Τι σκέφτεστε; - Page 683
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 683 of 1532 FirstFirst ... 1835836336736816826836846856937337831183 ... LastLast
Results 10,231 to 10,245 of 22967
    Senior Member
    κανεις δεν καταλαβαινει...
    θελω να κατσω εδω γιατι εδω δεν θα νιωσω ασχημα και με αναγκαζουν να παω δεν θελω να παω και πρεπει να παω...
    πρεπει...
    σκεφτομαι το αποψινο βραδυ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι τα φάρμακα που μας ποτίζουν τελικά δεν μας κάνουν καλό αλλά μας εμποδίζουν να πετύχουμε το σκοπό μας κι εμείς καθόμαστε σαν τα χαϊβάνια και τα παίρνουμε...no more...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    γιατί να έχει σχέση, γιατί να μην είναι ελεύθερη, γιατί;

Senior Member
    Σκέφτομαι τι από τα δύο να κάνω...να πάρω απόψε μαζί μου την λαμπάδα που μου αγόρασε η μαμά μου αλλά με στεναχωρεί γιατί έχει επάνω πεταλούδες που μου θυμίζουν πουλιά άρα κι ελπίδα (που δεν έχω) για να μην τη στεναχωρήσω αλλά να στεναχωρηθώ εγώ λόγω των πεταλούδων ή να πάρω αυτή που μου αγόρασα εγώ και να της αφήσω αυτή που μου αγόρασε για να με θυμάται; Παρακαλώ όποιος δει την ερώτηση να απαντήσει εγκαίρως γιατί η Ανάσταση είναι απόψε όπως ξέρετε...και πριν που μιλούσαμε κι είδε ότι αγόρασα κι εγώ λαμπάδα της είπα "δεν πειράζει, θα την κρατήσουμε για του χρόνου" εννοώντας αυτή που αγόρασα εγώ...τώρα όμως που είδα ότι αυτή που μου αγόρασε η μαμά μου έχει πεταλούδες δεν θέλω να την πάρω... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τη δικιά σου. Πες της "μανούλα, πολύ χάρηκα που με σκέφτηκες και μου αγόρασες τέτοια όμορφη λαμπάδα, αλλά πραγματικά θέλω να κρατήσω τη δικιά μου. Δε σε πειράζει, ναι? Τη δικιά σου θα τη φυλάξω για του χρόνου". Εγώ αυτό θα 'κανα. Λίγη διπλωματία δε βλάπτει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Τη δικιά σου. Πες της "μανούλα, πολύ χάρηκα που με σκέφτηκες και μου αγόρασες τέτοια όμορφη λαμπάδα, αλλά πραγματικά θέλω να κρατήσω τη δικιά μου. Δε σε πειράζει, ναι? Τη δικιά σου θα τη φυλάξω για του χρόνου". Εγώ αυτό θα 'κανα. Λίγη διπλωματία δε βλάπτει.
    Μμμ...πολύ καλή η ιδέα σου... :) Και σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου...είναι όντως όμορφη η λαμπάδα που μου πήρε αλλά με στεναχώρησε που έχει πάνω πεταλούδες γιατί αυτή την περίοδο έχω ένα πρόβλημα με τα πετούμενα αλλά πού να το ξέρει η καημένη; Δεν φταίει αυτή και γι' αυτό δεν θέλω να τη στεναχωρήσω...αν τελικά πάω στην Ανάσταση (γιατί σκέφτομαι να μην πάω, νιώθω πολύ χάλια) μάλλον αυτό θα της πω...σ' ευχαριστώ πολύ που απάντησες πραγματικά! Με σώζεις! :) Δεν ήξερα τι και πως να της το πω για να μη στεναχωρηθεί και να μην νομίζει ότι δεν μου άρεσε η λαμπάδα μέρες που είναι...

Senior Member
    Έτσι μπράβο!!! Άνθρωποι με σεβασμό και αξία.. πόσο χαίρομαι να γνωρίζω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι τι από τα δύο να κάνω...να πάρω απόψε μαζί μου την λαμπάδα που μου αγόρασε η μαμά μου αλλά με στεναχωρεί γιατί έχει επάνω πεταλούδες που μου θυμίζουν πουλιά άρα κι ελπίδα (που δεν έχω) για να μην τη στεναχωρήσω αλλά να στεναχωρηθώ εγώ λόγω των πεταλούδων ή να πάρω αυτή που μου αγόρασα εγώ και να της αφήσω αυτή που μου αγόρασε για να με θυμάται; Παρακαλώ όποιος δει την ερώτηση να απαντήσει εγκαίρως γιατί η Ανάσταση είναι απόψε όπως ξέρετε...και πριν που μιλούσαμε κι είδε ότι αγόρασα κι εγώ λαμπάδα της είπα "δεν πειράζει, θα την κρατήσουμε για του χρόνου" εννοώντας αυτή που αγόρασα εγώ...τώρα όμως που είδα ότι αυτή που μου αγόρασε η μαμά μου έχει πεταλούδες δεν θέλω να την πάρω... :(
    Να πάς στην Ανάσταση και να πάρεις την λαμπάδα που σου πήρε η μαμα σου , καλη Ανάσταση .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Πόσο καταλυτικό παράδειγμα ζωής αποτελούν κάποιοι άνθρωποι.., για μας τους υπόλοιπους! Απορώ με την δύναμη που έχουν να παλεύουν χωρίς να το βάζουν κάτω στιγμή! Χωρίς κανένα φόβο, μόνο μ' αγάπη αγωνίζονται να δείξουν πως η αξία, βρίσκεται εκεί που έχουμε ξεχάσει να κοιτάμε!..

Senior Member
    Καλή Ανάσταση σε όλους και εύχομαι στους πιο αδύναμους να αναστήσουν την δυναμή τους! Εύχομαι ότι καλύτερο για τον καθέναν μας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Πόσο καταλυτικό παράδειγμα ζωής αποτελούν κάποιοι άνθρωποι.., για μας τους υπόλοιπους! Απορώ με την δύναμη που έχουν να παλεύουν χωρίς να το βάζουν κάτω στιγμή! Χωρίς κανένα φόβο, μόνο μ' αγάπη αγωνίζονται να δείξουν πως η αξία, βρίσκεται εκεί που έχουμε ξεχάσει να κοιτάμε!..
    Από αυτους θα πρέπει να παραδειγματιζόμαστε..
    Αγάπη για τον εαυτό σου είναι η δύναμη που σε ωθεί για το καλύτερο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Από αυτους θα πρέπει να παραδειγματιζόμαστε..
    Αγάπη για τον εαυτό σου είναι η δύναμη που σε ωθεί για το καλύτερο!!!
    Σωστα , αλλα πρέπει να μην εχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε καταδικάζουν σε σταυρωνουν κάθε μερα και δεν σου παίρνουν την δύναμη που σου έχει απομείνει για δικο τους όφελος .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας, ακόμα κι αν μας δυσαρεστούν, γιατί ίσως κι εμείς το επιτρέπουμε από άγνοια, είναι για να μας
    κάνουν τελικά πιό δυνατούς! Δες το κι έτσι! Έπειτα από μια μεγάλη ψυχή άκουσα το: " έμαθα να κερδίζω και χάνοντας! "
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Εχω σπαταλησει 22 ολόκληρα χρόνια για να ειμαι κοντα τους να μην τους λειψει τίποτα , να μην τρέξουν για κατι να μην ιδρωσουν για τίποτα , να μην στενοχωρηθουν να μην κλάψουν και με το πρώτο παραστρατημα μου με πάτησαν κάτω , με πέταξαν έξω , μου ειπαν τοσα πολα που άνθρωπος δεν θέλει να ακούσει .
    Δεν πειράζει , εχω συνηθίσει ποια , ας μας κρίνει ο Θεός .

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας, ακόμα κι αν μας δυσαρεστούν, γιατί ίσως κι εμείς το επιτρέπουμε από άγνοια, είναι για να μας
    κάνουν τελικά πιό δυνατούς! Δες το κι έτσι! Έπειτα από μια μεγάλη ψυχή άκουσα το: " έμαθα να κερδίζω και χάνοντας! "
    Αλλο απο κλάμα και στενοχώρια δεν εχω κερδίσει ...... βαρέθηκα να χανω , παιχνίδι κάνουν οι άλλοι μια ζωη ....