος θέλει να μάθει ποιος και πώς διαρρέει κάτι, υπάρχει απλός, απλούστατος τρόπος.

Λες στον Α κάτι μοναδικό. Π.χ. έχω μάτια χρώματος ροζ (δεν είναι απαραίτητο να είναι αληθινό) και με μοναδικό τρόπο. Π.χ. του το λες τηλεφωνικά, ή πηγαίνετε οι δυο σας για καφέ, ή του το λες μέσω msn ή skype ή facebook (προσοχή: μέσω μηνύματος στο facebook και όχι να κάνεις νααααααααα μια ανάρτηση στον τοίχο του) και μετά κάνεις βόλτα στο forum και περιμένεις. Αν σχολιαστεί ότι έχες ροζ μάτια (και ειδικά) από άσχετο άτομο, έχεις αμέσως καταλάβει ποιος το διέρευσε και ποιος συνδέεται με ποιον και ποιος είναι κατινο-κουτσομπόλης (εγώ το δοκίμασα 3 φορές με 3 διαφορετικούς τρόπους και πέτυχε). Μετά πράττεις κατά βούλησιν. Δείτε το κι απ' την άλλη: μπορείς να διαρρέεις ό,τι εσύ θέλεις να διαρρεύσει. :D

Όσο για τους "έξυπνους" να πω το εξής; Ό,τι κι αν ξέρουμε παραπάνω για τον άλλον και με όποιον τρόπο κι αν το μάθαμε, εφόσον δεν έχει συζητηθεί δημόσια στο forum δεν νομιμοποιούμαστε να το δημοσιεύουμε. Αυτό κι αν είναι κατινιά! Σκεφτείτε π.χ. εγώ να ξέρω ότι ο "80χρονος κύριος Keep" έχει μακροχρόνιο δεσμό με την "70χρονη κυρία Θεοφανία" και η "50χρονη κυρία Remedy" είναι παιδί τους εκτός γάμου (λέμε τώρα, έτσι?). Και να βγω να το σχολιάσω στο forum! Είμαι ή δεν είμαι εγώ η κατίνα της γειτονιάς? :D

Να σημειώσω:
    Τα π.μ. στο forum δεν αποτελούν αναγκαστικά προσωπικό τρόπο ανταλλαγής πληροφοριών, αφού δεν ξέρεις ποτέ σε ποιον έχουν δοθεί δικαιώματα να βλέπει ό,τι δεν βλέπουν οι υπόλοιποι. Και, εντέλει, εφόσον κάτι δημοσιεύεται στο Internet, είναι εν δυνάμει δυνατό να το μάθουν ΟΛΟΙ.

Βάλ' τε το μυαλό σας να δουλέψει και σταματήστε να υποπτεύεστε ο ένας τον άλλον χωρίς λόγο.

Αυτά! Άντε γεια σας και πάλι. Πάω να παίξω Settlers τώρα, γιατί στο Bubble δεν έχω άλλες "ζωές". :D

Senior Member
    εχεις πολυ δικιο γκουφη γι'αυτο θα πρεπει να ξερεις ποιους εμπιστευεσαι
    εγω προσωπικα βρισκω πολυ χυδαιο ακομη και αν τσακωθω να εκμεταλευτω μια εκμυστηριευση
    ποτε στην ζωη μου δεν το εχω κανει
    ειναι ο,τι ποιο ασχημο
    τσακωνεσαι πχ για το πιρουνι?τι σχεση εχει να εκμεταλευτεις τον αλλον που σου ανοιξε την καρδια του επειδη ηρθες σε αντιπαραθεση?
    επιπλεον πρεπει ομως να πω πως υπαρχουν ατομα εμπιστοσυνης μεσα στο φορουμ αυτο
    που ξεχωριζουν απο χιλιομετρα!
    κι επι ευκαιριας τζοαν εσυ εισαι μεσα σε αυτα :-))

Senior Member
    Σκεφτείτε π.χ. εγώ να ξέρω ότι ο "80χρονος κύριος Keep" έχει μακροχρόνιο δεσμό με την "70χρονη κυρία Θεοφανία" και η "50χρονη κυρία Remedy" είναι παιδί τους εκτός γάμου (λέμε τώρα, έτσι?). Και να βγω να το σχολιάσω στο forum! Είμαι ή δεν είμαι εγώ η κατίνα της γειτονιάς? :D
    γκουφη παει την εστειλες την θεοφανια μας,70 χρονη,χαχα!
    ελπιζω να μην το δει αυτο!!λολολ!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    εχεις πολυ δικιο γκουφη γι'αυτο θα πρεπει να ξερεις ποιους εμπιστευεσαι
    εγω προσωπικα βρισκω πολυ χυδαιο ακομη και αν τσακωθω να εκμεταλευτω μια εκμυστηριευση
    ποτε στην ζωη μου δεν το εχω κανει
    ειναι ο,τι ποιο ασχημο
    τσακωνεσαι πχ για το πιρουνι?τι σχεση εχει να εκμεταλευτεις τον αλλον που σου ανοιξε την καρδια του επειδη ηρθες σε αντιπαραθεση?
    επιπλεον πρεπει ομως να πω πως υπαρχουν ατομα εμπιστοσυνης μεσα στο φορουμ αυτο
    που ξεχωριζουν απο χιλιομετρα!
    κι επι ευκαιριας τζοαν εσυ εισαι μεσα σε αυτα :-))
    αυτο δεν ισχυει παντα, οταν καποιος, δημοσιευει ψεματα μονο και απλα για να τρολλαρει δεν με ενδιαφερει καθολου πως το εμαθα φτανει ο ιδιος να ειναι η πηγη της πληροφοριας

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο μου τη δίνουν μερικοί μερικοί. Θα ήθελα να βρεθώ κάπου μαζί τους μόνη και να τους αρχίσω στις γρήγορες. Θα έτρωγα αλλά και θα έδινα μερικές και γω πιστεύω. Και μόνο γι αυτό θα άξιζε τον κόπο μαλάκες ελληναράδες χουντάλες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αυτο δεν ισχυει παντα, οταν καποιος, δημοσιευει ψεματα μονο και απλα για να τρολλαρει δεν με ενδιαφερει καθολου πως το εμαθα φτανει ο ιδιος να ειναι η πηγη της πληροφοριας
    δεν λεμε να σε δουλευουνε ρε συ αχλ
    ενταξυ,εκει προστατευεις και τους λοιπους απο το δουλεμα και την λες στην ψυχρα
    εγω μιλαω για αξιολογα ατομα που σου ανοιγουν την καρδια τους

Senior Member
    Σας καληνυχτώ! Δεν μπορώ να πω για σήμερα ήταν πολύ διασκεδαστικό το φόρουμ :D

To πως η γλυκα ενος ονειρου μπορει να γινει ενα σφιξιμο στη καρδια κοιταζοντας μια φωτογραφια.... Αχ.. μας το φαγαν το κορμι πατριωωωωττττ.... ποσο ευκολο ειναι να βαυκαλιζεσαι .......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Εγω κανω σκι το χειμωνα, τις αλλες εποχες τεννις, και ρακετες στην παραλια το καλοκαιρι και beach volley! Θελω να μαθω και ιππασια, το εχω καημο χρονια τωρα, αλλα προς το παρον τα οικονομικα δε βγαζουν και για αυτο..
    ποιος στη χάρη σου!! ........μακάρι ολοι να ειχαμε τετοιες έγνοιες, θα μασταν τρισευτυχησμένοι..
    γιάννης

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σας καληνυχτώ! Δεν μπορώ να πω για σήμερα ήταν πολύ διασκεδαστικό το φόρουμ :D
    βγαίνε και λίγο έξω Χριστίνα, η διασκέδαση είναι εκτός φορουμ, νομίζω το ξαναπαμε αυτό! ...εγω πάντως δεν μπηκα καθολου στο φορουμ το Σαββ/κο.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    βγαίνε και λίγο έξω Χριστίνα, η διασκέδαση είναι εκτός φορουμ, νομίζω το ξαναπαμε αυτό! ...εγω πάντως δεν μπηκα καθολου στο φορουμ το Σαββ/κο.
    ναι ρε Χριστινα βγαινε και λιγο εξω, σου'χει αρρωστησει το μυαλο το φορουμ, αμαν πια!

ναι ρε Χριστινα βγαινε και λιγο εξω, σου'χει αρρωστησει το μυαλο το φορουμ, αμαν πια!
    εσύ βγήκες καθόλου το Σαβ/κο??
    διαφωνείς δλδ με το ότι "η διασκέδαση είναι εκτός φόρουμ"?
    τωρα το αν θα αρρωστησει κανεις ή θα ωφεληθεί εξαρτάται από το τι χρήση του φορουμ θα κανει...... κι αυτο το ξαναπαμε
    γιάννης

Banned
    εγω φιλε μου ειμαι Λευκαδα τωρα και παιρνω τον αερα μου, σε λιγο θα κανω και το μπανιο μου. δε ξερω τι λενε εκει οι κομπλεξικοι βρωμοαθηναιοι που δεν εχουν λεφτα να φανε. σε λιγο θα μετακομισω και στη Κυπρο που'χετε περισσοτερα, μπας και κανω καμια επιχειρηση κι ανθισει για τα καλα.

εγω φιλε μου ειμαι Λευκαδα τωρα και παιρνω τον αερα μου, σε λιγο θα κανω και το μπανιο μου. δε ξερω τι λενε εκει οι κομπλεξικοι βρωμοαθηναιοι που δεν εχουν λεφτα να φανε. σε λιγο θα μετακομισω και στη Κυπρο που'χετε περισσοτερα, μπας και κανω καμια επιχειρηση κι ανθισει για τα καλα.
    χα χα χα χα χα .....θα σε περιμένω
    γιάννης